Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

millettttttttttt napıyonuzzz hiç özlemedinizmi beni ya ((( kıslar hiç haber veremedim ya ben telefondan giriyordum nete ama tel bozuldu ve en az 15 gün daha yapılmayacak offfff çok sıkıldım yaaaaa... bayramda yada bayram sonu anca girebilirim siteye... thejust tatlım ne kadar sevindim anlatamam gülüm ya ALLAH ım başka dert sıkıntı vermesin... ya ramazan girdi ben bişi yapamıyom banada dua edin lütfen... öpüyorum hepinizi iftardan sonra:)))) kendinize çok çok iyi bakınnnnnnnnnnn inşaahha büssürü yenen ve hamiş vardır yaaaaaaaaaa

merhaba arkadaşlar ben eşimin p...nin bi kısmını içime alabiliyorum ancak biyerden sonra çook acı oluyo kasıyorum kendimi.doktora gittim kızlık zarı bozulmamış, vajinimus değilmişim parmak egzersizini hiç yapamıyorum p...i yine bi miktar alıyorum.ne yapmam gerekiyor bilemiyorum

kızlar bişey sorucam ben egzersizde işaret parmağının hepsini alabiliyorum tamam da parmak içerdeyken çok rahatsız oluyorum bacaklarımı kapatıyorum gevşeyemiyorum sizde de böyle oluyo mu.biz eş parmağıyla yapıyoruz öyle daha kolayıma geliyo ama işte şu sıkma(

ben de şu an aynı durumdayım.kanaman falan olmadı mı daha önce?dr ne yapman gerektiği konusunda bir şey demedi mi?

ben de şu an aynı durumdayım.kanaman falan olmadı mı daha önce?dr ne yapman gerektiği konusunda bir şey demedi mi?

yaslandımnasılsın..yarın büyük gün dimi:79:

saol canim iyim sen nasilsin. yarin büyük gün ama esim beni biraz sinir etti, yarinki randevumuzu hatirlattim. ama esim bilmiyor tabiki gelip 1sey imzalayacagini saniyor. iste dedim yarin aksam 6.tida randevumuz var,sonra biraz gezeriz o.da hemen o.saatde ben ise basliyorum.ya dedi. 1tane indiresim geldi yalanci, görende isci sanir, kendi isyeri istedigi zaman gidebilir istedigi zaman kapatabilir ama yok güya alkinca böyle yapip beni smartmicak, yoksa allah muhafaza hergün isterse yaslandim ne yapar kendisi. eger yarin benim doktorla görüsmem ultraayon bitene kadar gitmeye yada homurdanmaya baslamaz, yoksa pataklarim onu hamile oldugumu söylememde o.gün eve gitmemde. of.ya bizim doktorda bazen bekletiyor ya insallah bekletmez bu sefer yoksa bizimkinim cinleri gelir e.onun cinleri gelincede benim.de cinlerim gelir.

hiç kanamam olmadı kızlık zarı normalmiş yani tam birleşmede kanama olması lazımmış.eşim de daha önce birliktelik yaşamamiş ben de öyle kasılınca bağırınca geri çekiliyo yarısı filan giriyo girerken problem yok ama bi yer var oraya değince dişlerimi sıkıyorum ağlıyorum.sen de kanama oldu mu?

Nedendie bilmem, evlilik üzerinden 1 yıl geçmeden hamile kalmayı düşünmüyorum diyen ben, acayip şekilde bebek istemeye başladım. Ne olaki şimdi bu ya

bizden mi etkileniyon kıs yoksambide vajiliyken bende öleydim 1 sene yapmam diyordum o işi yapamayınca nerde bebek görsem gözlerim dolardı...Rabbimde hemen verdi zaten kazara oldu ama iyi ki olmuş böcüküm Rabbim onu bize bağışlasın darısı başınıza

Nedendie bilmem, evlilik üzerinden 1 yıl geçmeden hamile kalmayı düşünmüyorum diyen ben, acayip şekilde bebek istemeye başladım. Ne olaki şimdi bu ya

bizden mi etkileniyon kıs yoksambide vajiliyken bende öleydim 1 sene yapmam diyordum o işi yapamayınca nerde bebek görsem gözlerim dolardı...Rabbimde hemen verdi zaten kazara oldu ama iyi ki olmuş böcüküm Rabbim onu bize bağışlasın darısı başınıza

canım haklısın kesinlikle hazırlık yapıp kendini sartlayınca daha cok geriliyor insan. ben ne zman kas gevşetici içip emla sürüp denemeye kalksam eşimi itiyorum gerginlikten. ama hiç hazırlık yapmadan doğaclama deneme yaptığımızda hiç gerilmiyorum cok da basarılı oluyor denemeler. esimle de konustuk artık ''bu aksam deneyelim'' gibi konusmalar yapmıcaz. o an istiyorsak denicez. son 2 seferdir böyle yapıyoruz,ilaçız ve kremsiz olmasına rağmen cok iyi gidyior. kızlar kendinizi kasmayın acıyacak diye,acıyı değil o an ki zevki düşünün sadece. ben inanıyorum zafere emin adımlarla yaklastığımı hissediyorum!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…