Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kandılınız mubarek olsun arkadaslarım Rabbım dualarımızı kabul etsın. umarım herkes vajının ustesınden gelır....fazla gıremıyorum yegenım bızde o takılıyo nette mısafır oluncada elınden almak ıstemıyorum bı kac gune daha sık gırerım ınsallah. bu arada akayy arkadasım kusura bakma sorulara cevap veremıyorum fazla gırmedıgım ıcın, sana tavsıyem eger kımse yoksa cevap verecek ılk sayfadan basla okumaya bırılerı gelene kadar mutlaka bıseyler ogrenırsın ben oyle yapardım hep, bıraz yorucu oluyor ama naparsın sonucu ıyı olacak ınsallah. zaten eskılerden pek kımse kalmadı hakkınızı helal edın kızlar aklım sızlerde fazla yardım edemesemde

Son düzenleme:

seninde kandilin mübarek olsun canımmm....

ben kacarrr kocişim geldiii yimek yiyciikkkkkkk.. öpüldünüz hayırlı aksamlaaaarrrrrrr

neyse kıslar ben çıkıoruummm hemen çıkim sizde aile faciasına şahit olmadan kaçam bennn
tekrarrr herkeseee hayırlı kandillerrr...........

kızlar ben kacıyorum yegen tepeme gelıp bakıyo neye bakıyon teyze dıye, oglanın kafa karısacak vajı falanne bılsın teyzesının rutbelı vajılılerden oldugunu

çok çok teşekkürler canım yaaa...

bugün aradım, tekrar denemişler ve ikinci kez kan gelmiş, kızlık zarı da kalın olabilir ama senle konuşuunca çok rhatladım dedi
bende en azından bi jinekoloğa görün dedim, korkusunu biraz yenmiş ama.. bunları da söylerim ben inş çok sağol canım...

selam citirlar ben geldim hayirli kandiller ne zamandir aklimdasiniz bir türlü yazamadim bazi arkadaslar bana özel mesaj yollamis kisaca yazayim su an nöbetteyim
ben uzun zaman yasadim gitmedim prof. dr. kalmadi ve ilk evliligim hüsranla bitti aradan zaman gecti ve ben yeniden evlendim yine korkularim yanimdaydi evde yasamaya baslamadan dr terapi yine yogundu ama hicbiri isime yaramadi bosuna para harcamisim
esimle ilk iliskilerimiz garipti ama eskisi gibide degildi zaten her geceyi terapistime anlatip bir analam yüklemesini istiyordum neyse sizi sikmayim benim sorunum sevmedigim icin ve kücük yasta bu evlilige karsi cikamadigim icin psikolojikmis diyecegim su ki belki sevmediniz icin belki seviyorsunuz ama bakimsiz ne bileyim kücük bir ayrinti var iste o büyüyü yasarmayan

Maaşallah canım Rabbim başka sıkıntı vermesin inşaallah gözün aydın olsun

günaydın canım valla ben iyiyim dükkan bekliyom müşteri bekliyom... görürsen oralarda yolla bana emi sen nasılsın canım keyfin nasıl?
=) ) Bende Abone bekLiyorumm ama bana gelmesnler rahatsız etmesnler beni YoLLarım tabi Canım İStanBuLdaysan Keyfmm de İdare eder.. Uğraşıp Duruozz Şu vajiyLee Eski yazıları okuya okuyaa beynimm suLandıı =)

piştttttttt sesim geliyomuuuuuuuuu...
seeeeee seeeeeee sesss sessssssss ses1-2 ses1-2 sesim geliyomuuuuuuuuuuuuuuuu?

kız özüm nerdesin bugün annendemisin hala yoksa?

Tüh sen de benim gibi yanlış yapmışsın, ilk işareti deneme, girmiyor. Serçeyi dene ince oldğndn girecektir inş.

Yaa arkadaşlar denerken egzersizi et gbi bişi hissettimm hemen bıraktımm.. Onu geçince mi rahatLıyoo kii ? Bide EşimLee p..sli deneme yaparkenn yanlış yere gircek diyee korkuyormm süreklii tetiktee bekliyorumm Sankii 100 tane delikk varrr Puuffss... Kendimii Bırakmakk yerinee 1000 tane şey geçio aklımdann hiç veremiorum kendimi ilişkiyee ve sonuçç yine hüsran oLuyoo.. = (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…