- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #58.501
tembeeelll teneeekeeeeee tembeeell teneeekeeeeeee
kıslar herkes yaşını yazarmı şu şekildee = 1987-24 bu benim yaşım bu aradaa
ben iyice buranın fanlarından oldummm heeişim gücüm ölece duruooo iyice tembelleştimm heeee.... toplıcam hepinizi girişcezzzz temizliğe en sonundaa
herkes sessiz sedasız uçmuş noliii be yaa
azzzz sonraaa gündemde olan haberlerle arnızdayımmmm az sonraaaaaaaaaaaa
gündemmmm süpürge bitttii sıra paspastaaaaa sonraaa toz almadaaaa
Offf Bende Acıktımm... Evee gitcem yemekk yapcamm puufss Hiçtee Gözümm Yemiiooo =)
gene tek kaldımmm buralardaaaaa
mübarek çoğunuzda çalışıorsunuzzz heeee.....sen ne iş yapıon
özümcümmmmmmm bu arada Rabbim hayırlı uğurlu etsin... ne kadar güzel bişey yaşayacaksın valla umrede kimbilir... Rabbim dualarını kabul eylesin... içini ferahlatıp geleceksin inşaallah gülüm ya... valla ne kadar sevindim anlatamam... şimdi sen nezaman gideceksin bakalım süüüüüüüüle? ona göre hemen yeniyim ben şu vajiyi de orda aklına takılmasın aykurt ne yaptı aceba diye
yaa başranlar arkdaşlar bişi Srcaam... İLk başardığınızz Pozisyonn NAsıldıı ?? En kolayy nasılll oluyoo ?
kıssssssssss ben burdayım baktım teksin bi uğrayım dedim... yavrum bi kalk yazık kız otur otur bilgisayar başında canın sıkılmıyormu... bazı arkadaşlar varya kimse bana yardım etmiyo diyenler hani nerdeler bakın özüm size yardım için bekliyooooooooo nerdesinizzzzzzzzzzzzzz
geneldeee kıslarr üsteyken başardııı...banada doktor sen üste olursan daha kolay olur demişti amaa...ben üste hiç dneyemiordum bileee daha zor geliordu....ben normal pozisyondaaa ben altta üste eşimmm öle yaptıkk......yaniii kişinin rahatına göreee sen nasıl rahat ediorsann....kimisi yatak ucu der kimisi üste derrr kimisi popo altında yastık varken derr...ben yatak ucundada hiç başarılı olmadımmmm....zamanında pozisyondan pozisyonaaa girdiğim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?