- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #64.801
canım ultrason jeli zararsız hem de ucuz istediğin kadar çok kullanabilirsin yani bana da onu önerdiler ben de onu aldım :)
çok şükür valla burası bağımlılık yapıyo bize böyle uzak kalınca olmuyo yaa soracaklarımız oluyor paylaşacaklarımız oluyor yani di mi ama :)
bana da doktor onu önermişti ama eczaneden nasıl isteyeceğimi bilemedimbir ismi filan var mı?
ewt ya aynen yaniii bugün bi boşlukta hissettim kendimiii
Kızlaaaar sıcağı sıcağına flaş haber!nihayet ben de başardımmmm
genelde yaşamayanlar son derece anlayışsız olur. Teşekkür ederiz :)
merhaba kızlar 1 saat önce kuşadasından döndüm :) dr için gitmiştim ama dr gitmeden vajilikten kurtuldum artık tamamen rahatım burda bana destek olan tüm arkadalarıma sonsuz tşk ederim bende yendim diyebilirmiyim diye bilgisayar başında aylarca göz yaşı dökmüştüm ama emin olunki o kadar basitmişkiben yendiysem herkes yener bunu ciddi olarak söylüyorum ben iğne bile vurulamayan insanım darısı tüm arkadaşlarımın başına umarım tez zamanda hepiniz kurtulursunuz
tebrikler
şimdi benim haberlerimi dinleyin :)
ben de bu gece önce biraz egzersiz yaptım. 3 parmak alabildim yine üstelik bu sefer emlasız ama aparatı alamadım çok sert geldi dün tahriş olmuş galiba bütün gün sızladı, emlaya da o yüzden cesaret edemedim.
Sonra penis denemesi yaptık çok zorlandım yine ama gelişme var epey. Ucunu aldım biraz, sonra biraz sonra yarım (bence yarıdan çoktu) ama bi türlü anlaşamadık ben tut diyorum o gitgel yapmaya çalışıyor.
Bacaklarımı çok kasıyorum ben ya adamı mengene gibi sıkıyorum. şimdi hala bacaklarım tir tir titriyo sıkılmaktan.
Başarılı olamadım ama gelişme olduğunu gördüm.
Reglime çok az kaldı o düşündürüyor beni 8 gün ara vermek istemiyorum
vajiliği yenen arkadaşlara bi sorum olucak benden kırmızı hiç gelmiyo acaba çokmu esnettim dr giysemmi
aaaaaaa tebrikler canım çok sevindim darısı diğer kızların başına... kızlar hadi gaza gelin tek tek dökülün bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?