Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım sen bi cesaret sölemişsin... ben kimseye sölemedim bak 7buçuk ay oldu... ve yakınımda evli samimi arkadaşım yok... bekar var onada anlatım napım bidaha vajinismus vakası çıkmasın benim yüzümden... ama Rabbime çok şükürler olsunki burayı buldum... önce eşime desemmi demesemmi diye düşündüm burayı... sonra anlattım dedim böle böle... herkes aynı dertten muzdarip... peki yenen vardı diye sordu. var tabi dedim yenip hamile kalanlar var... hep yardımcı oluyorlar taktik veriyorlar... tabi bunarı anlatmadan önce biraz sıkıntı yaşadım... ben vajinismusum deyince eşim kızdı bana.. beni takmadı.. git doktora dedi.. gittim gerizekalı 3doktora denk geldim.. sonra eşimle gittik psikiyatriste o da ille özelime gelin imasında bulundu.. bende ağladım ağladım hastanede kötü oldum... eşimde dediki madem biliyorsun bunun nasıl çözüleceğini niye ağlıyorsunki dedi... biz kendimizin doktoru oluruz boşver o doktorları dedi...hem ben doktora anlatıyordum böle böle değilmi tedavi diyorsum evet aynen diyordu... be adam ne halt etmöeye özeline çağırıyon ozaman... ööööööööle ima etti uyuz doktor özelime gelin diye... herneyse tatlım velhasıl şimdi reglümün bitmesini sabırsızlıkla bekliyorum... eşimle egzersizlere başlıycaz... oda bana yardım etcek inş... hevesliyiz anlıycannnnnnn... ha buarada sen çok şanslısın bence erken buldun burayı... aman gülüm erteleme... biz bukadar zaman hep kendiliğinden geçer diye erteledik ama çok yıprandık aman erteleme neolur...

hoşgeldin sevcihannnnnnnn... iyiyiz valla müşteri bekliyom kıs ööle... gören varsa göndersin burayaaaaaaaa
hoşbuldum canım.. allah bol müşteriler versin inşallah :)

ben ses wersem olurmu gı?hayırdır canım niye keyifsizsin?

olur annem olur niden olmasın.. yalnızlıktan canım.. sıkılıyorum cok

burdayıım canım geçmişe daldımmmm......hayırdır niden keyifsizsin havadanmıııı...burda hava bozukkkkk

havanında mı etkisi var nedir bilmiyorum... cok sıkılıyorum ya.. artık tv de de bişey yok tatile girmiş hepsii.. evde tek başına bir yere cıkamadan.. gelen giden olmadan cok bunaldım artık cokk.. az kaldı ama ne biliyim yaa.. geliyolar arada iştee

olur annem olur niden olmasın.. yalnızlıktan canım.. sıkılıyorum cok

canım ya kıyamam ewet yalnızlık zor bilirim bebişin gelince onla bol bol oyalanırsın artık hiç canın sıkılmaz az kaldııı

S.a arkadaşlar yüzük parmağımı alabildiğim halde orta parmağım bir boğum bile girmiyor nasıl iş anlamadım. Kasım 1984- 26 bebiş ağlıyor hazırlanıp kaynanamlarla annemlere gidicez inşaAllah, bugün giremem tekrar, Aeo.

canım ya kıyamam ewet yalnızlık zor bilirim bebişin gelince onla bol bol oyalanırsın artık hiç canın sıkılmaz az kaldııı

sevcihanım yettim üzülme en kart benim gızzz utanıyom ama nası desemki 1980-31

onu düşünüyorum hep zaten.. pıtırcık yavruşummm benimmm

neyse benden de büyük varmış içim rahatladı

leynnn manyahlarrrrr belki siz bizden ddaha küçük gösteriorsunuzzzz.......ben kilomu sölimmm sizeeede şok olun bi 76 oldunuzmu oldunuzmu şok oldunuzmuuu

şoktayımmmmm çıkarın beni bu şoktann :))

benide gören şok oluyooo çünkü hiç 29 gibi değilim..düğün günümde kuaförde herşeyim bitti oturuyorum.. kadınlar geliyo ayyy canımmm pekte küçük.. biz krizlere giriyoruz tabii.. yaş kaç diyolar 28 diyorumm.. ay maşallahh 18*19 sandık :))))))))))))))))

leynnn manyahlarrrrr belki siz bizden ddaha küçük gösteriorsunuzzzz.......ben kilomu sölimmm sizeeede şok olun bi 76 oldunuzmu oldunuzmu şok oldunuzmuuu

kızıııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmm senin kilonda ne varrrrrrrrrr ben sölesem gözünüz patlarrrrrrrr onun için sölemiiiimmmmmm

hem küçük gösterme olayına kesinlikle katılıyorum... bizim tanıdığımız bi adam vardı eşime sordum sence şu adam kaç gibi gösteriyo dedim oda dediki benden küçüktür herhalde 24-26 felan dedi... biz arkadaşlar gülme krizine girdik adam 41 mi 42 yaşındamıydı ne... eşim ohaaaaa durumlarındaydık şaşkınlıktan

kıslar herkes yaşını yazarmı şu şekildee = 1987-24 bu benim yaşım bu aradaa

1987 - 24 Bnimdee yaşımm Canımm..

Benimm Eşimm kızıyoo bana nette araştırıncaa yada frmuu okuyunca.. o Kabullenmek istemiyoo nedense vajinismus olduğumuu korkuyorsunn diyip kesip atıyoo kafanı bulandırmaa kuruntu yapmaa falan diyoo.. ilk gecenin ertesi günü kadın doğuma gittim bende doktor bakamadıı çünkü bacağımı açamadımm titremektenn o zaman dedi doktor vajinsmus olabilirsin diye kesin demiyorum dedi ama çok kasıyosun bi uzmana gitti bi dr ismi verdi ama gitmedim çünkü o gün balayı için yola çıkcaktık.. Tatilde hiç denemedik İstla döndüğümüzde yine denedik olmadı.. Bu sefer netten vajinismusu araştırırken burayı buLdum.. Çok şansLıyım buraaya katıldığımm için.. başaracağıma inanıyorum burası sayesinde.. Ertelemicemm canımm Eminim kii kendiLiğindenn geçmicekk bu iLLet ne kadar çabalarsakk o kadar yol katediyoruZz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…