- 15 Ekim 2010
- 491
- 18
- 68
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #58.621
aleyküm selam hoşgeldinnnn iyiyiz çok şükür sen.......kızz onaa aramıoalrrrr beniii öle bi yerden amannn dikkatt ettt heeeeee
Ayy masallah subhanallah, Allah feyzli, bereketli ibadetler nasip etsin, nolur kabeye bakarak bizlere dua et tamam mı tez zamanda kurtulalım bu dertten.Kıslarrrrr ben haftaya Allah nasip ederseee ümreyee gidiorummm....bu haftadan sonra pek giremicem ortalığı toparlıcam hazırlancam felnnnnn.....bize dua edin demeyin sizee orda edecem dua garanti zaten, her namazımdan sonra dua ediorum sizeee ne yaşadığınızı biliorum çünküüüüü yaşayan bilirrr ...Rabbimm her nerde varsa kurtarsın inşallahhh......
Aaaaaaa özüm ihl mezunusun demek. Ben eyüp ihl mezunuyum, sen hangi ihl den mezunsun?
sagol cnm iyiyim....sorma yaa bır aydır nerdeyse 100 kere aradılar acmadım bugun dedım bakıyım ne dıyce yok hangı kredı kartını kullanıyrsnuz hedıye kol saatı verıyrlarmıs guya adresınızı verırsenız yollarız dedı ıstemyrm ben kol saatı fln dedım ne bılıyım ınsan güvenemıyrkı ne alaka yanii durup dururken kol saatı kazanayım
Aaaaaaa özüm ihl mezunusun demek. Ben eyüp ihl mezunuyum, sen hangi ihl den mezunsun?
kısss polisee söleseneeee bana emniyetten devamlı msj geliiooo size kol satiii hediye edicez şahsi bilgileriniz için arayan eden olursaaa bizeee bildirin gibisinden msj gelir hepppp
dövelim o virüscükleri o zaman :))
akaycım merhaba ben sımdı fırsat bulabıldım gırmeye yorgunluktan öluyorum vallahı temızlık yapıyorum bugun egzersızımı yapamadım :85::85::85::85: gecmısı okudum sende gelmemıssın sanırım yarın ıns egzersızımı yapıp gelıcem buyuk ıhtımal karsılasırız burada ıyı haberlerını beklıyorum ınsallah
hayrolsun canım baktınmı anlamına netten?
bu arada benim reglüm bitti bitecek hemmmmmmmmmmmen başlıycam egzersizlere ay çok heyecanlıyım yaaaaaaaaaaaaaa
hmmmmmmmmm demek vajinismussun aaaaaaaaaa ne tesadüf bendeeekız artık vajinismus görünce hemşehri görmüş gibi sevinecez herhalde... aceba iş başvurularına da yazsakmıki vajinismustum ama sabrımla kurtuldum çünkü çok sabırlı azimli cesaretliyim... kesin beni işe alın :82:
canım hiç sesin çıkmıyo nasılsın?
aykurt canım sen bi başla, hemen iyi haberin gelir Allahın izniyle. çünkü azimlisin ve çok kafanda büyütmüyosun.
QUOTE]
ahhhhhhhhhhh ah azim çok tabi gaza getirdiler valla hazır bedava gazı bulmuşken uçacam hehehehevalla canım kafaya tak tak bişey olmuyo ... olan sana oluyo. eşine oluyo. evliliğine mutluğuğuna huzuruna oluyo... vajiye bi halt olmuyo nedense azıcıkta o yıpransada serbest bıraksa kendini nerdeeeeeeeeeeee... gurur var vajide sabırsız cesaretsiz olmas da olmas diyo... bende napım 1buçuk aydır işten güçten fırsat buldukça hep araştırdım okudum burayı buldum çok şükür ve gerçekten okadar çok şey öğrendimki... bişey söleyim utanıyorum ama geçen sevcihanlar konuşurken okudum bu kilitlenme olayı varya ben hala gerçek sanıyordum .. onlar araştırmış bakmışki sadece hayvanlarda oluyormuş... hah bunuda öğrendim biraz daha rahatım... mutlaka insanın bişeyleri gırgıra vurup kafayı dağıtması gerekiyor bence... geçen bi arkadaş yazmıştıya evcilik oynar gibi vajine bakacaksın hanimiş benim vajimmmmmm... bakalım burda neler varmışşşş diye gırgıra alacaksın diye... aynen ööle yapmak lazım ya insan rahat olur... bende herhalde şöle yapacak... bakim burda ne varmışşşşş... ama hiç delik yok... ıkınalım bi anam bak bi ışık görünüyo aaaaaaaaaaaaa delik var... evet parmağı jelle... bakalım içinde neler varrrrrrrrrrrr vs...... valla böle yazıyomya heyecandan donup kalmam umarım:18::18::18:
mrb arkadaşlar ben daha öncede yazmıştım ama belki hatırlamazsınız. bende burdaki arkadaşların yazılarını okuyarak şevke geldim ve egzersizlere başladım şu anda mumdan daha kalın aparatı rahatça alabiliyorum şunu da belirtmeliyimki hiç kayganlaştırıcı yada uyuşturucu kullanmadan direk olarak alabiliyorum acaba p..s denemesine geçmem için geçerlimi bu aşamadan sonra ne yapmalıyım ayrıtılı olarak cevaplayabilirmisiniz şimdiden Allah razı olsun hepinizden. Allah şahidimdirki her duamda burdaki kaderdaşlarıma dualarımı eksik etmiyorum çünkü ne denli pis bişi oldunğu yaşadıım için iyi biliyorum. rabbim tez zamanda bizlere şifa verir inşallah.. burdaki yardımcı olanlardan da Allah bin kere razı olsun ne dilekleri varsa hayırılısı ile kabul etsin inşallah(Amin)
bende üsküdar........
mrb arkadaşlar ben daha öncede yazmıştım ama belki hatırlamazsınız. bende burdaki arkadaşların yazılarını okuyarak şevke geldim ve egzersizlere başladım şu anda mumdan daha kalın aparatı rahatça alabiliyorum şunu da belirtmeliyimki hiç kayganlaştırıcı yada uyuşturucu kullanmadan direk olarak alabiliyorum acaba p..s denemesine geçmem için geçerlimi bu aşamadan sonra ne yapmalıyım ayrıtılı olarak cevaplayabilirmisiniz şimdiden Allah razı olsun hepinizden. Allah şahidimdirki her duamda burdaki kaderdaşlarıma dualarımı eksik etmiyorum çünkü ne denli pis bişi oldunğu yaşadıım için iyi biliyorum. rabbim tez zamanda bizlere şifa verir inşallah.. burdaki yardımcı olanlardan da Allah bin kere razı olsun ne dilekleri varsa hayırılısı ile kabul etsin inşallah(Amin)
Aaaaaa peki şu an anadolu yakasında mı oturuyorsun, ben avrupadaydm, anadoluya gelin geldim.
aykurt canım sen bi başla, hemen iyi haberin gelir Allahın izniyle. çünkü azimlisin ve çok kafanda büyütmüyosun.
QUOTE]
ahhhhhhhhhhh ah azim çok tabi gaza getirdiler valla hazır bedava gazı bulmuşken uçacam hehehehevalla canım kafaya tak tak bişey olmuyo ... olan sana oluyo. eşine oluyo. evliliğine mutluğuğuna huzuruna oluyo... vajiye bi halt olmuyo nedense azıcıkta o yıpransada serbest bıraksa kendini nerdeeeeeeeeeeee... gurur var vajide sabırsız cesaretsiz olmas da olmas diyo... bende napım 1buçuk aydır işten güçten fırsat buldukça hep araştırdım okudum burayı buldum çok şükür ve gerçekten okadar çok şey öğrendimki... bişey söleyim utanıyorum ama geçen sevcihanlar konuşurken okudum bu kilitlenme olayı varya ben hala gerçek sanıyordum .. onlar araştırmış bakmışki sadece hayvanlarda oluyormuş... hah bunuda öğrendim biraz daha rahatım... mutlaka insanın bişeyleri gırgıra vurup kafayı dağıtması gerekiyor bence... geçen bi arkadaş yazmıştıya evcilik oynar gibi vajine bakacaksın hanimiş benim vajimmmmmm... bakalım burda neler varmışşşş diye gırgıra alacaksın diye... aynen ööle yapmak lazım ya insan rahat olur... bende herhalde şöle yapacak... bakim burda ne varmışşşşş... ama hiç delik yok... ıkınalım bi anam bak bi ışık görünüyo aaaaaaaaaaaaa delik var... evet parmağı jelle... bakalım içinde neler varrrrrrrrrrrr vs...... valla böle yazıyomya heyecandan donup kalmam umarım:18::18::18:
evet ayynen öyle olmak lazım işte... aslında bu konuyu ben de çok büyüttüğümü söyleyemem, inşallah kurtulucaz.. tabi eşim de destek olduğu için süreç iyi geçiyor.. yoksa çok kavgalar olurdu ve ister istemez büyürdü mesele.
aparat olarak ne kullandığımı bilseniz gülmekten ölürsünz:)) şu hastalık ne hallere düşürdü bizi yaaa yinede diyorum herşeyde vardır bi hayır demekki bunu yaşamamzı gerekiyormuş ama artık dayanacak gücüm kalmadı herkesin bebeği oldu ben hariçtez zamanda ANNE olmak istiyorum artıkkkkkkkkk. (amin)
amin inşallah.. ne kullanıyosun kıss merak ettim söyle ben de kullaniim.. sakın salatalık, patlıcan deme bayılırım korkudan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?