Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

teşekkür ederim canım bi yandan geldiğim aşamayı gördüm bugün biyandan da moralim bozuldu olmadı diye. bide çok yoruldum yaaa bu nedir arkadaş sanki bi ton kömür taşımışım. bi de kocam şansıma gergindi bugün yarın daha iyi olacak inşallah. yarın güzel egzersiz yapmam lazım. bide pozisyon ayarlayamıyoruz biz

canım benim siz istemezseniz inan bizim bi etkimiz olmazdı...hırsın ve azminle yendin çok şükür darısı tez zamanda diğer kızların başına inşallah...BIDIKCAN yeterki kırmızı gelmesin bence telaş etme...egzersiz esnasında esnemiştir...

canım bizde her pozisyonu denedik en son karşı karşıya durup o altta ben üstte durduk eş,m vaji girişimi görebiliyordu eliyde koydu hafif itti olmadı dur dur diye diye olmuş megerse halada öle deniyorum ilerleyen zamanlarda pozisyon değişebilir bide bu şekilde dene istersen

evet o biraz sıkıntı,benim eşim fazla laf dinlemeyen biri bu konuda,dur dediğim yerde durmadığı için panik oluyordum onun için ben üstte olunca kontrol bende oldu ve daha kolay ilerledim.bir de ben alttayken acı hissediyordum kasıldığım için olabilir,kişiden kişiye değişir mi bilmiyorum,deneye deneye bulunur sanırım en uygun pozisyon

canım haklısın çok esnetmiş olabilirim ben genelde makyaj malzemelerimi kullanıyordum egzersiz için hay allahım elime ne geçerse soku veriyordum şimdi 1 haftadır rimelimi kullanırken eşim pis pis sırıtıyor

benim ki duruyo da ben güvenemiyorum yine de durmaya da bilir ya durmazsa. çünkü bikere durmamıştı evliliğimizin 3. günü kırmızıyı gördüğüm gün. öyle bi çığlık atmıştım kiii hiç öyle bi acı hissetmemiştim. Ama sonra egzerside aynı acıyı hissettim aaa o kadar da gebercek gibi bi acı değilmiş niye kendimi parçalamışım ki dedim nasıl abarttıysam
şimdi iyi bi fikrim geldi. egzersizlerimi sanki üstteymiş gibi yapınca üstteyken deneme yapıcam çünkü kontrolü elden bırakmak istemiyorum üsttede yolu bulamıyorum. üstteyken yol nerde bi öğreniiim

bıdıkcan, scarlet82, tebrik ediyoruuum...
çok sevindim.. ne güzel.. kurtuldunuz bu dertten...
bize de motive oluyor..

bu arada egzersiz yapacğm, dua edin bana, aşama kaydedebileyim..

bunu da deniycem teşekkür ederim tavsiyen için

bıdıkcan, scarlet82, tebrik ediyoruuum...
çok sevindim.. ne güzel.. kurtuldunuz bu dertten...
bize de motive oluyor..

bu arada egzersiz yapacğm, dua edin bana, aşama kaydedebileyim..

canım eğzersize başlamadan önce derin derin nefes al ıkın ıkınınca vaji açılıyor birde ben ilk başarılı olduğumuz denemede 10 dakika kovanın içine kaynar su koyup üstüne oturmuştum( buhara oturdum yani ) sonrada jelledim o gece oldu p.. denemesinde bide bu şekilde dene istersen

Son düzenleme:

cnm yaptım geldim egzersizimi ama bugünn hiç ilerliyemedim hatta dünden dahada kötüydü ya dün pe..s yarısından biraz fazlasını almıştım ama bugünn ucunu alabildim sadece ya neden böle olduu anlamadımm :44:sen yaptınmııı cnmm

sıkma canını ben ilk başarılı denemeden sonra 2 gün yapamamıştım hep kasıyoruz kendimizi aslında hiç zor değilmiş banada siteden başaran arkadaşlar yazıyordu inanmıyordum ama emin olki hiç zor değil vajina girişi hisli 1,5 cm kadaryteri sonrasında his yok en azından bana öyle demişlerdi bundan cesaret alarak yapmıştım sende öyle düşün 2 cm girdi artık his yok diye diye yenersin inşallah

hep ilerleme olmuyor arada geriliyor normal süreç bu şekilde ilerliyor sanırım,çok kişiden duydum bunu çünkü,psikolojiye göre değişiyor olabilir,yani gayet normalsin sıkma canını=)

ya ne bilim dün çok iyiydii ama bugün sanki orası bile açılmadıı zar zor ucunu alabildim sadece.. bide bugün pek isteklide değildimm yaa bugün siteyede giremedim ya sorun vardı ondan heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…