Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

hosgeldin nasilsin canim neler yapiyorsun,egzersisler ne zaman basliyor hersey yolundami

hoşbuldum canım iyiyim napiim misafir vardı dün, bugün hala dünden kalan işlerle uğraştım.. reglim bitmek üzere egzersize hemen başliicam inşallah yarın değil ertesi güne.. sen nasılsınn canım izin hazırlıkları bitti mi?

bitermi canim. hazilik 1tarafa eger hamileysem, ben nasil izine gidicem ya. adiyamanda kirsehir 8saat, geri kirsehir.den antalyaya 8.9 saat bebisim dayanabilecekmi bu yollara,

bitermi canim. hazilik 1tarafa eger hamileysem, ben nasil izine gidicem ya. adiyamanda kirsehir 8saat, geri kirsehir.den antalyaya 8.9 saat bebisim dayanabilecekmi bu yollara,

haklısın gitmeden doktora bi sor istersen.. aman bebiş olsun da izini boşver:) salı günü gitcen dimi doktora.. nasıl duruyosun eşine söylemeden kızzz ben olsam dayanamazdım..

kuzum ne yapiyorsunuz sen herhalde hala gecmisi okuyorsun, bu tarafa gelemedige göre. bebis ne yapiyor.

ne yapayım ablacım iftar yemeği hazırladım ama koçiş yorgunluktan uykudan uyanamadı.oturma odasını boyadık bugün Allahtan çabuk bitti ama oruçlu oruçlu yoruldu tabi hemen yedi geri yattı gece de işe gidicek:84::84: bebişte iyi çok şükür ama kaç gündür mide bulantısı var dün azcık çıkardım ama soğuk algınlığı tam çıkmadı sanırım bide benim çıkarma fobim var aklım çıkıyor midem bulanıncayemekte de kötü oldum köfte vardı şimdi ondan da tiksindim köfteyi gözüm göresi yok direk çöpe attımsen nasılsın?hamişlik belirtileri var mı

evet eşlerin bu konudan yumuşak yaklaşımları iyi olmuyormuş. gerçi kırıcı davranışlarıda çok kötü oluyor. insan kendini yetersiz görüyor. elle çalışmak bana çok zor geldi bende doktorun vediği aparatla çalışıyorum. dediğn gb ilk başta girmediği zamanlar çok oldu ama şimdi alışınca kolay. buradaki arkadaşların dediği gb gzersizlerin bizi rahatlatacağına inanıyorum. bacaklarını çok çok açarak çalış hep. dr bu poblemi yenmem için bunu önerdi. derin derin nefes almamı da önerdi. eşimle 15 gündür ayrıyz. bu sürenin benim için iyi olacağını düşündüm. bakalım cuma günü randevum var. artık şunu biliyorum ki biz farklı değiliz orası istediğimiz kadar genişler. veee acısada öldürmez, cehenneme döndürmez değil mi?

ay yerim ben seni. vala adetim hala gelmedi gögüslerim hala agriyor. iple saliyi bekliyom. ya ben ne yapicam nazli ya bebis varsa ben bebisim harap olucak yollarda gitmesem 1,gitsem 1000türlü. hem abimler bekliyor ilk.defa tanisacaklar kocamla, hem kaynanamlar bekler. ee.1.de tatil ayarladik.

Allahın izniyle bir şeycik olmaz ablacım eğer Allah korusun düşük riski falan yoksa rahat rahat git bende kastamonudan geldi 1 gece dinlendim ankaraya geçtim.bayağı bi yol gittim çok şükür birşey olmazdı.onun keyfi orada iyi sen onu düşünme

sizin hikayenizi okudum. eşinizin tavırları benimkine çok benziyor. o kadar iyi anldım ki. benim eşimde bu sorunu benle konuşmadı. doktora gideyim desem her şey kafanda dr bi şey yapamaz dedi ama ben randevu alıp gittim. çalışmalara falanda katılmaz. sanki her şey normal. Sayenizde kendime güveniyorum canımın acımıycanı oraya p.... girebileceğini biliyorum ama ufakta olsa o an yaşanan tedirginliğimi tam atamadım. yine olmıycak mı korkusu vardı ama bu sayfayı neredeyse başından beri okudum. hepppp aaaaaaa yenmiş aaaaaaaa hamileymiş die gördüğüm isimlerle duygulandım. sanki öykü kitabı okur gb okudum. ve inancım arttı. çünkü siz dahil herkes aynı korkuları yaşamış aynı aşamalardan geçmiş. bende başarıcağım inşallah. ezersizlere tam gaz devam edicem. verdiğiniz moral için çok teşekkür. inşallah sağlıcakla doğar bebeğiniz. en güzel ve mutlu yıllar sizinle olsun tüm çekilen skıntılarınız kat ve kat mutlulukla geri dönsün cidden tüm kalbimle dualarım sizinle. sevgiyle kalın...

yaa çok üzgünüm çok uğraştım ama napim parmağımı sokamadım ogece boyunca ağladım sonra cuma günüde memlekete gittik daha yeni geldim yani öle biraz kaafamı dağıttım ama peşini bırakmıcam mutlaka egzersizlere devam edecem yani yapmam lazım:18::18:hıı buarada kızz ben cezamı kendm verdm sahursuz tuttum orucumu bide gece boyunca ağladım kızz ,ben nie yapamıorum diee

ayy kıyamadım şimdi.. keşke tutmasaydın sahursuz çok uğraşmışın egzersiz için.. kendini kasmışındır ondan olmamıştır canım.. bir dahaki sefere öyle olacak diye birşey yok.. her zaman olmayabiliyor.. olmayınca nefes egzersizi yap.. iyice açılmasını bekle.. tv izle o esnada.. daha yeni başladın normaldir bu şikayetler.. üzme kendini

her kisin 1.ilkbahari her ilkbaharinda 1.yazi var unutma canim hersey biz insanlar icin herkesin imtihani farkli. gecicek bu günler canim sadece sabir azim allaha tevekkül, herseyin 1vakti zamani var, seninde zamanin dolunca sende bizim gibi kadin olucaksin bunu yasicaksin sonrada anne adayi olucaksin. biliyorsun canim burda istedigin herseyi sorabilirsin, insallah sizde en kisa zamanda güzel günler görürsünüz. hersey gönlünce olsun rabbim yardimcin olsun.

yaa ben parmağımı oraya dokunduruorum ama ittiremiorum çok az girdi gerisi gelmedi herkes nasıl yapıo ben nie yapamıorum die hıçkıra hıçkıara ağladım walla ama işallah devam edecem ve o parmağı oraya ittirecem başka yolu yok yanii hırs yaptım artık

çok az girdi diyosunya işte o zaman zorlansan da çıkarma girmiyor ittiremiyorum diye.. girdiği kadar dursun, doğru nefes alıp ver ve en önemlisi ıkın.. ıkınmayı sakın unutma, çok yardımcı oluyor.

ben az önce penis başını aldım birazcıkta ittirdim sonra eşim benim kontrolüm dışında biraz ilerledi az daha tokatı yiyordu benden sonra ben yavaşça çıkardım içimden sonra tekrar aldım penis başını sadece 2.sinde acı hissetmedim tabi...sonra kalktım kan geldi biraz zedelenmiştir değil mi girerken kötü bişey yoktur

maasallah. inanamiyorum, ne güzel 1.haber niye cikardin, cabuk söyle hadi bakalim insallah 1.dahaki sefere. 1daha olursa haber ver halayini cekelim.

maasallah. inanamiyorum, ne güzel 1.haber niye cikardin, cabuk söyle hadi bakalim insallah 1.dahaki sefere. 1daha olursa haber ver halayini cekelim.

acele etmek istemedim işte ama yarısını içime alınca boşalmış..belki bende hamile kalırım değil mi? :78: yumurtlama dönemimdeyim 3 gün sonra ovulasyon günüm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…