Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Vajina girişine değil elindeki aparata yoğunlaş 'aa kayıp gidiyor mu bu ne' diye şaşıracaksın. :) derin nefes al ve vajinayla ilgili hiçbişey canlandırma gözünde.

çok denedim, yine deneyecğm ama.. sanki ben aparatı yanlış yöne doğru ittiriyrmşm gibi geliyr ve gitmiyr.. daha doğrusu azıcık gidiyr.. ya da bir an fazla mı kalınlaştırdım , ondan mı acep?

aslında aparat daha kolay olur canım...önce ince bi aparat dene yönünü bul nasıl gitceğini öğren sonra kalınlaştırırsın.aparatın hangi boyda

evet canım ben alkol kullanmadığım için almamıştım

ben de almıorm canm o ha ya şu meretten kurtulacaz die alkolik olacakmışız az kalsın bilmediğim için günahı yoktur inşallah annem bi ebeye danışmış da tamamen bitkisel bi ilaç pasiflora alsın rahat olur demiş
denize düşen yılana sarılır misali duyar duymaz gittim aldım ne içini okudum ne bi bilene danıştım

aslında aparat daha kolay olur canım...önce ince bi aparat dene yönünü bul nasıl gitceğini öğren sonra kalınlaştırırsın.aparatın hangi boyda

canım, apartm 20- 25 cm mum . ben onun ince tarafını steçleyip ilerletmiştm biraz. ama çok değil. sonra giriyr diye peçetelerle kalınlaştırdım. ilk halinden epey kalın oldu. 10 cm genişliğinde şimdi. boy olarak da en fazla 5 cm falan ilerletebilyrm.. gitmiyr sanki..parmağımla kolayca olunu bulup kayıyordu. bu öyle değil ki....

birdem mi kalınlaştırdın...ama şimdi parmak daha farklı illaki aparat yavaş girer ama giriyorsa tamamdır git gellerle alışır açılır

yaa parmaktan daha mı kolay bu aparat
hep aparattan bahsedilio nası bi şey bu resmi filan var mı nette

merhaba arkadaşım, aparat dediğimiz kimi zaman bir mum kimi zaman bir kalem kimi zamansa maskara vs.. Parmak yerine kullanabilecğn herhangi bir şey yani.. tabi bunun yanı sıra özel olarak aparatlar da satılıyr..ismi dilatör.. ben de merak edip araştırmıştım.. yalnız ben aparat yerine parmağı daha kolay kullanabiliyrm..

Bir akıl hastası bulunduğu kaldırımdan karşıya geçip rastladığı ilk görevliye sormuş:-Affedersiniz karşı kaldırım nerede acaba? Görevli şaşırmış ama yine de karşı tarafı göstererek:-İşte şurada,demiş.-Kime yutturuyorsun yahu ...Daha şimdi orada sordum , burasını gösterdiler.

birdem mi kalınlaştırdın...ama şimdi parmak daha farklı illaki aparat yavaş girer ama giriyorsa tamamdır git gellerle alışır açılır

aparat parmak gibi değil tabi, daha sert..sanki canımı acıtacakmış gibi hissediyrm çok zorlarsam.. bir de yönünü tayin edemiyrm aparatla..çok mu dik tutuyrm ne..

hmm demek dilatör :44: baktım şimdi netten :26:
aman en iyisi yine parmak yabancı bi cisim hep itici gelmiştir
şükür o aşamalara gerek kalmadan da yendim

aparat parmak gibi değil tabi, daha sert..sanki canımı acıtacakmış gibi hissediyrm çok zorlarsam.. bir de yönünü tayin edemiyrm aparatla..çok mu dik tutuyrm ne..

canım o zaman pamuk sar yumuşak oluyor o zaman...yönüne gelince olabilir dik tutarsın ilerlemez popo yönüne gitcek.bende parmak sokamadım geçenlerde fitil için soktum içim bi tuaf oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…