- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #64.841
hep ilerleme olmuyor arada geriliyor normal süreç bu şekilde ilerliyor sanırım,çok kişiden duydum bunu çünkü,psikolojiye göre değişiyor olabilir,yani gayet normalsin sıkma canını=)
Sağol canımEgzersizler kesinlikle çok faydalı oluyor hiç aksatma,kolay gelsin
tebrk ederim canm yaa negüzel başarmışsındarısı bize artıkın işallahhhhhhh
ya ne bilim dün çok iyiydii ama bugün sanki orası bile açılmadıı zar zor ucunu alabildim sadece.. bide bugün pek isteklide değildimm yaa bugün siteyede giremedim ya sorun vardı ondan heralde
canım bu sitede sihirli birşey var zatenbende burası olmadan egzersiz bile yapamazdım moral oluyor burası insana hırslanıyorsun hepimiz aynıyız aynı derdi paylaşıyoruz seni burda herkes anlıyor kimse yadırgamıyor inşallah tez zamanda yenersin
ya bide benim kocam tuttu tam da denemeye konsantre olduğum akşam bacısını aradı yanımda biliyor ki ben onun adını duyunca sinirlerim hopluyor, kasılıyorum, geriliyorum, hatta vajinismusumun düğünümü burnumdan getiren o mahlukun yüzünden olduğunu bile düşünüyordum. uzun zamandır görmüyorum duymuyorum derken nasıl hatırlattı bana şunu bu gece. Hiç moralimi düzeltemedim bugün onun yüzünden :95:
Kızlaaaar sıcağı sıcağına flaş haber!nihayet ben de başardımmmm
merhaba kızlar 1 saat önce kuşadasından döndüm :) dr için gitmiştim ama dr gitmeden vajilikten kurtuldum artık tamamen rahatım burda bana destek olan tüm arkadalarıma sonsuz tşk ederim bende yendim diyebilirmiyim diye bilgisayar başında aylarca göz yaşı dökmüştüm ama emin olunki o kadar basitmişkiben yendiysem herkes yener bunu ciddi olarak söylüyorum ben iğne bile vurulamayan insanım darısı tüm arkadaşlarımın başına umarım tez zamanda hepiniz kurtulursunuz
Benzer bir durum bende de var,nefret en çok bulunduğu bünyeye zarar veriyor haberin olsun=)mümkün olduğu kadar önemsememeye çalış,yokmuş gibi davranmaya çalış zira nefret o kişiyi ciddiye aldığını gösteriyor.Ben önemsemiyorum artıksen sorununa odaklan eşinle aran iyiyse gerisi ayrıntı boşver:82:
ben çıkayım artık zafer sarhoşluğundan uyumayı unuttum=)iyi geceler herkese...
çok haklısınız 10 aydır hiçbişekilde egzersize yanaşmayan ben, 3 günde bu kadar hevesle egzersiz yapıyorsam bunu burdakilerin desteğine borçluyum. 3 gün gaz aldım o kadar, bugün site gitti gazım kaçtı
ay ama moralim çok bozuk yaaa tekrar nasıl hırslanıcam
Kızlaaaar sıcağı sıcağına flaş haber!nihayet ben de başardımmmm
cnm yaptım geldim egzersizimi ama bugünn hiç ilerliyemedim hatta dünden dahada kötüydü yadün pe..s yarısından biraz fazlasını almıştım ama bugünn ucunu alabildim sadece ya neden böle olduu anlamadımm :44:sen yaptınmııı cnmm
egzersiz yapan arkadaşlar egzersizler bitene kadar pe...denemesi yapmayın...ne zaman ki pe...kalınlığında aparat rahat oldu rahat içinize aldınız o zaman pe...denemesine geçin...egzersizler esnasında pe...denemeyi yasaklıyorummm sizeeeeçünkü denemeler hüsran olunca hevesiniz kaçıyor
canım hiç üzülme ben de aynı senin gibyim hiç ilerleyemedim hatta dünden daha kötü yani... napalım biz de yarın ilerleriz bazen elimizde olmayan sebeplerden dolayı böyle olabiliyor...ayy bilgisayarım takılıyor bişey yazamadım yaa iki saattir.
bu arada BIDIKCAN seni de tebrik ederim...
evet, haklısın nazlıcım.. bende öyle oluyr.. bu aşamada denediğimiz zamn daha çok moralimz bozuluyr.. sanki egzersizin faydası olmamış gibi geliyr. çünkü o esnada aynı tepkileri veriyrm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?