- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #64.701
Vajina girişine değil elindeki aparata yoğunlaş 'aa kayıp gidiyor mu bu ne' diye şaşıracaksın. :) derin nefes al ve vajinayla ilgili hiçbişey canlandırma gözünde.
ne içseniz ne yapsanız sorun beyinde kızlar...bu arada pasiflorada alkol varmış bende düşünmüştüm ama alkolü duyunca vazgeçtim
o hagerçekten mi, bilmiordum
merhaba canım nasılsın??nasıl gidiyor egzersizler inşallah herşey yolundadır
iyi olmaya çalışıyorum nazlıcım.. parmak aşamasını geçtim..aparat denemeye çalışıyrm.. sıkıntım orada.. aparatı ilerletemiyrmm.birkaç gündür onunla uğraşıyrm bir yol- yöntem????
evet canımben alkol kullanmadığım için almamıştım
aslında aparat daha kolay olur canım...önce ince bi aparat dene yönünü bul nasıl gitceğini öğren sonra kalınlaştırırsın.aparatın hangi boyda
yaa parmaktan daha mı kolay bu aparat
hep aparattan bahsedilio nası bi şey bu resmi filan var mı nette
kıs aparat dediğim evde kaleme pamuk sarıp hazırladığım aparat
canım, apartm 20- 25 cm mum . ben onun ince tarafını steçleyip ilerletmiştm biraz. ama çok değil. sonra giriyr diye peçetelerle kalınlaştırdım. ilk halinden epey kalın oldu. 10 cm genişliğinde şimdi. boy olarak da en fazla 5 cm falan ilerletebilyrm.. gitmiyr sanki..parmağımla kolayca olunu bulup kayıyordu. bu öyle değil ki....
ha onlar ayrı canım benim sordugum doktorların verdiği aparat
onlar da kalemi streçleyip vermio herhalde
yaa parmaktan daha mı kolay bu aparat
hep aparattan bahsedilio nası bi şey bu resmi filan var mı nette
birdem mi kalınlaştırdın...ama şimdi parmak daha farklı illaki aparat yavaş girer ama giriyorsa tamamdır git gellerle alışır açılır
bu vajiyi yenen biri olarak 3 parmak aldıysan helal diyorumkıs nasıl 3 parmak soktun allah aşkınaaa
aparat parmak gibi değil tabi, daha sert..sanki canımı acıtacakmış gibi hissediyrm çok zorlarsam.. bir de yönünü tayin edemiyrm aparatla..çok mu dik tutuyrm ne..
yaa ağlıcam şimdi telden bağlanıyorum upuzun yazmıştım silindi gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?