Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

hahahaha canım benım ya senınle yazısırken rahatlıyorum valla Rabbım senı tez zamanda kurtarsın bu dertten benı tekrar egzersızlere baslattın Allah bın kere razı olsun

Senden de Allah razı olsun canım aynen ben de öyle.. senin egzersize başlayacağın olmasa ben nasıl başlatacaktım kıss..

nehirsakarya nasılsın neler yapıyorsun bayadır rastlamadım sana

15 beyonce sımdı profılıme bakarken arkadaslar arasında senı gordum kalp kalbe karsıymıs dusundum bayadır ugramıyo naptı acaba dıye yemınle msj aacaktım sana nasılsın neler yapıyosun basarabıldınmı tamamen ılıskı durumun nasıl??

tmm cnm sen aparatla yap ben parmak denıcem ınsallah yapıcaz ya hemen pes etmek yok yapamazsak bıkac dk kalkıp dolasalım sonra tekrar oturup deneyelım yapana kadar denıcez yaaaaa bananeeeeeeeeeeeeeeeee

tmm cnm sen aparatla yap ben parmak denıcem ınsallah yapıcaz ya hemen pes etmek yok yapamazsak bıkac dk kalkıp dolasalım sonra tekrar oturup deneyelım yapana kadar denıcez yaaaaa bananeeeeeeeeeeeeeeeee

evet iyi fikir.. yapamazsak bi ara verip tekrar deneyelim.. evet bu olacak.. olacak.. olacak.. ya olacak ya olacak.. olduğunu düşünsene nehirsakarya tatiliniz süper geçeeer

evet iyi fikir.. yapamazsak bi ara verip tekrar deneyelim.. evet bu olacak.. olacak.. olacak.. ya olacak ya olacak.. olduğunu düşünsene nehirsakarya tatiliniz süper geçeeer

ayyyyyyyyyyyyyyy dusunmesı bıle harıka cnm yaaaaa ıkıncı balayımız olur ozaman kocısım doyamaz bana garıbım kurudu 1.5 senedır sızde memlekette bayram yasarsınız yanlız kaldıgınız yerde fırsatları degerlendırırsınız

kız ben bile hala inanamıyorum kiii :)) içimde bişiler kıpır kıpır oynuyo, kayıyooo :))) bol bol dinlen sen bu dönemde cok dikkatli olman lazım.. cok eğilip kalkma, yüksek bi yere rafa falan uzanma tımam mı şekerimm :))

okurken etkilenmek cok normal canım öyle yazılardan.. kötü niyetli olmasada insan ayy bende de böle olur mu acaba diye kasılıyor dimi.. ahh ahh hep yasadımm bende bunlarıı.. ama herkes aynı değil korkmayınnn sakın kuzular.. valla sonu cok güzel oluyoo

zaten çoğu zaman senin acı yok demeni aklıma getiriyorum sevcihancım....

süperrrrrrrrrrr çok sevindim canım.. çünkü kafandan onu silmen sana en büyük yardımcı

yaslandimmmmmmmmm kısss nasılsın bakıyım nasıl oldunnnnnnn

kız Allah hayrını versin emi.. baba evinde de nasıl olacak ne biliim yaa..

evet ben de öyle düşündüm ikinci balayınız olur ne güzel.. bunu bir an önce hallediyoz ok..

tam ben de sana yazacaktım yat kıss bebişin uykusu gelir diyee

uykumuz geldideee babamız bokss macı izliyo bende tek yatamıyorum korkarııımmmm :)))

hepiniz kurtulun inşallaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhh :))

kız Allah hayrını versin emi.. baba evinde de nasıl olacak ne biliim yaa..

evet ben de öyle düşündüm ikinci balayınız olur ne güzel.. bunu bir an önce hallediyoz ok..

kız o iş baba evımı dınler yaramazlık yapası geldımı yapar hıc affetmez zor bulmus bırakırmı ay utandım sımdı hahahah halledıyoruz cnm ıns halledıcez dua edelim birbirimize bol bol:109::109::109::109::109::109::109:

ya evet zaten saklı gizli oldu mu daha cazip oluyo ama banyo konusu varya utanırım işte bizimkilerden.. ama engel de olmam ki kıyamaaamm ben de..

dua edelim evet sürekli hep birlikte dua edelim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…