- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #58.421
Yaa arkadaşlar denerken egzersizi et gbi bişi hissettimm hemen bıraktımm.. Onu geçince mi rahatLıyoo kii ? Bide EşimLee p..sli deneme yaparkenn yanlış yere gircek diyee korkuyormm süreklii tetiktee bekliyorumm Sankii 100 tane delikk varrr Puuffss... Kendimii Bırakmakk yerinee 1000 tane şey geçio aklımdann hiç veremiorum kendimi ilişkiyee ve sonuçç yine hüsran oLuyoo.. = (
canım ben onu hissetmedim ama eşimin dediği bi bogum var ordan sorası basit oluyor dedi et dediğin orası olabilir eşinin gidecek cok yeri yok bu arada sadece yanlsı yere zorlama yapabilir biraz popişe dogru itsin............
ne kadarlık evlisin ne durumdasın hiç ilişki olmadımı bilmiorum amaa ben emla kremini çok kullandımm ama hiç faydasını görmedim ilk sürdüğündeee sıızlatıoo ama süper uyuşturuooo çok kullandım ama bana söle faydası olmadıı uyustu ama geneede izin veremedim çünkü uyuşan beynim değildiiiii....olay bende beyindeydiii çok kullandım ha şimdi olmasa yarın olur gibisinden hep kullandım ama uyuşmasına rağmen eşimi itttim....kullanıma gelince nohut kadar sürün yazıoduuu ben bol keseden sürüodumm içine doğru vajınanın dışına doğruu sürüodum bennn....
canım bence eşine bi parmak egzersizi yaptır derim... hem parmağıyla nereye gideceğini bulur bence... p....s içinde yolunu bulması daha kolay olur sankiYaa arkadaşlar denerken egzersizi et gbi bişi hissettimm hemen bıraktımm.. Onu geçince mi rahatLıyoo kii ? Bide EşimLee p..sli deneme yaparkenn yanlış yere gircek diyee korkuyormm süreklii tetiktee bekliyorumm Sankii 100 tane delikk varrr Puuffss... Kendimii Bırakmakk yerinee 1000 tane şey geçio aklımdann hiç veremiorum kendimi ilişkiyee ve sonuçç yine hüsran oLuyoo.. = (
Ahh ahh adamakıllıı bii o itttirmeyii yaptırabilsemm biraz basınçç hissedincee yarınn deneyelimm nolurr yoruldumm falan filann kaçıyorumm hemenn.. N güzell Senn başardınn yaa Darısıı Başımızaaa artık..
7aylık evlıyım hala bırsey yapamadım ya acırsa dıye çok korkuyorum bılınc altıma oyle bır yerleşmışki nasıl unutucam bilemiyorum herkes torun soruyor ama kımseye derdımı soyleyemıyorum gercekten çok zor durumdayım ALLAH herkese yardım etsin..
canım bence eşine bi parmak egzersizi yaptır derim... hem parmağıyla nereye gideceğini bulur bence... p....s içinde yolunu bulması daha kolay olur sanki
kuzum benim hadi inşallah...
ben bastan pazarlık yaptım eşimle bak ne dersem diyim vazgecme telkin et beni aaa bitti felan de die... bide ben o kadar cektim kanamamda olmadı.... basınc gecicek inan bana bişey olmuyor kacma yok orda bişi de bagır cagır olcak bu sefer yapıcam de bitince gör bak bu muymus diyeceksin... ben bırak diye agladım neden aglamısımki yahu degmezmiş korkudan hep....
ahhhhhhhhh ah bizde bi yaşasak eminim ne salakmışız hiç acımıyor diycez... ama korkuyoruz güzelim napalım... bende aynı nolur çekil diye yalvararak ağlarım hep... sonra titremeye başlıyorum ağlayarak yine... artık kendimi nekadar kasıyorsam... ama azmettim başaracam... burda yazılanları okudukça öyle rahatlıyorumki anlatamam...kuzum benim hadi inşallah...
ben bastan pazarlık yaptım eşimle bak ne dersem diyim vazgecme telkin et beni aaa bitti felan de die... bide ben o kadar cektim kanamamda olmadı.... basınc gecicek inan bana bişey olmuyor kacma yok orda bişi de bagır cagır olcak bu sefer yapıcam de bitince gör bak bu muymus diyeceksin... ben bırak diye agladım neden aglamısımki yahu degmezmiş korkudan hep....
ahhhhhhhhh ah bizde bi yaşasak eminim ne salakmışız hiç acımıyor diycez... ama korkuyoruz güzelim napalım... bende aynı nolur çekil diye yalvararak ağlarım hep... sonra titremeye başlıyorum ağlayarak yine... artık kendimi nekadar kasıyorsam... ama azmettim başaracam... burda yazılanları okudukça öyle rahatlıyorumki anlatamam...
ahhhhhhhhh ah bizde bi yaşasak eminim ne salakmışız hiç acımıyor diycez... ama korkuyoruz güzelim napalım... bende aynı nolur çekil diye yalvararak ağlarım hep... sonra titremeye başlıyorum ağlayarak yine... artık kendimi nekadar kasıyorsam... ama azmettim başaracam... burda yazılanları okudukça öyle rahatlıyorumki anlatamam...
tünaydınnnnnnnnnne örüonuz kıslarrrr
herkese selam.. ne var ne yokkk
Aykurtt Ne kadarLıkk EvLisinn Canımm ?? Umarımm başarırsınnn Azminii hiç Kaybetmee.. SizLerBoyLee yazdıkÇaa acayipp GAza GELiyorumm.. Olacaakkk oLacaakk Başkaa yoLuu Yookkk
inanın bana burda yazılanlar taktikler sayesinde bende güvene geldimde oldu azkaldı ben size güveniyorum belki yarın belki yarındanda yakın yani gelinleri bekliyoruz :)
tünaydınnnnnnnnnne örüonuz kıslarrrr
A.seLamm SevciHan.. Bendee Halaa tıkkk YoK... : / sizLerde NasıL durumLar ??
canım 7buçuk aylık felan evliyim... ama Rabbimin izniyle kurtulacaz bu hastalıktan hayırlısı olsun bakalım. ben biraz sabırlıyım... önce içime tam sindirmek istiyorum onun için 1buçuk aydır okuyorum burayı ve herkesi tavsşyeleri gördükçe umutlanıyorum... birde tatlım sen anlatabildinmi bilmiyorum ama ben kimseye anlatamadım anlatmamda... ama burdaki arkadaşlar hepimiz aynı sorunu çekiyorum... gerçekten damdan düşenin halinden damdan düşen anlar derler ya işte aynı... burdaki arkadaşlarla bi gönül bağı yakaladık... onlarda sağolsun hep bizim acı çekmememiz için daha fazla üzülmememiz iin ellerinden geleni yapıyorlar... bence bu işin başı sabır sonu cesaret...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?