- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #64.721
arkadaşlar, parmak aşamasını geçtim .aparat denemye çalışıyrm kalınlaştırarak ama ilerletemiyrm.. Parmağımla yolu hemen bulurken aparatla olmuyr..yanlış mı ilerletmeye çalışıyrm acaba.. Tecrübesi, tavsiyesi olan varsa yazsııın.. Kaç gündür bunda takılı kaldım, egzersizlerde gelişme kaydetmediğm zaman moralim bozuluyr..
canım o zaman pamuk sar yumuşak oluyor o zaman...yönüne gelince olabilir dik tutarsın ilerlemez popo yönüne gitcek.bende parmak sokamadım geçenlerde fitil için soktum içim bi tuaf oldu
canım, peçeteyle sarıyrm..pamuk durmuyr.. o zamn ben incelteym biraz aparatı. peki kaç cm girdikten sonra kalınlaştırym sence? ben 5 cm girince hemen kalınlaştırdm.. şimdi zorlanıyrm.. ama sabredemiyrmm.bir an önce bitsn istiyrm egzersizlr..
naptın canım son aşamadaydın ne oldu nası gidio?
canım ne kadar uzun alırsan o kadar iyi en azından baskı ve çiş hissinede alışırsın ben 9 cm kadar sokmuştum uzunluk olarak.pamuk sarınca streçle sıkıca birde eldiven geçir kaymaz
ben de çok benzer durumdaydım, mutlaka eş parmağı ile egsersiz de yapmanızı öneririm. Ayrıca öncesinde inşirah okumak da çok rahatlatıyor. Tavsiye ederim.
bu vajiyi yenen biri olarak 3 parmak aldıysan helal diyorumkıs nasıl 3 parmak soktun allah aşkınaaa
idrar hissi mi oluşuyr?
işaretle yüzük parmağımı birbirine yaklaştırdım orta parmağı da onların üzerinde tuttum inceden kalına oldu. küstüm işaretiyle iki parmağı sokar gibi. yani 2 parmaktan kalın 3 parmaktan ince oldu. 2,75 işte :)
Bu arada nefes aldım ve telkinlerde bulundum ordan bebek çıkıyor, o esneyen bişey, sen yaparsın ucunda ödül var falan falan falan. Telkinler o kadar işe yaramış ki parmakları içerde tutarken zaman geçsin diye kanal değiştiriyordum (güzel bişey yoktu) adamı uyandırabilsem penis denemesi yapcaktım da kalkmadı :)) 3 parmağı gösterdim oha penis o kadar yok dedi :)))
Sırf şunu anlatmak için kotası dolmuş internetimi açtım telefonla bağlanmak egzersizden de zor arkadaş
Ben çalışmaya gideyim artık. 5 e kadar çalışıcam. Eh bayram gelini olmak için çok çalışmam lazım çooooook. Kpss,öys,lys neki ben daha zor bi sınava hazırlanıyorum vys ( vajiyi yenme sınavı)
Vajina dedigimiz 10-15 cm.lik boru, tamamen esnek kaslardan olusmustur. Disardan bakildiginda, duvarlari birbirine yapisik gibi durur, kendine mahsus bir sekli yoktur, içine giren cismin seklini alir. Parmagimizi soktugumuzda parmagimiz kadar, p...s girdiginde p...s kadar ve dogumda yeni dogan bir çocugun kafasi kadar genisler. Büzgülü bir etegi farkli kilolardaki kadinlarin giydigini düsünün; etek giyilmeden ince ve çok büzgülüdür. Ince belli biri giydiginde biraz genisler ve büzgüleri azalir, sisman biri giydiginde ise büyür ve büzgüler kaybolur. Vajinanin içine giren cisme göre esneyip genisleme yetenegi de böyledir. Fizyolojik olarak vajinanin iç üçte ikilik bölümünde sinir ucu yoktur, yani ne aci duyabilir ne de zevk alabilir. Vajinanin yalnizca dis üçte birlik bölümünde sinir uçlari vardir.
valla süpersin canım helal olsunpe...girer artık 3 parmak girdiyse
evet canım idrar ve gaz hissi oluşuyor zaten pe...girincede öle olacak zamanla geçiyor değişi bi his
hıım, bu arada ben aparatı incelttm parmak boyutuna getirdm.dediğn gibi pamukla sardım, streç,eldiven filan..
8 cm rahat bir şekilde giriyr..daha gitmiyr.. şimdi kalınlaştırıcm biraz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?