Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

tamam canım.. tavsiyelerine uyacaz inşallah.. az kaldı sizin dedinya nasıl gülümseyerek okumuşum..:90:

cnm destegın ıcın cok cok tsk ederım cok rahatlattın benı dedıklerını kesınlıkle aklımdan cıkarmıcam sızlere cok özenıyorum ınsallah bızde basarabılırz en yakın zamanda..

inşallah canım.. dua et bize ve hepimize.. önce Allah sonra sizlerin yardımıyla olacak inşallah..

inanınki namazlarımdan sonra sizlere de ayrı dua ediyorumm Rabbim tez zamanda bu rahasızlıktan kurtulmayı nasip etsin inşallah bu sorunu yaşayan herkese..

tamam canım.. tavsiyelerine uyacaz inşallah.. az kaldı sizin dedinya nasıl gülümseyerek okumuşum..:90:

canım önemli olanı zaten başlamak bu egzersizlere en zoru başlarken ki egzersizmiş sonrası çok kolay geliyor inanın..sende güzel ilerliyorsun

cnm hıc canını sıkma kayınpederının öyle seyler söylemesı benımde cok tuhafıma gıttı kayınvalıdeler söyluyo zaten hep ama bız hala bısı yapamadıkkı dıyemıyoruzzzz ne kadar uzucu bır durum ama ınsallah basarıcaz esının gonlunu al hassas oldugunu aslında babasına kızmadıgını senın elınde olmayan nedenlerden dolayı yapamadıgınızı tepkının ona yonelık olmadıgını hassas bı donemden gectıgını ve buyuzden bu konuda bısı duymanın senı etkıledıgını falan anlat ay cok konustum:90::90::90::90::90:cocuk tabıkı herkez ıster ama bazı seylerı yasamadan olmuyo demekkı sıkma canını uzulme nolur basarcaz ınssssssssssss

cnm destegın ıcın cok cok tsk ederım cok rahatlattın benı dedıklerını kesınlıkle aklımdan cıkarmıcam sızlere cok özenıyorum ınsallah bızde basarabılırz en yakın zamanda..

inşallah canım .. yapan herkes inanıyor sizinde yapacağınıza çünkü aynı şeyleri yaşadık birbirimizi en ii biz anlayabiliyoruz.. .. olduğunu gördük ya o yüzden inanıyorum sizlerde başaracaksınız bunu en yakın zamanda inanın yeterki

bu arada benim çıkmam lazım hepinize hayırlı geceler.. Allaha emanet olunn.. dualarımdasınız

:90::90: Çok motive ediyosun canım benim Allah razı olsun..:90:

jas_min cok tsk ederım Allah bın kere razı olsun gecenın su vaktınde ıcımızı actın ne kadar tsk etsek az okadar caresızız ki... bızı anladıgını cok ii bılıyorumm ama olacak ıns basarıcazzzzzzzzz

gerçekten tekrar tekrar özür dilerim çok üzüldüm yardımcı olayım derken herkesi çok üzümüşüm, inanın içimde zerre kadar kötü niyet yoktu..( dualrım gönülden tüm arkadslarımız için siteden çıkıyorum sevgilerimle, Rabbim yar ve yardımcınız olsun, en yakın zamanda güzel haberler yazabilmeniz dilegimle..

sağol canım.. Sen de Allaha emanet ol.. hayırlı geceler:90::90::90:

sonra aldım gönlünü zaten canım.. nehirsakarya canım madem ikimizin de 1haftası var, o halde yarın iki parmak veya o boyutta bir aparatı mutlaka almamız lazım..

arkadasım uzulme bız cok hassasız malum aynı dertlerden gecıyoruz ve bısıler yapmaya calısıyoruz sadece bıraz ayrıntıya gırmen bızı korkuttu ama uzulme kotu nıyetının olmadıgını hepımız bılıyoruz sızlerden tek ıstegımız bıraz daha yumusak olmanız Rabbım senınde yardımcın olsun...

bu arada canım, eşinle tarıştığınızı, çok sinirli olduğunu ve moralinin epey bozuk olduğunu söylemiştin ve uzun zaman yazmadın ben de çok merak ettim gerçekten.. şimdi de egzersiz yapmadım ama sırf girdinmi sen diye bakmaya gelmiştim.. aranız düzeldi miiiii yoksaaaaa eşinin canı benle boks mu yapmak istiyo?

ay canım benım ılgın ıcın benı dusundugun ıcın tsk ederım aramız duzeldı evet bazen oluyo ıste temızlıkte yapıyorum cok yoruluyorum o sinirle surat yapıyorum oda ona cok kızıyo sonra baska mevzular gırıyo araya baska yerlere gıdıyo konu malesef ama barıstık cnm ay kıyamam dövme kocişimiiii

senin kötü niyetli olmadığını gerçekten biliyorum.. ama o kadar kötü, o kadar ağır yaşamışın ki bu sıkıntıyı.. ve çok acı çekmişin epey kötü etkiledi bizi.. ama senin atladığına çok sevindim.. burda o tarz yazılmıyor çünkü gidişatı bozuyor.. Biz de bu hassaslıkla seni kırdıysak özür dileriz..

aman da kıyamazmış da kocişineee.. dövmem dövmem merak etme..

aynen canım hızlı bı sekılde ılerlememız lazım ben aparakla calısmayı pek ıstemıyorum parmak egzersızlerı yapıcam sen ne dusunuyosun

tamam sen parmakla yap.. ben işte dediğim gibi iki parmak boyutunda gözüme bişey kestirip onunla yapcam

bak yarın bunu yapmaya çalışalım ve yapar yapmaz yazalım buraya yazalım ama yapamazsak:44::44: hayır hayır yapıcaaaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…