- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #58.581
pes valla dava etmek gerek bunları, sürüm sürüm süründüreceksin bak bakalım yapabiliyor mu bir daha, tavsiye üzerine doktora gitmek en iyisi sanırım, ben evlenmeden önce gitmiştim bi doktora saatlerce bana anlattı sıkılmadan etmeden. ama iyi para vermiştik ondan da olabilir
günaydın canım iyi yapmışsın gittiğine en azından buradaki şeylerin aynuısı olduğunu görünce seninde için rahatlamıştır demi? bende gittim eşimin içi rahatlasın diye içimizi kararttı... amannnnn bizde salladık doktor özüm hanıma gidiyoruz şimdi... hemde bedavaaaaaaaaaaaaaaaaaapsikologla görüştük eşimle beraber. burda anlatılanları öneriyor. uzmanın şu faydası var: ödevler verdi ve haftaya sorcam size dedi. biraz daha teşvik ediyor yani. pişman mıyım gittiğime? değilim. rahatladım yine de. uzmanım, ilişkide asla ama asla acı olmadığını söyledi. eğer acı varsa, mutlaka birşeyler yanlış yapıldığındandır dedi.
kadının kalp rahatsızlığı var kullandığı ilaçlarında etkisi oluomuş ilaçlardan olabilir denmiş.öle çok rahatsızlığı var ki bunu önemsemio bile ya da öle görünüo ne dielim başa gelmesin gerçekten zor bi durum.
şaka gibi böyle insanların olduğunu bilmek çok acı,
sanki bizim suçumuz gibi birde davranmıyorlar mı gelde dövme[/QU
aynen ya dalasım geldi saçını başını yolasım geldi ne bileyim yaa allah sabır versin bize allah yardımcımız olsun hepimizin tek çare kendimiziz farkında olmalıyız başka çare yok
hoşgeldiniz hanımlarrrrrrr özümm sevcihan kışgüneşiiiiiii nasılsınız?
bugun daha iyiyim canım :) sen nasılsın ?
günaydınnnnnnnnnnnnn...benim halaaa uyuyasım var bugün hayırdrı inşallahhhhhhhhhhh:78::78::78: ne edionuzzzzzz:78::78:
dur daha komiği de var adama ilk gittim ben bunları egzersşizleri biliyom dedim ben yapsamda sizi arayıp arada sorsam olurmu dedim önce nazlandı sonra tamam dedi.. ama eşinle gelmen lazım dedi.. bende egzersizlerden hiç bahsetmedim eşime... doktorun ağzından duysun diye beraber gittik... gerizekalı hem beni zırıl zırıl ağlatsın hemde demesinmi bu hastanede az sürede çözülecek bişey değil 40-45 dk falan seanslar olması lazım felan... öküzümya anlamıyom özeline çağırıyo gerizekalı... eşimede imada bulunmuş özeli için... eşimde heeee tamam demiş bi telefonunu almı. lan manyah madem özele çağıracan ne dalga geçiyon adamla... biraz efendi ol saygılı davran yumuşak davran ki geleyim özeline demi... hiçbi
riey demiyorum ALLAH ıma havale ediyorum... sen hem dalga geç zırıl zırıl ağlat hemde özele ima et... tövbe tövbeeeeeeeee
hoşgeldiniz hanımlarrrrrrr özümm sevcihan kışgüneşiiiiiii nasılsınız?
günaydııınn şekerciimm.. . ay bende yaa ayakta uyuyorum resmeeennnn
ya şu doktorlarla ilgili şeyleri okudukca sinir oluyorum... herşeyleri para olmuş artık.. Allah razı olsun benim doktorumdan ya ne kadar iyi bi insan anlatamam.. egzersizleri başarınca hemen arıyodum sevinçle söylüyodum... bana o kadar güzel güzel anlattıki olayı iğrenc gelen parmak egzersizlerine hemen başladım vajiye bakamazken... Allah bildigi gibi yapsın digerlerini...
hoşbuldum canım.. uykuluyum bugün sen nasılsın
psikologla görüştük eşimle beraber. burda anlatılanları öneriyor. uzmanın şu faydası var: ödevler verdi ve haftaya sorcam size dedi. biraz daha teşvik ediyor yani. pişman mıyım gittiğime? değilim. rahatladım yine de. uzmanım, ilişkide asla ama asla acı olmadığını söyledi. eğer acı varsa, mutlaka birşeyler yanlış yapıldığındandır dedi.
çok iyi yapmışsınnnnnn....aynen benim gittim doktordaaa resmen vajınanın yapısı üstünde resimde anlattaııı asla acı yada kanama olmazz kanama olursaaa snein kendiniii sıkmanlaa vajınanın yan damarlerının kanamasıdırr buda sinek ısırığı gibi bişidir dediii abartıldığı gibi hiç birşey yokkk dediii...o zaman inanmıorsundaaa bu işi başardında anlıorsunnn ....ödevler verdiiii banada............... ben saygın bey yada ulusoy beye gitmeye karşıyım ben her zaman dedim gidecekseniz en yakınınzdaki psikologa gidip tedavi olun aynı seylerriii burdki aynı şeyleri veriooo.......ben mevkimdeki özel en ucuz psikologa gittim 35 tl di muanesii kadın biraz soğuktuuu güler yüzlü değildi ama işini yapıoduuu...sonra burddaki arkadaşlarınn söledikleriyle aynı olunca haatta daha fazlası olunca bıraktımmm...bide oraya gidince biri görücekmiiii stresii vardıı çok yakın bi polikinliktiii tanıdık görür die korkuodumm psikolokta ne işin var dicekler dieee............uleynnnnnnbi keresindeeeee psikatride randevüm var gittimmmm bi baktım kapısında eşimin eski sevgilisiiiiiiiiiii hoppa buyur burdan yakkkkkk bide eşimde gleio beraber gircezz yoldaaa o , karşılaşmalarını istemiorumdaaa neyseee eşime oyalana oyalana gel dedimmmm kızda girdi muane oldu çıktııııı neyi vardı merak ettimmmmm daha bekardı vajınusmus olamazdııııııı
günaydın canım iyi yapmışsın gittiğine en azından buradaki şeylerin aynuısı olduğunu görünce seninde için rahatlamıştır demi? bende gittim eşimin içi rahatlasın diye içimizi kararttı... amannnnn bizde salladık doktor özüm hanıma gidiyoruz şimdi... hemde bedavaaaaaaaaaaaaaaaaaasende bize yardımcı olursan seviniriz canım mesela doktor demişya bişeyleri yanlış yapıyor olabilirsiniz diye... açıklama yaptımı neleri yanlış yapıyor olabilirmişsiniz...
çok iyi yapmışsınnnnnn....aynen benim gittim doktordaaa resmen vajınanın yapısı üstünde resimde anlattaııı asla acı yada kanama olmazz kanama olursaaa snein kendiniii sıkmanlaa vajınanın yan damarlerının kanamasıdırr buda sinek ısırığı gibi bişidir dediii abartıldığı gibi hiç birşey yokkk dediii...o zaman inanmıorsundaaa bu işi başardında anlıorsunnn ....ödevler verdiiii banada............... ben saygın bey yada ulusoy beye gitmeye karşıyım ben her zaman dedim gidecekseniz en yakınınzdaki psikologa gidip tedavi olun aynı seylerriii burdki aynı şeyleri veriooo.......ben mevkimdeki özel en ucuz psikologa gittim 35 tl di muanesii kadın biraz soğuktuuu güler yüzlü değildi ama işini yapıoduuu...sonra burddaki arkadaşlarınn söledikleriyle aynı olunca haatta daha fazlası olunca bıraktımmm...bide oraya gidince biri görücekmiiii stresii vardıı çok yakın bi polikinliktiii tanıdık görür die korkuodumm psikolokta ne işin var dicekler dieee............uleynnnnnnbi keresindeeeee psikatride randevüm var gittimmmm bi baktım kapısında eşimin eski sevgilisiiiiiiiiiii hoppa buyur burdan yakkkkkk bide eşimde gleio beraber gircezz yoldaaa o , karşılaşmalarını istemiorumdaaa neyseee eşime oyalana oyalana gel dedimmmm kızda girdi muane oldu çıktııııı neyi vardı merak ettimmmmm daha bekardı vajınusmus olamazdııııııı
günaydın canım iyi yapmışsın gittiğine en azından buradaki şeylerin aynuısı olduğunu görünce seninde için rahatlamıştır demi? bende gittim eşimin içi rahatlasın diye içimizi kararttı... amannnnn bizde salladık doktor özüm hanıma gidiyoruz şimdi... hemde bedavaaaaaaaaaaaaaaaaaasende bize yardımcı olursan seviniriz canım mesela doktor demişya bişeyleri yanlış yapıyor olabilirsiniz diye... açıklama yaptımı neleri yanlış yapıyor olabilirmişsiniz...
slm kızlar nasılsınuız
benim psikolog, vajinismusu 5 şekilde derecelendirirsek, 5 en ağır olan, sizinki 2. derece dedi. Tabi görüşmelerden anladı ki, parmak egzersizleri sayesinde derecesi hafiflemiş. kendisi parmak egzersizlerini daha sonra öneriyormuş. bunu yenmenin ve ilerde de sağlıklı ve güzel bir cinsel birliktelik yaşamak için haz odaklı tedavi ediyor. şu anda bize verdiği ödev, eşime de, kegel ve nefes egzersizleri. hergün mutlaka yapmamızı söyledi. 2 adet cd verdi bize. biri nefes egzersizleri sırasında gevşeme müzikleri, diğeri de vajinismuslu bir çiftin yaşadıklarını anlattıkları bir cd. bir sonraki görüşmeye kadar cinsel birleşmesiz, sürtünmeyle, vs. olmadan sevişme ve eş parmağı ile parmak egzersizi yasak dedi. bu bir hafta içinde bana hergün mastürbasyon yapmamı söyledi. parmak egzersizi yapmaya başladığım için ona da devam edebilirsin. ama özellikle hergün clitorisine dokunarak mastürbasyon yapmalısın dedi. zamanla bundan hoşlanacakmışım. mastürbasyon asla ayıp değilmiş. en az 4 gün eşimin penisini inceleyecekmişim, dokunacakmışım. tanımaya ve ona alışmaya çalışacakmışım. zamanla çekici bir organ olduğunu anlayacakmışım (buna pek inanmıyorum ya neyse). o da benim clitorisime dokunacakmış, beni alıştırıp haz duymamı sağlayacakmış.
özümmmmmmmmmmm canım ya ben bazen sayfada yazılanların bi kısmını göremiyom(( kıs yoksa ben bu virüslerin yemini suyunu mu yanlış veriyom... e arada yeni belge de açıyom temiz temiz alanları olsun diye... kışgüneşine bi sorsak mı eczacı ya o... kış güneşi canım benim bilgisayardaki virüslere ben günde 2 öğün yem veriyom aç-tok farkeder mi?yan etkisi olabilirmi?
slm kızlar nasılsınuız
heheheh kısss istemedigin ot burnunun dibinde bitermiş de seninkiside tam olmuş yanii
tatlım kötü bi tesadüf olmuş ama çok şükürki hepsi geride kaldı senin için darısı başımıza özümmm üffffff gene daraldım haaa sanki ben başaramıcam ççok kötü hissediyorum bugün
slmm hoşgeldinnn esraaaa iyiyiz çok şükür sen nasılsınnnn
sormaaaaaaaaaaaaaaaabu vajınusmus yüsünden çok anılarım olduuu yazsam roman olur derler ya aynen öleeeee
yaniiiiii olurda tsadüf hiç olmıcak yerde olduuuuuuyus olmustummm kısss gleio 5 kardeş heeeeeee egsersizzz yapıptaaa başaramaman imkansızzzzzzzz imkansızzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?