- 13 Mayıs 2011
- 1.422
- 5
- 66
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #58.681
dün herkes yaşını söylemiş bacım, ben de söyliyim : 1987 - 24
bu arada hiç kimse özüme bunu neden soruyosun diye sormamış.. ben sorayım: özüm sırf meraktan mı kız? yoksa bir araştırman mı var dermişim
özüm bu herşey beklenir
vivayı dinleyen varmı kızlar slm söledim sizlere söylermi acep çağla
Öyleyse çok şanslısın arkadaşım müthiş bir şey jelsiz o kadar uzun aralar verdiğin halde birkaç kerede o kalınlığa ulaşman. Hemen denesene ilişkiyi ne duruyorsun.canım ben üç yıllık evliyim daha bu sene başladım ne yapabilirim diye burayı keşfettim burda yazılanları okudum ve ilk önce en kalın parmağımı denedim girdi daha sonra mum denedim o da girince evde pe..se benzeyen bişi aradım ve gözüme bitmiş parfüm şişesi takıldı oda incden kalına doğru gidiyorya şekil olarak onu denedim ve girdi yanlız ben bu egsersizleri sürekli yapmadım yani parmağı bi kere denedim aradan aylar geçti bide mum denesem nasıl olur dedim oldu sonra araya yine aylar girdi işte celebreyle denedim oldu bi kaç kerede celebreyle denedim yani öyle sürekli egsersiz yapmadım toplasan hepsi yarım saat sürmemiştir yani
sen benle yaşıtsın bulutlar bende 26yım buçuk neymiş amannnnn zaten yaşlandık
kaç yaşlarında evlendinizz ben 22 de evlendim pohhhh varmış gibigördüm anyayı konyayııı
tuvaletimi altıma yapabilirmiyimmmm...gitmeye üşeniorumdaaaa
tuvaletimi altıma yapabilirmiyimmmm...gitmeye üşeniorumdaaaa
çoookkk canıımmm sıkılıyoooooooo yaaaaaaaa :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
evet gerçekten bu yaşadıklarımızdan dolayı kendimizi yaşlı hissediyoruz. bakıyorum yeni evlilere kıpır kıpırlar maşalllah tavşan gibi hiç sudan çıkmıyorlar ben ise akşam olacak ve yine aynı şeyleri yaşıcam diye akşam olmasını istemiyorum resmen. akşam olunca içime bişiler basıyor hemen yatmak istiyorum zaten çoğu zamanda yatma numarası yada yorgun numarası yapıp eşimi heveslendirmiyorum. off off anlatacak o kadar çcok şey varki.,.. bakıyorum karşı komşuma onlarda yeni evliler o kadar mutlu okadar yani nasıl anlatayım belli yani neyse dertiliym gene...
benimdeeeeeeeeeeeee ... avatamırı yas olarak değiştirdim takiiiiiiiiiii bu vajiyi yenene kadar sora değiştrircem
ben yarın yada yakın zamanda bize güzel haberleri verecğini düşünüyorum tatlım.......
çok sevindim eğer egzersizlere başlayıp uygularsanız bu iş bitmiş demektir..ben de kısa süre yaşadım bu durumu ......öselden isteyen arkadaşlarıma neler yaptıklarımı anlatabilirm..bu arada anestol çok az tesirli bi ilaç................yerel anestesik yani...emla krem alın ve bi fındık tanesi kadar içine sıkın arkadaşlar ve bi hafta mühlet verin kendiize her gün azar azar deneyin...........haa çok kötü durumda olanlar isee ilk öncee eşinizle aranızdaki sıcak teması kesmeyin, mesela bi gün boyunda eşinizle kucaklaşın , sırtnı okşayın , aklınıza o an olacak diye düşünmeyin..sonra da o egzersizlerre geçin önce siz sonra da eşiniz yapsın bunu,,,en son aşama ilişki...egzersizler oluyorsaaa ilişki olmuş bilin ,,bol şanslarr .............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?