Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

haklısın canım eskiler zorundalıkla da olsa yapılması gereken bişeyi yaptılar biz de anlayışlı kocalarımızdan faydalanıyoruz... rabbim en yakın zamanda aklımızı başımıza devrişmeyi nasip etsin :) sıkıntıya mı gelemiyoruz artık ben öyleyim aslında sıkıntıya gelemiyorum sanki dünya yan gel yat geçiyor bi şeylere mutlaka sabrediyoruz ki bu da sabderilmeyecek bişey olduğunu sanmıyorum ki herkesler yapıyorsa biz de yapabiliriz ve yapıcaz inşallaaaah !

seninle aynı aşamadaydık geçmişsin beni Şu herifi ikna etsem ben de denemek istiyorum bugece. Kendini iyi hissetmiyormuş beyefendi. Hayret bişi yaa

seninle aynı aşamadaydık geçmişsin beni Şu herifi ikna etsem ben de denemek istiyorum bugece. Kendini iyi hissetmiyormuş beyefendi. Hayret bişi yaa

kocalara da bişi oldu yavvv bizimkine bugün dedim ki hafta da bir yapıyoruz yakında 2 haftaya çıkıcak sonra hiç olmayacak dedim şakasına küstüzor gönlünü aldım valla...ama haz mı almıyor diye bazen düşünüyorum.yada yorgun olduğundan dolayı olmuyor bide ramazan girdi araya vardiyelerde hep geceye denk geldi sanırsam ondan bişi değil yarın birgün karnım burnuma değcek ben yapamıycam

benim cikmam gerek yarin görüsürüz yine, kendine iyi bak.

nasilsiniz hanimlar hersey yolundami, katilin aramiza.

:) merhabaa yaslandım ben hepinizi sürekli takip ediyorum ama bekarım:) bu konuyu çok merak ediyordum acaba bende de böyle bi sorun olur mu evlenşnce acaba diye karşıma burası çıktı yazılanları okudum derken sizler bağımlılık yaptınız evlenesim geldi valla :)

merhaba gazel, bende de aynı sıkıntı var.. egzersizlerde açıyrm, kendm yaparken sorun yok ama. eşimle olunca mümkün değil açamıyrm bir türlü. iç,mden rahat ol kasma, gevşe vs. gibi komutlar veriyrm kendime..ama daha yaklaşır yaklaşmaz ya kapatıyrm bacaklarımı ya da kendimi yukarı doğru kaldırıyrm.. her deneme hüsran oluyr..

ben de çok benzer durumdaydım, mutlaka eş parmağı ile egsersiz de yapmanızı öneririm. ayrıca öncesinde inşirah okumak da çok rahatlatıyor. tavsiye ederim.

arkadaşlar, parmak aşamasını geçtim .aparat denemye çalışıyrm kalınlaştırarak ama ilerletemiyrm.. parmağımla yolu hemen bulurken aparatla olmuyr..yanlış mı ilerletmeye çalışıyrm acaba.. tecrübesi, tavsiyesi olan varsa yazsııın.. kaç gündür bunda takılı kaldım, egzersizlerde gelişme kaydetmediğm zaman moralim bozuluyr..

doktora gitmedim daha canim. 2.kere test yaptim okumussundur. internetteki hesapliyiciya göre 4, benim yaptigim teste göre 5.haftanin üstünde gözüküyor. sen doktora gittinmi canim.

evet canm ben gittim kan testi yaptırdım ultrasona bile girdim
5. haftaya girdik biz kocana hala sölemedn de mi salıyı ben de bekliyorum heyecanla
yaşadıklarını okudum zor şeyler yaşamışsın umarım bu bbebek sana hep güzellikler getirir uğurun olur inşallah

pasiflorayı kesinlikle tavsiye etmiyorum direkt uyutuyo ya deneme imkanı bile vermio oturdugum yerden uyuyakalıyordum

Vajina girişine değil elindeki aparata yoğunlaş 'aa kayıp gidiyor mu bu ne' diye şaşıracaksın. :) derin nefes al ve vajinayla ilgili hiçbişey canlandırma gözünde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…