- 30 Temmuz 2011
- 1.269
- 414
- 123
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #64.881
Kızlar çok sevindim sizi adınıza, Allah inşallah en kısa sürede bize de nasip eder kurtulmayı:)) Bugün halaylar sizin için:))
Bayrama kadarki en az 10 gelin hedefimizde sayısı şu an itibari ile 3 oldu hatunlar:))
- Beyonce
- Scarlet82
- Bıdıkcan
czczcvvzvzzvövö
günaydın kızlar..
başaran arkadaşları tebrik ederim.. inş. bizde başarırız en kısa sürede...
ben de dün egzersizlere devam ettim.. üç parmak sokabiliyorum.. eşimin iki parmağını alıyorum... ama p.. alamıyorum..
nasıl yapacam ki.. aslında orayı çıkarttım bana verse yapacam yani..ama eşim yaptığı zaman panik oluyorum.. sanki hepsini
birden sokacakmış gibi geliyor...kontrolün bende olduğu bi pozisyon öneriniz varmı kızlar.. nasıl yapsamki..
İnşallah siz de kurtulun bir an önce,azimle ilerliyordun aslında ama araya regl girdi hızını kestineyse şu dönem geçsin bekliyoruz sizden de güzel haberler,evlilik tarihlerimiz de yakınmış ben kendime 2 ayı hedef koymuştum,sen de 2 ay olmadan kurtulursun inşallah canım.
Ah canmı ya inşallah, bayramdan önce kurtarıcam kendimi bu dertten ben de:)) Çok azimliyim:)) Kocamı da gaza getirdim, bitsin denemelere başlayalım kurulalım artık diye adam beklemedeNasıl başardın, nasıl yaptın tüyo versene bana da:)) Data topluyorum harmanlayıp hepsini birden deniycem
ayy albuneaa bende çok azimliyim:)) kendime bayramı hedef koydum çifte kavrulmuş bayram yaşıcaz inş:))
Ah canmı ya inşallah, bayramdan önce kurtarıcam kendimi bu dertten ben de:)) Çok azimliyim:)) Kocamı da gaza getirdim, bitsin denemelere başlayalım kurulalım artık diye adam beklemedeNasıl başardın, nasıl yaptın tüyo versene bana da:)) Data topluyorum harmanlayıp hepsini birden deniycem
günaydın canım
ben de kontrol eşimde olunca panik oluyordum onun için üstte olmayı tercih ediyorum.hem öyle acı falan da olmuyor hiç sanki.baskı hissinde ne durumdasın peki?parmakla denediğinde baskı hissediyor musun?
parmakta rahatım. hatta eşimin koca iiki parmağını aldım.. deneme yapalım dedim.ama hala kasıyorum.. egsersiz yaparken çok rahatım hiç kasılmıyor.
eşimde kızıyor egsersizde kasmıyon kendini bende kasıyon felan diye.. kontrol bende olursa yaparım aslında...
akşam üstte deneyim. yatar pozisyondamı olmalıyım yoksa oturur gibimi..üstteyken ne tarafa ittiricemki p.. acaba..
bu konularda çok cahilimde.hiç anlamıyom ..o yüzde ayrıntılı soruyorum...kocama söz verdim bi haftada bitiricem bu işi diye.
geliyo gidiyo bana 3 günün kaldı diye baskı yapıyor.. artık onunda canına tak etti..3 günde yapamazsam yedim ayvayı.. kociş çok kızacak ..
anladım canım.. akşam eve gidince ilk bi kaç kez egzersiz yapayım sonra deneyim inş. yarın güzel haberleeri veririm bende size..
bide bu ne kadar girdinten sonra vakkumluyo anlamadım. ben de hiç öyle bişi olmadı.. acaba azmı soktum ki ben hiç öyle bişi hissetmdim..
valla başı girsin başka bişi istemem diyorum.. başı girince gerisi kolay zaten diyorum.. kendimi şartlandırıyom..
canım ben de eczaneden soramam diye netten sipariş verdim 3-4günde elimde oldu istersen bi bak gittigidiyordan aldım konix markası ama ultrason jeli desen yeter zaten hepsinin içeriği aynı. su bazlı.
nasilsiniz hanimlar neler yapiyorsunuz, egzersisler nasil gidiyor, hersey yolundami. istediginizi sorabilirsiniz. ay dün bu forum.da ne vardiysa giremedim kafayi yiyordum burasiz. ne kadar baglanmisim buraya sizlere
özüm hamilelik nasıl gidiyor senin bebeğinin cinsiyeti ne
selam kızlar giremedim uzun zamandır aklım burda kaldı yaaaaaaaaa geçmişi okuyamadım çok sayfa var biri bana özet geçebilir mi :)))))))))))
yaslandımmmmmm leynnnn ne örüonnnkaçta randevun bugün büyük günnnnn....
Hoşgeldin şekercim:)))) Sana şöyle özet geçeyim : Bıdıkcan ve scarlet82 gelin oldulaarrrr:)) Geçmişin en özeti ve en güzel kısmı bu:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?