- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #58.921
bilmiyorumki şeker ama cok zayıf ve celimsizdi belki vitamin gibi bişeydi bilmiyorum ama cok kötü görünüyordu
naber kıslarr nasılsınızzz....benim canım çok sıkkın kaynanamlar yüsünden bizdelerrr 1 hafta nasıl geçecek bilmiorummm.....fazla giremiorummm kendinize iyi bakınnn....görüşemezsek Hakkınızı Helal edinn....aklım ve dualarım sizinleeeee......
bu mesaj beni resmen kastı okurken..
çok özür dilerim sizi üzdüğüm için kasılmanız için yazmamıştım sadece ben tek dayanagım ve yardımcım Allah tı yapayalnızdım yendim umutlu olun diye yazmıştım, benim ne maddi destegim vardı ne eşimden manevi desteğim vajinusmus tedavisi olmak istiyordum ama paramız yoktu zaten olsa dahai eşim vermeceğini söylüyordu... sadece Rabbim vardı... güçlü olun arkadslar yenilmeyin bu vajinumusu birgün herkes yenicek inşAllah..
S.a arkadaşlar bugün yine yüzük parmağımı alabildim ama orta parmağım asla bir boğumdan öteye geçmiyor. 5 gündür orta parmağı alamadım, çok yavaş ilerliyorum, bazı arkadaşlarım ilk egzersizlerinde sırayla 5 parmaklarını da tek tek alabilmişler. Benim durumum çok mu vahim?
ne kadar deniyosun ki bulutlar? ilk boğumdan sonrası girmiyorsa çıkarma içinden canım..iyice ıkınarak ilerlet parmağını.. ilerlemezse yine çıkarma.. biraz bekle, sonra aynı şeyleri tekrar dene.. bunu yapana kadar pes etme.. ben de iki parmağı yapamadım ama o senin yaptığın aşamayı geçtiğim için cevaplıyorum.. benim de iki parmak bi girse ilerlemesi sorun değil inşallah bekleye bekleye ilerletirim..
amin inşallah.. Allah herşeye kadirdir. Sizin mesajdan sonra eşim zor teselli etti beni..lütfen öyle şeyler yazmayın, bu psikolojiyle herkes öyle olucak zannediyoruz biz.. "inanılmaz acılar, içimde vajina ağrısı.." falan demişiniz ayrıntılı bir şekilde.. dün zaten egzersizde başarısız olmuştum, üstelik hemen ardından siz böyle bi paylaşımda bulununca oturup ağladım, hiç olmıcak sandım, eşim önce o siteye bidaha girme üzülüyosun korkuyosun dedi, sonra ben benim için çok faydalı çok öenmli olduğunu ısrarla anlattım, o da rica et hiç kimse öyle şeyler yazmasın, diğerleri de senin gibi olur dedi.. sizin art niyetiniz olduğundan yazmadınız eminim ama burda yazılanlara çok dikkat etmek gerekiyor.. çünkü herşey cesaret ve umut üzerine ilerliyor.. Allah bir daha böyle acı vermesin size de. Geçmişolsun.. Bizlere de dua edin
orta parmağım 1 cm filan girebiliyor ilerletemeyince çıkarıp tekrar sokuyorum sonra olmayınca yine çıkarıp sokuyorum, bu kısır döngü öylece devam ediyor. Tamam sağol akayy bir dahaki sefere çıkarmıyim. günde 1 kez yarım saat 45 dk egzrszle uğraşıyorum.
amin inşallah.. Allah herşeye kadirdir. Sizin mesajdan sonra eşim zor teselli etti beni..lütfen öyle şeyler yazmayın, bu psikolojiyle herkes öyle olucak zannediyoruz biz.. "inanılmaz acılar, içimde vajina ağrısı.." falan demişiniz ayrıntılı bir şekilde.. dün zaten egzersizde başarısız olmuştum, üstelik hemen ardından siz böyle bi paylaşımda bulununca oturup ağladım, hiç olmıcak sandım, eşim önce o siteye bidaha girme üzülüyosun korkuyosun dedi, sonra ben benim için çok faydalı çok öenmli olduğunu ısrarla anlattım, o da rica et hiç kimse öyle şeyler yazmasın, diğerleri de senin gibi olur dedi.. sizin art niyetiniz olduğundan yazmadınız eminim ama burda yazılanlara çok dikkat etmek gerekiyor.. çünkü herşey cesaret ve umut üzerine ilerliyor.. Allah bir daha böyle acı vermesin size de. Geçmişolsun.. Bizlere de dua edin
neden bu kadar sıkıcı bugün burası pööfffffffffff
basbasa kaldık be arkadasım kımse yok
tebrik ederim canımhayırlı ömürlü olur inşallah... cok sevindim....
[COLOR="#800080[COLOR="#800080"]amannnıınnnn mini minicikkk mini minicikk fasulyecikkkkkkkkkkkk.... hayırlı olsun canımcım...çok dikkat etmen gereken bir dönemdesin.. allah kucagına almayıda nasip etsin cok sevindimmmmm [/COLOR]
canım hayırlı olsun çok sevindim maşallah hayırlısıyla kucağına alırsın umarı darısıda başımıza,BİZEDE DUA ET ALLAH GEBELERİN DUASINI KABUL EDERMİŞ BİRANÖNCE BU İLLETİ YENERDE BEBİŞİMİZ HAYIRLISIYLA OLSUN.tekrar tebrik ederim valla çok sevindim adına senle biz muhabbet etmiştik bir ara ben ana akıl verdim sen beni solladında hamişde kaldın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?