Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

MRB YAĞMUR SEN ÜStteykenmi deniyosunuz canım ya bende 2 parmak egzerisiz yapabiliyorum ara ara p...denemesi yapıyoruz ama olmuyor

mrb cnm..pe..s kalınlığında bir aparat yap onla biraz alıştırma yap daha sonra ister sırt üstü ister üstte dene.bu kişiye göre değişir yani şuanda benim görüşürm sırt üstü daha rahat oluyo. üstte denedim ama rahat olmadı yani.

Son düzenleme:
valla güzel olur bizim ilkler gibi karanbole gitmez ilk gecen...ben deneme nasılsa diye süslenmedim bile o gece:26::26:

Süslenmemek daha iyi aslında ne kadar anlam yüklersen o kadar zor oluyor. İlk gece için kendime gelinlik altına büstiyerli jartiyerli takım almıştım nolduuu yanarım yanarım ona verdiğim paraya yanarım :)

PEKİ SEN MUMLA MI çalışıyosun ya işte bende aparatla çalışmaya korkuyorum nedense

aparat daha verimli oluyor tavsiye ederim. gerekirse çok inceden başla. İlerlemeyi daha iyi anlıyorsun aparatta.
***aparatı yerleştirmekte zorluk çeken arkadaşlara tavsiyem önce işaret parmaklarıyla ezberlediğimiz yolu bulsunlar parmağı çıkarırken aparatı soksunlar

Süslenmemek daha iyi aslında ne kadar anlam yüklersen o kadar zor oluyor. İlk gece için kendime gelinlik altına büstiyerli jartiyerli takım almıştım nolduuu yanarım yanarım ona verdiğim paraya yanarım :)

kıs sende yenince giyersin hazırda var işte...ben şimdi giyiyom ama arkadan totiş önden göbiş çıkıyo...koçiş şimdiden çok kilo alma demeye başladı...doğumdan sonra hemen vercekmişim alsamda

ya işte aparat değilde mumla falan deneyebilirim bu şartlarda ama tedirginim nedense

ben de parlatıcıya peçete sarıyorum. :) hiç tedirgin olma parmak giriyorsa aparat neden girmesin. vajinanın aklı getirmez o kadarını parmağı alırım ama mumu almam diye hiç düşünmeden dene bence. ne geldiyse başımıza tedirginlikten geliyor zaten

kıs sende yenince giyersin hazırda var işte...ben şimdi giyiyom ama arkadan totiş önden göbiş çıkıyo...koçiş şimdiden çok kilo alma demeye başladı...doğumdan sonra hemen vercekmişim alsamda

aman şu işi beceriyim de jartiyer eksik olsun Allahım ne olur ben de hamile olayım totiş göbiş olsun bende de yarabbim :))
Hadi kızlar iyi geceler ben yatıyorum inşallah. heyecandan yatabilirsem

şekerler ben kaçtım...şehzadem bana kızıyor sanırım radyasyon karşısında oturuyom diye bugün pek kıpraşmadı:26::26::26:neyse öpüyorum hepinizi hayırlı geceler

valla çalıştıkça kolalaşıyorher şey. gelgit yapmakta zorlanıyordum bugün bebe yağı ile çok kolay oldu hatta çok kolay girip çıktı. valla çok teşekkürler bu sayfada yorumlarını paylaşanlara bende yazıyorum artık önceden sadece okurdum. yazıyorum çünkü hem birbirimizi gaza getirelim hem de sanki buraya yazınca daha istek geliyor bana. arkadşlar apartlaçalışıyorum hızlı hızlı sokup çıkarınca sanki o delik kayboluyor.sanki o kadar genişliyorki giriş çıkışla kolaylaşıyor korkmayın deneyn çok kolaylaştı çalışmam.

o zaman yarın bebeyağı alıyoruz :)

Çok net anlayabileceğimiz bir dille açıklanmış. aytutulmasi tekrar teşekkürler. görmeyenler de görsün diye alıntı yaptım tekrar.

bence de çok net ve anlaşılır... okuyunca hemen paylaşmak istedim nitekim ben demek siz demek siz demek ben demek aaahhh ahh yaşamayan bilemez Rabbim heeeeeeeeerkesleri bu dertten en geç bu bayramda kurtarsın inşallah canım benim ben teşekkür ederim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…