- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #58.661
Aaaaa ben de üsküdar k.çamlıcadayım:)anadıolu yakaısnda üsküdardayım sen
kız sevcihan valla acilde çalışan bi arkadaş anlatmıştı birinin içinde kırılmış patlıcan, böyle vakalar çok geliyo diyor. artık bu amaçla mı yapıyodu, yoksa başka bişi mi bilmiyorum da..kıızzz allah seni napmasın yaa... kısss nimet ayolll töbe yarabbmmm
celebre8içi boş) ye p..tif geçirip öyle yaptım nerdeyse sonuna kadarınıda aldım.
Aaaaa ben de üsküdar k.çamlıcadayım:)
kızlar çok cesaret verdiniz Allah bin kere razı olsun.. şimdi başka napmalıyım sizce yenen arkadaşlar. ben bi kere üsteyken deneyeyim dedim ama dizlerim ağrıdı duramadım fazla öyle, biraz detaylı olcak ama taktikler verseniz
çaresizlik işte yapacak bişi yok öyle pis bi psikoloji ki insan ne yapacağını gerçekten şaşırıyor... ben şimdi bunların hepsini yazıyom aklıma... benim parfüme alerjim var anam o olmas...... en garantisi parmak en azından bişşi olursa kendi parmağıma kızarımoooo sen geç ozamann p...s e.....kızlar şaka değil parmakla deneyemiyenler evde p...s benzeyen ne varsaaa deneyebilirlerrr....ben hem parmak yapıodum hem aparatla 2 parmağı yaptıktan sonraaa bide p....s büyüklüğünde bişi sokim demiştimmm ilk 2- 3 gün olmaıd sadece ucu girdi yok herhalde olmıcak dedimmm 4. gün hoppp girdiiiii hiç zorlanmadan
kızlar çok cesaret verdiniz Allah bin kere razı olsun.. şimdi başka napmalıyım sizce yenen arkadaşlar. ben bi kere üsteyken deneyeyim dedim ama dizlerim ağrıdı duramadım fazla öyle, biraz detaylı olcak ama taktikler verseniz
oooooo çok yakınızz ...ksı snein yaş kaçtııı
thejust maşallahın var, inşaAllah yenmişsin sen. Ne kadar sürede bu aşamaya geldin acaba, bir de o parfümü bilmiyorum kalınlığı ne kadar, p...s ten daha mı kalın? Ben 1 haftadır egzrsz yapıyorum, yüzük parmağımı aldım bugün de ama orta parmağım girmiyor napıcam bilmiyorum.
Evet çok yakınmışız valla ben 26 buçuk yaşındayım. Sen 24tün değil mi?
yaşın kactıı senin
25 canım. ama bulutlar 26,5 yaşındaymış ondan sonra diyelim :)) yaşlı derken yaş almak olarak diyorum yoksa daha genciz:))
25 canım. ama bulutlar 26,5 yaşındaymış ondan sonra diyelim :)) yaşlı derken yaş almak olarak diyorum yoksa daha genciz:))
Evet çok yakınmışız valla ben 26 buçuk yaşındayım. Sen 24tün değil mi?
biz çektiklerimizden dolayı yaşlanıyoruz canım yoksa içimiz kıpır kıpır... yeni evlenecek gibiyiz daha taze gelin olcaz kısssssssss... sen 3yıllık evliysen kendini 22 sya bi kere yeni evli olcak artık çünkü... :81:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?