- 10 Haziran 2011
- 1.430
- 912
- 123
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #58.981
hahahahacanım benım ya senınle yazısırken rahatlıyorum valla Rabbım senı tez zamanda kurtarsın bu dertten benı tekrar egzersızlere baslattın Allah bın kere razı olsun
nehirsakarya nasılsın neler yapıyorsun bayadır rastlamadım sana
tamam sen parmakla yap.. ben işte dediğim gibi iki parmak boyutunda gözüme bişey kestirip onunla yapcam
bak yarın bunu yapmaya çalışalım ve yapar yapmaz yazalım buraya yazalım ama yapamazsak:44::44: hayır hayır yapıcaaaz
tmm cnm sen aparatla yap ben parmak denıcem ınsallah yapıcaz ya hemen pes etmek yok yapamazsak bıkac dk kalkıp dolasalım sonra tekrar oturup deneyelım yapana kadar denıcez yaaaaa bananeeeeeeeeeeeeeeeee
Yaşlandım canım geçmiş olsun .nasılsın iyi misin ?
evet iyi fikir.. yapamazsak bi ara verip tekrar deneyelim.. evet bu olacak.. olacak.. olacak.. ya olacak ya olacak.. olduğunu düşünsene nehirsakarya tatiliniz süper geçeeer
sağol canım ya ben hcg baktıralı 1 hafta oldu ama ultrasona girmeden söylemek istemedim kesinleşsin diye ama hala inanıyomusun de inananmıyorum hayal gibi rabbim korusun bebeklerimizi inşallah çok kötü kasık ağrılarım var dr. olabilir dedi düşük önleyici ilaç werdi ama inşallah biişeyolmaz burası sayesinde hayatım değişti artık bırakın hamile olabilmeyi vajiyi yenebilmekten bile umudumu kesmiştim
akaaaaaaaaaay korkuyorum yaaaaa ıkı parmak egzersızını yıne yapamadım ve bı arkadas yukarıda baya kotu seyler yazmıs bı anda kasıklarım kaskatı kesıldı vajımı ıstem dısı kasıvermısımmmmmm yenı farkettım
zaten çoğu zaman senin acı yok demeni aklıma getiriyorum sevcihancım....
çok sevindim Allah sağlıklı bi şekilde kucağna almayı nasıp etsin bebeğini biz aynı zamanada yenmiştin sanırım bende çok istiyorum darısı başıma:)
ayyyyyyyyyyyyyyy dusunmesı bıle harıka cnm yaaaaa ıkıncı balayımız olur ozaman kocısım doyamaz bana garıbım kurudu 1.5 senedırsızde memlekette bayram yasarsınız yanlız kaldıgınız yerde fırsatları degerlendırırsınız
okurken etkilenmek cok normal canım öyle yazılardan.. kötü niyetli olmasada insan ayy bende de böle olur mu acaba diye kasılıyor dimi.. ahh ahh hep yasadımm bende bunlarıı.. ama herkes aynı değil korkmayınnn sakın kuzular.. valla sonu cok güzel oluyoo
aynen sevcıhancım acabalarla dolduruyoruz kafamızı ama saolun sızlerın destegıyle asıyoruz bunları yazan arkadasta kotu nıyetlı degıldı ama yazmıs bulundu bır kere Allah onu sızlerı kurtardı bızlererıde kurtarsın bu dertten ınsallah
tam ben de sana yazacaktım yat kıss bebişin uykusu gelir diyee
aynen sevcıhancım acabalarla dolduruyoruz kafamızı ama saolun sızlerın destegıyle asıyoruz bunları yazan arkadasta kotu nıyetlı degıldı ama yazmıs bulundu bır kere Allah onu sızlerı kurtardı bızlererıde kurtarsın bu dertten ınsallah
kız Allah hayrını versin emi..baba evinde de nasıl olacak ne biliim yaa..
evet ben de öyle düşündüm ikinci balayınız olur ne güzel..bunu bir an önce hallediyoz ok..
kız caniii senin bebişin yok diye tencereye ateşe mi koyuyosun bebişleriii
uykumuz geldideee babamız bokss macı izliyo bende tek yatamıyorum korkarııımmmm :)))
hepiniz kurtulun inşallaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhh :))
benimki de boks maçı izliyoo ne anlıyolarsaa
amiiin canım inşallaaaaaaaaaaaaahhhhhhhh
kız ben bile hala inanamıyorum kiii :)) içimde bişiler kıpır kıpır oynuyo, kayıyooo :))) bol bol dinlen sen bu dönemde cok dikkatli olman lazım.. cok eğilip kalkma, yüksek bi yere rafa falan uzanma tımam mı şekerimm :))
ayy benimkide oynasa ne güsel olur kıss ama daha çok war gıişte canım biz şimdi annemlere geldikya izne dışarı falan çıkıyoruz işte ewdeyken yalnızlıktan baya sıkılmıştım çünkü buraya gelince değerlendiriyoruz iş falan yapmıyorum annem sağolsun ama dışarıda biraz yürüyorum çıktığımda uzanmamaya falan dikkat etmeye çalışıyorum ama alışmak zaman alıcak galiba hep unutuyorum:26::26:işte ağrı olması beni korkutuyo ay ne bilim bide düşündüğümden fazla panik yapıyorum sanki hep tedirginim paranoyak olacam allah muhafaza galiba insan vajiden sonra hamile olunca böyle oluyo. ha canımcım bide benim ağrım olduğu için dr. kaynatmayı yasakladı:26::26: kıs daha yeni yeni alışmaya başlıyodum ben tekrar vaji olmam dimee:84::84::84:
benimki de boks maçı izliyoo ne anlıyolarsaa
amiiin canım inşallaaaaaaaaaaaaahhhhhhhh
kız o iş baba evımı dınler yaramazlık yapası geldımı yapar hıc affetmez zor bulmus bırakırmıay utandım sımdı hahahah halledıyoruz cnm ıns halledıcez dua edelim birbirimize bol bol:109::109::109::109::109::109::109:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?