Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

4.5 gece gecmek bilmedi 5.gün 5ay gibi geldi leynnn uykum kaciyor bu büyük günü düsünmekten. sen nasilsin bebis nasil özledim seni leyn

bugün saat 4 ü 5 geçemii yani 16:05 tee...kıs nasıl sabrettin sölemedinnn.....bana bakk doktordan gelir gelmezzzz buraya gel bize haber ver tamamııı bak çatlarız meraktannnnnnnn......bende iyiyim çok şükür bebekte iyi......asılsen nasılsın blantı kusmaaa felan varmııı dikka et kendine uzanmaaa ağır kaldırmaa...bakalım senin su tatil işi ne olacak az da kaldııı....dikkat ederssenizzz bişi olmazdaaa Allah ın iziyleee....

bugün aksam6. türkiye saati 7 randevum var. 4.5 gündür geceler gecmek bilimedi leynn, uykularim kacti hep bugünü düsünmekten.

4.5 gece gecmek bilmedi 5.gün 5ay gibi geldi leynnn uykum kaciyor bu büyük günü düsünmekten. sen nasilsin bebis nasil özledim seni leyn

bugün saat 4 ü 5 geçemii yani 16:05 tee...kıs nasıl sabrettin sölemedinnn.....bana bakk doktordan gelir gelmezzzz buraya gel bize haber ver tamamııı bak çatlarız meraktannnnnnnn......bende iyiyim çok şükür bebekte iyi......asılsen nasılsın blantı kusmaaa felan varmııı dikka et kendine uzanmaaa ağır kaldırmaa...bakalım senin su tatil işi ne olacak az da kaldııı....dikkat ederssenizzz bişi olmazdaaa Allah ın iziyleee....

tebrıkler kızlar cok sevındım bı kac gundur gıremıyordum nette sorun vardı burayı merak edıyordum mujdelı haberler ıyı geldı afferım sıze

bugün aksam6. türkiye saati 7 randevum var. 4.5 gündür geceler gecmek bilimedi leynn, uykularim kacti hep bugünü düsünmekten.

kız var ya ne fenasın ınat ettın adamı mahrum ettın kac gundur adam sevınemedı kac gundur aslında senın yaptıgın daha guzel suprız ama ben catlardım sımdıye zaten esımde anlardı benım sırıtmalarımdan, neşemden bıseyler oldugunu sıkıstırırdı bende dökülürdüm hemen. bıde esım benım adet gunumu hatta saatını saydıgı ıcın kacısı yok

kızlar kısa surelıgıne gırdım yarın ınsallah bol bol gırerım ablamlara gecıyorum ben ok hepınızı optum yaslandım gece gecte olsa gırıp bakarım senın gelısmelere ok cok merak edıyorum o sevıncınızı ayrıntılı anlat ok bebısım hadı herkese hayırlı gunler

kızlar bişey sormak istiyorum ben gitgellerde zorlanıyorum yanmam oluyo eşimde çok sıkıyosun kendini ben içerdeyken diyo ne yapmam lazım kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ama bi türlü olmuyo

kızlar bişey sormak istiyorum ben gitgellerde zorlanıyorum yanmam oluyo eşimde çok sıkıyosun kendini ben içerdeyken diyo ne yapmam lazım kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ama bi türlü olmuyo

Derin derin nefes al güzelim ve bu dertten kurtulmak için ne kadar sıkıntı çektiğini düşün, kasmamayı telkin et kendine. Tadını çıkar

evet bunlar normal, kendini kasmamdanda oluyor. egzersis yada p... denemesi yaparken, nefes al ver. 1.de arkadaslar ikin diyor, ikininca o.anda iticeksin herhalde. gigellerde zorlanmak normal, hersey zamanla kendini kontrol edebilmekle cözülür. egzersisi neyle yapiyordun, kusura bakma canim benim aklimda hic 1.sey kalmiyor, zaten bu günlerde hic aklim basimda deyil. mumla yada aparatla yapiyorsan, gitgel.lerde zorlanmak gayet normal cünkü kalinlastirdikca vagina kendini ayarliyor ee, bunun icinde zamana ihtiyaci var benim cikmam lazim. bulasik yikicam, ortaligi toplayip, carsiya gidicem doktordan önce yapmam gereken isler var. görüsmek üzere

Daha önce yenen biri de bana bundan sonraki süreci anlatabilir mi?gerileme ihtimali var mı?son kısmının ilerlemesi zor oldu bende herkeste de böyle mi oluyor,ne zaman rahatça girilebilen seviyeye geliyor?vs vs..:97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…