Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bende dünmüüü ondan önceki günmü anneme elbise almaya gittikkk kadın hamilemisin dedi evet dedimmm yaşın kaç dedii 24 dedimm aaa hiç göstermiorsun dediii.......tabi ben içimden salla salla diommmm müşteriyiz yaa iltifat ediliozz

kaç kısss sölee boyunla kilonuuuu hamilelik btiiitti şimdiiide boy kilomu die kızcaklar bizeee başlıcaz boyunuza kilonuza dieeee

boyuuuu hiç sormaaa kaçtı gitttiiii bilmem bundan kaçççççç sene önce 1.55 mi 1.56 mı neydii uzamadıysammm tabiiiii

he benim boydaa o aralarda.. sorana kısaca 1,5 metre diyorum :)))
en uyuz oldugum şeylkerden biri magazalarda bana çocuk muamelesi yapıyollarrrrrrrrr.. ama artık yapamazlar hehehe

slm kızlarrr bakıyorumda bi boy kilo almış başını gidiyo bende katılayım bari aahh ahhh boy 1.65 ve kilo 52

eşinnnnnnnnnnnnn aslaaa kabullenmezzz...banada eşimmm saçma sapan şeyleri okumaaa kendi kendinee bişiler üretiorsunnn....kendi kendini vajınusmus yapıorsunnn daha neler neler diorduuuuu..ne zaman psikoloğaa gittik pskiolok bu işi anlattııı ozaman inandı ozman anlayışlı olduuu.....ben evliliğimin 1. haftasındaa pazar günüydü geçen pazar evlendmse haftasındaki pazar nöbetçi jinekologa gittikkk..muane etti beniii ben açtımmm bacaklarımıı kastım ama açtımmmm...iki eliyle açtııı baktı içineee daha bişi yapmamışsınızz dedi....yok eşin ne yapsınnn sen yardımcı olcannnn adam ne yapsınnnn bisürü tantana annem gibi sölenmeye başladıı...olmazsa şarap için yapın dedii..inan bir onu denemedim ben imam hatip mezunuyum evde sigara bile içilmezken onu bile düşündümmmmm eşimde Allah affetsin biz zevkine yapmıoruz hastalıktan kurtulmak için yapıoruz dedii sonraa vazgeçtikkk olmazz haram üzürine ilişki dedik almaıdıktaa yapmadıkta elhamdülillahhhhh .......

kaç kısss sölee boyunla kilonuuuu hamilelik btiiitti şimdiiide boy kilomu die kızcaklar bizeee başlıcaz boyunuza kilonuza dieeee

yavrum boyum çocukluğumdan beridir uzundur... bikaç sene önce 1.78di halada ööledir herhal.. tabi kilodan çekmediysem... kiloda hmmmmmmmmm.. ne desemde konuyu sallasam... kısssss benim kahve ne oldu yapmadın daha

slm kızlarrr bakıyorumda bi boy kilo almış başını gidiyo bende katılayım bari aahh ahhh boy 1.65 ve kilo 52

olamaz yaaaaaaaa... ben seni hiç sevmedim baane baane şaka şaka... ben bi keresinde 75e felan indim ahoyyyyyyy görmeliydiniz yolda sallana sallana gidiyordum. anam kemikliyim napım kemiklerimi taşıyamıyodum 75iken

yavrum boyum çocukluğumdan beridir uzundur... bikaç sene önce 1.78di halada ööledir herhal.. tabi kilodan çekmediysem... kiloda hmmmmmmmmm.. ne desemde konuyu sallasam... kısssss benim kahve ne oldu yapmadın daha

aykurttt annemmm ooo ne boyyyyyyyyy sana o boy fazlaa sen dağıt bakim o boyun yarısnndan fazlasınııı burdakileree sana 1 metre kalsın yeter o sanaaa

maLeseff o hatayıı BEnn Yaptımm AlkoLL aLDımm.. Ama bünyemm Alışkın oLmadığıı İçinn sarHoşş Oldumm Vee İstifraa vs.. titreme vurdu Üşüdüm sonra Çok sıcakladım falann Eşimm sabaha kadar benLee uğraşmışş ben pek htrLamıormm sonrasında da Çok pişmann oLDumm allahım Affetsinn Solenenlere kandımm bi Umutt onuu denedimm Ama oLMadıı yanii... Yaa bayıltsalarda beni İş birleşmeye geLincee Dipcikk Gibii DikiliYorumm Hemenn.. Nee KıymetLiii Va....na varmışş bizde de Yahuuu

Kod:

kızzzzz kaynanam 130-140 felan net bilmiyoruz onu ölcen tartı bulamıyorz korkudan aldıgım gramları bile sayıyorum yazık hareket edemiyor patlıcak gibi hep yahu.............:86::86:

benim kaynanam benden zayıffff yakındaaa hanginiz kaynana derseler şaşırmıcam benim dicem bıktım bu gelinden beceriksizin tekiii dicemmmmm

aykurttt annemmm ooo ne boyyyyyyyyy sana o boy fazlaa sen dağıt bakim o boyun yarısnndan fazlasınııı burdakileree sana 1 metre kalsın yeter o sanaaa

baane baane olmas olmas... ben çocukluktan beri neler çektim biliyonmu üüüüüüüüüüüüüü... habire kafamı vuruyordum biyerlere bacım ya... genelde kapılar ve mutfak dolapları vazgeçemediklerimden... hem anacım ben kocişi zor buldum onunda 1.82 yavrum benim... ammaaaaaaa incecikkkkk... ha bizim akrabalar çok merak etmişti kız nasıl koca bulcan diye... nişanlanınca hepsinin yüreğine su serpildi eşimin boyu uzunya benden hehehehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…