Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kıslar herkes yaşını yazarmı şu şekildee = 1987-24 bu benim yaşım bu aradaa

1987-24 hemen hemen aynı yaşlardayız kızlar boy 1.60 kilom sölesemmi acaba :44: çok zayıfımmm yaa 46 kiloyumm benide hep 18 sanıyolarrr şimdi hiç hoşuma gitmiyo ama ilerde bu çok işimize yarıycak kızlarr minyon tiplilik

gene tek kaldımmm buralardaaaaa

kıssssssssss ben burdayım baktım teksin bi uğrayım dedim... yavrum bi kalk yazık kız otur otur bilgisayar başında canın sıkılmıyormu... bazı arkadaşlar varya kimse bana yardım etmiyo diyenler hani nerdeler bakın özüm size yardım için bekliyooooooooo nerdesinizzzzzzzzzzzzzz

özümcümmmmmmm bu arada Rabbim hayırlı uğurlu etsin... ne kadar güzel bişey yaşayacaksın valla umrede kimbilir... Rabbim dualarını kabul eylesin... içini ferahlatıp geleceksin inşaallah gülüm ya... valla ne kadar sevindim anlatamam... şimdi sen nezaman gideceksin bakalım süüüüüüüüle? ona göre hemen yeniyim ben şu vajiyi de orda aklına takılmasın aykurt ne yaptı aceba diye

aminn canımmm Rabbim sizlerede nasip etsin inşallahhh...ayın 9 daa uçuoruzzz yaniii haftayaaa

yaa başranlar arkdaşlar bişi Srcaam... İLk başardığınızz Pozisyonn NAsıldıı ?? En kolayy nasılll oluyoo ?

geneldeee kıslarr üsteyken başardııı...banada doktor sen üste olursan daha kolay olur demişti amaa...ben üste hiç dneyemiordum bileee daha zor geliordu....ben normal pozisyondaaa ben altta üste eşimmm öle yaptıkk......yaniii kişinin rahatına göreee sen nasıl rahat ediorsann....kimisi yatak ucu der kimisi üste derrr kimisi popo altında yastık varken derr...ben yatak ucundada hiç başarılı olmadımmmm.... zamanında pozisyondan pozisyonaaa girdiğim için

zaten çocuğum size baka baka size benzicekkkk 24 saat sizleyim babası alcak kucağınaa ya bu çocuk ne bana ne sana benzio dicek bende kk daki kızlaraaa benzio dicemmmm tabi kk ne lan diceği kesinnnnnn

Yatakk Ucu nasıL oLuyoo Ayağımızı aşağıya mı sarkıtıyoruzz Yanii.. GüLMeyinn Hee ...
Hiç bi Pozisyonda rahat edemiyorumm Sorunda bu kii zaten.. PuFs..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…