Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım ben onu hissetmedim ama eşimin dediği bi bogum var ordan sorası basit oluyor dedi et dediğin orası olabilir eşinin gidecek cok yeri yok bu arada sadece yanlsı yere zorlama yapabilir biraz popişe dogru itsin............

Ahh ahh adamakıllıı bii o itttirmeyii yaptırabilsemm biraz basınçç hissedincee yarınn deneyelimm nolurr yoruldumm falan filann kaçıyorumm hemenn.. N güzell Senn başardınn yaa Darısıı Başımızaaa artık..

7aylık evlıyım hala bırsey yapamadım ya acırsa dıye çok korkuyorum bılınc altıma oyle bır yerleşmışki nasıl unutucam bilemiyorum herkes torun soruyor ama kımseye derdımı soyleyemıyorum gercekten çok zor durumdayım ALLAH herkese yardım etsin..

canım bence eşine bi parmak egzersizi yaptır derim... hem parmağıyla nereye gideceğini bulur bence... p....s içinde yolunu bulması daha kolay olur sanki

kuzum benim hadi inşallah...
ben bastan pazarlık yaptım eşimle bak ne dersem diyim vazgecme telkin et beni aaa bitti felan de die... bide ben o kadar cektim kanamamda olmadı.... basınc gecicek inan bana bişey olmuyor kacma yok orda bişi de bagır cagır olcak bu sefer yapıcam de bitince gör bak bu muymus diyeceksin... ben bırak diye agladım neden aglamısımki yahu degmezmiş korkudan hep....

merhaba canım bende aynıyım 7 aylık evliyim. aynen herkes bebek sorar zaten... hiç tanımadıkların bile evlimisin der evet deyince hamilemisin yada çocuk varmı diye yapıştırırlafı... bence hiçbirine kafanı bile takma tatlım... eğer 91li isen çok erken derim bence... ben 1buçuk aydır burayı okuyorum araya hep bişiler girdi şimdide regl yüm ama bu arada iğrenç doktorlara gittim çok canımı sıktılar ama eşim sağolsun yanımda... ve şimdi sabırsızlıkla bekliyorum reglüm bitsin hemen yapcam egzersizleri...

canım bence eşine bi parmak egzersizi yaptır derim... hem parmağıyla nereye gideceğini bulur bence... p....s içinde yolunu bulması daha kolay olur sanki

Bugündee ÖyLee denimm O zamann.. Beyfendii Bzenn çok anlayışlıı bazende sinirlenipp gidioo Moralimii Bozuoo sanki ben İstedim BoLe oLimm diee...

Bnde Çok ağLAdımm Bırakk diyee.. Off Bizde bi yensekktee hiç bişi yokmuşş korkulcakk diyebilsekk..

ahhhhhhhhh ah bizde bi yaşasak eminim ne salakmışız hiç acımıyor diycez... ama korkuyoruz güzelim napalım... bende aynı nolur çekil diye yalvararak ağlarım hep... sonra titremeye başlıyorum ağlayarak yine... artık kendimi nekadar kasıyorsam... ama azmettim başaracam... burda yazılanları okudukça öyle rahatlıyorumki anlatamam...

Aykurtt Ne kadarLıkk EvLisinn Canımm ?? Umarımm başarırsınnn Azminii hiç Kaybetmee.. SizLerBoyLee yazdıkÇaa acayipp GAza GELiyorumm.. Olacaakkk oLacaakk Başkaa yoLuu Yookkk

inanın bana burda yazılanlar taktikler sayesinde bende güvene geldimde oldu azkaldı ben size güveniyorum belki yarın belki yarındanda yakın yani gelinleri bekliyoruz :)

Aykurtt Ne kadarLıkk EvLisinn Canımm ?? Umarımm başarırsınnn Azminii hiç Kaybetmee.. SizLerBoyLee yazdıkÇaa acayipp GAza GELiyorumm.. Olacaakkk oLacaakk Başkaa yoLuu Yookkk

canım 7buçuk aylık felan evliyim... ama Rabbimin izniyle kurtulacaz bu hastalıktan hayırlısı olsun bakalım. ben biraz sabırlıyım... önce içime tam sindirmek istiyorum onun için 1buçuk aydır okuyorum burayı ve herkesi tavsşyeleri gördükçe umutlanıyorum... birde tatlım sen anlatabildinmi bilmiyorum ama ben kimseye anlatamadım anlatmamda... ama burdaki arkadaşlar hepimiz aynı sorunu çekiyorum... gerçekten damdan düşenin halinden damdan düşen anlar derler ya işte aynı... burdaki arkadaşlarla bi gönül bağı yakaladık... onlarda sağolsun hep bizim acı çekmememiz için daha fazla üzülmememiz iin ellerinden geleni yapıyorlar... bence bu işin başı sabır sonu cesaret...

hoşgeldin sevcihannnnnnnn... iyiyiz valla müşteri bekliyom kıs ööle... gören varsa göndersin burayaaaaaaaa

Canım Benmde 4 temmuzdaa 1 ayım dolacakk.. İlk gece yapamadığımıı Solemiştimm ama Sonra Eşiminn Annesine oLDuu dedikk.. O taraf Bi Sorun OLduğunu biLmiyoo ama Kendii Annem BiLiyoo.. Hergün Msj atıyoo Oldu mu OLDu mu diyee.. BEn gizLemedimm Çokta destek oLuyoo Annemm.. İnş Herkesin desteğyLee Bu sorunu Aşcaz.. Ama Bu Form BAna acaayip iyi geLdii BenLe aynı şeyleri Hissedenn İnsanların varLığıı Bana güç verioo.. Bu iLLetii yeniptee bize destek OLan herkese Çok tşkkürLer Umarım Bizde yenerizz Be Bizim Gibi oLan arkadaşlara yardımcı oLuruZz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…