Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

neyleee yaptınııı burdaki yeni arkadaşlar şaşırır ama biz şaşırmayızz bizde evde p...s benzeyen ne bulduysak egsersiz yaptıkk....Rabbim en kısa zamanda sanada nasip eder anneliği inşallahhh...

canım p...s denemesinde sen üstte olursan daha rahat olabilirsin.. kontrolün sende olması lazım anlayacagın.. ama birden degil yavas yavas olucak.. ben ilk denemede üstte ve nerdeyse yarısına kadar almıştım.. ikincide de tamamı olmustu zaten.. eşine bu şekilde anlatsan o da sabırlı olur belki..

sabret sekerim sabret... birazda güen yaparım de o gece bagır cagır yapıcam de konsantre olmana gerek yok yaparken zaten acı hissedicem derken unutuyorsun herseyi ama o anda işte yapıcaz bu bugün biticek de yapabilirsin canım inan ben öyle aştım....

şimdiye kadar hiç jel kullanmadım alışırsam bırakamam diye hep jelsiz yaptım hiç ne acıma hissettim ne de başka bişi rahatlıkla istedğim aparatı alabildim hiç sıkıntı olmadı elhamdülillah ama p..s denemesi nasıl olur bilmiyorm eşim o anda bazen anlayışsız olabiliyor hemen olsun istiyor ondan dolayı pek o aşamaya geçmek istemyrum gerçi oda haklı 3 sene oldu dile kolay... bu aralar hele çok sıkıldım artık hergün hamile haberleri alıyorum üstlik 17 18 yaşındaki kızlar bile o işi halletti üstüne bide hamile kaldılar çevremdeki kızlardan bahsedilyorum akraba falan.. neyse çok dertliyim çoooooooooook...

valla bak şimdi merak ettim... bugün yarın yada öbürgün başlamam lazım egzersize... merak ettim ne kullandın kıs aparat olarak? bu arada ne kadarlık evlisinki canım... hem ALLAH ımdan iyi mi bilecekler senin ne zaman çocuğun olması gerektiğini? Rabbim ne zaman yazdıysa ozaman olur... kimsecikler bişi diyemez... sadece hadi artık diyip dururlar bilmezlerki biz ne derdindeyiz onlar ne derdinde...

celebre var ya hani avonun parfumlerinden bitmişti atmaya kıyamamıştım bu günlere lazımmış meger(((

oooo sen geç ozamann p...s e.....kızlar şaka değil parmakla deneyemiyenler evde p...s benzeyen ne varsaaa deneyebilirlerrr....ben hem parmak yapıodum hem aparatla 2 parmağı yaptıktan sonraaa bide p....s büyüklüğünde bişi sokim demiştimmm ilk 2- 3 gün olmaıd sadece ucu girdi yok herhalde olmıcak dedimmm 4. gün hoppp girdiiiii hiç zorlanmadan

kızlar çok cesaret verdiniz Allah bin kere razı olsun.. şimdi başka napmalıyım sizce yenen arkadaşlar. ben bi kere üsteyken deneyeyim dedim ama dizlerim ağrıdı duramadım fazla öyle, biraz detaylı olcak ama taktikler verseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…