Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bende kaç zaman alamadım aparatı içime ağladım. Doktoru aradım o bana açı probleminiz vardı dedi. Rahat olun bacaklarınızı çok açon derin nefes alın dedi. Ilk zamanlar görsen nasıl ağladım küfrettim kendime. Ama şimdi çok kolay öğrendim. Canım denemelerden vazgeçme. Bi de girmez deme burdan bebek çıkıyor de film izlerken tv karşısında dene ben öyle yaptım bende elimle yapamıyorum ama 2 parmak kalınlığındaki aparatla kolay yapıyorum ama daha yeni yeni. Rahatlık çok önemli o oraya giriyor bunu bil açını değiştir. Ben 3 -4 gün hiç yapamadım ama pes etmedim. Pes etme. Bir de o hazırladığın aparatın önce yrısını alma çalışması yap ki gözün korkmasın. Sonra derin nefes alıp verirken itekle. Verirken kolay giriyor.
Bacakları açma problemine gelince işte bende onu yenmeye çalışıyorum çalışmalarda bacaklarımı çok açıyorum. Doktor ne kadar açarsan vajinan o kadar çok açılır dedi. Bakalım 3. Randevum cumaya hayırlısı ile olacak. Ben oraya kibrit çöpü bile gireceğini sanmazken şimdi baya yol katettim. Bunuda başarıcaz. çünkü en güzel 1 yılımı çöpe attım. Bu yılda bu sıkıntıyla kendimi yıpratmak istemiyorum. Lütfen kendine inan,güven ve rahatla yapıcaz. Ve birbirimizi kutlıycaz. Geçmişi okudum hep ve başaranlar beni çok motive etti. Kolay gelsin arkadaşım sen başaramıyacaksın da kim başaracak.

canım o zaman pamuk sar yumuşak oluyor o zaman...yönüne gelince olabilir dik tutarsın ilerlemez popo yönüne gitcek.bende parmak sokamadım geçenlerde fitil için soktum içim bi tuaf oldu

canım, peçeteyle sarıyrm..pamuk durmuyr.. o zamn ben incelteym biraz aparatı. peki kaç cm girdikten sonra kalınlaştırym sence? ben 5 cm girince hemen kalınlaştırdm.. şimdi zorlanıyrm.. ama sabredemiyrmm.bir an önce bitsn istiyrm egzersizlr..

nazlıcım leblebiye mi aşerdin
ben de geçen güllaça aşerdim sağolsun eşim almış gelmiş
bu sefer de gözüm doymadı hepsini yedim yedim sonrasında da nası tiksindim
bayıla bayıla nefes almadan yediğim şeyden midem bulandı
ilginç bi durum yaa

bu arada ye ekşiyi doğur ayşeyi ye tatlıyı doğur hakkıyı derler
ben habire acı tuzlu ekşili yiyom bakalım bakalım doğru mu

canım ne kadar uzun alırsan o kadar iyi en azından baskı ve çiş hissinede alışırsın ben 9 cm kadar sokmuştum uzunluk olarak.pamuk sarınca streçle sıkıca birde eldiven geçir kaymaz

naptın canım son aşamadaydın ne oldu nası gidio?

VALLA HEP ESKİLERİ OKUYORUM BİRİLERİNDEN BİR ŞEY ÖĞRENİRİM DİE. DÜN ÇALIŞTIM BAYA. GELGİT YAPARAK ÇALIŞMAYA ÇALIŞIYORUM. TUHAF GELİYOR AMA KENDİMİ ALIŞTIRIYORUM İŞTE. EŞİM AİLESİNİN YANINDA BENDE KENDİ AİLEMİN. SABAHA KADAR UYUMADIĞIM İÇİN GECEERİ ÇALIŞIYORUM SAYGIN BEYLE CUMA GÜNÜ RANDEVUM VAR GALİBA VERDİĞİ ALETİN BÜYÜĞÜNÜ VERECEK. BENDE BACAKLARIMI AÇARAK ÇALIŞMAMI İSTEDİ BENDE ONU YAPMAYA ÇLIŞIYORUM. AÇIKÇASI KORKUM BU KADAR PARA VERDİK EŞİME REİL OLMAK İSTEMİYORUM. HAFTAYA CUMADAN SONRA EŞİMİN YANINA GİDİCEM BAKALIM. YANİ BAYRAM GELİNİ OLUCAM İNŞ. BEN EŞİMLE DENERKEN GERÇEKTEN GİRSİN İSTİYORUM AMA ARKADAŞLARIN DEDİĞİ GB O DUVARI AŞAMIYORUM EGZERSİZLER VE SİZİN YORUMLARINIZLA KENDİMİ GELİŞTİRİCEM. SİZ BENİM MORAL KAYNAĞİM OLDUNUZ. KUZEYYILDIZI,ÖZÜM BYONCE, HEP BAŞARINIZI OKURKEN AAAA YAPMIŞ DİE MUTLU OLDUM VALLA İLK SAYFAARDAN BAŞLAYINCA HER AŞAMANII OKUDUM VE GÜVENİM ARTTI. ŞİMDİ YİNE BAŞLIYCAM ÇALIŞMAYA BAKALIM EŞİMLE KAVUŞTUĞUMUZDA BU SORUN BİTSİN İSTİYORUM. BEBEĞİNİZ SAĞLICAKLA DOĞSUN İNŞ.

ben de çok benzer durumdaydım, mutlaka eş parmağı ile egsersiz de yapmanızı öneririm. Ayrıca öncesinde inşirah okumak da çok rahatlatıyor. Tavsiye ederim.

valla benim eşim yapmaz öyle çalışma. Ben kendim çalışıyorum. Ama eğer başaramazsam kuzu kuzu yaptırcam artık. Balalım inş yenicez geçmişin tamamına yakınını okudum sayılır hatta içimden şu başaranların öyküerini word e kopyalasakta paylaşsak herkese kolaylık olsa die geçirdim. Arkadaşlar cidden burada başaranların adım adım ilerleyişini biri kitap yazsa inanın çok yararlı olur. Internetin olması bu sayfaları okumam bana çok yarar sağladı. Keşke bu başarı öykülerini toplasak ve tüm vajili arkadaşlar ulaşabilse. Inanın insan koca bir karanlık kuyuda yalnız hissediyor kendini. Ama bana benzeyen aynı sorunu yaşayan arkadaşları ve bu arkadaşlarımın başarıları beni çok motive etti. Valla kaç gündür onlar sayesinde yapabilirimi kazıdım kafama sağolsunlar. Artık yapamam yok. Ben de yapacağım ve başkalarına ışık olucam Zafer kocama kavuşursam benimdir. Heyyyyyyttt.

bu vajiyi yenen biri olarak 3 parmak aldıysan helal diyorumkıs nasıl 3 parmak soktun allah aşkınaaa

işaretle yüzük parmağımı birbirine yaklaştırdım orta parmağı da onların üzerinde tuttum inceden kalına oldu. küstüm işaretiyle iki parmağı sokar gibi. yani 2 parmaktan kalın 3 parmaktan ince oldu. 2,75 işte :)
Bu arada nefes aldım ve telkinlerde bulundum ordan bebek çıkıyor, o esneyen bişey, sen yaparsın ucunda ödül var falan falan falan. Telkinler o kadar işe yaramış ki parmakları içerde tutarken zaman geçsin diye kanal değiştiriyordum (güzel bişey yoktu ) adamı uyandırabilsem penis denemesi yapcaktım da kalkmadı :)) 3 parmağı gösterdim oha penis o kadar yok dedi :)))

Sırf şunu anlatmak için kotası dolmuş internetimi açtım telefonla bağlanmak egzersizden de zor arkadaş

Ben çalışmaya gideyim artık. 5 e kadar çalışıcam. Eh bayram gelini olmak için çok çalışmam lazım çooooook. Kpss,öys,lys neki ben daha zor bi sınava hazırlanıyorum vys ( vajiyi yenme sınavı)

valla süpersin canım helal olsun pe...girer artık 3 parmak girdiyse

kıs süpersin valla hadi bakalım allahın izniyle şu sınavı geçin yeni gelinlerimiz olsun...kolay gelsin inşallah iyi haberlerle gelirsin...

Çok net anlayabileceğimiz bir dille açıklanmış. aytutulmasi tekrar teşekkürler. görmeyenler de görsün diye alıntı yaptım tekrar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…