- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #64.781
aaaa, nerdesiniz kızlar ya, ne kadar boynu bükük kalmış bugün bu forum? alooo!!!
mrb scarlet..naptın ne alemde egzersizlerin..
merhaba arkadaşlar ben eşimin p...nin bi kısmını içime alabiliyorum ancak biyerden sonra çook acı oluyo kasıyorum kendimi.doktora gittim kızlık zarı bozulmamış, vajinimus değilmişim parmak egzersizini hiç yapamıyorum p...i yine bi miktar alıyorum.ne yapmam gerekiyor bilemiyorum
merhaba arkadaşlar ben eşimin p...nin bi kısmını içime alabiliyorum ancak biyerden sonra çook acı oluyo kasıyorum kendimi.doktora gittim kızlık zarı bozulmamış, vajinimus değilmişim parmak egzersizini hiç yapamıyorum p...i yine bi miktar alıyorum.ne yapmam gerekiyor bilemiyorum
yaslandımnasılsın..yarın büyük gün dimi:79:
ben de şu an aynı durumdayım.kanaman falan olmadı mı daha önce?dr ne yapman gerektiği konusunda bir şey demedi mi?
fiesta diye bi jel güzel değil. Bugün yenisini alcam ultrason jeli mi alayım
Nedendie bilmem, evlilik üzerinden 1 yıl geçmeden hamile kalmayı düşünmüyorum diyen ben, acayip şekilde bebek istemeye başladım. Ne olaki şimdi bu ya
Nedendie bilmem, evlilik üzerinden 1 yıl geçmeden hamile kalmayı düşünmüyorum diyen ben, acayip şekilde bebek istemeye başladım. Ne olaki şimdi bu ya
sen oruc tutabiliyormusun canim
İlk günaydını ben deyim arkadaşlar, ben de dün gece deneyim dedim ama sonu hüsranla bitti ama olsun p....i ucuna da olsa değdirebildim bacaklarımı açamıyordum eşimi araya alamıyodum en azından onu yapabildim. bu yolda herşey mübah diyorum pasifloramıymış alkolmuş işe yarasa valla hiçbirşey umrumda değil değil de yaramıyo hazırlık yapınca olmuyor doğaçlama olacak galiba hazırlık yapınca kafa direkt orda hep bir tetikde bekliyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?