- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #64.901
Hoşgeldin şekercim:)))) Sana şöyle özet geçeyim : Bıdıkcan ve scarlet82 gelin oldulaarrrr:)) Geçmişin en özeti ve en güzel kısmı bu:))
4.5 gece gecmek bilmedi 5.gün 5ay gibi geldi leynnn uykum kaciyor bu büyük günü düsünmekten. sen nasilsin bebis nasil özledimseni leyn
sen regl sin şu an sanırım canım en son deneme yapcaktın biter bitmez seninde halayını çekeriz inşallah canımmm
Evet mimacım şu an reglim, bitmek üzere inşalalh biter bitmez kurtulucam bu dertten ve bayrama kadar gelin olcam:)))
bugün saat 4 ü 5 geçemii yani 16:05 tee...kıs nasıl sabrettin sölemedinnn.....bana bakk doktordan gelir gelmezzzz buraya gel bize haber ver tamamııı bak çatlarız meraktannnnnnnn......bende iyiyim çok şükür bebekte iyi......asılsen nasılsın blantı kusmaaa felan varmııı dikka et kendine uzanmaaa ağır kaldırmaa...bakalım senin su tatil işi ne olacak az da kaldııı....dikkat ederssenizzz bişi olmazdaaa Allah ın iziyleee....
4.5 gece gecmek bilmedi 5.gün 5ay gibi geldi leynnn uykum kaciyor bu büyük günü düsünmekten. sen nasilsin bebis nasil özledimseni leyn
Kızlar çok sevindim sizi adınıza, Allah inşallah en kısa sürede bize de nasip eder kurtulmayı:)) Bugün halaylar sizin için:))
Bayrama kadarki en az 10 gelin hedefimizde sayısı şu an itibari ile 3 oldu hatunlar:))
- Beyonce
- Scarlet82
- Bıdıkcan
czczcvvzvzzvövö
bugün aksam6. türkiye saati 7 randevum var. 4.5 gündür geceler gecmek bilimedi leynn, uykularim kacti hep bugünü düsünmekten.
kızlar bişey sormak istiyorum ben gitgellerde zorlanıyorum yanmam oluyo eşimde çok sıkıyosun kendini ben içerdeyken diyo ne yapmam lazımkendimi rahatlatmaya çalışıyorum ama bi türlü olmuyo
Derin derin nefes al güzelim ve bu dertten kurtulmak için ne kadar sıkıntı çektiğini düşün, kasmamayı telkin et kendine. Tadını çıkar
evet çok uğraştımda yinede rahatlayamıyorum egzersiz yapmadığım için bu şekilde genişliycek heralde bilmiyorumki anlamadım yanii
kızlar bişey sormak istiyorum ben gitgellerde zorlanıyorum yanmam oluyo eşimde çok sıkıyosun kendini ben içerdeyken diyo ne yapmam lazımkendimi rahatlatmaya çalışıyorum ama bi türlü olmuyo
meraba kızlar nasılsınız giremedim kaç gündür okuyamadımda geçmişi aam mime sormuş saolsun geçmişi
kutlarım scarlet 82 vee bıdıkcann
teşekkürler fairymm ve diğer kutlayan arkadaşlarbayrama kadar burdaki herkes kurtulur inşallah senden ne haber fairymm ne aşamadasın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?