- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #58.481
maLeseff o hatayıı BEnn Yaptımm AlkoLL aLDımm.. Ama bünyemm Alışkın oLmadığıı İçinn sarHoşş Oldumm Vee İstifraa vs.. titreme vurdu Üşüdüm sonra Çok sıcakladım falann Eşimm sabaha kadar benLee uğraşmışş ben pek htrLamıormm sonrasında da Çok pişmann oLDumm allahım Affetsinn Solenenlere kandımm bi Umutt onuu denedimm Ama oLMadıı yanii... Yaa bayıltsalarda beni İş birleşmeye geLincee Dipcikk Gibii DikiliYorumm Hemenn.. Nee KıymetLiii Va....na varmışş bizde de Yahuuu
ben deldimmmmmmmslm kızlar napıyonuz nasılsınız???oy annem geldi giremiyom iş güç misafir den vakit bulamıyom...ne var ne yok???
baane baane olmas olmas... ben çocukluktan beri neler çektim biliyonmu üüüüüüüüüüüüüü... habire kafamı vuruyordum biyerlere bacım ya... genelde kapılar ve mutfak dolapları vazgeçemediklerimden... hem anacım ben kocişi zor buldum onunda 1.82 yavrum benim... ammaaaaaaa incecikkkkk... ha bizim akrabalar çok merak etmişti kız nasıl koca bulcan diye... nişanlanınca hepsinin yüreğine su serpildi eşimin boyu uzunya benden hehehehe
ben deldimmmmmmmslm kızlar napıyonuz nasılsınız???oy annem geldi giremiyom iş güç misafir den vakit bulamıyom...ne var ne yok???
ben napimmm :84: kociş 1,98 ben 1,55 ne dalga konusu olmusuzdur millete....
hoşgeldinnnn iyiyiz çok şükürr gır gır yapıoruzzz çenemiz düştüüüüüü
çabuk yaşını boyunu kilonu söööööle yoksa çıkamazsın burdan :
hoşgeldin canım.... muahbbet ediyozz :)) gelll sende katıll
Kıslarrrrr ben haftaya Allah nasip ederseee ümreyee gidiorummm....bu haftadan sonra pek giremicem ortalığı toparlıcam hazırlancam felnnnnn.....bize dua edin demeyin sizee orda edecem dua garanti zaten, her namazımdan sonra dua ediorum sizeee ne yaşadığınızı biliorum çünküüüüü yaşayan bilirrr ...Rabbimm her nerde varsa kurtarsın inşallahhh......
Kıslarrrrr ben haftaya Allah nasip ederseee ümreyee gidiorummm....bu haftadan sonra pek giremicem ortalığı toparlıcam hazırlancam felnnnnn.....bize dua edin demeyin sizee orda edecem dua garanti zaten, her namazımdan sonra dua ediorum sizeee ne yaşadığınızı biliorum çünküüüüü yaşayan bilirrr ...Rabbimm her nerde varsa kurtarsın inşallahhh......
hoş bulduk tatlım...bi iki laflıyım bari özledim sizleribirazdan dışarı çıkıcaz anamla bi dolaşıp gelicez bugün eyüp sultana gidicektik hava bozuk diye gitmedik havada açıldı
ayyy ne güzel güle güle git canım Rabbim dualarını kabul eylesin...
ohhh ne mutlu sana Allah bize de nasip etsin inşallah....
Rabbim isteyen herkesee nasip etsinn inşallahhh.....ben hiç bir zaman saygın beye yada murat ulusoya 5 milyar verip tedavi olmayıııı hiç bir zaman düşünmedimm.....eşimle çok bunaldıkkk para biriktirdik ümreye gitmek için olursa orda olsun olmazsaa dua ederiz orda olması içinnnn dedik...çok bunaldıkkk manevi huzura ihtiyacımız vardı biriktirmeye başladıkkkk tabii sona yaklaştımızda bu iş oldu hamilede kaldım ama niyetimizden dönmedikkk Allahın izniyleee gidioruzzz biz o 1 günlük alınan 5 milyaraa karı koca kutsal topraklara gidioruzzzz....eşimee geçenlerde dedim tüm stresimizi sıkıntımızı orda bırakıp balayıı gibi yaşayalım dedimm....otelden tam balayılık otel internettenn gördükk... ibadetimizidee yapalımmm yeni evliymiş balayınaaa ümreye kutsal topraklara gitmiş gibi yaşayalım dediiimmmm cinsel anlamda değil tabiii huzur anlamındaaa çünküü gerçekten çok zor günler yaşadıkk........Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallahh.....
canım sen balık duruyomuşun ben balina duruyom hehehehehoş bulduk şekerim...ohh ne güzel çene çalışn bakalım
yaşım : 26,5
boyum:165
kilom :67haa bu arada koçişimin boyu 1,80 kilomuz aynı ecük cılızca koçişim ben yanında birazcık balık etli duruyom
kıslarrr bana az müsadeee...sabah internet yoktuuu evi süpürim bari dedim sonra bi baktım internet gelmişş...süpürgeyi ölece bırakıp başına oturdum saat 3 oluo neredeyse işimii bitirimde gelimmm gene devam ederizz sayfa açık ara ara bakarımm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?