- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #64.861
canım hiç üzülme ben de aynı senin gibyim hiç ilerleyemedim hatta dünden daha kötü yani... napalım biz de yarın ilerleriz bazen elimizde olmayan sebeplerden dolayı böyle olabiliyor...ayy bilgisayarım takılıyor bişey yazamadım yaa iki saattir.
bu arada BIDIKCAN seni de tebrik ederim...
arkadaşlar,ben de egzersz yapıyrdm az önce. aparatı 1 er cm kalınlaştırak deniyrm. dün 8 cm e kadar oldu. bugün de kaldığm yerden devam edeym dedim bir hevesle.. 9, 10 oldu.. ama 11 cm geldiğmde hiç yapamadım. kaç kere denedim..en fazla 1 cm giriyrdr, gitmiyr..
nerde takılıyorsun tatlım[/QU
aparatı 1 er cm kalınlaştırarak egzersz yapıyrdm ya.. dün 8cm de kalmıştm. bugün kaldğm yerden başladm. 9cm, 10 cm oldu.. 11 cm e geldm ilerlemiyr. 1 cm giriyordur en fazla.
canım şimdi gördüm kusura bakma...bu santimler kalınlık mı uzunluk mu anlayamadım.ama bence güzel ilerlemişin canım...yarın sakin kafayla tekrar yaparsın bu gecelik yeter demiş vajinan o yüzden kapamıştır
bu santimler, kalınlık canım. uzunluk olarak da 8- 9 cm ilerliyr..
yağmurcum iyi sahurlar canım yarın daha iyi haberler veririz inşallah birbirimize...
mihrimahhcım sen de gayet güzel ilerliyorsun bence canım... en azından bizim gibi kaldığın yerde kalmamışsın bak ilerleme var ne güzel maşallah
inşallah yarın biraz daha yol katederz.. canım.. dualaımdasnz..
egzersiz yapan arkadaşlar egzersizler bitene kadar pe...denemesi yapmayın...ne zaman ki pe...kalınlığında aparat rahat oldu rahat içinize aldınız o zaman pe...denemesine geçin...egzersizler esnasında pe...denemeyi yasaklıyorummm sizeeeeçünkü denemeler hüsran olunca hevesiniz kaçıyor
herkese hayırlı sahurlar kızlar bu mübarek günlerde birbirimize dua etmeyi unutmayalım her zaman sizlerde benim dualarımdasınız. rabbim kısa zamanda herkese yenmeyi nasip etsin inşallah. ben ramazandan dolayı egzersizleri yapamıyorum gusül bozulacakmı bozulmayacakmı hep tereddütteyim ne yapsam acaba ramazan bitse diyemi beklesem??? başaran arkadaşları tebrik ediyorum hamiş olanlarada Allah hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah
merhaba kızlar 1 saat önce kuşadasından döndüm :) dr için gitmiştim ama dr gitmeden vajilikten kurtuldum artık tamamen rahatım burda bana destek olan tüm arkadalarıma sonsuz tşk ederim bende yendim diyebilirmiyim diye bilgisayar başında aylarca göz yaşı dökmüştüm ama emin olunki o kadar basitmişkiben yendiysem herkes yener bunu ciddi olarak söylüyorum ben iğne bile vurulamayan insanım darısı tüm arkadaşlarımın başına umarım tez zamanda hepiniz kurtulursunuz
Kızlaaaar sıcağı sıcağına flaş haber!nihayet ben de başardımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?