Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

sendemi cnm yaaa neden biz böle olduk bugünn nese ama moral bozmak yok tmm yarın inşallahh çok iiy olcak iyi haberlerlee gelcezz inşallahhh

canım şimdi gördüm kusura bakma...bu santimler kalınlık mı uzunluk mu anlayamadım.ama bence güzel ilerlemişin canım...yarın sakin kafayla tekrar yaparsın bu gecelik yeter demiş vajinan o yüzden kapamıştır

yağmurcum iyi sahurlar canım yarın daha iyi haberler veririz inşallah birbirimize...

mihrimahhcım sen de gayet güzel ilerliyorsun bence canım... en azından bizim gibi kaldığın yerde kalmamışsın bak ilerleme var ne güzel maşallah

Son düzenleme:
bu santimler, kalınlık canım. uzunluk olarak da 8- 9 cm ilerliyr..

bence çok güzel canım sanırım pe...kalınlığına ulaşmıştır yada yakındır...pe...kalınlığına gelene kadar çalış canım 1-2 günlük işin kalmış.takıldığın yerde hemen yaz ya burdan ya özelden ya msn den girdiğimde cevaplarım bi şekilde.pe....denemek yok egzersiz bitene kadar kızlarrrrrr sizlerin yenmesini çok istiyorum...herkes yensin ve kurtulsun...çok öpüyorum hepinizi artık yatım dinleneyim görüşürüz yarın inşallah...

evet acele etmememiz lazım, şevkim kırıldı bugün biraz, regl olana kadar bir iki gün egzersiz yapayım ondan sonra hızlandırayım. 4 gündür egzersiz yapmaktan tahriş oldu zaten biraz dinlenmiş olurum :) Regl dönemi boyunca da forumda yazılanları okurum bol bol inşallah.

Hayırlı sahurlar sana da. İnşallah dualarımız kabul olur bu güzel saatlerde. Ben her gece eşim yattıktan sonra yapıyorum egzersizleri, sonra da duşumu alıp sahura hazırlanıyorum. Vallahi hergün banyo yapmaktan hasta olucam, hiç de sevmem suyu :)

tebrik ederim canım darısı hepimizin başına inş.

Kızlar çok sevindim sizi adınıza, Allah inşallah en kısa sürede bize de nasip eder kurtulmayı:)) Bugün halaylar sizin için:))
Bayrama kadarki en az 10 gelin hedefimizde sayısı şu an itibari ile 3 oldu hatunlar:))

- Beyonce
- Scarlet82
- Bıdıkcan

czczcvvzvzzvövö

günaydın arkadaşlar ben mi giremiyorum site bakımda falan yazıyordu, başaran arkadaşlar tebrikler, darısı hepimizin başına...

günaydın kızlar..
başaran arkadaşları tebrik ederim.. inş. bizde başarırız en kısa sürede...
ben de dün egzersizlere devam ettim.. üç parmak sokabiliyorum.. eşimin iki parmağını alıyorum... ama p.. alamıyorum..
nasıl yapacam ki.. aslında orayı çıkarttım bana verse yapacam yani..ama eşim yaptığı zaman panik oluyorum.. sanki hepsini
birden sokacakmış gibi geliyor...kontrolün bende olduğu bi pozisyon öneriniz varmı kızlar.. nasıl yapsamki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…