Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

benimde ilk önce öyleydi..şöyle aştım.kuaföre gidip ağda yaptırdım bir kaç kez, bir de erkek jinekoloğa gidip çatala uzandım sonra kocam yabancı gelmedi bir de derin nefes alınca açılıyor bacak

kötü bişey derken? en fazla zar gitmiştir ee zaten istediğimiz de o değil mi?hemen hemen olmuş darısı başımıza
ben de işte kontrolün bende olmamasından korkuyorum

bende sandim hemen cikardin. hakkinda hayirlisi rabbim ne yazdiysa o olur. söyle bakalim duygu ve düsüncelerini alalim

şöyle ki 1. penis denemesi direkt ve acılı oldu ama 2. kendi elimle penisi tutup yavaşça yerleştirdim ve arkaya doğru yönlendirdim popoya doğru çok kolay oldu baktım giriyor hemen. sonra heyecanlandım çıkardım işte..bir de yorulmuştum..öncesinde sevişme filan oldu çünkü ama şu an kendimi çok cesur hissediyorum..yarın akşam yaparmışım gibime geliyor

kötü bişey derken? en fazla zar gitmiştir ee zaten istediğimiz de o değil mi?hemen hemen olmuş darısı başımıza
ben de işte kontrolün bende olmamasından korkuyorum

ne bileyim ya aklım hala toplumsal mahalle kadınları seslerinde takılı...damar çatlar kas yırtılır dinazor bie çıkabilir yani olmaz diye bişey yok bizim toplumda

tebrikler canımkeşke ilerleseydin biraz daha bir şey hissetmediysen...bu arada kızlar yanlış anlamayın ama kan acı ağrı kelimelerini kullanmayın birbirinizi etkiliyorsunuz ister istemez.düşünün relg olduğumuzda sürekli kırmızı geliyor onu da onlardan sayın.

ama kociş boşaldı artık nasıl ilerleseydim yarın devam edecem şimdi çok iyiyim herhangi bir yanma acı filan hissetmiyorum...

hani bir çok insan kabızlık yaşamıştır...dışkıyı çıkarmakta zoranırken parmakla anüse baskı yapılır ya, penisi vajinadan girdirirken aynı şekilde düşündüm kolayca girdi..sadece içten dışa değilde dıştan içe bir uygulamaydı...olacak olacak

ne güzel. darisi yarina. bak insan cesaret aliyor, hirs yapiyor, 1.daha yapmak istiyor. yarinda yaparsin kesin yapamicak ne var canim, sen basarmissin.

ilginç bir çözüm. aslında bende doktora gidiyorum ama onada zoranıyorum. eskiye göre daha iyiyim tbi. bazen bacaklarımı bağlasam mı die bile düşündüm öncane vajinin yapısını bile deliğin yerini bile bilmezdim. şimdi çok yol aldım. şu kegel egzersizlerini deniycem. eğer bu sorunu çözemezsem hipnoz bile araştrcam bakalım. sırtımdaki bu yükle yaşamak çok zor en mutlu anmda hep bu sorun geliyor aklıma. ama bu bayram miladıkm olacak bende başardım diyeceğim inş.

heyecanlandim adiyamanda oturuyorsun sandim, profiline baktim izmirde oturuyon hayalim kisa sürdü. bu ayin 27.sinde adiyamandayim. hayirdir niye heyecanlandin.

yaa ben adıyamanlıyım ve orda oturuodum 2aydır falan adıyamana 2saatlik uzakta biyerde oturuorum profilimin tamamı palavrakızz illk kayıt olduğum zmanlar korktum birileri görür anlar falan die bende bugün geldim adıyamandan haftasonları giidioruz eşiminde ailesi benimde ailem orda oyüzden heycanlandım yani tatlım

ben gidip mutfağımı temizliyeyim..yarın jinekolog randevum var..yumurtalarıma bakacak kasıklarımda ağrı vardı 1 aydır..yarın güzel güzel haberler olur inşallah topiğimizde..herkes gidip elini vajisine koysun ve cesur olsun...bu bayram bizim bayramımız olacak inşallah..hepinize iyi geceler..

inş canım ama içimden bi ses senin bayramı erken kutlayacağını söylüyor. sana güveniyoruz. dualarımız seninle. bak başarırsan bizim içinde güç olacaksın. bu sadece senin değil bütün bu sayfa üelerinin zaferi olacak. hadi bakalım yeni gelinimiz vizon yazısını yazdır. senden sonrada hepimiz sırayla yazdırcaz.
VİZON SEN BİZİM HER ŞEYİMİZSİN.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…