- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #59.021
günaydınlarrrrrrrrrrr.
nasilsin hayatim özledim sizi.sen nasilsin bebis nasil . gecmisi okuyordum, sinir oldum su senin sinirlerini ziplatan,bayana. kuzum sen yatsana dinlenmem lazim.
maşallha canım tebrikler rabbim hayırlıyısıyla sağlıkla kucağına almaı nasip etsin inş.kızlar bugün dr. a gittim ve hamileyimallahıma şükürler olsun sizlerle paylaşmak istedim sevincimi
mrb geçmiş olsun evet konuşmamız olabiliriz ben yendim hamdolsun şimdi çocuk için uğraşıyorum bakalım hakkımızda hayırlısı inş.rabbim bizlerede nasip eder inş.senle daha önce yazismadik. ne durumdasin neler yapiyorsun yardimci olmak isterim. yada sadece sobbet edebiliriz sen nasil istersen.
bende biraz gecmisi okumaya calisiyordum. canim ya kusura bakma bende seni kutlamakda geciktim,vajiyi yenmissin.hamissin ,vajiyi ne zaman yenmistin, seni tüm kalbimle kutlarim
masallahYENI GELINIMIZ PRENSES43 degmesin
rabbim 1daha yasatmasin,vajiyi. rabbim saglikla bebisini kucagina almayi nasip etsin,insallah. 1.ara sana özelden sorum olcak. insallah bundan sonra hersey gönlünce olsun
maşallha canım tebrikler rabbim hayırlıyısıyla sağlıkla kucağına almaı nasip etsin inş.
canım tam olarak ne zaman yenmiştin ben hamile kalamadım henüz acaba tam olarak kurtulamadım mı bu dertten
benim böyle bir sorunum hiç olmadı ne gerek varkii. herşey güzel aslında :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?