- 10 Haziran 2011
- 1.430
- 912
- 123
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #58.961
bu çocuk meselelerini illa açacaklar zaten bende uyuz olurum .. iki sene olmuştu bizim sürekli konu oraya gelirdi..
ama kızlar hiç aldırış etmeyin hayırlısıyla oda olacak inanın az kaldı sizin bir parmak yapabilmek benim için hayaldi ne zaman
bir parmak aldım sonra üzerine daha çok düştüm inandım olacağına inanın herşey beyinde bitiyor olacak illaki böyle düşünün..
ve sürekli ağrı acı olmadığını beyninize yerleştirmeye çalışın inanın faydası olacak psikojik sonuçta.. diğer egzersize geçmeden öncekini
sürekli yapın sonra deneyin daha rahat oluyor..
inanki çok iyi anlıyorum çünkü bende en ufak kelimeden çok etkileniyordum mesajda çok açık olmuş ama o gerçekten farklı bir durum ben bile okumak istemedim .. bizim rahasızlığımızda zorlayınca olmuyor zorlamanın anlamıı yok.. egzersizlerle yavaş yavaş olduğunda da denemeye geçtiğinde çok kolay olacak Allahın izni ile.. zaten kontrol sende oluyor bekletip bekletip yapıyorsun egzersiz yapar gibi alışana kadar ve hiç hissetmiyorsun yemin ederimm ben dedim bumuydu şimdi dedim iki senedir yapamadığım falan diye şok geçirmiştim.. zaten normali de ilişkinin doktorlarda bahsediyor acı ağrı kesinlikle kasılmadığı müddetçe zaten olmazmış ilk gece korkusu hem kasılmaktan dolayı yaşanan acı biz kaslarımızı kontrol etmeyi öğreniyoruz bu sayede daha kolay yapmış oluyoruz.
benimde iki buçuk hafta sürdü egzersizlerim daha önce başlayıp bırakmıştım sonra tekrar başladım hergün bi saate yakın yaptım önce bir parmak bir hafta sonra iki parmak bir hafta çalıştım sonrasında oldu çok şükür.. ama her yapmadan önce egzersizde olsun hep kendi kendime telkin verdim çok kolay olacağını düşündüm rahat olduğunu kendimi hep rahatlatmaya çalıştım bi doktor tavsiye etmişti rahatlatıyor gerçekten öyle düşünmek
inşallah canım.. dua et bize ve hepimize.. önce Allah sonra sizlerin yardımıyla olacak inşallah..
tamam canım.. tavsiyelerine uyacaz inşallah.. az kaldı sizin dedinya nasıl gülümseyerek okumuşum..:90:
o kadar iyi anlayabiliyorum ki seni.. ben de orda bunu düşünüp durmak istemiyorum.. nasıl çözcez bilmiyorum.. biri bize bişeyler söylesin yaa lütfenn.. bugün zaten kayınbabam telefonda canımı sıktı hani 1 sene olcak çocuk yok,bu nasıl iş.. ben ölmeden mutlaka görmem lazım, olmaz böyle falan diye.. sinir oldum ama bişey diyemedim, kaynanam söylese hadi neyse diicem ama o söyleyince tuhaf oldum.. erkek sonuçta.. hem vaji olmasa da ben çocuk istemezdim 1 yıl.. hatta 1,5 yıl falan.. ama insanlar hiç düşünmeden konuşuyor işte.. yatak odama karışmayın diye bağırmak geldi içimden ama büyük işte bişey diyemiyosun.. zaten kafam allak bullak bi de çocuk isteme çıkarıyolar başıma.. eşime de dedim baban ne diyo böyle bu ne tarz konuşma diye.. o da bana darıldıbidaha vermem babamı telefonda konuşman için tamam falan dedi.. ya Allah korusun insanın çocuğu falan olmasa iyice psikolojisini bozar büyüklerin bu tutumları
cnm destegın ıcın cok cok tsk ederım cok rahatlattın benı dedıklerını kesınlıkle aklımdan cıkarmıcam sızlere cok özenıyorum ınsallah bızde basarabılırz en yakın zamanda..
inanınki namazlarımdan sonra sizlere de ayrı dua ediyorumm Rabbim tez zamanda bu rahasızlıktan kurtulmayı nasip etsin inşallah bu sorunu yaşayan herkese..
canım önemli olanı zaten başlamak bu egzersizlere en zoru başlarken ki egzersizmiş sonrası çok kolay geliyor inanın..sende güzel ilerliyorsun
amin inşallah.. Allah herşeye kadirdir. Sizin mesajdan sonra eşim zor teselli etti beni..lütfen öyle şeyler yazmayın, bu psikolojiyle herkes öyle olucak zannediyoruz biz.. "inanılmaz acılar, içimde vajina ağrısı.." falan demişiniz ayrıntılı bir şekilde.. dün zaten egzersizde başarısız olmuştum, üstelik hemen ardından siz böyle bi paylaşımda bulununca oturup ağladım, hiç olmıcak sandım, eşim önce o siteye bidaha girme üzülüyosun korkuyosun dedi, sonra ben benim için çok faydalı çok öenmli olduğunu ısrarla anlattım, o da rica et hiç kimse öyle şeyler yazmasın, diğerleri de senin gibi olur dedi.. sizin art niyetiniz olduğundan yazmadınız eminim ama burda yazılanlara çok dikkat etmek gerekiyor.. çünkü herşey cesaret ve umut üzerine ilerliyor.. Allah bir daha böyle acı vermesin size de. Geçmişolsun.. Bizlere de dua edin
inşallah canım .. yapan herkes inanıyor sizinde yapacağınıza çünkü aynı şeyleri yaşadık birbirimizi en ii biz anlayabiliyoruz.. .. olduğunu gördük ya o yüzden inanıyorum sizlerde başaracaksınız bunu en yakın zamanda inanın yeterki
bu arada benim çıkmam lazım hepinize hayırlı geceler.. Allaha emanet olunn.. dualarımdasınız
cnm hıc canını sıkma kayınpederının öyle seyler söylemesı benımde cok tuhafıma gıttı kayınvalıdeler söyluyo zaten hep ama bız hala bısı yapamadıkkı dıyemıyoruzzzz ne kadar uzucu bır durum ama ınsallah basarıcaz esının gonlunu al hassas oldugunu aslında babasına kızmadıgını senın elınde olmayan nedenlerden dolayı yapamadıgınızı tepkının ona yonelık olmadıgını hassas bı donemden gectıgını ve buyuzden bu konuda bısı duymanın senı etkıledıgını falan anlat ay cok konustum:90::90::90::90::90:cocuk tabıkı herkez ıster ama bazı seylerı yasamadan olmuyo demekkı sıkma canını uzulme nolur basarcaz ınssssssssssss
gerçekten tekrar tekrar özür dilerim çok üzüldüm yardımcı olayım derken herkesi çok üzümüşüm, inanın içimde zerre kadar kötü niyet yoktu..( dualrım gönülden tüm arkadslarımız için siteden çıkıyorum sevgilerimle, Rabbim yar ve yardımcınız olsun, en yakın zamanda güzel haberler yazabilmeniz dilegimle..
aynen canım hızlı bı sekılde ılerlememız lazım ben aparakla calısmayı pek ıstemıyorum parmak egzersızlerı yapıcam sen ne dusunuyosunnehirsakarya canım madem ikimizin de 1haftası var, o halde yarın iki parmak veya o boyutta bir aparatı mutlaka almamız lazım..
bu arada canım, eşinle tarıştığınızı, çok sinirli olduğunu ve moralinin epey bozuk olduğunu söylemiştin ve uzun zaman yazmadın ben de çok merak ettim gerçekten.. şimdi de egzersiz yapmadım ama sırf girdinmi sen diye bakmaya gelmiştim.. aranız düzeldi miiiii yoksaaaaaeşinin canı benle boks mu yapmak istiyo?
gerçekten tekrar tekrar özür dilerim çok üzüldüm yardımcı olayım derken herkesi çok üzümüşüm, inanın içimde zerre kadar kötü niyet yoktu..( dualrım gönülden tüm arkadslarımız için siteden çıkıyorum sevgilerimle, Rabbim yar ve yardımcınız olsun, en yakın zamanda güzel haberler yazabilmeniz dilegimle..
ay canım benım ılgın ıcın benı dusundugun ıcın tsk ederım aramız duzeldı evet bazen oluyo ıste temızlıkte yapıyorum cok yoruluyorum o sinirle surat yapıyorum oda ona cok kızıyo sonra baska mevzular gırıyo araya baska yerlere gıdıyo konu malesef ama barıstık cnm ay kıyamam dövme kocişimiiii
aman da kıyamazmış da kocişineee..dövmem dövmem merak etme..
aynen canım hızlı bı sekılde ılerlememız lazım ben aparakla calısmayı pek ıstemıyorum parmak egzersızlerı yapıcam sen ne dusunuyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?