Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ya garantisi olsa belkiii bizde yapardıkk ama keisn garantisi yoktuuu zaten......ben eve antestezici getittirdim yaa adam narkoz değil silisyonmu ne diolar aynı narkoz gibi hiç bişi hissetmiorsunn ama tamda narkoz gibi değil.....adam vurdu bana eşim o işi görücek ben başlamışım kendi kendimee konuşmaya yaptınmı oldumuuu bak acıtmaaa gözlerim kapalı amaa eşim bi türlü konsatre olamamışşşşş ay rezillik Allahım kimseye yaşatmasınnn......tabi adama sölemişşş sen onu dinleme o hiç bişi hissetmess ayıldığındada hatırlamıcak söledikleriniii demişş.....aynen ayıldımdaa hiç bişiii hatırlamıodum ama çenem durmamışş konusup durmuşumm....Allahımmm ne kötü günlerdiii unuttur bizee Rabbim o günleriii kimseyede yaşatmaa kurban oldum Rabbimm....

ben napimmm :84: kociş 1,98 ben 1,55 ne dalga konusu olmusuzdur millete....

ben napimmm :84: kociş 1,98 ben 1,55 ne dalga konusu olmusuzdur millete....

biz Türklerde bi atasözü var kuzummmmmmmm YERDE ARAKEN GÖKTE BULMAK maaşallah kuzum... ne yaş ne boy ne kilo yavrum herşey gönülde başlar gönülde biter... dışardakilere de canları ne isterse onu düşünmek düşer.....(başka bişi yazcaktımda olmadı işte)

hoşgeldinnnn iyiyiz çok şükürr gır gır yapıoruzzz çenemiz düştüüüüüü

hoş bulduk şekerim...ohh ne güzel çene çalışn bakalım

çabuk yaşını boyunu kilonu söööööle yoksa çıkamazsın burdan :

yaşım : 26,5
boyum:165
kilom :67 haa bu arada koçişimin boyu 1,80 kilomuz aynı ecük cılızca koçişim ben yanında birazcık balık etli duruyom

Kıslarrrrr ben haftaya Allah nasip ederseee ümreyee gidiorummm....bu haftadan sonra pek giremicem ortalığı toparlıcam hazırlancam felnnnnn.....bize dua edin demeyin sizee orda edecem dua garanti zaten, her namazımdan sonra dua ediorum sizeee ne yaşadığınızı biliorum çünküüüüü yaşayan bilirrr ...Rabbimm her nerde varsa kurtarsın inşallahhh......

kabede edilen dualar hiç bir zaman geri çevirilmezzz...hemen olmaya bilir ama muhakkak kabul olur.....özelliklee dua etmemi isteyenler olursa özelden babadan olma anadan doğma gibisinden:) yani anne adı baba adı kendii adıını ve duasını niyetini yazsın ben kağıda not alıp orda edecemmm.....inanın dualarım hep sizinleee olacakkk...ben bu sıkıntının beterinin beterini yaşadım Rabbimm kimseye ama kimseye yaşatmasın.....yaşayanlarıda en tez zamanda kurtarsın inşallahh.....

ayyy ne güzel güle güle git canım Rabbim dualarını kabul eylesin...

ohhh ne mutlu sana Allah bize de nasip etsin inşallah....

hoş bulduk tatlım...bi iki laflıyım bari özledim sizleri birazdan dışarı çıkıcaz anamla bi dolaşıp gelicez bugün eyüp sultana gidicektik hava bozuk diye gitmedik havada açıldı

fazla özletme kendinii... bende istiyorum eyüp sultan a gitmek istiyorum yaaa.. akşam eşimel konusuyoruz seneye bebişimizle inşallah allah kısmet ederse gidicezzz.. oranın bende ayrı bir yeri varr

ayyy ne güzel canım yaa.. çok şanslısınn.. banada dua et tamam mııııııııı bebişimleeeee... ama özlerim ben seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn

ayyy ne güzel güle güle git canım Rabbim dualarını kabul eylesin...

ohhh ne mutlu sana Allah bize de nasip etsin inşallah....

ayyy ne güzel canım yaa.. çok şanslısınn.. banada dua et tamam mııııııııı bebişimleeeee... ama özlerim ben seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii [/QUOTE]

Rabbim isteyen herkesee nasip etsinn inşallahhh.....ben hiç bir zaman saygın beye yada murat ulusoya 5 milyar verip tedavi olmayıııı hiç bir zaman düşünmedimm.....eşimle çok bunaldıkkk para biriktirdik ümreye gitmek için olursa orda olsun olmazsaa dua ederiz orda olması içinnnn dedik...çok bunaldıkkk manevi huzura ihtiyacımız vardı biriktirmeye başladıkkkk tabii sona yaklaştımızda bu iş oldu hamilede kaldım ama niyetimizden dönmedikkk Allahın izniyleee gidioruzzz biz o 1 günlük alınan 5 milyaraa karı koca kutsal topraklara gidioruzzzz....eşimee geçenlerde dedim tüm stresimizi sıkıntımızı orda bırakıp balayıı gibi yaşayalım dedimm....otelden tam balayılık otel internettenn gördükk... ibadetimizidee yapalımmm yeni evliymiş balayınaaa ümreye kutsal topraklara gitmiş gibi yaşayalım dediiimmmm cinsel anlamda değil tabiii huzur anlamındaaa çünküü gerçekten çok zor günler yaşadıkk........Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallahh.....

amiiinn canım rabbim herkese nasip etsin... tamamen huzurlu bi şekilde dönüceksiniz ne güzel... ben bir kere rüyamda görmüştüm miisss gibi bir kokuyla uyandım uykumdan harika bişeydi.. kimbilir orayı gercekten görmek nasıl bir duygudur

canım sen balık duruyomuşun ben balina duruyom hehehehe gerçi balinada bi balık demi e iyi ozaman bende balık duruyom diyim hehehehe

kıslarrr bana az müsadeee...sabah internet yoktuuu evi süpürim bari dedim sonra bi baktım internet gelmişş...süpürgeyi ölece bırakıp başına oturdum saat 3 oluo neredeyse işimii bitirimde gelimmm gene devam ederizz sayfa açık ara ara bakarımm...

tembeeelll teneeekeeeeee tembeeell teneeekeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…