Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

naber kıslarr nasılsınızzz....benim canım çok sıkkın kaynanamlar yüsünden bizdelerrr 1 hafta nasıl geçecek bilmiorummm.....fazla giremiorummm kendinize iyi bakınnn....görüşemezsek Hakkınızı Helal edinn....aklım ve dualarım sizinleeeee......

ayy özümümmmm gelmişşşşşşşş.. bir hafta mı sizdelerr Allah kolaylık versin canımcımmm... kıyamam helalll olsun sende helal et.. ama görüşürüz sen yine bi kacamak yaparsıınnnnnn.... muckk

bu mesaj beni resmen kastı okurken..

çok özür dilerim sizi üzdüğüm için kasılmanız için yazmamıştım sadece ben tek dayanagım ve yardımcım Allah tı yapayalnızdım yendim umutlu olun diye yazmıştım, benim ne maddi destegim vardı ne eşimden manevi desteğim vajinusmus tedavisi olmak istiyordum ama paramız yoktu zaten olsa dahai eşim vermeceğini söylüyordu... sadece Rabbim vardı... güçlü olun arkadslar yenilmeyin bu vajinumusu birgün herkes yenicek inşAllah..

S.a arkadaşlar bugün yine yüzük parmağımı alabildim ama orta parmağım asla bir boğumdan öteye geçmiyor. 5 gündür orta parmağı alamadım, çok yavaş ilerliyorum, bazı arkadaşlarım ilk egzersizlerinde sırayla 5 parmaklarını da tek tek alabilmişler. Benim durumum çok mu vahim?

Son düzenleme:

amin inşallah.. Allah herşeye kadirdir. Sizin mesajdan sonra eşim zor teselli etti beni..lütfen öyle şeyler yazmayın, bu psikolojiyle herkes öyle olucak zannediyoruz biz.. "inanılmaz acılar, içimde vajina ağrısı.." falan demişiniz ayrıntılı bir şekilde.. dün zaten egzersizde başarısız olmuştum, üstelik hemen ardından siz böyle bi paylaşımda bulununca oturup ağladım, hiç olmıcak sandım, eşim önce o siteye bidaha girme üzülüyosun korkuyosun dedi, sonra ben benim için çok faydalı çok öenmli olduğunu ısrarla anlattım, o da rica et hiç kimse öyle şeyler yazmasın, diğerleri de senin gibi olur dedi.. sizin art niyetiniz olduğundan yazmadınız eminim ama burda yazılanlara çok dikkat etmek gerekiyor.. çünkü herşey cesaret ve umut üzerine ilerliyor.. Allah bir daha böyle acı vermesin size de. Geçmişolsun.. Bizlere de dua edin

ne kadar deniyosun ki bulutlar? ilk boğumdan sonrası girmiyorsa çıkarma içinden canım..iyice ıkınarak ilerlet parmağını.. ilerlemezse yine çıkarma.. biraz bekle, sonra aynı şeyleri tekrar dene.. bunu yapana kadar pes etme.. ben de iki parmağı yapamadım ama o senin yaptığın aşamayı geçtiğim için cevaplıyorum.. benim de iki parmak bi girse ilerlemesi sorun değil inşallah bekleye bekleye ilerletirim..

orta parmağım 1 cm filan girebiliyor ilerletemeyince çıkarıp tekrar sokuyorum sonra olmayınca yine çıkarıp sokuyorum, bu kısır döngü öylece devam ediyor. Tamam sağol akayy bir dahaki sefere çıkarmıyim. günde 1 kez yarım saat 45 dk egzrszle uğraşıyorum.

bencede olumsuz şeyler okuyunca yenemeyenler iyice ürküyor.. canım o acılar sadece kasmaktan oluyor.. ne kadar kasarsan o kadar acı hissedersin.. ilişkide ya da egzersizde acı diye bişi ben hiç duymadımm.. ki benimde en cok korktugum şeydi acıyacak derdim hep..

ilerletemeyince cıkarma muhtemeken sıktıgın için gecmiyo ileriye parmak.. nefes alıp vererek ilerletmeye çalış ya da bekle saga sola oynat tekrar ilerletmeyi dene.. bir de parmakların kalınlıkları hemen hemen aynı sayılır birisi oluyosa digeri zaten olur.. olamyınca hemen cıkarma dediklerimide bi dene bence

evet kesınlıkle katılıyorum bazı arkadaslar kotu nıyetlı degıl emınım ıyı nıyetle yazıyorlar ama bu sayfaya yazarken bıraz daha hassas olmak gerek arkadaslar...sen bu yazılanları okuma tatlım ok ben mesela oyle yapmıstım yenene kadar hep olumlu seylerı okudum, olumsuz oldugunu anlayınca hemen okumayı bırakıyordum. herkesın yasadıgı kendıne hem anladıgım kadarıyla arkadasın esının anlayısızlıgından bunlar yasanmıs. cok sukur bızde oyle bı durum yok hem sen ıyı gıdıyordun ıyı kalbını karartıyorsun bunlarla bak ben daha oncede soyledım dısıplınlı bı sekılde egzersızı yap 4 elle sarıl bu ıs bı haftaya bıtecek Allahın ıznıyle sadece sen degıl herkes ıcın gecerlı. memlekete gıtme ısı senı motıve etsın hem kaytaramazsın boyle dusununce

Bende bi dönem bu sıkıntıyı çektim ama çook şükür atlattım rabbim herkesi kurtarsın inş.. Sıkıntılarından cesur olun kızlar rabbim kullarına eziyet etmez bizim düşündüğümüz gibi güç degil o iş inanın olacagına

sağol canım ya ben hcg baktıralı 1 hafta oldu ama ultrasona girmeden söylemek istemedim kesinleşsin diye ama hala inanıyomusun de inananmıyorum hayal gibi rabbim korusun bebeklerimizi inşallah çok kötü kasık ağrılarım var dr. olabilir dedi düşük önleyici ilaç werdi ama inşallah biişeyolmaz burası sayesinde hayatım değişti artık bırakın hamile olabilmeyi vajiyi yenebilmekten bile umudumu kesmiştim

amin inşallah darısı herkesin başına canım.inanki bütün namazlarımın ve okuduğum kuranı kerimlerin arkasından bu hastalıktan muzdarip bildiğim bilmediğim herkes için dua ediyorum rabbim kabul etsin.inşallah sende yenip hamile kalırsın canım hadi biraz daha gayret ASLA VAZGEÇME!!!

kızlar yeni başlayıp 2 parmak yapamayan arkadaşlar için benim bir önerim war bende kulak çöpü,pasta mumu ve ardından parmağa geçmiştim ama tek parmakta rahat olmama rağmen 2 parmak 1 boğumdan sonra yapamıyodum canım çok acıyodu bende beyaz bakkal mumuyla dewam ettim mum daha rahat olmuştu 2 parmağa göre sonrada biraz şamdan mumuyla çalıştım kalınlaştırarak sonrasında zaten muma alışınca 2 parmağıda yapabilmiştim 2 parmakta takılan arkadaşlarım isterlerse birde böyle deneyebilirler belki faydası olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…