- 10 Haziran 2011
- 1.430
- 912
- 123
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #58.901
arkadslar bende sizlere yardımcı olmak amacıyla kendi hikayemi paylaşmak yazıyorum, bende bu beladan çok çektim hem de nasıl... bir ben bir Allah bilir... nasıl sıkıntılarımız büyüktü.. hepinizi çektileriniz çok ama çok iyi anlıyorum.. hem benim başka imkanım yoktu... eşim bana destek değildi beni şuçladı po..nu kaçırıyorsun hep diye, titremeler ağlama krizleri hepsini yaşadım ölmeyi istedim hep Rabbimden bana o daha kolay geliyordu... eşim bana ppsikolojik olarak destek olmadı... maleseff.. biraz bu kızlık acısına dayansan olcak bitcek dedi... defalarca kez irili ufaklı kanamam oldu hem zarım parca parca yırtıldı hemde kasılmalardan dolayı kan geldi ben innaılmaz tarifi mümükün olmayan büyük acılar yaşadım ilişki esnasında zten ilşkide olmuyordu sadece itekliyordu ben ise acıyla bagırıyordu eşim sinirleniyordu küfrediyordu... sonra oda üzülüyordu ama malum bir eşinizi mutlu edmeeyince oda kendini kaybediyor... biz hep kadın dogumculara gittik aylar süren serüvende hep başka hastenlere başka doktorlara muayene zaten korkunç malesef bir darbede bu doktorlardan yedim çünkü zarımda saat hizası yırtıklar varken ameliyat ol zarın patlıcak cinsden ama kalın acır çok kanar vs, kimi başka bişey dedi, sadece ameliyta için 800 tl civarı istiyorlardı eşim hayır o parayı vermicem senide ameliyat masasına yatırmıcam görmüyomusun cellat bunlar sana birşey olucak dedi... ve o benim hakkım biraz dayansan olcak dedi... süründük kremler uyuşturu spreyler anestol pomadlar... emlalar hiç biri bir işe yaramadı uyuşma olsa dahi korku bitmiyordu ve eşimde artık hissetmiyordu.. biz sadece bugün bi şu kızlık zarı bitsin, bi onu yırtalalım kısmına endesklendik... günler geçmek bilmiyordu... eşim bana yaklaşmasın diye dualr ediyordum.. iyice psikolojim altüstü.. son umud bi başka ünlü hasteneye gittim bana vajinusmus teşhisi koydu tedaviye gel dedi 1 500 tl fiyat çıkardılar.. eve geldim eşim ben o parayaı vermem dedi... zaten vericek paramızda yoktu....kimseye kendimi anlatamıyordum... yuvam yıkılmak üzereydi... eşim iki kardeş gibi yaşıyoruz, dışardaki kadınlara gözüm kaymasın diye ugraşıyorum dediği an gerçekten bittiğim anlardandı.... en sonunda bir başka kadın dogumcuya gittim muayene olmaya yaşadıklarımı anlattım ağlayarak.. gel muayene edelim dedi.... ve bana sana ne amelytaındna bahsediyorlar, senin kızlığın satt yönüyle şu şu yerlerden yırtılmış... hayır sakın amelyt diyenlere bakma dedi, bi umut ışıgı oldu içimde ve bak sana ne göstericem dedi.. alttan muayene ultrasaon cihazını içime soktu aman Allah ım ben nasıl kasıldım nasıl ağlıyorum nasıl bağırıyorum acılar içindeyim kasıldıkça acılarım tavan yaptı, ve birazda kastıgım için kan geldi... kastın diye geldi dedi.. eşinle ilşkye girmeye çabala ama beceremzsen seninle biraz burda bu ultrasaon cihazıyla alıştrma yapaım yeneceksin benim sen gibi çok hastam oldu dedi.. o gün eve mutlu ama içimde vajina acısıyla döndüm.. 2 gün hiçbirşey yapamdım.... sonra doktor tavsiyesiyle parmaklrıma bebe yagı sürüp parmak egzersizi yapmaya çabaladım.. 2 gün sonunda eşime de sen de bi dene dedim ama korkarak yok ya sen müsade etmezsin biz böyle gitcez nerya kadar bakalım dedi biraz sinirlice, sonra kasıldım ama ses çıkarmadım ama ölüm gibiyidi.. tam 10 gün sonunda eşim işe gittikten sonra hergün bu parmak egzersizi yapa yapa elhamdülillah yendim... ilki baya zor oldu hiç bişeyde anlamadım acı hep vardı.. ama zamanla geçti azaldı.. kızlar ben ypayalnız iken Rabbime güvenip yendim, oysa birçogunuz çok sanşlı anlayışlı eşleriniz destek olan eşleriniz var... ben destek görmedim... üstüne eşiminde psikolojisi bozulunca iyice aramız kopma nnoktasına geldi... dayanın... ama hemn sizi bıçak altına yatırmayı teklif eden para düşkünü doktorlardan da kaçının.. inşAllah sorunlarınız çözülür... sevgiler..
çok teşk ederim canm benimle ilgilendiğin için ama söz egzersizleri yapcam ne olursa olsun artık peki vazelinle yapsam olmazmı acaba???
kızlar bugün dr. a gittim ve hamileyimallahıma şükürler olsun sizlerle paylaşmak istedim sevincimi
kızlar güzel haftasonları!!!!!!!!! nasılsınız kader arkadaşlarım?
parmak egzersizleri psikolojik olarak rahatlatır. bu bir nevi psikolojide geçen "kademeli yaklaştırma" veya "sistematik duyarsızlaştırma" yöntemidir. Psikiyatride korkuların tedavisinde kullanılan bir yöntemdir. buna ek olarak faydalı olduğuna inandığım bir egzersiz daha var. bunu mutlaka yapabildiğiniz kadar yapın: çişiniz varmış gibi kaslarınızı itin ve hemen peşinden çişinizi tutar gibi geri sıkın. itin sıkın, itin sıkın. peşpeşe defalarca tekrarlayın. o bölgedeki kaslarınızı çalıştıracaktır bu hareket ve böylece acı duymayacaksınız. düşünün ki, nasıl spor yapmaya ilk başladığınızda önce kaslarınızda ağrı olur ancak devam edip üstüne giderseniz birkaç güne geçer, mekanizma aynı. burada da bu kural geçerli. vajinanın içi kas. ve bu kas bu zamana kadar hiç kullanılmamış ve dolayısıyla ilk kullanmada acılı oluyor. ancak faaliyeti durdurmadan devam ettiğimiz sürece birkaç güne oradaki kaslar da alışacaktır. yukarıda bahsettiğim egzersiz de bu süreci kısaltır. kasları çalıştırır. mutlaka yapın. faydasını göreceğinize eminim.
kızlar bugün dr. a gittim ve hamileyimallahıma şükürler olsun sizlerle paylaşmak istedim sevincimi
canım geçmiş olsun ben daha yeni duyuyorum inşallah yendikten sonra daha sağlıklı şekilde allah nasip etsin sana da bu güzel duyguyu ve isteyen herkese...slm kızlar benim ailem başımda giremesemde okuyorum ama okadar çoğalmışızki genelde tanıyamıyorum 1 2 hafta ailemin yanına gidip gelicem ve ilk adetten sonra aranıza tekrar katılacağım inşallah özelden ve burdan üzüntümü paylaşan herkeze teşekkürler rabbim düşmanıma bu ve daha büyüklerini yaşatmasın zor ama insan oğlu nezorluklar atlatıyoruz
aykurt jasmın naz özelden cevap yazamasam da teşekkürler
fıstıklar başta yaşlandım canım geçmiş olsun kız sen başardın ameliyatıda oldun artık beraber bebiş çalışırız dicem ama ben 5 6 ay beklicem o arada da yenerim inşallah
özüm iki gözüm canım rabbim kabul etsin hepimize nasip etsin canım banada dua edersen sevinirim özelden kimlik te veririim inşallah gidene kadar gerçi 2hafta bende olamıcam ama kalbinden geçirip bizede dua edersen sevinirim canım
jasmin özüm seremi nazlı sevcihan ecrin bide eski nazlımız hatırladığım hamişler ve diğerleri rabbim sağlık sıhhatle kavuşmayı nasip etsin
ve deneyen deneyip başaran tüm ark rabbim hepimize bebiş versin tabi başta yenmeyi nasip etsin ama inanın denemek bile çok sey sağlıyor enazından sade hamilelik değil sağlık sorunlarıda olsa bakıp enazından bi ilaç konulacak duruma gelin sade bunun evlilik ve koca kısmı yok
canlarım başlayamayan bakamayan ark ben çalışırken alta yazayım
gözünaydın canım hayırlı olsun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinkızlar bugün dr. a gittim ve hamileyimallahıma şükürler olsun sizlerle paylaşmak istedim sevincimi
seremi cicim.. hi. sesin cıkmıyor hep geçmişi mi okuyosun :)) nasıl gidiyor canım nasılsınnn
canım geçmiş olsun ben daha yeni duyuyorum inşallah yendikten sonra daha sağlıklı şekilde allah nasip etsin sana da bu güzel duyguyu ve isteyen herkese...
gözünaydın canım hayırlı olsun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
bi haftadır kusmuyorum diyodum dün akşam çok kötü bi açılış yaptım bi de karnım çok ağrıyo neden acaba ama kasıkalrım değil karnım ağrıyor ne yapıcam bilmiyorum belki bugun doktora giderim sen nasılsın ansıl gidiyor..?
yavaş yavaş azalır canım.. benimde öyleydi.. karın agrısı niye olur bilmiyorum canım doktoruna bi sor bakalım.. belki soguk falan almışsındır ayaklarını sıcak tut, çorapsız durma :) benim hep aynı canım işte sürekli evde otur yat durumundayım.. bebiş iyi Allah tan.. tekmeleyip duruyor artık hergünn :))
evet belkide üşütmüşümdür bilmiyorum kaç gündür hırkayla duruyorum zaten üşüyorum çok kanım da düştü heralde belkide onadna üşüyorum... ne güzel ebn hissedebileceğim günü iple çekiyorum inan doğumdan çok onu merak ediyorum nasıl hissedicem nasıl bi duygu diyebu arada sen cinsiyetini kaçıncı hafta da öğrendin ben ne zaman öğrenirim acaba onu da çok merak ediyorum :97:
merhaba sevcihan nasılsın ? dün doktora gittim esnek oldugunu söyledi... kan gelmemesi senin için daha iyi olmus aslında vajide korkulan bi durum dedi.... felan işte orda bir bayan vardı cok üzüldüm ona 17günlük hamişmiş aşı olmus ve ateşlenmiş yatış verdi yazık allah yardımcısı olsun.........
mrb canım.. iyiyimm sen nasılsın bakalımm... için rahatlamıştır bak dedigimiz gibi işte :)) gelmemesi sizin için daha iyi ama vajinin zarın yapısını bilemiyosun malesef.. gelsede oluk oluk gelmiyo zaten.. biraz damlıyo akıyoo.. sonra geciyo.. ya da silik silik geliyo falan.. bende bekledigimizden fazla olmuştu.. neyseee o ne aşısı olmuş ya o kadar erken.. bizimde aşı zamanımız geldi korktum şimdi bakk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?