- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #58.701
aaaaa nehirsakarya gelmiiiiişş.. ama benim çıkmam lazım.. tayini çıkan arkadaşları yemeğe götürücez çağırıyorlar.. ya burayı bırakamıyorum bi türlü çıkamadım.. ben egzersizi gelince yapcam nehirsakarya, sen yaptın mı? yapınca buraya yazarım inşallah.. olmazsan okursun sonraa..
cnm ben geldım ama gecmısı okuyodum mubarekler cenenız dusmus okuyorum okuyorum bıtmıyocnm ben temızlık yapıyorum egzersızımı yapmadım henuz anca aksama yaparım sende yapamamıssın 1-1 olduk barı rezıl olmaktan kurtuldum ..
ya benim de hem bi sürü temizlik var, hem dışarı çıkmam gerekiyo dediğim gibi, burda oturdum kaldım bugün. inşallah gelince vaktim olur da yaparım.. yapınca yaz ok mi.. evet 1-1 olduk kimse kimseye kızmasınnama bundan sonra daha sıkı tutalım .. hadi görüşürüz canım aeo
herkez yasını yazmıs bende yazayım barı kurallara uyalımıcınızde en kucugunuz benmısım meger 1990-21 boyum 165 kılom 49....
iyi pohh yedin ne acelen vardıııı hemen evlendinnnnnn
hahah valla ne yedım bılmem ama afedersın malum seyı yıyemedıgım kesıncok sevdık evlendık kocişimin butun hevesı kursagında kaldı ah ah :85::85::85::85::85:
hahah valla ne yedım bılmem ama afedersın malum seyı yıyemedıgım kesıncok sevdık evlendık kocişimin butun hevesı kursagında kaldı ah ah :85::85::85::85::85:
ben de yanarım yanarım kocamın hevesinin yarım kaldığınıa yanarılm. o kadar severek evlenmiştikki özellikle eşim kaç yıl peşimden koştu. ben bazen diyorumki sen şimdi diyorsundur bunun içinmi koştum daha hiç bişeycik yapamıyoruz liseli çocuklar gibi anca neyseee çok özel olacak...
bak bi araştırmaa dahda yakaladım severek evleennlerdede çok oluo vajınusmus....bizde 6 sene sonra severek evlendik eşim o geceyi iple çekiordu garibim amaa karısı fossss çıktııeşindemi aynı yaşta senleee...
özelimizmiii kaldı bacımm.....zaten ne özelimiz olcakkk yapsk o işi olacaktaaaa yok iştee
özüm sen isteyerek mi hamile kalmıştın yoksa kazaramıyydı bide yendikten ne kadar sonra hamile kaldın bide hamile kalmanın dezavantajları oldu mu bide ayy çok soru sordum kusura bakma cevaplamak zorunda değilsin çok özel olduysa...
istediğim sorudan başlayabilirmiyimmmmmsor kızzzz ne istersen sorrr ne var bundaaaa......baştan anlatimm...ben vajınusmusla 1 -1.5 sene çok zor mücadele verdim artık herkes hamileee bana sorup duruolardı bende herhalde başaramıcam bari hamile kalsak dedikkk çalışma yaptıkk çok komik amaa Allahın işi işteee yumurtlama günlerinde vajınama şırıngaylaa malum seyi boşaltıoduk hamile kalabilmem için kaç gün yumurtlama günlerinde üst üstee yapıp ayaklarımı havaya diodukk o olmuo bari çocuk olsun dieee....çok uğraştık ettik olmadııı ben artık umudumu kestim çocumda olmuo dedimm.......egsersizlere başladımmm p...s geçtim p...s rahatlıkla yarıya kadar alıodumm başarmamam az kalmıştı...bigün gene yarıdan fazlasını aldım zaman eşimm boş.....dı içime kaldırmadı beni yerimden belki tutar hamile kalırsın diee benim umudum yoktuuu tabiiiii....ama kalmışım bilmiyerektennnnnn...Allahın işiiiii Rabbim sen isteidnde değil ben istedimde olur dedi oldu...
bu yazdıkların bana hiç yabancı gelmiyor bende artık bebek özlemi tavan yaptığı için eşime şırınga tarzı bişiyle işte dediğnden yapmak istedim eşim kabul etmedi ben yalandan çocuk istemem dedi olacaksa gerçek olsun sanki bu sahteymiş gibi ama bi türlü kabul ettiremedim ah ahhhh
ne biliym belki benimde başıma gelir diye düşünüyorum. gelirse hazırlıklı olmuş olurum. çok anlamadımgulenbebek85 temmuzda düğünün varmışş burayı neden okuorsun yaw bekarsın halaa[/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?