Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ben bu akşam eşimin orta parmağını rahatlıkla içime aldım çıkardım aldım çıkardım.hatta espri yaptı bana kociş bu ne lan gevşemişsin iyice sen diye...
sonra penis denemesine geçtik.yarısından fazlasını kolayca rahatlıkla içime aldım ama hepsini alamadım zorlasam olurdu belki ama kasmak istemedim...çünkü kasılıyordum içimdeyken...bir daha ki penis denemem perşembe...o güne kadar eşimin ve kendimin parmaklarıyla çalışırım artık
ben bugün jinekoloğa gittim orda bir sürü hamile kadın gördüm sonra kendimi özel hissettim birden...ancak bir vajinismuslu penis ve vajinanın buluşmasını olağanüstü bulabilir ve bir bebeğin mucizevi oluşumuna bu kadar yakından tanıklık edebilir diye düşündüm...
uzmanlar diyor ki, vajinismusu yenen kadınların cinsel hayatları ve eşler arası diyalogları diğer çiftlere göre daha doyurucuymuş her anlamda...
hayatında en basit sıradan günlük bir işini bile binbir zahmetle tamamlayan ben, gerdek gecemi de bir çırpıda geçirmemiş olmama hayret etmiyoum artık..büyüklerin dediği gibi,zahmette rahmet vardır...Allahın izniyle bayrama kadar biz bu sorunumuzu yeneriz ve kalan ömrümüzde de vaji tecrübesi yaşamış olmanın artılarını görürüz inşallah...söyleyeceklerim bu kadar

genelde yaşamayanlar son derece anlayışsız olur. Teşekkür ederiz :)

rica ederim ben sadece kendimi bu durumda olanların yerine koyarak düşündüm sonuçta bende bayanım ve benimde başıma gelebilirdi anlayaşızsız davranmak ne demek...
umarım en kısa zamanda bütün sıkıntılarınızdan kurtulurusunuz.

merhaba kızlar 1 saat önce kuşadasından döndüm :) dr için gitmiştim ama dr gitmeden vajilikten kurtuldum artık tamamen rahatım burda bana destek olan tüm arkadalarıma sonsuz tşk ederim bende yendim diyebilirmiyim diye bilgisayar başında aylarca göz yaşı dökmüştüm ama emin olunki o kadar basitmişkiben yendiysem herkes yener bunu ciddi olarak söylüyorum ben iğne bile vurulamayan insanım darısı tüm arkadaşlarımın başına umarım tez zamanda hepiniz kurtulursunuz

tebrikler canım Rabbim başka sıkıntı vermesin çok sevindim

Kızlaaaar sıcağı sıcağına flaş haber!nihayet ben de başardımmmm

tebrikler

şimdi benim haberlerimi dinleyin :)
ben de bu gece önce biraz egzersiz yaptım. 3 parmak alabildim yine üstelik bu sefer emlasız ama aparatı alamadım çok sert geldi dün tahriş olmuş galiba bütün gün sızladı, emlaya da o yüzden cesaret edemedim.
Sonra penis denemesi yaptık çok zorlandım yine ama gelişme var epey. Ucunu aldım biraz, sonra biraz sonra yarım (bence yarıdan çoktu) ama bi türlü anlaşamadık ben tut diyorum o gitgel yapmaya çalışıyor.
Bacaklarımı çok kasıyorum ben ya adamı mengene gibi sıkıyorum. şimdi hala bacaklarım tir tir titriyo sıkılmaktan.
Başarılı olamadım ama gelişme olduğunu gördüm.
Reglime çok az kaldı o düşündürüyor beni 8 gün ara vermek istemiyorum

Ben de 2 gün önce bu durumdaydım,bacaklarım zangır zangır titriyordu=)Aparatları peçeteyle sarmayı dene,hatta ben ucunu pamukla diğer taraflarını havlu kağıtla sardım girmesi daha kolay oldu tavsiye ederim,zafere yaklaşmışsın azmedince oluyor az daha sık dişini

aaaaaaa tebrikler canım çok sevindim darısı diğer kızların başına...kızlar hadi gaza gelin tek tek dökülün bakalım

Amin Amin canım ya sana ve burdaki bütün arkadaşlara da teşekkür ediyorum,acayip hırslandım sayenizde,başaranların olduğunu görmek insanın başaracağına olan inancını artırıyor.Siz olmasanız yapamazdım bu kadar sürede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…