- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #64.641
hosgeldinnasilsin canim neler yapiyorsun,egzersisler ne zaman basliyor hersey yolundami
hoşbuldum canım iyiyim napiim misafir vardı dün, bugün hala dünden kalan işlerle uğraştım.. reglim bitmek üzere egzersize hemen başliicam inşallah yarın değil ertesi güne.. sen nasılsınn canım izin hazırlıkları bitti mi?
bitermi canim. hazilik 1tarafa eger hamileysem, ben nasil izine gidicem ya. adiyamanda kirsehir 8saat, geri kirsehir.den antalyaya 8.9 saat bebisim dayanabilecekmi bu yollara,
kuzum ne yapiyorsunuz sen herhalde hala gecmisi okuyorsun, bu tarafa gelemedige göre. bebis ne yapiyor.
sagol canım, nerdeyse 1 yıldır yapıyorum parmak egzersizini ama düzenli yapmıyordum şurda 1 haftadır düzenli yapıyorum yaptıkça insanın kendine güveni geliyor, elimi kendim kontrol ettiğim için güvenli geliyor başka şeyleri denedim ama girişte kalıyor, hedef koydum bayrama kadar, bebişim olsun diye istiyorum ama daha kadınlığınızı yaşamadan anneliği yaşamak daha çok travma yaşatabilir diyor doktorlar niye ben bu kadar korkağım ya, bacak konusunda aynıyız galiba öyle bir kilitliyorum ki anlatamam, eşler hep aynı canım ya kafanda bitir ben beklerim falan keşke biiraz zorlasaydı 3 yılım gitmezdi hırs yapardım kendime ona inat olsun diye çareler arardım, ne yapsalar yaranamıyolar gerçi
ne yapayım ablacım iftar yemeği hazırladım ama koçiş yorgunluktan uykudan uyanamadı.oturma odasını boyadık bugün Allahtan çabuk bitti ama oruçlu oruçlu yoruldu tabi hemen yedi geri yattı gece de işe gidicek:84::84: bebişte iyi çok şükür ama kaç gündür mide bulantısı vardün azcık çıkardım ama soğuk algınlığı tam çıkmadı sanırım bide benim çıkarma fobim var aklım çıkıyor midem bulanınca yemekte de kötü oldum köfte vardı şimdi ondan da tiksindim köfteyi gözüm göresi yok direk çöpe attım sen nasılsın?hamişlik belirtileri var mı
ay yerim ben seni. vala adetim hala gelmedi gögüslerim hala agriyor. iple saliyi bekliyom. ya ben ne yapicam nazli ya bebis varsa ben bebisim harap olucak yollarda gitmesem 1,gitsem 1000türlü. hem abimler bekliyor ilk.defa tanisacaklar kocamla, hem kaynanamlar bekler. ee.1.de tatil ayarladik.
sen egzersisi yapiyormusun? kasilmayi senin kontrol altina alman gerek. basta kendine inanmakla güvenmekle hep pozitif ol güzel düsün kendini hep telkin et, konus kendinle. kasilmayi minumuna indirmak ortadan kaldirmakda egzersisden geciyor.
geçmişi okudum ama egzersizi yapıp yapmadığını yazmamışın.. Ben mi göremedim, sen mi yazmadın.. Ayrıca seni dün nazlı bekliyordu, gelmedin mi egzersiz yapınca nete? ve egzersizi yapmazsan ceza istemiştin, biz de orucu sahursuz tutcan demiştik.. naptın bakiim.. hiç üstüne düşmüyosun cezanın falan seni seniiii
yaa çok üzgünüm çok uğraştım ama napim parmağımı sokamadım ogece boyunca ağladımsonra cuma günüde memlekete gittik daha yeni geldim yani öle biraz kaafamı dağıttım ama peşini bırakmıcam mutlaka egzersizlere devam edecem yani yapmam lazım:18::18:hıı buarada kızz ben cezamı kendm verdm sahursuz tuttum orucumu bide gece boyunca ağladım kızz ,ben nie yapamıorum diee
sizin hikayenizi okudum. eşinizin tavırları benimkine çok benziyor. o kadar iyi anldım ki. benim eşimde bu sorunu benle konuşmadı. doktora gideyim desem her şey kafanda dr bi şey yapamaz dedi ama ben randevu alıp gittim. çalışmalara falanda katılmaz. sanki her şey normal. Sayenizde kendime güveniyorum canımın acımıycanı oraya p.... girebileceğini biliyorum ama ufakta olsa o an yaşanan tedirginliğimi tam atamadım. yine olmıycak mı korkusu vardı ama bu sayfayı neredeyse başından beri okudum. hepppp aaaaaaa yenmiş aaaaaaaa hamileymiş die gördüğüm isimlerle duygulandım. sanki öykü kitabı okur gb okudum. ve inancım arttı. çünkü siz dahil herkes aynı korkuları yaşamış aynı aşamalardan geçmiş. bende başarıcağım inşallah. ezersizlere tam gaz devam edicem. verdiğiniz moral için çok teşekkür. inşallah sağlıcakla doğar bebeğiniz. en güzel ve mutlu yıllar sizinle olsun tüm çekilen skıntılarınız kat ve kat mutlulukla geri dönsün cidden tüm kalbimle dualarım sizinle. sevgiyle kalın...
ayy kıyamadım şimdi.. keşke tutmasaydın sahursuz çok uğraşmışın egzersiz için.. kendini kasmışındır ondan olmamıştır canım.. bir dahaki sefere öyle olacak diye birşey yok.. her zaman olmayabiliyor.. olmayınca nefes egzersizi yap.. iyice açılmasını bekle.. tv izle o esnada.. daha yeni başladın normaldir bu şikayetler.. üzme kendini
p... başı deniycem ama güvenmiyorum dayanamaz hepsini sokar diye
yaa ben parmağımı oraya dokunduruorum ama ittiremiorum çok az girdi gerisi gelmedi herkes nasıl yapıo ben nie yapamıorum die hıçkıra hıçkıara ağladım wallaama işallah devam edecem ve o parmağı oraya ittirecem başka yolu yok yanii hırs yaptım artık
ben az önce penis başını aldım birazcıkta ittirdim sonra eşim benim kontrolüm dışında biraz ilerledi az daha tokatı yiyordu bendensonra ben yavaşça çıkardım içimden sonra tekrar aldım penis başını sadece 2.sinde acı hissetmedim tabi...sonra kalktım kan geldi biraz zedelenmiştir değil mi girerken kötü bişey yoktur
maasallah. inanamiyorum, ne güzel 1.haber niye cikardin, cabuk söylehadi bakalim insallah 1.dahaki sefere. 1daha olursa haber ver halayini cekelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?