- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #64.661
Bende dün çalışma yaptım çlışma sırasında rahatım. artık oraya bir şey girebildiği düşüncesi kafama yerleşti. bu benim için büyük bir aşama tabi. ama benim sorunum eşimle birlikteyken bacaklarımı kapama huyumdan vazgeçemedim. açtığımı zannediyorum yine refleks olarak kapatıyorum. çalışmalar sırasında böyle bir sıkıntı yok. doktor bacaklarını kendine doğru kırıp açarak uyu diyor ama öylede uyuyamam ki. üst pozisyonda olduğum zaman ahatım biraz daha ama bir türlü o yolu bulamıyorum. vajinanın girişini bile yeni öğrendim itiraf etmeliyim. ne yapmalıyım bilmiyorum. bacaklaıımla eşimi çok sıkıştırıyor ve çok kasıyorum bacaklarımı hatta bazen kramp bile giriyor. kas gevşeticiler sizce bu problemi aşmama yardımcı olur mu dersiniz
acele etmek istemedim işte ama yarısını içime alınca boşalmış..belki bende hamile kalırım değil mi? :78: yumurtlama dönemimdeyim 3 gün sonra ovulasyon günüm..
ben az önce penis başını aldım birazcıkta ittirdim sonra eşim benim kontrolüm dışında biraz ilerledi az daha tokatı yiyordu bendensonra ben yavaşça çıkardım içimden sonra tekrar aldım penis başını sadece 2.sinde acı hissetmedim tabi...sonra kalktım kan geldi biraz zedelenmiştir değil mi girerken kötü bişey yoktur
bende sandim hemen cikardin. hakkinda hayirlisi rabbim ne yazdiysa o olur. söyle bakalim duygu ve düsüncelerini alalim
kötü bişey derken? en fazla zar gitmiştir ee zaten istediğimiz de o değil mi?hemen hemen olmuşdarısı başımıza
ben de işte kontrolün bende olmamasından korkuyorum
ben az önce penis başını aldım birazcıkta ittirdim sonra eşim benim kontrolüm dışında biraz ilerledi az daha tokatı yiyordu bendensonra ben yavaşça çıkardım içimden sonra tekrar aldım penis başını sadece 2.sinde acı hissetmedim tabi...sonra kalktım kan geldi biraz zedelenmiştir değil mi girerken kötü bişey yoktur
tebrikler canımkeşke ilerleseydin biraz daha bir şey hissetmediysen...bu arada kızlar yanlış anlamayın ama kan acı ağrı kelimelerini kullanmayın birbirinizi etkiliyorsunuz ister istemez.düşünün relg olduğumuzda sürekli kırmızı geliyor onu da onlardan sayın.
ama kociş boşaldı artık nasıl ilerleseydimyarın devam edecem şimdi çok iyiyim herhangi bir yanma acı filan hissetmiyorum...
hoş görmek lazım eşleri de malesef benim eşimde öleydi hemen giderdiolsun bi daha ki denemeye inşallahhhh
şöyle ki 1. penis denemesi direkt ve acılı oldu ama 2. kendi elimle penisi tutup yavaşça yerleştirdim ve arkaya doğru yönlendirdim popoya doğru çok kolay oldu baktım giriyor hemen. sonra heyecanlandım çıkardım işte..bir de yorulmuştum..öncesinde sevişme filan oldu çünkü ama şu an kendimi çok cesur hissediyorum..yarın akşam yaparmışım gibime geliyor
adam şöyle doya doya bir cinsel birliktelik yaşamadı ki kendini kontrol etmeyi öğrensin..gerçekten hoş görmemiz lazım
bitermi canim. hazilik 1tarafa eger hamileysem, ben nasil izine gidicem ya. adiyamanda kirsehir 8saat, geri kirsehir.den antalyaya 8.9 saat bebisim dayanabilecekmi bu yollara,
artik her merak ettigimi bilmedigimi zirt birt sana sorarim.senin kafani ütülicem, kafan sisicek.
adıyamana nezaman gidiosun kızz adıyaman ı duyunca heycanlandım
benimde ilk önce öyleydi..şöyle aştım.kuaföre gidip ağda yaptırdım bir kaç kez, bir de erkek jinekoloğa gidip çatala uzandım sonra kocam yabancı gelmedibir de derin nefes alınca açılıyor bacak
heyecanlandim adiyamandaoturuyorsun sandim, profiline baktim izmirde oturuyon hayalim kisa sürdü. bu ayin 27.sinde adiyamandayim. hayirdir niye heyecanlandin.
ben gidip mutfağımı temizliyeyim..yarın jinekolog randevum var..yumurtalarıma bakacak kasıklarımda ağrı vardı 1 aydır..yarın güzel güzel haberler olur inşallah topiğimizde..herkes gidip elini vajisine koysun ve cesur olsun...bu bayram bizim bayramımız olacak inşallah..hepinize iyi geceler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?