Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

İnşallah siz de kurtulun bir an önce,azimle ilerliyordun aslında ama araya regl girdi hızını kestineyse şu dönem geçsin bekliyoruz sizden de güzel haberler,evlilik tarihlerimiz de yakınmış ben kendime 2 ayı hedef koymuştum,sen de 2 ay olmadan kurtulursun inşallah canım.

günaydın canım
ben de kontrol eşimde olunca panik oluyordum onun için üstte olmayı tercih ediyorum.hem öyle acı falan da olmuyor hiç sanki.baskı hissinde ne durumdasın peki?parmakla denediğinde baskı hissediyor musun?

Ah canmı ya inşallah, bayramdan önce kurtarıcam kendimi bu dertten ben de:)) Çok azimliyim:)) Kocamı da gaza getirdim, bitsin denemelere başlayalım kurulalım artık diye adam beklemede Nasıl başardın, nasıl yaptın tüyo versene bana da:)) Data topluyorum harmanlayıp hepsini birden deniycem

ayy albuneaa bende çok azimliyim:)) kendime bayramı hedef koydum çifte kavrulmuş bayram yaşıcaz inş:))

öncesinde mum egzersizi yaptım canım,her zamankinden biraz daha kalınlaştırmayı denedim ama yine de pns boyutuna gelmedi,zaten pnsin girmesi daha kolay oluyor aparatlar sert olduğu için.bölge biraz genişliyor sonra bol bol yağ sür,ben çok etkisini görüyorum yağın,jel pek işime yaramadı.üstte olmayı denedim zaten genişlediği için başı kolayca giriyor geri kalan kısmı da ıkınarak dinlenerek ve derin nefes alarak ilerledim,zaten bir noktaya geldikten sonra vakumluyor orayı geçtikten sonra olay bitmiştir

parmakta rahatım. hatta eşimin koca iiki parmağını aldım.. deneme yapalım dedim.ama hala kasıyorum.. egsersiz yaparken çok rahatım hiç kasılmıyor.
eşimde kızıyor egsersizde kasmıyon kendini bende kasıyon felan diye.. kontrol bende olursa yaparım aslında...
akşam üstte deneyim. yatar pozisyondamı olmalıyım yoksa oturur gibimi..üstteyken ne tarafa ittiricemki p.. acaba..
bu konularda çok cahilimde.hiç anlamıyom ..o yüzde ayrıntılı soruyorum...kocama söz verdim bi haftada bitiricem bu işi diye.
geliyo gidiyo bana 3 günün kaldı diye baskı yapıyor.. artık onunda canına tak etti..3 günde yapamazsam yedim ayvayı.. kociş çok kızacak ..

Boşver sen benim eşim de anlayışlıdır ama arada moralimi bozuyordu,panik haline anlam veremiyorlar,empati yapma kabiliyetleri zayıf
eşin yatar pozisyonda olsun,sen üstte oturur gibi yap,bacaklarını da mümkün olduğunca yanlara açmayı dene,ben başlarda açamıyordum sona doğru iyice açıldı bacaklar.gireceği yeri iyice öğren ki sen yerleştirirsin pnsi sonra aşağı doğru hafif hafif ilerleyerek gidersin,ittirmene de gerek yok zaten o ilerliyor sen aşağı ilerledikçe,acı falan hiçbir şey hissedilmiyor zaten rahat olmayı ve ıkınmayı denersen daha kolay oluyor.bir de ucu bile girse hemen pes edip çıkma,kalsın biraz,onun bile faydası oluyor genişlemesine bir sonrakinde daha kolay ilerliyorsun.

anladım canım.. akşam eve gidince ilk bi kaç kez egzersiz yapayım sonra deneyim inş. yarın güzel haberleeri veririm bende size..
bide bu ne kadar girdinten sonra vakkumluyo anlamadım. ben de hiç öyle bişi olmadı.. acaba azmı soktum ki ben hiç öyle bişi hissetmdim..
valla başı girsin başka bişi istemem diyorum.. başı girince gerisi kolay zaten diyorum.. kendimi şartlandırıyom..

Ben de öyle düşünüyorum, asıl kaygılandırna ilk girerken ki baskı hissi çünkü. Başı girdikten sorna gerisi nasılsa gelir diye düşünüyorum:))

canım ben de eczaneden soramam diye netten sipariş verdim 3-4günde elimde oldu istersen bi bak gittigidiyordan aldım konix markası ama ultrason jeli desen yeter zaten hepsinin içeriği aynı. su bazlı.

evet benimde aklım geldi internetten sipariş vermek ama kredi kartı kullanmayınca üşendim havale filan...olmazsa öyle yaparım bende sağol canım

nasilsiniz hanimlar neler yapiyorsunuz, egzersisler nasil gidiyor, hersey yolundami. istediginizi sorabilirsiniz. ay dün bu forum.da ne vardiysa giremedim kafayi yiyordum burasiz. ne kadar baglanmisim buraya sizlere

nasilsiniz hanimlar neler yapiyorsunuz, egzersisler nasil gidiyor, hersey yolundami. istediginizi sorabilirsiniz. ay dün bu forum.da ne vardiysa giremedim kafayi yiyordum burasiz. ne kadar baglanmisim buraya sizlere

yaslandımmmmmm leynnnn ne örüonnn kaçta randevun bugün büyük günnnnn....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…