- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #58.441
bende keyifsizim bugünnn...
özümm gulüümm ses ver nirdesinn.. aykurt nasılsın şeker........
Canım Benmde 4 temmuzdaa 1 ayım dolacakk.. İlk gece yapamadığımıı Solemiştimm ama Sonra Eşiminn Annesine oLDuu dedikk.. O taraf Bi Sorun OLduğunu biLmiyoo ama Kendii Annem BiLiyoo.. Hergün Msj atıyoo Oldu mu OLDu mu diyee.. BEn gizLemedimm Çokta destek oLuyoo Annemm.. İnş Herkesin desteğyLee Bu sorunu Aşcaz.. Ama Bu Form BAna acaayip iyi geLdii BenLe aynı şeyleri Hissedenn İnsanların varLığıı Bana güç verioo.. Bu iLLetii yeniptee bize destek OLan herkese Çok tşkkürLer Umarım Bizde yenerizz Be Bizim Gibi oLan arkadaşlara yardımcı oLuruZz..
hoşbuldum canım.. allah bol müşteriler versin inşallah :)hoşgeldin sevcihannnnnnnn... iyiyiz valla müşteri bekliyom kıs ööle... gören varsa göndersin burayaaaaaaaa
ben ses wersem olurmu gı?hayırdır canım niye keyifsizsin?
burdayıım canım geçmişe daldımmmm......hayırdır niden keyifsizsin havadanmıııı...burda hava bozukkkkk
kıslar herkes yaşını yazarmı şu şekildee = 1987-24 bu benim yaşım bu aradaa
1982-29 en yaşlınız ben miyim yaaa ağlamak istiyorumm
canım ya kıyamam ewet yalnızlık zor bilirim bebişin gelince onla bol bol oyalanırsın artık hiç canın sıkılmaz az kaldııı
sevcihanım yettim üzülme en kart benim gızzz utanıyom ama nası desemki 1980-31
onu düşünüyorum hep zaten.. pıtırcık yavruşummm benimmm
neyse benden de büyük varmış içim rahatladı
leynnn manyahlarrrrrbelki siz bizden ddaha küçük gösteriorsunuzzzz.......ben kilomu sölimmm sizeeede şok olun bi 76 oldunuzmu oldunuzmu şok oldunuzmuuu
1982-29 en yaşlınız ben miyim yaaa ağlamak istiyorumm
onu düşünüyorum hep zaten.. pıtırcık yavruşummm benimmm
neyse benden de büyük varmış içim rahatladı
leynnn manyahlarrrrrbelki siz bizden ddaha küçük gösteriorsunuzzzz.......ben kilomu sölimmm sizeeede şok olun bi 76 oldunuzmu oldunuzmu şok oldunuzmuuu
boy kac anacım
canım sen bi cesaret sölemişsin... ben kimseye sölemedim bak 7buçuk ay oldu... ve yakınımda evli samimi arkadaşım yok... bekar var onada anlatım napım bidaha vajinismus vakası çıkmasın benim yüzümden... ama Rabbime çok şükürler olsunki burayı buldum... önce eşime desemmi demesemmi diye düşündüm burayı... sonra anlattım dedim böle böle... herkes aynı dertten muzdarip... peki yenen vardı diye sordu. var tabi dedim yenip hamile kalanlar var... hep yardımcı oluyorlar taktik veriyorlar... tabi bunarı anlatmadan önce biraz sıkıntı yaşadım... ben vajinismusum deyince eşim kızdı bana.. beni takmadı.. git doktora dedi.. gittim gerizekalı 3doktora denk geldim.. sonra eşimle gittik psikiyatriste o da ille özelime gelin imasında bulundu.. bende ağladım ağladım hastanede kötü oldum... eşimde dediki madem biliyorsun bunun nasıl çözüleceğini niye ağlıyorsunki dedi... biz kendimizin doktoru oluruz boşver o doktorları dedi...hem ben doktora anlatıyordum böle böle değilmi tedavi diyorsum evet aynen diyordu... be adam ne halt etmöeye özeline çağırıyon ozaman... ööööööööle ima etti uyuz doktor özelime gelin diye... herneyse tatlım velhasıl şimdi reglümün bitmesini sabırsızlıkla bekliyorum... eşimle egzersizlere başlıycaz... oda bana yardım etcek inş... hevesliyiz anlıycannnnnnn... ha buarada sen çok şanslısın bence erken buldun burayı... aman gülüm erteleme... biz bukadar zaman hep kendiliğinden geçer diye erteledik ama çok yıprandık aman erteleme neolur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?