- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #58.641
aparat olarak ne kullandığımı bilseniz gülmekten ölürsünz:)) şu hastalık ne hallere düşürdü bizi yaaa yinede diyorum herşeyde vardır bi hayır demekki bunu yaşamamzı gerekiyormuş ama artık dayanacak gücüm kalmadı herkesin bebeği oldu ben hariçtez zamanda ANNE olmak istiyorum artıkkkkkkkkk. (amin)
şimdiye kadar hiç jel kullanmadım alışırsam bırakamam diye hep jelsiz yaptım hiç ne acıma hissettim ne de başka bişi rahatlıkla istedğim aparatı alabildim hiç sıkıntı olmadı elhamdülillah ama p..s denemesi nasıl olur bilmiyorm eşim o anda bazen anlayışsız olabiliyor hemen olsun istiyor ondan dolayı pek o aşamaya geçmek istemyrum gerçi oda haklı 3 sene oldu dile kolay... bu aralar hele çok sıkıldım artık hergün hamile haberleri alıyorum üstlik 17 18 yaşındaki kızlar bile o işi halletti üstüne bide hamile kaldılar çevremdeki kızlardan bahsedilyorum akraba falan.. neyse çok dertliyim çoooooooooook...
şimdiye kadar hiç jel kullanmadım alışırsam bırakamam diye hep jelsiz yaptım hiç ne acıma hissettim ne de başka bişi rahatlıkla istedğim aparatı alabildim hiç sıkıntı olmadı elhamdülillah ama p..s denemesi nasıl olur bilmiyorm eşim o anda bazen anlayışsız olabiliyor hemen olsun istiyor ondan dolayı pek o aşamaya geçmek istemyrum gerçi oda haklı 3 sene oldu dile kolay... bu aralar hele çok sıkıldım artık hergün hamile haberleri alıyorum üstlik 17 18 yaşındaki kızlar bile o işi halletti üstüne bide hamile kaldılar çevremdeki kızlardan bahsedilyorum akraba falan.. neyse çok dertliyim çoooooooooook...
valla bak şimdi merak ettim... bugün yarın yada öbürgün başlamam lazım egzersize... merak ettim ne kullandın kıs aparat olarak? bu arada ne kadarlık evlisinki canım... hem ALLAH ımdan iyi mi bilecekler senin ne zaman çocuğun olması gerektiğini? Rabbim ne zaman yazdıysa ozaman olur... kimsecikler bişi diyemez... sadece hadi artık diyip dururlar bilmezlerki biz ne derdindeyiz onlar ne derdinde...aparat olarak ne kullandığımı bilseniz gülmekten ölürsünz:)) şu hastalık ne hallere düşürdü bizi yaaa yinede diyorum herşeyde vardır bi hayır demekki bunu yaşamamzı gerekiyormuş ama artık dayanacak gücüm kalmadı herkesin bebeği oldu ben hariçtez zamanda ANNE olmak istiyorum artıkkkkkkkkk. (amin)
amin inşallah.. ne kullanıyosun kıss merak ettim söyle ben de kullaniim.. sakın salatalık, patlıcan deme bayılırım korkudan
kız özümm dibimdeymişsin de haberim yokmuş,üsküdarın neresindesin belki komşuyuzdur
sen nerdesinnn bağlarbaşındayım ben başı kopasıcaaa
celebre8içi boş) ye p..tif geçirip öyle yaptım nerdeyse sonuna kadarınıda aldım.
celebre8içi boş) ye p..tif geçirip öyle yaptım nerdeyse sonuna kadarınıda aldım.
bende doğancılardayım canım yakın sayılırz
one anlamadımkii ....niye sevcihan kızzz Allah affetsin biz kıslarlaaa havuçla bile yaptımız oluorduu
celebre var ya hani avonun parfumlerinden bitmişti atmaya kıyamamıştım bu günlere lazımmış meger(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?