Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Yatakk Ucu nasıL oLuyoo Ayağımızı aşağıya mı sarkıtıyoruzz Yanii.. GüLMeyinn Hee ...
Hiç bi Pozisyonda rahat edemiyorumm Sorunda bu kii zaten.. PuFs..

gülcem gülcem gülcem kıs ne gülmesiiii yawww biz o yollardan geçtimiz içinn komik gelmioo bizeee bizde zamanında neler sordukkkk...yatak ucu ne kendimden sölimm yatağın ucuna geliodum yatağı biraz itiodum ayaklarımı bazanın üstüne koyabileyim diee yani yatakla baza arasına ayklarımı koyuyodum açıodumm öyle ayaklarını açmak daha kolay olouor eşimde ayakta oluorduuu...tabi biz denioduk olmuoduu bu sefer aynı pozisyonda popomun altınaa yastık koyuyuodum olmuoduu..... nasıl fantazi amaa denemekteee fayda var ama kıslar çoğunluk yatak ucu ve üste başardı bende her zamanki gibi anormallik oldu için bana zor geldiiii yoksam kısların çoğu bu şekilde kolay başardıı....

Ahahahha Bendee deniimmm Kiii O Zamann.. Nee oLcaakk En fazLaaa Yinee Kızarr Gderr Eşimm BEn sapp Gibii Kalırımm YatakTaa... ALıştımm Zateenn.. =) Yaa Teorikkk Olaraakk Bi Ton Şeyy Öğrendimm Burdaa... UyGuLamaa SıfıRr...

bu hatayıııı yapmayınnn işte kızlarr ben çoookk yaptımmmm ne kadar yaparsanız kendinize yaparsınız bu iş uzarrr.....bende kendimiii hazrı hissederdim denemek isterdim ya olmassaaa gene kızacak gene sinirlenecekkk gene kavga edecezzz derdimmmmm yapmazdımmmm...bu hatayı yapmayın kıslarrrr bırakın kızsınnn sövsün ne zıkkım yiyolarsa yesinn ben kendim için başaracam bunu deyinnnn kendi kendinize umursamayın sölediklerineeee.....valla ben öle sinirlendim anlar krize girdim anlar oldukiiiii ...baş ucumdakiii düğün fotolarımızın olduğu çerçeveyiii fırlattım bigün 2.sini birden paramparça olduuu elinide kesmiştii bana engel oluodu fırlatırkennnnn..............düüğünn fotolarımın hepsiniii yırtıodumm aldım hepsinii tek tek yırtıcaktımm kiii eşim elimden son anda aldıııı çok kötü günlerdi çokkkkkkkk

yav arkadaş insan kendini hep eksik ve yarım yamalak görüyo... ben neden yapamıyom bi halta yaramıyom diyo morali bozuluyo yaaaa... ama burda görüyoruzki hepimiz aynı sorunları yaşıyoruz... kimseye anlatamadığını burada rahatça anlatabiliyor insan valla çok rahatlatıyor... çünkü içine at at at nereye kadar?

özümmmmmmmmmm hazırlıklarını bitirdinmi tatlım umre için ayyyyyyy çok heyecanlandım şimdi senin adına... bizede ortan yüksük küpe neyim getirecenmiiiiiiiiiiiii... ama bak bana sahte allerji yapıyyyyyyy ben gümüş isteremmmm... hehehehe....
şaka şaka bize duaların yeter gülümmmmmmmmmmmmm

hazırlık felan yapmadım çünküü gideceğime inanamıordummmm...haftayaa hazırlancam işte pazartesinden başlıcammm....sana sahte getircem çarşıyı pazarına gezebilecekmiyim bilmiorum Rabbim güç kuvvet versin bana ordaaa çünküüü hem ayaklarım şişmeye başladıı hemde yüremem zorlaştııı Rabbim kolaylık sağlar inşallahh.....

arkadaşlar ben de deneyimimi paylaşim sizlerle.6ay oldu evleneli ben de aşırı korku vardı nefes alıp verişlerimi hayatım boyunca unutamam bu yaklaşık 2 ay kadar sürdü hiç normal olamayacağımı sanıyordum.deneyimli kişilerden duyduğum yöntemleri uyguladım hep badem yağı,bepanthen plus,anestol sürüp işi kolaylaştırmak ve uyuşmak için ama daa beter yakıcı etki yapıodu ben de.badem yağı deseniz çarşaflarımı mahfetti izleri duruo ama bepanthen bu anlamda ii gelen tek kremdi zorlananlar için tavsiye ederim.eşimi düşünuodum bense sadece uyuşmak istiyordum.olsun bitsin ve ben acı çekmim.emla die bi uyuşturucu krem var bide epilasyon için kullananlar var anestezi için kullanılıo ben de vardı hiç aklıma gelmedi oraya da sürülebileceğini düşünuorum anestoldan daa etkili sonuç verirdi kesin.ama ben beynimde bitirıodum bi kere.olacak ve bitecek ölmüosun herkes yapıosa sen de yapabilirsin gibi eşinde motivesi çok önemli.Hala kolay değil benim için ama çook aşama katettim.en azından uyuşmayı düşünmek gibi derdim kalmadı artık kendimi de düşünuorum Herkese vajinusmussuz cinsel hayatlar diliorum

amin gülüm aminnnnnnn hep senmi dua etcen bize... bizde sana edelim dua da Rabbim sana kolaylık versin orada... negüzel valla hamiş hamiş gitcen umreye... bu arada ne kastin var kızımda bana sahte getircen... beni alerjikmi yapcan... neyse ben onada çare bulurum altına üstüne parlatıcı sürerim hehehehe şimdiden hayırlı yolculuklar canım

saol canımmmm .....benim size orda yapabileceğim tek şey duaaa....inşallah Allahın izniylede kabul olurrr...... inşallahhh

zaten kimsenin vajınasında bi problem yokkiiii ..problem beyindeee..beynine başaracanıı kabullendiren başarıooooo....

beyinsiz olsaymışızdaaa vajınusmus yaşamasaymışız heee
tövbe tövbeeee

zaten kimsenin vajınasında bi problem yokkiiii ..problem beyindeee..beynine başaracanıı kabullendiren başarıooooo....

beyinsiz olsaymışızdaaa vajınusmus yaşamasaymışız heee
tövbe tövbeeee

benim yaşımdan ötürü yaşadığım bi nevi önüne geçilebilecek bi korkuydu geçtim çok şükür ama bazı yaşlarda bu problemi yaşayanlar var mesela tamameen vajinasal bi sorun.Çocuğu olup şuanda 40'lı yaşlarda olan birini biliyorum zamanında hiç bi problem yokken şuan bu problemi yaşıyor.hücre kaybından kaynaklı hissiyatını kaybediomuş vajinası kendini açmıyomuş beyin de önüne geçemiyo mesela bu durumun.Böyle bi durumda olan var mı forumda bilmiyorum ama bu çok daa aşılması zor bi durum.

eşimeee kaç gündürr imama sorr otelde internet varmıı diee sor diom...oda okadar lüks otelde vardır herhalde deedi...neysee aradan geçtiii ya sorsana biii dedimmm ne yapcan interneti dedii laptopu götürcem dedimmm kadın sen kafayııı mı yedin ne yapcan orda internetiiiii bide laptopmu getircez peşimizee dioo olsun olsun lasım olur bak dedimm sinirlenioooo.....bi bakmışınızz sizide götürmüşümmmmm devamlı ordna yazıom sizeee

öleee canımmmm bizim imtihanımız bu günahlarımızaa kefaret olur inşallahh......geçecek inşallahhh tek tek atlatıoruz Allahın izniyleee....

aynennnnnnn canım Rabbim bilir ama... ben diyorumki çok çekiyoruz ama bazı şeylerin kıymetini gayet iyi biliyoruz artık bence... en azından zor ulaşılan şeylerin kıymeti gayet iyi biliniyor...başkalarına göre çok ama çok basit olan şeyler bize önce hayal gibi geliyor ve başardığımızdada keyfi bambaşka olacaktır bence...

bismillahh 1 yaşıma daha girdimmm yok Allaha şükür burda ne 40lı yaşlarda nede o şekilde olannn var.....valla bana çok mantıklı gelmediiii ama ne bilimmm daha neler öğrenecez.....ben geneldeee doğumdan sonraa vajınusmus olanı biliorum ......çoğunluğu yeni evli ilk gece korkusu olan 2side doğumdan sonra olanlarr.......ayyyyyy ne diyim ya Allah beterinden korusunnn

"kabede edilen dualar hiç bir zaman geri çevirilmezzz...hemen olmaya bilir ama muhakkak kabul olur.....özelliklee dua etmemi isteyenler olursa özelden babadan olma anadan doğma gibisinden:) yani anne adı baba adı kendii adıını ve duasını niyetini yazsın ben kağıda not alıp"

üzümcüm canım banada orda dua edermisin? kendim için değil, babam için...akciğer kanseri...erken evre çok şükür ama hep bir nüks etme-tekrarlama korkusu var..."Rabbim bir daha yaşatmasın, bir daha tekrar-nüks etmesin-hep sağlıklı olsun" diye dua eder misin? babamın adı şükrü, annesinin adı:ayşe, babasının adı:ahmet...Allah razı olsun canım şimdiden...

6-7 aydır hayatımız altüst oldu...kendi derdimi unuttum valla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…