Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

senin hissetmen için daha 14 haftan falan var cicim :)) 17 den sonra minik minik hissetmeye baslıyosun :))) sen dikkat et kendine öyleee kaynatmak falanda yok tabii.. biz bi kaynatalım dedik aksam acilde aldım solugu halada tık yok bizde yassaakk anacım... dikkat et ilk 3 ay.. ondan sonra zaten durumuna göre daha rahat edersin

ne demek tatlım çık tabi kıss hadi öpüyorum seni çokk :90::90::90::90::90: Allaha emanet ol.. iyi bokslar

canım geçmiş olsun allah şifalar wersin iyisin dimi artık?

bende biraz gecmisi okumaya calisiyordum. canim ya kusura bakma bende seni kutlamakda geciktim,vajiyi yenmissin.hamissin,vajiyi ne zaman yenmistin, seni tüm kalbimle kutlarim

masallah YENI GELINIMIZ PRENSES43 degmesin

rabbim 1daha yasatmasin,vajiyi. rabbim saglikla bebisini kucagina almayi nasip etsin,insallah. 1.ara sana özelden sorum olcak. insallah bundan sonra hersey gönlünce olsun

Aykurt ne zamandır yazmıyor galiba.. merak ettim..:44: haberi olan varmı..

cnm o dun yazdı dıye hatırlıyorum hafta sonu oldugu ıcın gıremıcek evınde ınternetı yok sanırım ıs yerınden gırıyor pazartesı gorusuruz dıye yazmıstı en son tabıı yanlıs kısıyı hatırlamıyorsam....:44::44::44::44::44::44::44::44:

nasilsin hayatim özledim sizi.sen nasilsin bebis nasil . gecmisi okuyordum, sinir oldum su senin sinirlerini ziplatan,bayana. kuzum sen yatsana dinlenmem lazim.

tamam canım..

hahahaha sende Allaha emanet ol yarın gorusmek uzere olmazsa uzulme moralını bozma pes etme bende pes etmıcem cunku....hadı ıyı geceler tatlım coook opuyorum

SEn de aeo canım olmazsa üzülmek yok kesssssinlikle tamam.. başaracağımıza inanalım ok..

herkese iyi geceler.. ben kaçıyorum hatunlar.. görüşmek üzere allaha emanet olun baş başşşşşşşş hadii

sanada iyi geceler hamiş hanım boks bitti ben de kaçıyorum

canım ben geçmişolsun demedim sana.. geçmişolsun bak korkuyordun ne güzel atlatmışın sağlıcakla kal..hadi hepiniz Allaha emanet olun

saol canim mesasini aldim. iyim allaha sükür, ameliyatta iyi gecti. sizleri cok özledim bebis nasil sen nasilsin nasil gidiyor hamislik

tekrar geçmiş olsunn atlattın çok şükür bunuda .. bizde seni özledik bende iyiyim çok şükür ii gidiyor şimdilik yarın kontrole gidicem bakalım.. inşallah yakında da senin güzel haberlerini alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…