- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #64.761
iyim cnm saol... ewt gelişme varr 2 gündür pe..s deniyoruzz dün ucunu alabilmiştim sadecee bugünn yarısını aldımm hatta biraz daha fazlasını çok mutlu oldum ya yarında inşallah hepsini alırım
ay tutulması, arkadaşım ne aşamadasın? iki gündür giremedim nete..
o zaman yarın bebeyağı alıyoruz :)
canım ben de bi fırsat bulamadım adam akıllı kaç gündür misafir falan filan bugün de kayınvalidemler vardı Allahtan onlar geçe kalmıyorlar :) neyse ben yaptıklarımı anlatayım şimdi. dün kullandığım iki parmak boyutundaki aparatıma 5 kaç peçete sararak denedim ve oldu sadece içerde biraz yanma oldu o da üşütmekten olabilirmiş... bugün de aynı aparatı ve p..s ucunu denedik dün ucunu çok az almıştım ama bugün daha rahat bi şekilde aldım. aparat gibi giriyo zaten hiç bi sıkıntı olmuyor.. öyle işte sen neler yaptın?
bi kaç soru sormuşsun sanırım nazlı yardım etmiş ben de aparatımı kaleme pamuk sardım üzerine jelatin geçirdim üzerine eldiven geçirdim ve öyle yapmıştım sonra eldiveni atıyorsun tabi kullanınca o jelatinin üzerine peçete sardım üzerine tekrar jelatin geçirdim ve pre....f geçirdim onunla egzersiz yaptım.aparat daha rahat oldu benim için de yolu daha rahat buluyorsun ilk önce küçük aparatla baya vakit geçirmeni öneriyorum ben öyle yaptım ona iyice alıştım git geller yaptım çok rahat oldu artık iyice alışmıştı ona sonra kalınlaştırdım.öyle işte :)
senin de haberlerini bekliyorum canım egzersizlerini yaz mutlaka öpüyorum
canım, senin adına çok sevindim.. bunlar çook güzel gelişmeler.. yağmur da sen de başa baş gidiyorsunuz.. maşallah.. neredeyse oldu olacak..
ben de apartımı incelttim.. ölçerek gidecğm kalınlığını ve boyunu.. sanırım çok kalına birden geçtm oyüzden olmadı.. buraya yazdktn sonra 5cm kalınlıkla başladm, 8 cm kalınlığa kadr çalıştm..rahat girdi, 8-9 cm kadr..
evet canım iyi yapmışsın yavaştan git acele etme yoksa ters teper ben biraz acele edeyim dedim moralim sıfırlandı 2 gün boyunca kötü oldum hiç bişey yapamadım. inceyi yapabildiğini görünce aynı gün içinde tek kat tek kat kalınlaştırarak yapabildiğin yere kadar yaparsın yine..git geller orayı daha da esnetiyor ve seni alıştırıyor mutlaka git gellerini ihmal etme... bi de ben egzersizimi yapmadan önce bi öncekini tekrarladım hep o şekilde devam ettirdim.. ve bu benim bi sonraki aşama için daha rahat olmamı sağladı...
sen de süper gidiyorsun maşallah en önemlisi azim ve başarmayı istemek ama gerçekten istemek ! yani ben istiyordum ama hiç bu kadar istememişim diyorum kendime bu kadar istesem 2 senemi boşa harcamazdım...
ha gayret kızlar hepimiz yeneceğiz inşallah kendimize güvenelim.. başarıya çook az kaldı inşallah...bana dua et canım benim de dualarım seninle ve bütün kızlarla :)
senin girdiğini görünce cevabını bekledim canım ben çıkayım artıkın kendine cici bak
bence de çok net ve anlaşılır... okuyunca hemen paylaşmak istedim nitekim ben demek siz demek siz demek ben demek aaahhh ahh yaşamayan bilemez Rabbim heeeeeeeeerkesleri bu dertten en geç bu bayramda kurtarsın inşallah canım benim ben teşekkür ederim...
günaydın fıstıklar bende geçmişi okuyamadım o kadar çeneniz düşmüş ki.... albuena seni merak ettiğim için hemen açtım sende varmı güzel haberler
Günaydın canım, bende şu an için iyi haber yok malesef ,regl oldum denemelere başlamak için bitmesini bekliyorum. İnşallah bitiminden sonra hemmen çalışmalara başlıycaz ve bu dertten kurtarıcam kendimi. SEnde ne var ne yok canım?
canım bebe yağı mantar yapabilir diyorlar ama ben kullanmadım hiç o yüzden. sen ne kullanıyorsun normalde ben ultrason jeli aldım çok faydası var hem zararsız hem kayganlığı baya arttırıyor
istatistiklere göre vajinismuslu kadınların eşleri genelde iyi kalpli anlayışlı erkeklerden oluşuyormuş..
bilinçaltımızda küçük bir kız çocuğu varmış o my god
Günaydın cancağızım, nbr:)) Bittimi reglin başladın mı egzersizlere, dökül bakalım:)))
günaydın canım bitti reglim.evet aslında sayfaları okuyup çıkacaktım.moralim çok bozuk.parmağımı alamıyorum her orucumu ağlayarak açıyorum dua ediyorum ediyorum kurtulayım diye şu illetten olmuyo .çok hırslandım yapacam diye korkmuyorumda artık ilişkiye girerken ama yine olmuyo iki gündür kaç defa deneme yaptım.insan kendi organından nefret edermi ya sinir oluyorum gıcık oluyorum deli oluyorum.neyse anlayacağın pek ii deelim.nette gidip geliyo giremicem galiba forma öpüyorum seni.(bu arada mucizevi bi dua bilen varsa lütfen yazsın )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?