Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ay canım sorma ben geçenlerde bi psikiyatriste gittim... anlattım ama okudunmu bilmiyorum... gerizekalı bana diyoki neyden korkuyon falan... bende çok kanarsa falan dedim... hemen dalga geçer gibi kanasa ne kadar kanıycak... çarşaf dolusumu... bilmem ne konuştu durdu sinirlerim bozuldu... ben adama başka bişey anlatmaya çalışıyom o bozuk plak gibi tekrarlıyo sinirden ağladım inan.. çok kanarsa nolcakki diyo ölecekmisin... ölmektenmi korkuyosun diyo soruyo artık gerizekalı... az daha dursam devam edecekti galiba... ölmektenmi korkuyon ölsen neolacakki... cehennemden mi korkuyon gitsen ne olacakki diye töbeeeeeeeeeeeeeee töbeeeeeeeeeeeeeeee

evet gördüm şimdi geçmişi okuyunca bene diyim bari 1987-24 yaşında 170 cm şişko biriyim işte hı bide vajinismusum:84::84::84::84::84::84::84:

hmmmmmmmmm demek vajinismussun aaaaaaaaaa ne tesadüf bendeee kız artık vajinismus görünce hemşehri görmüş gibi sevinecez herhalde... aceba iş başvurularına da yazsakmıki vajinismustum ama sabrımla kurtuldum çünkü çok sabırlı azimli cesaretliyim... kesin beni işe alın:82:

doktor demeye bin şahit ister, bu şekilde yaklaşmadı kadar yanlış birşey yok, alçaltıcı birşekilde,
bak çok sinirlendim uyuz oluyorum bu kadar duyarsız ve anlayışsız insanlara,
yani çok bildiğimden değil yanlış anlama, ama cidden çok saçmalamış

ikiside kötü kadına düşmana felan diyor korktum ya allahıma sıgınıyorum.. eşimde benzer rüya görünce....

hiç korkma Rabbime sığın gülüm... eşler bazen benzer rüya görebiliyor... takma kafana... bazen rüyanın etkisinde kalıyor insan akşama kadar kendine gelemiyor... sakın ööle yapma emi sende hayrolsun inşaallah de geç...

madem gerizekalı doktorlardan koun açıldı bende bi vakamı antalayım geçen sene bartolin apsesi alındı vajenden kadın doğum uzmanına gittim vajinismusum dedim gerizekalı alay eder gibi bi tavırlar psikolojimi iyice bozdu bu ameliyatın içinde dünyanın parasını aldı bizden sırf anestesi ile yaptı ondan sonra ordaki hemşireler korkak falan dediler ama nasıl sinirlerimi bozdular günlerce ağladım varya kontrole falanda gitmedim o masaya çıkmak zulumdu zaten neler yaşadım bi bilsenizzzz

E’ûzü bi-kelimâtillâhittâmmati min şerri külli şeytânın ve hâmmatin ve min şerri külli aynin lâmme”

“Bismillâhillezî lâ-yedurru ma’asmihî şey’ün fil’ardı velâ fissemâ ve hüvessemî’ul’alim”

allahım şeytanın ve düşmanın şerrinden sen bizi koru....

şaka gibi böyle insanların olduğunu bilmek çok acı,
sanki bizim suçumuz gibi birde davranmıyorlar mı gelde dövme

dur daha komiği de var adama ilk gittim ben bunları egzersşizleri biliyom dedim ben yapsamda sizi arayıp arada sorsam olurmu dedim önce nazlandı sonra tamam dedi.. ama eşinle gelmen lazım dedi.. bende egzersizlerden hiç bahsetmedim eşime... doktorun ağzından duysun diye beraber gittik... gerizekalı hem beni zırıl zırıl ağlatsın hemde demesinmi bu hastanede az sürede çözülecek bişey değil 40-45 dk falan seanslar olması lazım felan... öküzümya anlamıyom özeline çağırıyo gerizekalı... eşimede imada bulunmuş özeli için... eşimde heeee tamam demiş bi telefonunu almı. lan manyah madem özele çağıracan ne dalga geçiyon adamla... biraz efendi ol saygılı davran yumuşak davran ki geleyim özeline demi... hiçbi
riey demiyorum ALLAH ıma havale ediyorum... sen hem dalga geç zırıl zırıl ağlat hemde özele ima et... tövbe tövbeeeeeeeee

çok uyuşuğummmm:78:tembelimmmm:78: kahvaltı yapacak bile halim yokkkk:78: sen nasılsın:78:
olur canım hamilelik yapar normaldi ama bırakmamak lazım bişey yemek istemiyorsan taze bi meyve suyu iç acıkınca kahvaltı yaparsın ok?ben de çok yorgunum wallahi canım cıkıyor ev iş okul dersane yetişemiyorum kaç parçaya bölüneceğimi şaşırdım kötü yani

kadının kalp rahatsızlığı var kullandığı ilaçlarında etkisi oluomuş ilaçlardan olabilir denmiş.öle çok rahatsızlığı var ki bunu önemsemio bile ya da öle görünüo ne dielim başa gelmesin gerçekten zor bi durum.

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

pes valla dava etmek gerek bunları, sürüm sürüm süründüreceksin bak bakalım yapabiliyor mu bir daha, tavsiye üzerine doktora gitmek en iyisi sanırım, ben evlenmeden önce gitmiştim bi doktora saatlerce bana anlattı sıkılmadan etmeden. ama iyi para vermiştik ondan da olabilir

psikologla görüştük eşimle beraber. burda anlatılanları öneriyor. uzmanın şu faydası var: ödevler verdi ve haftaya sorcam size dedi. biraz daha teşvik ediyor yani. pişman mıyım gittiğime? değilim. rahatladım yine de. uzmanım, ilişkide asla ama asla acı olmadığını söyledi. eğer acı varsa, mutlaka birşeyler yanlış yapıldığındandır dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…