- 17 Nisan 2009
- 1.603
- 410
- 698
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #64.741
ben çok heyecanlıyım kızlar yarın gelinliğimi giyip bi gelin başı mı yaptırsam acaba :))
yağmurcum nasılsın?? iyileştin mi? bir iki gündr giremedm nete.. gelişme var mı??
MRB YAĞMUR SEN ÜStteykenmi deniyosunuz canım ya bende 2 parmak egzerisiz yapabiliyorum ara ara p...denemesi yapıyoruz ama olmuyor
valla güzel olur bizim ilkler gibi karanbole gitmez ilk gecen...ben deneme nasılsa diye süslenmedim bile o gece:26::26:
iyim cnm saol... ewt gelişme varr 2 gündür pe..s deniyoruzz dün ucunu alabilmiştim sadecee bugünn yarısını aldımm hatta biraz daha fazlasını çok mutlu oldum ya yarında inşallah hepsini alırım
PEKİ SEN MUMLA MI çalışıyosun ya işte bende aparatla çalışmaya korkuyorum nedense
Süslenmemek daha iyi aslında ne kadar anlam yüklersen o kadar zor oluyor. İlk gece için kendime gelinlik altına büstiyerli jartiyerli takım almıştım nolduuu yanarım yanarım ona verdiğim paraya yanarım :)
ya işte aparat değilde mumla falan deneyebilirim bu şartlarda ama tedirginim nedense
kıs sende yenince giyersin hazırda var işte...ben şimdi giyiyom ama arkadan totiş önden göbiş çıkıyo...koçiş şimdiden çok kilo alma demeye başladı...doğumdan sonra hemen vercekmişim alsamda
tebrikler :81: darısı başımıza olsun hep beraber bayrama gelin çıkalım toplu düğün
bide öyle deniycem peki mumla egzersizi yapınca tamamen artık denemeye geçiyosunuz demi direk
valla çalıştıkça kolalaşıyorher şey. gelgit yapmakta zorlanıyordum bugün bebe yağı ile çok kolay oldu hatta çok kolay girip çıktı. valla çok teşekkürler bu sayfada yorumlarını paylaşanlara bende yazıyorum artık önceden sadece okurdum. yazıyorum çünkü hem birbirimizi gaza getirelim hem de sanki buraya yazınca daha istek geliyor bana. arkadşlar apartlaçalışıyorum hızlı hızlı sokup çıkarınca sanki o delik kayboluyor.sanki o kadar genişliyorki giriş çıkışla kolaylaşıyor korkmayın deneyn çok kolaylaştı çalışmam.
Çok net anlayabileceğimiz bir dille açıklanmış. aytutulmasi tekrar teşekkürler. görmeyenler de görsün diye alıntı yaptım tekrar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?