- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #58.941
kızlar bugün dr. a gittim ve hamileyimallahıma şükürler olsun sizlerle paylaşmak istedim sevincimi
amin inşallah darısı herkesin başına canım.inanki bütün namazlarımın ve okuduğum kuranı kerimlerin arkasından bu hastalıktan muzdarip bildiğim bilmediğim herkes için dua ediyorum rabbim kabul etsin.inşallah sende yenip hamile kalırsın canım hadi biraz daha gayret ASLA VAZGEÇME!!!
tebrikler canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...ne kadarlıkmış??
ayyy prenses canım çok sevindimm yaa maşallah
Rabbim sağlıkla kucağına alamayıı nasip etsin bebeğiniçok sevindimmm
slm kızlar benim ailem başımda giremesemde okuyorum ama okadar çoğalmışızki genelde tanıyamıyorum 1 2 hafta ailemin yanına gidip gelicem ve ilk adetten sonra aranıza tekrar katılacağım inşallah özelden ve burdan üzüntümü paylaşan herkeze teşekkürler rabbim düşmanıma bu ve daha büyüklerini yaşatmasın zor ama insan oğlu nezorluklar atlatıyoruz
aykurt jasmın naz özelden cevap yazamasam da teşekkürler
fıstıklar başta yaşlandım canım geçmiş olsun kız sen başardın ameliyatıda oldun artık beraber bebiş çalışırız dicem ama ben 5 6 ay beklicem o arada da yenerim inşallah
özüm iki gözüm canım rabbim kabul etsin hepimize nasip etsin canım banada dua edersen sevinirim özelden kimlik te veririim inşallah gidene kadar gerçi 2hafta bende olamıcam ama kalbinden geçirip bizede dua edersen sevinirim canım
jasmin özüm seremi nazlı sevcihan ecrin bide eski nazlımız hatırladığım hamişler ve diğerleri rabbim sağlık sıhhatle kavuşmayı nasip etsin
ve deneyen deneyip başaran tüm ark rabbim hepimize bebiş versin tabi başta yenmeyi nasip etsin ama inanın denemek bile çok sey sağlıyor enazından sade hamilelik değil sağlık sorunlarıda olsa bakıp enazından bi ilaç konulacak duruma gelin sade bunun evlilik ve koca kısmı yok
canlarım başlayamayan bakamayan ark ben çalışırken alta yazayım
sağol jasminim canım benim bende hamileyim ya 1 haftadır hala inanamıyorum mucize gibi bu kadar çabuk olabileceğinide umut edememiştim nedense bu çektimlerimden sonra.amin inşallah hepimizin bebeklerini korusun rabbim.hakkını helal et seninde emeğin desteğin büyük canım. sen nasılsın iyimi bebiş?
çok sevindim Allah sağlıklı bi şekilde kucağna almayı nasıp etsin bebeğini biz aynı zamanada yenmiştin sanırım bende çok istiyorum darısı başıma:)kızlar bugün dr. a gittim ve hamileyimallahıma şükürler olsun sizlerle paylaşmak istedim sevincimi
sağol gülüm allah razı olsun hepinizden.3 haftalıkmış yani 3 haftası bitmiş 4. haftaya başladık.inşallah herşey iyi olur ben biraz korkağım bide çok kasık ağrım war.
akaaaaaaaaaay korkuyorum yaaaaa ıkı parmak egzersızını yıne yapamadım ve bı arkadas yukarıda baya kotu seyler yazmıs bı anda kasıklarım kaskatı kesıldı vajımı ıstem dısı kasıvermısımmmmmm yenı farkettım
zaten çoğu zaman senin acı yok demeni aklıma getiriyorum sevcihancım..bencede olumsuz şeyler okuyunca yenemeyenler iyice ürküyor.. canım o acılar sadece kasmaktan oluyor.. ne kadar kasarsan o kadar acı hissedersin.. ilişkide ya da egzersizde acı diye bişi ben hiç duymadımm.. ki benimde en cok korktugum şeydi acıyacak derdim hep..
ilerletemeyince cıkarma muhtemeken sıktıgın için gecmiyo ileriye parmak.. nefes alıp vererek ilerletmeye çalış ya da bekle saga sola oynat tekrar ilerletmeyi dene.. bir de parmakların kalınlıkları hemen hemen aynı sayılır birisi oluyosa digeri zaten olur.. olamyınca hemen cıkarma dediklerimide bi dene bence
evet kesınlıkle katılıyorum bazı arkadaslar kotu nıyetlı degıl emınım ıyı nıyetle yazıyorlar ama bu sayfaya yazarken bıraz daha hassas olmak gerek arkadaslar...sen bu yazılanları okuma tatlım ok ben mesela oyle yapmıstım yenene kadar hep olumlu seylerı okudum, olumsuz oldugunu anlayınca hemen okumayı bırakıyordum. herkesın yasadıgı kendıne hem anladıgım kadarıyla arkadasın esının anlayısızlıgından bunlar yasanmıs. cok sukur bızde oyle bı durum yok hem sen ıyı gıdıyordun ıyı kalbını karartıyorsun bunlarla bak ben daha oncede soyledım dısıplınlı bı sekılde egzersızı yap 4 elle sarıl bu ıs bı haftaya bıtecek Allahın ıznıyle sadece sen degıl herkes ıcın gecerlı. memlekete gıtme ısı senı motıve etsın hem kaytaramazsın boyle dusununce
akaaaaaaaaaay korkuyorum yaaaaa ıkı parmak egzersızını yıne yapamadım ve bı arkadas yukarıda baya kotu seyler yazmıs bı anda kasıklarım kaskatı kesıldı vajımı ıstem dısı kasıvermısımmmmmm yenı farkettım
canım öyle şeyleri okumayın hiç bende okuyordum inanılmaz kasılıyordum daha kötü oluyordu çok etkiliyor.. işte malesef arada yazanlar oluyor ben şöyle yazıyı genelleme bakıyordum kötü bahsedilmişse hemen değiştirip okumuyordum.. yazmak yasak burada böyle şeyler bir ara üzerine basa basa söyleniyordu ..
sen şimdi bütün okuduklarını unutmaya çalış yerine ii şeyler yerleştirmeye çalış o şansızlığa uğramış o farklı bir durum egzersizle acı da olmuyor ağrıda kesinlikle yemin ederim ki benim ilk olduğunda hiç bişey hissetmedim çok kolay oldu.. ve bunu egzersiz yapıp yenen herkes söylüyor..
canım öyle şeyleri okumayın hiç bende okuyordum inanılmaz kasılıyordum daha kötü oluyordu çok etkiliyor.. işte malesef arada yazanlar oluyor ben şöyle yazıyı genelleme bakıyordum kötü bahsedilmişse hemen değiştirip okumuyordum.. yazmak yasak burada böyle şeyler bir ara üzerine basa basa söyleniyordu ..
sen şimdi bütün okuduklarını unutmaya çalış yerine ii şeyler yerleştirmeye çalış o şansızlığa uğramış o farklı bir durum egzersizle acı da olmuyor ağrıda kesinlikle yemin ederim ki benim ilk olduğunda hiç bişey hissetmedim çok kolay oldu.. ve bunu egzersiz yapıp yenen herkes söylüyor..
ya canım napcaz biiiiz? bugün denemedim ben.. dışardaydık eşimle.. zaten o evde olunca yapamıyorum ben.. o yazılan beni de çok kötü etti.. çünkü şu an ikimiz de kritik bi noktadayız..
cnm tsk ederım ya ınsallah dedıgın gıbı olur 100 kısı acımıyo dese 1 kısı cıkıp cok acıyo dese hemen o 1 kısıye kulak kabartıyoruz malesef cok korktum ama okurken kasıklarım kaskatı kesıldıdestegın ıcın tsk ederım gercekten hıc acımıyor degılmı sen ne kadar egzersız yapmıstın???
ya benımde 1 hafta ıcınde basarmam lazım akayyy esım tatıl planı yaptı haftaya gıdıcez gıtmeden yapmam gerekıyo yaaaa napcazzzzzzzzzzzzzzzzzz cok caresızım tatılımın zahır gıbı gecmesını ıstemıyorum hep bı dusunceyle gecsın ıstemıyorummmmmmmmmmmmmmmm
bu arada nehir ile akay siizin birbirinize olan desteğinize de hayran kalıyorum ne güzel haberleşip egzersiz yapıyorsunuz bu çok güzel o zaman daha çok üstüne düşüyor insan.. en yakın zamanda başaracaksınız inşallah zaten iki parmaktan sonra oluyor Allahın izni ile
o kadar iyi anlayabiliyorum ki seni.. ben de orda bunu düşünüp durmak istemiyorum.. nasıl çözcez bilmiyorum.. biri bize bişeyler söylesin yaa lütfenn.. bugün zaten kayınbabam telefonda canımı sıktı hani 1 sene olcak çocuk yok,bu nasıl iş.. ben ölmeden mutlaka görmem lazım, olmaz böyle falan diye.. sinir oldum ama bişey diyemedim, kaynanam söylese hadi neyse diicem ama o söyleyince tuhaf oldum.. erkek sonuçta.. hem vaji olmasa da ben çocuk istemezdim 1 yıl.. hatta 1,5 yıl falan.. ama insanlar hiç düşünmeden konuşuyor işte.. yatak odama karışmayın diye bağırmak geldi içimden ama büyük işte bişey diyemiyosun.. zaten kafam allak bullak bi de çocuk isteme çıkarıyolar başıma.. eşime de dedim baban ne diyo böyle bu ne tarz konuşma diye.. o da bana darıldıbidaha vermem babamı telefonda konuşman için tamam falan dedi.. ya Allah korusun insanın çocuğu falan olmasa iyice psikolojisini bozar büyüklerin bu tutumları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?