Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

cnm ben geldım ama gecmısı okuyodum mubarekler cenenız dusmus okuyorum okuyorum bıtmıyo cnm ben temızlık yapıyorum egzersızımı yapmadım henuz anca aksama yaparım sende yapamamıssın 1-1 olduk barı rezıl olmaktan kurtuldum ..

ya benim de hem bi sürü temizlik var, hem dışarı çıkmam gerekiyo dediğim gibi, burda oturdum kaldım bugün. inşallah gelince vaktim olur da yaparım.. yapınca yaz ok mi.. evet 1-1 olduk kimse kimseye kızmasınn ama bundan sonra daha sıkı tutalım .. hadi görüşürüz canım aeo

gule gule cnm yaptıgımda yazarım evet bencede sıkı tutalım daha ılk gunlerden kuyovermek yok bende cıkıcam bırazdan temızlık benı beklıyoooooooooooooooo

hahah valla ne yedım bılmem ama afedersın malum seyı yıyemedıgım kesın cok sevdık evlendık kocişimin butun hevesı kursagında kaldı ah ah :85::85::85::85::85:

bak bi araştırmaa dahda yakaladım severek evleennlerdede çok oluo vajınusmus....bizde 6 sene sonra severek evlendik eşim o geceyi iple çekiordu garibim amaa karısı fossss çıktıı eşindemi aynı yaşta senleee...

hahah valla ne yedım bılmem ama afedersın malum seyı yıyemedıgım kesın cok sevdık evlendık kocişimin butun hevesı kursagında kaldı ah ah :85::85::85::85::85:

ben de yanarım yanarım kocamın hevesinin yarım kaldığınıa yanarılm. o kadar severek evlenmiştikki özellikle eşim kaç yıl peşimden koştu. ben bazen diyorumki sen şimdi diyorsundur bunun içinmi koştum daha hiç bişeycik yapamıyoruz liseli çocuklar gibi anca neyseee çok özel olacak...

özelimizmiii kaldı bacımm.....zaten ne özelimiz olcakkk yapsk o işi olacaktaaaa yok iştee

yok özumcum esım 29 yasında bırbırırmızı cok severek evlendık ama umdugunu bulamadı benden cınsel yonden bekleyıp duruyo benı ona cok uzuluyorum anlayışlı bi eş Allahtan yoksa halım nolurdu

özelimizmiii kaldı bacımm.....zaten ne özelimiz olcakkk yapsk o işi olacaktaaaa yok iştee

haklısın valla ama insan özeniyo normal evlilikleri olanlara böyle bakıyorum çiftelere ne biliyim yaa işte öyle.. millet ne fanteziler yapıyo biz daha o işi beceremiyoruz fantaziyi bırak o iş olsa zaten bizim evde bayram havası.:)

özüm sen isteyerek mi hamile kalmıştın yoksa kazaramıyydı bide yendikten ne kadar sonra hamile kaldın bide hamile kalmanın dezavantajları oldu mu bide ayy çok soru sordum kusura bakma cevaplamak zorunda değilsin çok özel olduysa...

evet buyrun işlerin bi kısmını hallettikten sonra bende aranızdayım evet bende 6 sene sevdimm sonra vajinşsmus oldum ıyhhh sinirlendim gene beeeeee

Son düzenleme:

istediğim sorudan başlayabilirmiyimmmmm sor kızzzz ne istersen sorrr ne var bundaaaa......baştan anlatimm...ben vajınusmusla 1 -1.5 sene çok zor mücadele verdim artık herkes hamileee bana sorup duruolardı bende herhalde başaramıcam bari hamile kalsak dedikkk çalışma yaptıkk çok komik amaa Allahın işi işteee yumurtlama günlerinde vajınama şırıngaylaa malum seyi boşaltıoduk hamile kalabilmem için kaç gün yumurtlama günlerinde üst üstee yapıp ayaklarımı havaya diodukk o olmuo bari çocuk olsun dieee....çok uğraştık ettik olmadııı ben artık umudumu kestim çocumda olmuo dedimm.......egsersizlere başladımmm p...s geçtim p...s rahatlıkla yarıya kadar alıodumm başarmamam az kalmıştı...bigün gene yarıdan fazlasını aldım zaman eşimm boş.....dı içime kaldırmadı beni yerimden belki tutar hamile kalırsın diee benim umudum yoktuuu tabiiiii....ama kalmışım bilmiyerektennnnnn...Allahın işiiiii Rabbim sen isteidnde değil ben istedimde olur dedi oldu...

bu yazdıkların bana hiç yabancı gelmiyor bende artık bebek özlemi tavan yaptığı için eşime şırınga tarzı bişiyle işte dediğnden yapmak istedim eşim kabul etmedi ben yalandan çocuk istemem dedi olacaksa gerçek olsun sanki bu sahteymiş gibi ama bi türlü kabul ettiremedim ah ahhhh

eeee tüp bebek aşılmaaa yaparken nasıl yapılıooo......olsaydı öleee şırınga bebk dicektik bizdeeeee tövbe Yarabbimm ....Rabbim herşeyin iyisini bilioooo....çok bunalmıştık bizdeee çock sorusundan oyusden denedik olmadı bazen diom ozaman olmadıda şimdi nasıl oldu Allahın işi işteee..yoksam oda aynı sperömler dışarı çıkmıodu ayaklarımı havaya diodukk bunda normal oldu ayaktaa havaya dikmedim olduuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…