- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #58.461
şoktayımmmmm çıkarın beni bu şoktann :))
benide gören şok oluyooo çünkü hiç 29 gibi değilim..düğün günümde kuaförde herşeyim bitti oturuyorum.. kadınlar geliyo ayyy canımmm pekte küçük.. biz krizlere giriyoruz tabii.. yaş kaç diyolar 28 diyorumm.. ay maşallahh 18*19 sandık :))))))))))))))))
boyuuuu hiç sormaaa kaçtı gitttiiiibilmem bundan kaçççççç sene önce 1.55 mi 1.56 mı neydii uzamadıysammm tabiiiii
kızıııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmm senin kilonda ne varrrrrrrrrr ben sölesem gözünüz patlarrrrrrrr onun için sölemiiiimmmmmm
hem küçük gösterme olayına kesinlikle katılıyorum... bizim tanıdığımız bi adam vardı eşime sordum sence şu adam kaç gibi gösteriyo dedim oda dediki benden küçüktür herhalde 24-26 felan dedi... biz arkadaşlar gülme krizine girdik adam 41 mi 42 yaşındamıydı ne... eşim ohaaaaa durumlarındaydık şaşkınlıktan
benimde 1.55 ama kilom 51.5 bende bi 49-48 olsam diye bakıyorum
boyuuuu hiç sormaaa kaçtı gitttiiiibilmem bundan kaçççççç sene önce 1.55 mi 1.56 mı neydii uzamadıysammm tabiiiii
bende dünmüüü ondan önceki günmü anneme elbise almaya gittikkk kadın hamilemisin dedi evet dedimmm yaşın kaç dedii 24 dedimm aaa hiç göstermiorsun dediii.......tabi ben içimden salla salla diommmmmüşteriyiz yaa iltifat ediliozz
benimde 1.55 ama kilom 51.5 bende bi 49-48 olsam diye bakıyorum
1987 - 24 Bnimdee yaşımm Canımm..
Benimm Eşimm kızıyoo bana nette araştırıncaa yada frmuu okuyunca.. o Kabullenmek istemiyoo nedense vajinismus olduğumuu korkuyorsunn diyip kesip atıyoo kafanı bulandırmaa kuruntu yapmaa falan diyoo.. ilk gecenin ertesi günü kadın doğuma gittim bende doktor bakamadıı çünkü bacağımı açamadımm titremektenn o zaman dedi doktor vajinsmus olabilirsin diye kesin demiyorum dedi ama çok kasıyosun bi uzmana gitti bi dr ismi verdi ama gitmedim çünkü o gün balayı için yola çıkcaktık.. Tatilde hiç denemedik İstla döndüğümüzde yine denedik olmadı.. Bu sefer netten vajinismusu araştırırken burayı buLdum.. Çok şansLıyım buraaya katıldığımm için.. başaracağıma inanıyorum burası sayesinde.. Ertelemicemm canımm Eminim kii kendiLiğindenn geçmicekk bu iLLet ne kadar çabalarsakk o kadar yol katediyoruZz..
kaç kısss sölee boyunla kilonuuuuhamilelik btiiitti şimdiiide boy kilomu die kızcaklar bizeee başlıcaz boyunuza kilonuza dieeee
olamazsınnnn inşallahhh 49-48 emiiii
kıslar herkes yaşını yazarmı şu şekildee = 1987-24 bu benim yaşım bu aradaa
slm kızlarrr bakıyorumda bi boy kilo almış başını gidiyo bende katılayım bari aahh ahhh boy 1.65 ve kilo 52
slm kızlarrr bakıyorumda bi boy kilo almış başını gidiyo bende katılayım bari aahh ahhh boy 1.65 ve kilo 52
yavrum boyum çocukluğumdan beridir uzundur... bikaç sene önce 1.78di halada ööledir herhal.. tabi kilodan çekmediysem... kiloda hmmmmmmmmm.. ne desemde konuyu sallasam... kısssss benim kahve ne oldu yapmadın daha
gayet idealsin şekerim..... bende zayıflasam keskem 48 felan 51.5 veremiyorum bi türlü
eşinnnnnnnnnnnnn aslaaa kabullenmezzz...banada eşimmm saçma sapan şeyleri okumaaa kendi kendinee bişiler üretiorsunnn....kendi kendini vajınusmus yapıorsunnn daha neler neler diorduuuuu..ne zaman psikoloğaa gittik pskiolok bu işi anlattııı ozaman inandı ozman anlayışlı olduuu.....ben evliliğimin 1. haftasındaa pazar günüydü geçen pazar evlendmse haftasındaki pazar nöbetçi jinekologa gittikkk..muane etti beniii ben açtımmm bacaklarımıı kastım ama açtımmmm...iki eliyle açtııı baktı içineee daha bişi yapmamışsınızz dedi....yok eşin ne yapsınnn sen yardımcı olcannnn adam ne yapsınnnn bisürü tantana annem gibi sölenmeye başladıı...olmazsa şarap için yapın dedii..inan bir onu denemedim ben imam hatip mezunuyum evde sigara bile içilmezken onu bile düşündümmmmm eşimde Allah affetsin biz zevkine yapmıoruz hastalıktan kurtulmak için yapıoruz dedii sonraa vazgeçtikkk olmazz haram üzürine ilişki dedik almaıdıktaa yapmadıkta elhamdülillahhhhh .......
Kod:
kızzzzz kaynanam 130-140 felan net bilmiyoruz onu ölcen tartı bulamıyorz korkudan aldıgım gramları bile sayıyorum yazık hareket edemiyor patlıcak gibi hep yahu.............:86::86:
aykurttt annemmm ooo ne boyyyyyyyyysana o boy fazlaa sen dağıt bakim o boyun yarısnndan fazlasınııı burdakileree sana 1 metre kalsın yeter o sanaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?