Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

yaniiiiii olurda tsadüf hiç olmıcak yerde olduuuuu uyus olmustummm kısss gleio 5 kardeş heeeeeee egsersizzz yapıptaaa başaramaman imkansızzzzzzzz imkansızzz
ömrümü yiyecek bu vajinismus neyse şu denemeyi bi yapayımda bakalım ne oluyor bana çooooooook dua edin olurmu olsa bitse ne rahatlarım kendi kendime gaz veriyorum ya bişey sorucam p...s denemesinde jel krem tavsiyeniz nedir bu çok önemli benim için bide mesela o pozisyondayken birden bire mi olmalı yoksa yavaş yavaş mı sizce herkesin görüşlerini bekliyorumm hadi bakalım

kıs ne bilim bennnn o işten anlamam bennn o senin işinn...ben jinekolog psikolog arkelog ondan sonra nörolog um

uleynnnnnnnnnnnnn uyuslar hepinizzz üniversite okumussunuzz farklı farkılıı bölümlerrrr uleyn biriniz jinekolog diğeriniiiz psikolog olsaydınızzzz yaaaaaaaaaaa gerçi ozmanda burda olmazdınızzzzz

:)) ilk 10 gün sabah yarım akşam yarım yem aç vermelisin. doz aşımında bu belirtiler görülebilir

ayyyyyyyyyyyy teşekkür ederim tatlım ben dozu biraz aşmışım... aman benim virüslerimde vajinismus olamsın kısss? benden habersiz okuyorlar ama ben okuyamıyorum onların yüzünden... okumayın kısım okumayın yavrum rahat olun kasmayın derin derin nefes alıp ıkının hemen oluverir anam bunlar hamiş kalırlarsa yandım ben virüs çiftliği açarım heeeeeeeeee

çok güzel ingilenmişşşşş...bneim psikoloktan dahaaa iyiymiş haaa benimkisi işinde iyidi suratı 5 karıştı amaa...zaten klinik gibi bi yerdi......

p....s çekici gelmesinee suan inanamamakla haklısınnn daha sonra anlıycan.......ben bazen eşim donunu giyerkennnn aklıma bazı seyler geliooo gülüomm oraya malum yerine bakarakkk......bana ne gülüorsunnnnn şeyime, bi zamanlarr korkusundan kıçın tavana vuruodu diooooo harbidende vuruodu he

ayy çok alemsiniz siz karı koca valla yaa :))))))

günaydın sevcihan iyiyim valla çok şükür... ya sayfayı yeniliyom yeniliyom bi yazıları görüyom bşi göremiyom onun için geç cevap veriyom küsmeyin haaaaa... benim virüsler diyo biz okuycaz ben diyom ben okuycam.............. ööööle idare ediyoz valla... yalnız ben hala özümün günaydın yazısını göremedim herhalde yedi benim virüscükler

kızlarrr selam nasılsınız?size bişey sormak istiyorum konumuzla alakası yok gerçi ama merak ediyorum...bu aralar sizi tasarruf ürünleri genele merkezi diye bi yerden arayanlar oldumu?

yahu kızlar bi jel sordum size neden kimse bişey demiyor bi tavsiye alsamda sizden gidip alsam eczacıdan bişey daha p..s denemesi yapıcam ya jeli nereye sürmeli???bak gülmeyin bana haaaaaa bilmiyorum napayımmmmmmmmmmmmmm

kızzzz yazdımmmmmmmmmmmmmmmmm sen geçmişi göremionmuuuu bi kapa aç bilgisayarını bak çok seyler kaçırdın heeeeeeeeee

yahu kızlar bi jel sordum size neden kimse bişey demiyor bi tavsiye alsamda sizden gidip alsam eczacıdan bişey daha p..s denemesi yapıcam ya jeli nereye sürmeli???bak gülmeyin bana haaaaaa bilmiyorum napayımmmmmmmmmmmmmm

1 medicalden ultrason jeli alabilirsin
2 uny bby markalı vazelin alabilirsin
3 burdkaii bazı arkadaşlar ibşi daha kuullanıorduuu forbulac mıydı neydiii eczanede satılıooo ondan olabilir kıs güneşi eczaneci kıs onaa soralımm işteeeee...

ay canımcım sorma bende hastayken çok rahat kovalıyom kocişi... kaç gündür neler çekiyo bende... e nasılsa güvendeyim hastayım ya bişiy yapamaz diye ööööööööle kovalıyom ya gülmekten çatlıycak gibi oluyoz....

kızlarrr selam nasılsınız?size bişey sormak istiyorum konumuzla alakası yok gerçi ama merak ediyorum...bu aralar sizi tasarruf ürünleri genele merkezi diye bi yerden arayanlar oldumu?

aleyküm selam hoşgeldinnnn iyiyiz çok şükür sen.......kızz onaa aramıoalrrrr beniii öle bi yerden amannn dikkatt ettt heeeeee

leynnn manyahlarrrrr belki siz bizden ddaha küçük gösteriorsunuzzzz.......ben kilomu sölimmm sizeeede şok olun bi 76 oldunuzmu oldunuzmu şok oldunuzmuuu

Ah özüm ben de sana yakınım, evlendiğimde 55 kiloydum hamile kaldım 20 kilo aldım neredeyse, sütüm az diye de yedim rejim yapamadım şu an 72 kiloyum napıcam bilmiyorum

Kışşşşşşşş güneşiiiiii buralardamısın aceppp bişi soruyorum da sen başardığında ne sürmüştün canımcımm özümcümmm şey bide nerey sürmüştün

dövelim o virüscükleri o zaman :))

Kışşşşşşşş güneşiiiiii buralardamısın aceppp bişi soruyorum da sen başardığında ne sürmüştün canımcımm özümcümmm şey bide nerey sürmüştün

mecaldenn ultrason jeli almıştımmmm 1 litresini 2.5 tl yee bol keseden sürüodum hala duruoooo ........kıs nereyiimiiiiii vajınanın içine dışınaa neresiniii buldumsaaa deliğe sür parmağınla ittirr o içeri akar erir kayganlaşır zatennn eşinede sürebilirsinnnnnn.......

Aaaaaaa özüm ihl mezunusun demek. Ben eyüp ihl mezunuyum, sen hangi ihl den mezunsun?

ben içkiyi denedim niye yalan söylüyeyim balayında akşam bara gittik önüme ne gelse içtim düşün alkol komasına girecektim neredeyse cin votka bira sonuçmu komedi otele zor getirdiler beni bi yandan kusuyorum bi yandan başağrısı salak salak şeyler işte ne luzumu varsa artık sakın sakın denemeyim boşnadır burda tecrübe konuşuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…