- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #64.821
dert ettiğin şeye bakşu illetten kurtulmuşsun koy kırmızı da olmasın
Ben de 2 gün önce bu durumdaydım,bacaklarım zangır zangır titriyordu=)Aparatları peçeteyle sarmayı dene,hatta ben ucunu pamukla diğer taraflarını havlu kağıtla sardım girmesi daha kolay oldu tavsiye ederim,zafere yaklaşmışsın azmedince oluyor az daha sık dişini
Amin Amin canım ya sana ve burdaki bütün arkadaşlara da teşekkür ediyorum,acayip hırslandım sayenizde,başaranların olduğunu görmek insanın başaracağına olan inancını artırıyor.Siz olmasanız yapamazdım bu kadar sürede
teşekkür ederim canım bi yandan geldiğim aşamayı gördüm bugün biyandan da moralim bozuldu olmadı diye. bide çok yoruldum yaaa bu nedir arkadaş sanki bi ton kömür taşımışım. bi de kocam şansıma gergindi bugün yarın daha iyi olacak inşallah. yarın güzel egzersiz yapmam lazım. bide pozisyon ayarlayamıyoruz biz
teşekkür ederim canım bi yandan geldiğim aşamayı gördüm bugün biyandan da moralim bozuldu olmadı diye. bide çok yoruldum yaaa bu nedir arkadaş sanki bi ton kömür taşımışım. bi de kocam şansıma gergindi bugün yarın daha iyi olacak inşallah. yarın güzel egzersiz yapmam lazım. bide pozisyon ayarlayamıyoruz biz
canım benim siz istemezseniz inan bizim bi etkimiz olmazdı...hırsın ve azminle yendin çok şükür darısı tez zamanda diğer kızların başına inşallah...BIDIKCAN yeterki kırmızı gelmesin bence telaş etme...egzersiz esnasında esnemiştir...
bebeğim dert etmiyorum bi arkadaşımın esnekti kırmızı gelmedi ama hamileliğinin 5 ayında gelmişti baskıdan dolayı o acıdan dedim dr gitsemmi diye yoksa tabiki umurumuzda değil kırmızı olmuş olmamış
evet o biraz sıkıntı,benim eşim fazla laf dinlemeyen biri bu konuda,dur dediğim yerde durmadığı için panik oluyordum onun için ben üstte olunca kontrol bende oldu ve daha kolay ilerledim.bir de ben alttayken acı hissediyordum kasıldığım için olabilir,kişiden kişiye değişir mi bilmiyorum,deneye deneye bulunur sanırım en uygun pozisyon
Kızlaaaar sıcağı sıcağına flaş haber!nihayet ben de başardımmmm
canım haklısın çok esnetmiş olabilirim ben genelde makyaj malzemelerimi kullanıyordum egzersiz içinhay allahım elime ne geçerse soku veriyordum şimdi 1 haftadır rimelimi kullanırken eşim pis pis sırıtıyor
canım bizde her pozisyonu denedik en son karşı karşıya durup o altta ben üstte durduk eş,m vaji girişimi görebiliyordu eliyde koydu hafif itti olmadı dur dur diye diye olmuş megerse halada öle deniyorum ilerleyen zamanlarda pozisyon değişebilir bide bu şekilde dene istersen
bıdıkcan, scarlet82, tebrik ediyoruuum...
çok sevindim.. ne güzel.. kurtuldunuz bu dertten...
bize de motive oluyor..
bu arada egzersiz yapacğm, dua edin bana, aşama kaydedebileyim..
canım site yine gidip geliyor heralde :) sen naptın egzersizini bugün yazmamışsın yazamamışsın demem daha doğru sanırım siteden dolayı
ben daha yapmadım az sonra yapıcam inşallah yapınca yazarım buraya site açılırsa
tebriklerrr cnmmmdarısııı bizlerin başına inşalahhhh
teşekkürleersizden de bir atak bekliyoruz en kısa zamanda inşallah
cnm yaptım geldim egzersizimi ama bugünn hiç ilerliyemedim hatta dünden dahada kötüydü yadün pe..s yarısından biraz fazlasını almıştım ama bugünn ucunu alabildim sadece ya neden böle olduu anlamadımm :44:sen yaptınmııı cnmm
bıdıkcan, scarlet82, tebrik ediyoruuum...
çok sevindim.. ne güzel.. kurtuldunuz bu dertten...
bize de motive oluyor..
bu arada egzersiz yapacğm, dua edin bana, aşama kaydedebileyim..
cnm yaptım geldim egzersizimi ama bugünn hiç ilerliyemedim hatta dünden dahada kötüydü yadün pe..s yarısından biraz fazlasını almıştım ama bugünn ucunu alabildim sadece ya neden böle olduu anlamadımm :44:sen yaptınmııı cnmm
sıkma canını ben ilk başarılı denemeden sonra 2 gün yapamamıştım hep kasıyoruz kendimizi aslında hiç zor değilmiş banada siteden başaran arkadaşlar yazıyordu inanmıyordum ama emin olki hiç zor değil vajina girişi hisli 1,5 cm kadaryteri sonrasında his yok en azından bana öyle demişlerdi bundan cesaret alarak yapmıştım sende öyle düşün 2 cm girdi artık his yok diye diye yenersin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?