- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #58.601
sormaaaaaaaaaaaaaaaabu vajınusmus yüsünden çok anılarım olduuu yazsam roman olur derler ya aynen öleeeee
özümmmmmmmmmmm canım ya ben bazen sayfada yazılanların bi kısmını göremiyom(( kıs yoksa ben bu virüslerin yemini suyunu mu yanlış veriyom... e arada yeni belge de açıyom temiz temiz alanları olsun diye... kışgüneşine bi sorsak mı eczacı ya o... kış güneşi canım benim bilgisayardaki virüslere ben günde 2 öğün yem veriyom aç-tok farkeder mi?yan etkisi olabilirmi?
:)) ilk 10 gün sabah yarım akşam yarım yem aç vermelisin. doz aşımında bu belirtiler görülebilir
iyiyim özümüm yeğenim nasıl
benim psikolog, vajinismusu 5 şekilde derecelendirirsek, 5 en ağır olan, sizinki 2. derece dedi. Tabi görüşmelerden anladı ki, parmak egzersizleri sayesinde derecesi hafiflemiş. kendisi parmak egzersizlerini daha sonra öneriyormuş. bunu yenmenin ve ilerde de sağlıklı ve güzel bir cinsel birliktelik yaşamak için haz odaklı tedavi ediyor. şu anda bize verdiği ödev, eşime de, kegel ve nefes egzersizleri. hergün mutlaka yapmamızı söyledi. 2 adet cd verdi bize. biri nefes egzersizleri sırasında gevşeme müzikleri, diğeri de vajinismuslu bir çiftin yaşadıklarını anlattıkları bir cd. bir sonraki görüşmeye kadar cinsel birleşmesiz, sürtünmeyle, vs. olmadan sevişme ve eş parmağı ile parmak egzersizi yasak dedi. bu bir hafta içinde bana hergün mastürbasyon yapmamı söyledi. parmak egzersizi yapmaya başladığım için ona da devam edebilirsin. ama özellikle hergün clitorisine dokunarak mastürbasyon yapmalısın dedi. zamanla bundan hoşlanacakmışım. mastürbasyon asla ayıp değilmiş. en az 4 gün eşimin penisini inceleyecekmişim, dokunacakmışım. tanımaya ve ona alışmaya çalışacakmışım. zamanla çekici bir organ olduğunu anlayacakmışım (buna pek inanmıyorum ya neyse). o da benim clitorisime dokunacakmış, beni alıştırıp haz duymamı sağlayacakmış.
çok güzel ingilenmişşşşş...bneim psikoloktan dahaaa iyiymiş haaa benimkisi işinde iyidi suratı 5 karıştı amaa...zaten klinik gibi bi yerdi......
p....s çekici gelmesinee suan inanamamakla haklısınnn daha sonra anlıycan.......ben bazen eşim donunu giyerkennnn aklıma bazı seyler geliooo gülüomm oraya malum yerine bakarakkk......bana ne gülüorsunnnnn şeyime, bi zamanlarr korkusundan kıçın tavana vuruodu dioooooharbidende vuruodu he
günaydın sevcihan iyiyim valla çok şükür... ya sayfayı yeniliyom yeniliyom bi yazıları görüyom bşi göremiyom onun için geç cevap veriyom küsmeyin haaaaa... benim virüsler diyo biz okuycaz ben diyom ben okuycam.............. ööööle idare ediyoz valla... yalnız ben hala özümün günaydın yazısını göremedim herhalde yedi benim virüscükler
yahu kızlar bi jel sordum size neden kimse bişey demiyor bi tavsiye alsamda sizden gidip alsam eczacıdan bişey daha p..s denemesi yapıcam ya jeli nereye sürmeli???bak gülmeyin bana haaaaaa bilmiyorum napayımmmmmmmmmmmmmm
ay canımcım sorma bende hastayken çok rahat kovalıyom kocişi... kaç gündür neler çekiyo bende... e nasılsa güvendeyim hastayım ya bişiy yapamaz diye ööööööööle kovalıyom ya gülmekten çatlıycak gibi oluyoz....çok güzel ingilenmişşşşş...bneim psikoloktan dahaaa iyiymiş haaa benimkisi işinde iyidi suratı 5 karıştı amaa...zaten klinik gibi bi yerdi......
p....s çekici gelmesinee suan inanamamakla haklısınnn daha sonra anlıycan.......ben bazen eşim donunu giyerkennnn aklıma bazı seyler geliooo gülüomm oraya malum yerine bakarakkk......bana ne gülüorsunnnnn şeyime, bi zamanlarr korkusundan kıçın tavana vuruodu dioooooharbidende vuruodu he
kızlarrr selam nasılsınız?size bişey sormak istiyorum konumuzla alakası yok gerçi ama merak ediyorum...bu aralar sizi tasarruf ürünleri genele merkezi diye bi yerden arayanlar oldumu?
leynnn manyahlarrrrrbelki siz bizden ddaha küçük gösteriorsunuzzzz.......ben kilomu sölimmm sizeeede şok olun bi 76 oldunuzmu oldunuzmu şok oldunuzmuuu
1 medicalden ultrason jeli alabilirsin
2 uny bby markalı vazelin alabilirsin
3 burdkaii bazı arkadaşlar ibşi daha kuullanıorduuu forbulac mıydı neydiii eczanede satılıooo ondan olabilir kıs güneşi eczaneci kıs onaa soralımm işteeeee...
günaydın sevcihan iyiyim valla çok şükür... ya sayfayı yeniliyom yeniliyom bi yazıları görüyom bşi göremiyom onun için geç cevap veriyom küsmeyin haaaaa... benim virüsler diyo biz okuycaz ben diyom ben okuycam.............. ööööle idare ediyoz valla... yalnız ben hala özümün günaydın yazısını göremedim herhalde yedi benim virüscükler
Kışşşşşşşş güneşiiiiii buralardamısın aceppp bişi soruyorum da sen başardığında ne sürmüştün canımcımm özümcümmm şey bide nerey sürmüştün
Aaaaaaa özüm ihl mezunusun demek. Ben eyüp ihl mezunuyum, sen hangi ihl den mezunsun?eşinnnnnnnnnnnnn aslaaa kabullenmezzz...banada eşimmm saçma sapan şeyleri okumaaa kendi kendinee bişiler üretiorsunnn....kendi kendini vajınusmus yapıorsunnn daha neler neler diorduuuuu..ne zaman psikoloğaa gittik pskiolok bu işi anlattııı ozaman inandı ozman anlayışlı olduuu.....ben evliliğimin 1. haftasındaa pazar günüydü geçen pazar evlendmse haftasındaki pazar nöbetçi jinekologa gittikkk..muane etti beniii ben açtımmm bacaklarımıı kastım ama açtımmmm...iki eliyle açtııı baktı içineee daha bişi yapmamışsınızz dedi....yok eşin ne yapsınnn sen yardımcı olcannnn adam ne yapsınnnn bisürü tantana annem gibi sölenmeye başladıı...olmazsa şarap için yapın dedii..inan bir onu denemedim ben imam hatip mezunuyum evde sigara bile içilmezken onu bile düşündümmmmm eşimde Allah affetsin biz zevkine yapmıoruz hastalıktan kurtulmak için yapıoruz dedii sonraa vazgeçtikkk olmazz haram üzürine ilişki dedik almaıdıktaa yapmadıkta elhamdülillahhhhh .......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?