Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

tavsiye üzerine gittiğim jinekologun şeytan görsün yüzünü.

günaydın canım iyi yapmışsın gittiğine en azından buradaki şeylerin aynuısı olduğunu görünce seninde için rahatlamıştır demi? bende gittim eşimin içi rahatlasın diye içimizi kararttı... amannnnn bizde salladık doktor özüm hanıma gidiyoruz şimdi... hemde bedavaaaaaaaaaaaaaaaaaa sende bize yardımcı olursan seviniriz canım mesela doktor demişya bişeyleri yanlış yapıyor olabilirsiniz diye... açıklama yaptımı neleri yanlış yapıyor olabilirmişsiniz...

yaniiii ilaçlardan dolayıııdır isteksizdirrr...onca hastalığı var demişsin hastalıklarına odaklanmıştır istemiordur....yoksa millet 40 dan sonra azıooooo Rabbim şifasını versinnnn.......

günaydınnnnnnnnnnnnn...benim halaaa uyuyasım var bugün hayırdrı inşallahhhhhhhhhhh:78::78::78: ne edionuzzzzzz:78::78:

günaydııınn şekerciimm.. . ay bende yaa ayakta uyuyorum resmeeennnn

ya şu doktorlarla ilgili şeyleri okudukca sinir oluyorum... herşeyleri para olmuş artık.. Allah razı olsun benim doktorumdan ya ne kadar iyi bi insan anlatamam.. egzersizleri başarınca hemen arıyodum sevinçle söylüyodum... bana o kadar güzel güzel anlattıki olayı iğrenc gelen parmak egzersizlerine hemen başladım vajiye bakamazken... Allah bildigi gibi yapsın digerlerini...

hoşgeldiniz hanımlarrrrrrr özümm sevcihan kışgüneşiiiiiii nasılsınız?

hoşbuldum canım.. uykuluyum bugün sen nasılsın

slm kızlar nasılsınuız

çok iyi yapmışsınnnnnn....aynen benim gittim doktordaaa resmen vajınanın yapısı üstünde resimde anlattaııı asla acı yada kanama olmazz kanama olursaaa snein kendiniii sıkmanlaa vajınanın yan damarlerının kanamasıdırr buda sinek ısırığı gibi bişidir dediii abartıldığı gibi hiç birşey yokkk dediii...o zaman inanmıorsundaaa bu işi başardında anlıorsunnn ....ödevler verdiiii banada............... ben saygın bey yada ulusoy beye gitmeye karşıyım ben her zaman dedim gidecekseniz en yakınınzdaki psikologa gidip tedavi olun aynı seylerriii burdki aynı şeyleri veriooo.......ben mevkimdeki özel en ucuz psikologa gittim 35 tl di muanesii kadın biraz soğuktuuu güler yüzlü değildi ama işini yapıoduuu...sonra burddaki arkadaşlarınn söledikleriyle aynı olunca haatta daha fazlası olunca bıraktımmm...bide oraya gidince biri görücekmiiii stresii vardıı çok yakın bi polikinliktiii tanıdık görür die korkuodumm psikolokta ne işin var dicekler dieee............uleynnnnnn bi keresindeeeee psikatride randevüm var gittimmmm bi baktım kapısında eşimin eski sevgilisiiiiiiiiiii hoppa buyur burdan yakkkkkk bide eşimde gleio beraber gircezz yoldaaa o , karşılaşmalarını istemiorumdaaa neyseee eşime oyalana oyalana gel dedimmmm kızda girdi muane oldu çıktııııı neyi vardı merak ettimmmmm daha bekardı vajınusmus olamazdııııııı

özümmmmmmmmmmm canım ya ben bazen sayfada yazılanların bi kısmını göremiyom(( kıs yoksa ben bu virüslerin yemini suyunu mu yanlış veriyom... e arada yeni belge de açıyom temiz temiz alanları olsun diye... kışgüneşine bi sorsak mı eczacı ya o... kış güneşi canım benim bilgisayardaki virüslere ben günde 2 öğün yem veriyom aç-tok farkeder mi?yan etkisi olabilirmi?

heheheh kısss istemedigin ot burnunun dibinde bitermiş de seninkiside tam olmuş yanii

benim psikolog, vajinismusu 5 şekilde derecelendirirsek, 5 en ağır olan, sizinki 2. derece dedi. Tabi görüşmelerden anladı ki, parmak egzersizleri sayesinde derecesi hafiflemiş. kendisi parmak egzersizlerini daha sonra öneriyormuş. bunu yenmenin ve ilerde de sağlıklı ve güzel bir cinsel birliktelik yaşamak için haz odaklı tedavi ediyor. şu anda bize verdiği ödev, eşime de, kegel ve nefes egzersizleri. hergün mutlaka yapmamızı söyledi. 2 adet cd verdi bize. biri nefes egzersizleri sırasında gevşeme müzikleri, diğeri de vajinismuslu bir çiftin yaşadıklarını anlattıkları bir cd. bir sonraki görüşmeye kadar cinsel birleşmesiz, sürtünmeyle, vs. olmadan sevişme ve eş parmağı ile parmak egzersizi yasak dedi. bu bir hafta içinde bana hergün mastürbasyon yapmamı söyledi. parmak egzersizi yapmaya başladığım için ona da devam edebilirsin. ama özellikle hergün clitorisine dokunarak mastürbasyon yapmalısın dedi. zamanla bundan hoşlanacakmışım. mastürbasyon asla ayıp değilmiş. en az 4 gün eşimin penisini inceleyecekmişim, dokunacakmışım. tanımaya ve ona alışmaya çalışacakmışım. zamanla çekici bir organ olduğunu anlayacakmışım (buna pek inanmıyorum ya neyse). o da benim clitorisime dokunacakmış, beni alıştırıp haz duymamı sağlayacakmış.

tatlım kötü bi tesadüf olmuş ama çok şükürki hepsi geride kaldı senin için darısı başımıza özümmm üffffff gene daraldım haaa sanki ben başaramıcam ççok kötü hissediyorum bugün

bunu bir örnekle açıkladı. insan yemek yerken canı acır mı, hayır. ama mesela taze bir ekmeğin kıtır kıtır olan kenarlarını versen birine ve tükrükle ya da suyla ıslanmasını engelleyerek yemesini isterse ne olur? boğazı tahriş olur, acır. eğer bayan haz almadan, yeterli ıslanma olmadan ilişki yaşanırsa o zaman aşırı kanamalar, isteksizlik, acı, vs görülür. eğer eşin bu şekilde davranmayıp zorlasaydı, acıya rağmen birlikte olsaydınız, bana başka problemlerle gelirdiniz dedi. cinsel isteksizlik, vs.

canım inan bana bende hiç haz almıycağımı sanırdım ama geçrekten alıyorsun

:)) ilk 10 gün sabah yarım akşam yarım yem aç vermelisin. doz aşımında bu belirtiler görülebilir

slm kızlar nasılsınuız

slmm hoşgeldinnn esraaaa iyiyiz çok şükür sen nasılsınnnn
heheheh kısss istemedigin ot burnunun dibinde bitermiş de seninkiside tam olmuş yanii

sormaaaaaaaaaaaaaaaa bu vajınusmus yüsünden çok anılarım olduuu yazsam roman olur derler ya aynen öleeeee

yaniiiiii olurda tsadüf hiç olmıcak yerde olduuuuu uyus olmustummm kısss gleio 5 kardeş heeeeeee egsersizzz yapıptaaa başaramaman imkansızzzzzzzz imkansızzz

iyiyim özümüm yeğenim nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…