- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #59.001
ahh bi bilsem ne anlıyolarr :))) bizim bişey anlamadıgımız kesindeee :)))
benımkıde boks macı ızlıyo kalk dıyorum boksu bız yapalım yatagımızda bakalım kım yenecek bıtsn sorcam ben sana dıyo hahahaha
ayy benimkide oynasa ne güsel olur kıss ama daha çok war gıişte canım biz şimdi annemlere geldikya izne dışarı falan çıkıyoruz işte ewdeyken yalnızlıktan baya sıkılmıştım çünkü buraya gelince değerlendiriyoruz iş falan yapmıyorum annem sağolsun ama dışarıda biraz yürüyorum çıktığımda uzanmamaya falan dikkat etmeye çalışıyorum ama alışmak zaman alıcak galiba hep unutuyorum:26::26:işte ağrı olması beni korkutuyo ay ne bilim bide düşündüğümden fazla panik yapıyorum sanki hep tedirginim paranoyak olacam allah muhafaza galiba insan vajiden sonra hamile olunca böyle oluyo. ha canımcım bide benim ağrım olduğu için dr. kaynatmayı yasakladı:26::26: kıs daha yeni yeni alışmaya başlıyodum ben tekrar vaji olmam dimee:84::84::84:
gülmekten çatlattın beniiiii
ya bısı yapamıcagını bıldıgım ıcın sakalasıyorum onunla oda gercekten ısteklıyım zannedıyo heralde garıbım yaaa onunkıde umut napsın eh umut dunyası iştecnm benım cok uykum geldı ıznınle artık cıkıyorum sabah erken kalkmam gerek
Aykurt ne zamandır yazmıyor galiba.. merak ettim..:44: haberi olan varmı..
ne demek tatlım çık tabi kısshadi öpüyorum seni çokk :90::90::90::90::90: Allaha emanet ol.. iyi bokslar
canım geçmiş olsun allah şifalar wersin iyisin dimi artık?
Aykurt ne zamandır yazmıyor galiba.. merak ettim..:44: haberi olan varmı..
tamam canım..cnm o dun yazdı dıye hatırlıyorum hafta sonu oldugu ıcın gıremıcek evınde ınternetı yok sanırım ıs yerınden gırıyor pazartesı gorusuruz dıye yazmıstı en son tabıı yanlıs kısıyı hatırlamıyorsam....:44::44::44::44::44::44::44::44:
hahahahasende Allaha emanet ol yarın gorusmek uzere olmazsa uzulme moralını bozma pes etme bende pes etmıcem cunku....hadı ıyı geceler tatlım coook opuyorum
herkese iyi geceler.. ben kaçıyorum hatunlar.. görüşmek üzere allaha emanet olun baş başşşşşşşş hadii
canım ben geçmişolsun demedim sana.. geçmişolsunbak korkuyordun ne güzel atlatmışın sağlıcakla kal..hadi hepiniz Allaha emanet olun
saol canim mesasini aldim. iyim allaha sükür, ameliyatta iyi gecti. sizleri cok özledimbebis nasil sen nasilsin nasil gidiyor hamislik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?