Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

aleyküm selam hoşgeldinnnn iyiyiz çok şükür sen.......kızz onaa aramıoalrrrr beniii öle bi yerden amannn dikkatt ettt heeeeee

sagol cnm iyiyim....sorma yaa bır aydır nerdeyse 100 kere aradılar acmadım bugun dedım bakıyım ne dıyce yok hangı kredı kartını kullanıyrsnuz hedıye kol saatı verıyrlarmıs guya adresınızı verırsenız yollarız dedı ıstemyrm ben kol saatı fln dedım ne bılıyım ınsan güvenemıyrkı ne alaka yanii durup dururken kol saatı kazanayım

Ayy masallah subhanallah, Allah feyzli, bereketli ibadetler nasip etsin, nolur kabeye bakarak bizlere dua et tamam mı tez zamanda kurtulalım bu dertten.

kısss polisee söleseneeee bana emniyetten devamlı msj geliiooo size kol satiii hediye edicez şahsi bilgileriniz için arayan eden olursaaa bizeee bildirin gibisinden msj gelir hepppp

kısss polisee söleseneeee bana emniyetten devamlı msj geliiooo size kol satiii hediye edicez şahsi bilgileriniz için arayan eden olursaaa bizeee bildirin gibisinden msj gelir hepppp

bakalım bi güzel paparaladım adamı daha aramazlar heralde ararlarsa bi daha artık yaparım...

dövelim o virüscükleri o zaman :))

olmasssssssssss onlar kaç senedir benleler... hiç bırakmadılar uyuslar beniiiiii... ben onları besliyom büyütüyomm... ortalığı kirletince yeni belge açıyom onlara... yavrucuklarım onlar benim... hehehehe eşim geçen telefonuma bakıyo benim telin ekranda bizim sevda papağanının resmini koydum... bi gülüyo bi gülüyo .. ya millet gül,,, çocuk resmi aşk resmi vs... falan koyar bizimkinin koyduğu resme bak diyo... niye o şimdilik bizim bebiş .. gerçek bebiş olunca koyarız herhalde didim.... yalannnnnnnnnnnn kıskandı kendi resmi yok diyeeeeeeeeeeee

canım dün çok yoğundum hiç evde duramadım.. o yüzden ben de yapmadım.. bi girdim baktım ziyaretçi olarak, sen de yoktun girdiğimde. bugün yaparız inşallah.

hayrolsun canım baktınmı anlamına netten?

bu arada benim reglüm bitti bitecek hemmmmmmmmmmmen başlıycam egzersizlere ay çok heyecanlıyım yaaaaaaaaaaaaaa

aykurt canım sen bi başla, hemen iyi haberin gelir Allahın izniyle. çünkü azimlisin ve çok kafanda büyütmüyosun.

uleynnnnnnnnnnnnn uyuslar hepinizzz üniversite okumussunuzz farklı farkılıı bölümlerrrr uleyn biriniz jinekolog diğeriniiiz psikolog olsaydınızzzz yaaaaaaaaaaa gerçi ozmanda burda olmazdınızzzzz[/QUOTE]

özümm çok komiksin yaa. sen umreye gidince biz napcaz kızz? n'olur bana da dua et orda.. bebeğin de gidecek ne güzel hem de daha doğmadan

canım hiç sesin çıkmıyo nasılsın?

iyiyim canım ya mesaj yazıyodum size.. seminerler vardı bitirdik bugün. Artık tatile girdik.. temmuz- ağustos bizimdir artık şu vajinismus konusuna daha çok yoğunlaşabilirim inşallah. sen neler yapıyosun tatlım ya nasıl gidiyo :93:

mrb arkadaşlar ben daha öncede yazmıştım ama belki hatırlamazsınız. bende burdaki arkadaşların yazılarını okuyarak şevke geldim ve egzersizlere başladım şu anda mumdan daha kalın aparatı rahatça alabiliyorum şunu da belirtmeliyimki hiç kayganlaştırıcı yada uyuşturucu kullanmadan direk olarak alabiliyorum acaba p..s denemesine geçmem için geçerlimi bu aşamadan sonra ne yapmalıyım ayrıtılı olarak cevaplayabilirmisiniz şimdiden Allah razı olsun hepinizden. Allah şahidimdirki her duamda burdaki kaderdaşlarıma dualarımı eksik etmiyorum çünkü ne denli pis bişi oldunğu yaşadıım için iyi biliyorum. rabbim tez zamanda bizlere şifa verir inşallah.. burdaki yardımcı olanlardan da Allah bin kere razı olsun ne dilekleri varsa hayırılısı ile kabul etsin inşallah(Amin)

aparat olarak ne kullandığımı bilseniz gülmekten ölürsünz:)) şu hastalık ne hallere düşürdü bizi yaaa yinede diyorum herşeyde vardır bi hayır demekki bunu yaşamamzı gerekiyormuş ama artık dayanacak gücüm kalmadı herkesin bebeği oldu ben hariç tez zamanda ANNE olmak istiyorum artıkkkkkkkkk. (amin)

geçmiş olsunnnn...bence p...s geçebilirsin artık ama p...s geçipte bi andaaa olması demek değil odaa aynen egsersiz gibi yavaş yavaşş takıldığın yerde dur devam ett....tamamenn beyninin rahatlamasııı yapabileceğini algılaması için....tabi ben sana p...s geç diom ama sen kendini hazır hissediormusun yani artık egsersizlerimde rahatım bi sorun yok diorsan p....s geçebilirsinn...tamamen senin kendinii rahat hissetmen hazır hissetmen gerekiooo p...s geçmen içinnn....kiii ölede görünüoooo jelsizz yapabildine göreeee......

kendini hazır hissediyorsan gecebilirsin bence.. ama onuda egzersiz gibi yavas yavas yapıcaksın.. kayganlaştırıcı falan olmadan aparatlarla yapabilyosan işin büyük cogunlugunu bitirmişsin demektir.. son aşamada da inşallah başarırsın...

şimdiye kadar hiç jel kullanmadım alışırsam bırakamam diye hep jelsiz yaptım hiç ne acıma hissettim ne de başka bişi rahatlıkla istedğim aparatı alabildim hiç sıkıntı olmadı elhamdülillah ama p..s denemesi nasıl olur bilmiyorm eşim o anda bazen anlayışsız olabiliyor hemen olsun istiyor ondan dolayı pek o aşamaya geçmek istemyrum gerçi oda haklı 3 sene oldu dile kolay... bu aralar hele çok sıkıldım artık hergün hamile haberleri alıyorum üstlik 17 18 yaşındaki kızlar bile o işi halletti üstüne bide hamile kaldılar çevremdeki kızlardan bahsedilyorum akraba falan.. neyse çok dertliyim çoooooooooook...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…