Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

thejust şimdi sen evlendiğin zamana döncen ya 22 olacak yaşın... e önünde 1 sene var daha anne olmayaaaaaa amannnnnnnnn 1 senenin tadını çıkar boşver... hem hiçte geç değil bence 25li yaşlar... bacım insanın gönlü genç olsun bırak 25i 35bile çok normal...

meraktan tabiii şöle meraktan vajınusmusu yaşayanlar kaç yaş aralıktaa her yaştan varmışşşş ne mübarek hastalıkmışş bide egsersiz yapan yoktu ogün regl günüydüü gır gır olsun dedikkkkk

evet gerçekten bu yaşadıklarımızdan dolayı kendimizi yaşlı hissediyoruz. bakıyorum yeni evlilere kıpır kıpırlar maşalllah tavşan gibi hiç sudan çıkmıyorlar ben ise akşam olacak ve yine aynı şeyleri yaşıcam diye akşam olmasını istemiyorum resmen. akşam olunca içime bişiler basıyor hemen yatmak istiyorum zaten çoğu zamanda yatma numarası yada yorgun numarası yapıp eşimi heveslendirmiyorum. off off anlatacak o kadar çcok şey varki.,.. bakıyorum karşı komşuma onlarda yeni evliler o kadar mutlu okadar yani nasıl anlatayım belli yani neyse dertiliym gene...

Öyleyse çok şanslısın arkadaşım müthiş bir şey jelsiz o kadar uzun aralar verdiğin halde birkaç kerede o kalınlığa ulaşman. Hemen denesene ilişkiyi ne duruyorsun.

bu arada yeni evli bütün komşularım hamile.. eşim artık bana hamile haberi vermiyor tabi ben de ona. bi yakın akrabamız hamile kalmştı eşime söylemedim o da başkasından duymuş bana diyo niye söylemiyorsun... niye söyliyimki söyleyipte suratındaki o umutsuz bakışları niye göreyimki sevdiğim... seni öyle seviyorumki bu çaresiz bakışları suratında görmek istemiyorum ondan söyleyemiyorum da diyemedim eşime.. sustum cevap dahi vermedim ama o anladı...

kaç yaşlarında evlendinizz ben 22 de evlendim pohhhh varmış gibi gördüm anyayı konyayııı

varmış varmış ama pohhhh değil göreceklerimiz çekeceklerimiz varmış... yavrum ben 21de tanıştım 22de nişanlandım 25te evlendim... araştırma konusu aynen valla... not alsak bari... araştırmalarımıza göre okuyupta okumayıpta evlencem diye tutturan kızların ben herşeyi biliyom diyenleri görüyo anyayı konyayı... amannnnnnnnn canım sıkıldı şimdi yaaaaaaaa... hakkaten bende anlamıyom 14-15yaşlarında evlenipte nasıl yapıyorlar gıııııııııııııııııııııı?

ben yarın yada yakın zamanda bize güzel haberleri verecğini düşünüyorum tatlım.......

aaaaa nehirsakarya gelmiiiiişş.. ama benim çıkmam lazım.. tayini çıkan arkadaşları yemeğe götürücez çağırıyorlar.. ya burayı bırakamıyorum bi türlü çıkamadım.. ben egzersizi gelince yapcam nehirsakarya, sen yaptın mı? yapınca buraya yazarım inşallah.. olmazsan okursun sonraa..

Son düzenleme:

Merhaba ben yeni bir uyeyim yaklasik 1 sene oldu evleneli sadece ilk gece iliskiye giremildik. aslinda acimamisti ama simdi ise korkuyorum kocami itiyorum. onu cokta seviyorum severek evlendik ama anlamiyorum. bana yardim edermisin? sen ne yaptin bana bu konuda yardimci olursan sevinirim. ben yurtdisinda yasiyorum ve turkiyeye gelmem sorun oluyor cunku su an calisiyorum ve tatilim yok. jinekologada gidemiyorum korkuyorum. lutfen yardim edersen sevinirim :) simdiden tsk ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…