Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kıızzz allah seni napmasın yaa... kısss nimet ayolll töbe yarabbmmm
kız sevcihan valla acilde çalışan bi arkadaş anlatmıştı birinin içinde kırılmış patlıcan, böyle vakalar çok geliyo diyor. artık bu amaçla mı yapıyodu, yoksa başka bişi mi bilmiyorum da..

celebre8içi boş) ye p..tif geçirip öyle yaptım nerdeyse sonuna kadarınıda aldım.

valla iyi cesaret sen yakında kolonya şişesi de alırsın:)) kız hadi maaşallah..

Son düzenleme:

tatlım ben altta yapabildim üstte cesaret edemedim ayrıca ümit yüksek sende yarın mutlu haberini alırız umarımmmm.... altta ama ayaklarını kaldırabilirsen yatıpta kasamıyorsun uzatırsan kasıyorsun oyüzden kaldırabildiğin kadar kaldır ve acımayacagına inan zatende acımıyor bizim büyütmemiz bu muymus dedim ben 1,5 sene cektiğim... hadi hayırlısı bakim...

çaresizlik işte yapacak bişi yok öyle pis bi psikoloji ki insan ne yapacağını gerçekten şaşırıyor... ben şimdi bunların hepsini yazıyom aklıma... benim parfüme alerjim var anam o olmas...... en garantisi parmak en azından bişşi olursa kendi parmağıma kızarımpişt acıttın yavaş ol biraz döverim bak diye hehehehe

bende zorlanıyodum ama azcık sabretcen.. açık olacak evet ama yazacaz artıkın çömelir vaziyette olursan hafifce p..s başını önce değdirmeni tavsiye ederim.. doktorum bana degdirip cek bikac kez demişti öyle yaptım bende.. sonra hafifce aynı diğer egzersizlerde oldugu gibi kısım kısım ilerleyebilirsin.. başını bile alsan, aynı gün gerisi bile gelebilir.. kııss hele o parfum şişesinden sonra belki bu anlattıklarıma da gerek kalmaz sende şekerim hepsinini alabilirsin gibi geliyo bana

thejust maşallahın var, inşaAllah yenmişsin sen. Ne kadar sürede bu aşamaya geldin acaba, bir de o parfümü bilmiyorum kalınlığı ne kadar, p...s ten daha mı kalın? Ben 1 haftadır egzrsz yapıyorum, yüzük parmağımı aldım bugün de ama orta parmağım girmiyor napıcam bilmiyorum.

canım ben üç yıllık evliyim daha bu sene başladım ne yapabilirim diye burayı keşfettim burda yazılanları okudum ve ilk önce en kalın parmağımı denedim girdi daha sonra mum denedim o da girince evde pe..se benzeyen bişi aradım ve gözüme bitmiş parfüm şişesi takıldı oda incden kalına doğru gidiyorya şekil olarak onu denedim ve girdi yanlız ben bu egsersizleri sürekli yapmadım yani parmağı bi kere denedim aradan aylar geçti bide mum denesem nasıl olur dedim oldu sonra araya yine aylar girdi işte celebreyle denedim oldu bi kaç kerede celebreyle denedim yani öyle sürekli egsersiz yapmadım toplasan hepsi yarım saat sürmemiştir yani

genelde okuyorum hep 21 li 22li yaşlarda burdaki kızlar ondan dedim en yaşlınız benim galiba diye .. artık bebek için yaşımın büyük olduğnu düşünüyorum ben hep hayal ederdim 23 ümde anne olmak isterdim ama nasip buymuş diyorum

25 canım. ama bulutlar 26,5 yaşındaymış ondan sonra diyelim :)) yaşlı derken yaş almak olarak diyorum yoksa daha genciz:))

biz çektiklerimizden dolayı yaşlanıyoruz canım yoksa içimiz kıpır kıpır... yeni evlenecek gibiyiz daha taze gelin olcaz kısssssssss... sen 3yıllık evliysen kendini 22 sya bi kere yeni evli olcak artık çünkü... :81:

dün herkes yaşını söylemiş bacım, ben de söyliyim : 1987 - 24

bu arada hiç kimse özüme bunu neden soruyosun diye sormamış.. ben sorayım: özüm sırf meraktan mı kız? yoksa bir araştırman mı var dermişim

özüm bu herşey beklenir

kaç yaşlarında evlendinizz ben 22 de evlendim pohhhh varmış gibi gördüm anyayı konyayııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…