Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

nasilsin hayatim özledim sizi.sen nasilsin bebis nasil . gecmisi okuyordum, sinir oldum su senin sinirlerini ziplatan,bayana. kuzum sen yatsana dinlenmem lazim.

yattıımm yattıımm hatta yeni kalktımmm biz iyiyiz valla psikolojim harici herşey iyi gibi işte bebek hop hop hopluyor çok yaramaz mı olcak ne hehe...
o bayanda amann o gün delirtti beni ama ugrayamaz oldu artık nedense gelmiyor buraya.. geldi gecti yani.. boşverelimmm... sende iyisindir umarım...

kızlar bugün dr. a gittim ve hamileyim allahıma şükürler olsun sizlerle paylaşmak istedim sevincimi
maşallha canım tebrikler rabbim hayırlıyısıyla sağlıkla kucağına almaı nasip etsin inş.
canım tam olarak ne zaman yenmiştin ben hamile kalamadım henüz acaba tam olarak kurtulamadım mı bu dertten

S.a kızlar orta parmağımı çok zorlanarak alabildim hamdolsun. Her halde uzun bir süre orta parmak egzersizinde kalırım. Hızlı ilerleyemiyorum nedense. Fazla da giremiyorum nete bebişten dolayı, Allah hepimize şifalar versin, yenenlere de hayırlı evlatlar. Aeo.

sağol canım 1 ay olacak nerdeyse ben vajiyi yeneli sende kutlamıştın beni o zaman üzülme.amin inşallah birdaha yaşamayız vajiyi şimdilik kaynatmak yasak ağrım war çünkü.bende tekrarlarsa diye korkuyorum hep.bebişimizde sağlıkla gelsin inşallah sende kurtuldun ameliyattan sende inşallah hamiş olursun tez zamanda.tmm. canım sorabilirsin ama çalıştığım yerden olsun lütfen heheh.

maşallha canım tebrikler rabbim hayırlıyısıyla sağlıkla kucağına almaı nasip etsin inş.
canım tam olarak ne zaman yenmiştin ben hamile kalamadım henüz acaba tam olarak kurtulamadım mı bu dertten

sağol canım allah razı olsun.darısı bütün herkesin başına olsun inşallah.canım ben vajiyi 8 haziranda yenmiştim.bende hemen bu ay olabileceğimi ümit etmemiştim o sıkıntılardan sonra ama nasip hemen oldu allahıma bin şükür inşallah dewamıda sağlıklısıyla gelir.yok canım kurtulmuşsundur merak etme biz vajililer bu duyguyu uzun süre yaşayacağız galiba ben hamile olduğumu öğreneli 1 hafta oldu ama bırak ona inanmayı vajiden kurtulduğuma bile hala inanabilmiş değilimki seninkide normal yani merak etme zamanla geçecektir inşallah bu duygularımızda bende kurtulmama rağmen hep olmamış gibi geliyodu hala :44::44:çok fazlada deneyememiştik daha zaten şu andada kaynatmak yasak canım bizede:26::26:sen tam olarak ne zaman yenmiştin ki canım vajiyi yumurtlama günlerine dikkat ederek denedinmi, inşallah en tez zamanda seninde hamiş haberini alırız

siz cikmayin ortaya öyle kalin arkada anlamiyorumki niye kimse benle koniusmak istemiyor, neyse: bende küstüm sizle siz gizli okuyan hanimlarin kim oldugunu 1.bilsem ah 1bilsem, 1daha konusmazdim sizlerle,kizdim küstüm size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…