- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #64.681
evet canım zaten asıl sorun girişte çoğumuzda.. ama girecek, ben çok inanıyorum.. bazen bu bilimsel gerçekleri bir kenara bırakıp, diyorum ki ben: vajinismuslu kadın yok, anlayışlı erkek var.. her kadın ilk gecede kasar, sıkıntı çeker az çok.. ama bu gece olacak uleeyyyn :) diyen eşlerin ilişkileri oluyor.. mesela öncekilerin acır hayatım yapma deme şansı var mıydı yoktu.. kız mı değil mi onu bekliyorlardı.. eşine izin vermeliydi, ve ucunda ölüm de olsa girmeliydi oraya girmesi gereken..
ben gidip mutfağımı temizliyeyim..yarın jinekolog randevum var..yumurtalarıma bakacak kasıklarımda ağrı vardı 1 aydır..yarın güzel güzel haberler olur inşallah topiğimizde..herkes gidip elini vajisine koysun ve cesur olsun...bu bayram bizim bayramımız olacak inşallah..hepinize iyi geceler..
seninle aynı aşamadaydık geçmişsin beniŞu herifi ikna etsem ben de denemek istiyorum bugece. Kendini iyi hissetmiyormuş beyefendi. Hayret bişi yaa
yaa ben adıyamanlıyım ve orda oturuodum 2aydır falan adıyamana 2saatlik uzakta biyerde oturuorum profilimin tamamı palavrakızz illk kayıt olduğum zmanlar korktum birileri görür anlar falan die bende bugün geldim adıyamandan haftasonları giidioruz eşiminde ailesi benimde ailem orda oyüzden heycanlandım yani tatlım
nasilsiniz hanimlar hersey yolundami, katilin aramiza.
doktor bana bacaklarını çok açarak çalış ve gece böyle uyu dedi. ama tabi ben o şekilde uyuyamam ama çalışmaar sırasında bacaklarımı açmaya çalışıyorum. eşimleykende açmaya çalışıyorum ama açmıyormuşum. eşim senin şu bacaklar olmasa her şe kolay olacak dior. bacaklarımı istemsiz kapatıyorum ve sebini bilmiyorum. içimdedn rahatla sakin ol komutu veriyorum ama nafile. burada başaran bacaklarını bile açamadığını söyleyen kişileri gördükçe biraz daha güvenm artıyor. dr bu senin beyninin oyunu dior. haklı galiba.
ben de çok benzer durumdaydım, mutlaka eş parmağı ile egsersiz de yapmanızı öneririm. ayrıca öncesinde inşirah okumak da çok rahatlatıyor. tavsiye ederim.ilginç bir çözüm. aslında bende doktora gidiyorum ama onada zoranıyorum. eskiye göre daha iyiyim tbi. bazen bacaklarımı bağlasam mı die bile düşündümöncane vajinin yapısını bile deliğin yerini bile bilmezdim. şimdi çok yol aldım. şu kegel egzersizlerini deniycem. eğer bu sorunu çözemezsem hipnoz bile araştrcam bakalım. sırtımdaki bu yükle yaşamak çok zor en mutlu anmda hep bu sorun geliyor aklıma. ama bu bayram miladıkm olacak bende başardım diyeceğim inş.
3 parmak 3 üüç tuttum hem de içimde
bu vajiyi yenen biri olarak 3 parmak aldıysan helal diyorumkıs nasıl 3 parmak soktun allah aşkınaaa
doktora gitmedim daha canim. 2.kere test yaptim okumussundur. internetteki hesapliyiciya göre 4, benim yaptigim teste göre 5.haftanin üstünde gözüküyor. sen doktora gittinmi canim.
nazlı_85, merhaba...
bu aralar kendimi zorluyorum artık yapmam gerek diye bugün deniycem dedim gittim bi sürü pasiflora içtim egzersiz yaptım
şimdi leyla gibi dolanıyom etrafta bende ters etki yapıyor galiba kendimi kötü hissettiriyo belki gece denerim eşime söyledim
sen bana egzersiz yaptır yoksa ben kaytarıyorum dedim bakalım söz verdi ama bu günlerin acısını çıkarır benden diye de
korkuyorum p... başı deniycem ama güvenmiyorum dayanamaz hepsini sokar diye
pasiflorayı kesinlikle tavsiye etmiyorum direkt uyutuyo ya deneme imkanı bile vermio oturdugum yerden uyuyakalıyordum
ne içseniz ne yapsanız sorun beyinde kızlar...bu arada pasiflorada alkol varmış bende düşünmüştüm ama alkolü duyunca vazgeçtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?