- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #58.401
Anaa eşim gelcek birazdannnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kandılınız mubarek olsun arkadaslarım Rabbım dualarımızı kabul etsın. umarım herkes vajının ustesınden gelır....fazla gıremıyorum yegenım bızde o takılıyo nette mısafır oluncada elınden almak ıstemıyorum bı kac gune daha sık gırerım ınsallah. bu arada akayy arkadasım kusura bakma sorulara cevap veremıyorum fazla gırmedıgım ıcın, sana tavsıyem eger kımse yoksa cevap verecek ılk sayfadan baska okumaya bırılerı gelene kadar mutlaka bıseyler ogrenırsın ben oyle yapardım hep, bıraz yorucu oluyor ama naparsın sonucu ıyı olacak ınsallah. zaten eskılerden pek kımse kalmadı hakkınızı helal edın kızlar aklım sızlerde fazla yardım edemesemde
kac kızzzzzzzzzzz adam kızacak haaa
canımmm yardımcı oluruzzz tabikiii amaa daha 1 haftalık bile evli değill bizim konumuzdan daha iyidir belkii onunla ne yaptığını konuşmadan yönlendiremeyizkiii belki iyi durumdadaır biz vajınusmus sanıpp başka tarafa yönlendiririz daha kötü olurrr...bu duruma sen arkaaşınla daha ayrıntılı konuşup ona yardımcı olabilirsin sende 11 aylık evliyim böle bi sorun yaşamadım demişsinn sende yapması gereken bi kaç bişi söyle rahatlat onuu...olmadı ayrıntılı yazarsın yardımcı olmaya çalışırızz...dediğim gibi şuan ne konumda oldunu bilmedimiz için hemen vajınusmus ilan edemeyiz kızııı duvar var demişşş o duvara kadar gelmişseee eşiyleee az beklesin çıkarmasın eşiii,, derin derin nefes alıp verip ıkınsınn ıkınabidiği kadar vajına açılır p...s girişi daha kolay olurr bunu bi tavsiye edin olmazsaa tekrar dönün bizee yardımcı olmaya çalışalım elimizden geldiğinceee...ama kendini hemen vajınusmus ilan etmesinn vajınusmuslu olanlarr o duvar denilen yere kadar bile gelemioo...oyusden o duvar denilen yerde eşi çıkarmadan beklesinn derin derin nefes alıp ıkınsın ıkınma sırasında devam etsinlerr...olmazsa tekrar dönün bizeee yardımcı olmaya çalışalımm inşallah.....
günaydın kısssssssssssslaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr
slm kızlaaarrr... uzun zamandır yazamıyordum ama size iyi haberlerle döndüm ben bunu tamamen hallettim cok şükür yaniii kurtulduuumhalay çekmeye hazırım inşallah tüm arkadaşlar başarır üzerimden cok ama cok büyük bir yük kalktı herkesi halayıma bekliyorummm
günaydın canım..........
Günaydınn ArkadaşLaarr.... NasıLsınıZzz ?????
=) ) Bende Abone bekLiyorumm ama bana gelmesnler rahatsız etmesnler benigünaydın canım valla ben iyiyim dükkan bekliyom müşteri bekliyom... görürsen oralarda yolla bana emisen nasılsın canım keyfin nasıl?
işaret parmağımın ilk boğumundan daha azını sokabildimama kendimikitledim,ilerleyemedim de dediğiniz gibi dairesel hareketler yapıp esnekliğini de farkedemedim... hala dvar gibi geliyo...ilk deneme için normalmi bu? yoksa olmadığı anlamınamı geliyo?
nasılsın mukix canım nasıl gidiyor hayat?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?