- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #58.541
"kabede edilen dualar hiç bir zaman geri çevirilmezzz...hemen olmaya bilir ama muhakkak kabul olur.....özelliklee dua etmemi isteyenler olursa özelden babadan olma anadan doğma gibisinden:) yani anne adı baba adı kendii adıını ve duasını niyetini yazsın ben kağıda not alıp"
üzümcüm canım banada orda dua edermisin? kendim için değil, babam için...akciğer kanseri...erken evre çok şükür ama hep bir nüks etme-tekrarlama korkusu var..."Rabbim bir daha yaşatmasın, bir daha tekrar-nüks etmesin-hep sağlıklı olsun" diye dua eder misin? babamın adı şükrü, annesinin adı:ayşe, babasının adı:ahmet...Allah razı olsun canım şimdiden...
6-7 aydır hayatımız altüst oldu...kendi derdimi unuttum valla...
merhaba canım hoşgeldin öncelşikle keşke gelmeseydinselam kızlar, bundan daha 1 ay önce evlilik hazırlığı bölümünü takip ediyordum, ama şimdi bazı problemlerim var ve bunları paylaşmak istiyorum, aslında tam problem mi onuda bilmiyorum evleneli daha 25 gün oldu, ilişkiye girmeyi ilk bi kaç gün sık denedik ama ben kendimi çok kastığım için kanama yada tam girme olmadı. araya adet dönemim girdi, ara verince bendaha çok uzaklaştım. ama şunuda söyleyebilirim eşimi çok seviyorum çok anlayışlı ve birbirimizi severek evlendik. Yani vajinusmu oldum onuda bilmiyorum. lütfen yardım edin, başlarında bu konuyu çözmessem daha çok içimde büyür gibi geliyor
merhaba bende bu sıkıntıyı 1 senedir çekiyorum tavsiye edebiliceğiniz bir doktor varsa çook sevinirim kimseye açamıyorum ben bu derdimi etrafımdanda yardım alamıyorum haliyle lütfen yardım edin
merhaba canım hoşgeldin öncelşikle keşke gelmeseydinşaka şaka... canım benim bildiğim kadarıyla şu var... daha çok yenisin 1 ay dahş dolmamış evlilşğinde bazen korkudan isteksizlşikten vs... ilişkiye girme süreleri uzayabiliyor... ama araştırmakla da çok iyi yapmışsın erkek tadbir almak herzaman için daha iyidir... benim nacizane tavsiyem önce bi jinekoloja git bi doktorla görüş... eğer istersen bi muayene ol hani bazen fiziksel ufak şeyler olabiliyor ama bence yoktur inşaallah birşey... çünkü genelde olmuyor... ama içini rahatlatır en azından... doktor büyük ihtimal kayganlaştırıcı jel tavsiye edecektir... başka tavsiyesi de olabilir... ve burda önemli olan gerçekten vajinismus musun? bunu doktorla görüşünce anlayabilirsin... ha eğer vajinismussan da sana tavsiyem hemen başka egzersizlere... sakın iğrenç ben parmak sokamam başka bişey sokamam deme... burdan yüzlerce kişi geçti... bi bak şuan 5800lü sayfalardayız... ne kadar insanın başından geçiyor bu olay... burdaki arkadaşlar yaşadıklarını anlatıyor hep neler neler denemişler... ama hiçbirinde fayda yok... eğer ücreti önemli değilse bu konuda terapi yapan doktorlar var 2000-5000 tl para alıyorlar... ama onlar da aparat yada parmak egzersizi veriyor zaten... nereye gşidersen git hep aynı egzersiz... zaten egzersizi yapmadaki asıl amaç v...na ja birşeyin girebileceğini beyne kabul ettirmek... yoksa laf olsun diye yapılan bişey değil bu... hani kasıyoruzya kendimizi işte o kasılma bizim elimizde değil... beyin yönetiyor vücudumuzu... ama biz bu kasılmaları kendimiz yönetebilmeyi öğrenişyoruz tatlım... ama sen bunları boşver... hatta yazdıklarımı aklından çıkart... git kadın doğuma... açıkça söööle beni muayene edin de... bende şu belirtiler var de... gerçekten vajinismus olabilir miyim kesin bilşey söleyin bana de...hem rutin normal muayene de olmuş olursun... bi sorun olmadığını görüğnce için çok rahatlayacak tatlım emin ol... olurda bi vajinismus olursan da hiç kafana bile takma bütün herkes sana yardımcı olur gülüm ve azimli olursan 1 haftada hatta daha kısa sürede bile yenersin... kıssss şirinler gibi oldu... iyi bi çocuk olursan şirinleri bile görebilirsin diyoryaaaaaaaaaaaaaa
canım baya bilgilisin bu konuda çok sevindim tatlım herşeyin normal olması içini rahatlatır bile... o zaman ben sana şunu tavsiye edeyim yenen arkadaşlar daha iyi yardım edebilir sana... ama benim burda okuduğum kadarıyla kegel egzersizleri kasları kontrol etmeyi çok güzel öğretiyormuş ilk sayfada var... ve arkadaşların tavsiyeleri doğrultusunda şunu söyleyebilirim... kegelle kaslarını kontrol etmeyi öğrenince derin nefes alarak ve ıkınarak v.....na açılıyormuş ozaman p...s daha rahat girebiliyormuş... o zaman parmak egzersizlerini hiç denemeden bi onları dene istersen... inşaallah sen çok rahat çözersin... ben misal artık eskisi gibi titremiyorum ağlamıyorum ve fazla kasmıyorum... reglümün bitmesini bekliyorumValla canım o kadar güsel şeyler yazmışsın ki ilginden dolayı teşekkür ederim ilk önce.
ben kısaca neler yaptığımı anlatıyım, evlenmeden önce jinekolaga gittim zarı yada girmesi ile ilgili herhangi bir sıkıntı olur mu zar kalınlığım nasıl falan diye, kadın çok ilgilendi ve herşeyin normal olduğunu sadece kendimi sıkmamamı söyledi ve bitane jel tavsiye etti. ben jeli almadım, yani hatta şöyle diyim kayganlaştırıcıya bile ihtiyacımız olmuyor, çünkü ikimizde çok istekliyiz. hiç girememe de olmuyor ama tam birleşmede olmuyor. dün artık isyan ettim ben neden olmuyor diye, her seferinde kendimi sıkmıcam diyorum ama resmen dizlerim titriyorkomik geliyor biri bana bu kadar zor olacağını söyleseydi gülerdim, çünkü biz evlenmeden öncede yakınlaştık. işte durum bu vajinusmusla ilgili belirtileri vs de okudum ama bende çoğu yok. saplantı haline getirip kafamda büyütmemeliyim
Valla canım o kadar güsel şeyler yazmışsın ki ilginden dolayı teşekkür ederim ilk önce.
ben kısaca neler yaptığımı anlatıyım, evlenmeden önce jinekolaga gittim zarı yada girmesi ile ilgili herhangi bir sıkıntı olur mu zar kalınlığım nasıl falan diye, kadın çok ilgilendi ve herşeyin normal olduğunu sadece kendimi sıkmamamı söyledi ve bitane jel tavsiye etti. ben jeli almadım, yani hatta şöyle diyim kayganlaştırıcıya bile ihtiyacımız olmuyor, çünkü ikimizde çok istekliyiz. hiç girememe de olmuyor ama tam birleşmede olmuyor. dün artık isyan ettim ben neden olmuyor diye, her seferinde kendimi sıkmıcam diyorum ama resmen dizlerim titriyorkomik geliyor biri bana bu kadar zor olacağını söyleseydi gülerdim, çünkü biz evlenmeden öncede yakınlaştık. işte durum bu vajinusmusla ilgili belirtileri vs de okudum ama bende çoğu yok. saplantı haline getirip kafamda büyütmemeliyim
canım baya bilgilisin bu konuda çok sevindim tatlım herşeyin normal olması içini rahatlatır bile... o zaman ben sana şunu tavsiye edeyim yenen arkadaşlar daha iyi yardım edebilir sana... ama benim burda okuduğum kadarıyla kegel egzersizleri kasları kontrol etmeyi çok güzel öğretiyormuş ilk sayfada var... ve arkadaşların tavsiyeleri doğrultusunda şunu söyleyebilirim... kegelle kaslarını kontrol etmeyi öğrenince derin nefes alarak ve ıkınarak v.....na açılıyormuş ozaman p...s daha rahat girebiliyormuş... o zaman parmak egzersizlerini hiç denemeden bi onları dene istersen... inşaallah sen çok rahat çözersin... ben misal artık eskisi gibi titremiyorum ağlamıyorum ve fazla kasmıyorum... reglümün bitmesini bekliyorum
Günaydınn KızLarr...
Canım BEnde 26 günlük evliyimm ve bende henüz başaramadım ilşkiye girmeyii.. İLk başlarda herşey Çok güzeL gidioo ama o ana gldiğim zaman bacaklarım titriyo ve kasıyorum kendimi.. İnş en kısa zamanda başarırsın Canım zaman geçtikte gerçkten insanın psikolojisi bozuluyor..
biz Türklerde bi atasözü var kuzummmmmmmmYERDE ARAKEN GÖKTE BULMAK maaşallah kuzum... ne yaş ne boy ne kilo yavrum herşey gönülde başlar gönülde biter... dışardakilere de canları ne isterse onu düşünmek düşer.....(başka bişi yazcaktımda olmadı işte)
mucuk şekerim cok dogru söyledin gızz :)
günaydın kıssssssssslarrr nasılsınız bugün bakalım dün yokrum çoook yoğundum
neler yaptınız bakalımm
ay valla aynı durumdayız canım bende aynısı oluyorum tam giriceği zaman allah diyorum yani canım çok acıcak. ama bu psikolojiden çıkmazsak asıl vajinusmus olucaz . sende kendini rahatlat, derin derin nefes al ıkın. tavsiye aykurttan :)
günaydın canım nasılsın ne var neyok?
kızlar inanın regl oldugunuzda cektiğiniz acı bile daha fazla bundan sadece onu düşünseniz bile yetecek hadi gayret yahu bayadır yeni gelinimiz yok az mı calısıyorsunuz ne?
ne olsun şekerim rüya gördüm( hayrolsun diyelim ) hala etkisindeyim...
ayı kovalıyordu yahu simsiyah....
eşimde tövbe tövbe rengarenk yılan görmüş taşlıyorlarmıs............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?