- 30 Temmuz 2011
- 1.269
- 414
- 123
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #64.921
kutlarim canim rabbim 1daha yasatmasin
YENI GELINIMIZ SCARLET82
insallah bundan sonra hersey gönlünce olur. / nasil yendin altdami üstdemi / ne zaman yendin
Acıyacak, vs diye korkuyor olabilirsin belki hala. Egzersiz yaparken p..s boyu aparatta bende de haal yanma oluyor, aam kayganlaştıkça azalıyor canım o yanma.
evet bunlar normal, kendini kasmamdanda oluyor. egzersis yada p... denemesi yaparken, nefes al ver. 1.de arkadaslar ikin diyor, ikininca o.anda iticeksin herhalde. gigellerde zorlanmak normal, hersey zamanla kendini kontrol edebilmekle cözülür. egzersisi neyle yapiyordun, kusura bakma canim benim aklimda hic 1.sey kalmiyor, zaten bu günlerde hic aklim basimda deyil. mumla yada aparatla yapiyorsan, gitgel.lerde zorlanmak gayet normal cünkü kalinlastirdikca vagina kendini ayarliyor ee, bunun icinde zamana ihtiyaci var benim cikmam lazim. bulasik yikicam, ortaligi toplayip, carsiya gidicem doktordan önce yapmam gereken isler var. görüsmek üzere
Daha önce yenen biri de bana bundan sonraki süreci anlatabilir mi?gerileme ihtimali var mı?son kısmının ilerlemesi zor oldu bende herkeste de böyle mi oluyor,ne zaman rahatça girilebilen seviyeye geliyor?vs vs..:97:
canımmmmmmm çok tebrik ederimbende yeni sayılırım ama gerileme olmuyo merak etme ben yendikten sonra araya regl girdi sonra ilk yaparken zorlandım ama şimdi bi sorun yok sen bide egzersizle yendin dimi yanlış mı hatırlıyorum eğer egzersizse geri dönüş yaşamazsın hiç aklına takma yapamıyo gibi olursanda benim gibi panikleme çünkü bi kez olduktan sonra geri dönüşü yokk tam gaz ileri
aklının karışması normal canım ya ne güzel bi heyecan yaşıyosun canım benim:)))) ben hiç egzersiz yapmadan pns denemesiyle yendim zaten daha 5 yada 6 kez yaptık sadece gitgellerde sorunum var yanıyo bide girerken hafif bi zorlanma oluyo ama kayganlaştırıcıyla hemen oluveriyo tatlım
Aynı sorun bende de var kaykanlaştırıcı kullanıyorum
canımmmmmmm çok tebrik ederimbende yeni sayılırım ama gerileme olmuyo merak etme ben yendikten sonra araya regl girdi sonra ilk yaparken zorlandım ama şimdi bi sorun yok sen bide egzersizle yendin dimi yanlış mı hatırlıyorum eğer egzersizse geri dönüş yaşamazsın hiç aklına takma yapamıyo gibi olursanda benim gibi panikleme çünkü bi kez olduktan sonra geri dönüşü yokk tam gaz ileri
Ah beee, bitsin artık şu regl li günler de gelin olalım da :)))
Ah beee, bitsin artık şu regl li günler de gelin olalım da :)))
sen bu hevesle reglin bitmesini beklemicekmişsin gibi geliyor bana
sağol canım ben de seni tebrik ediyorum baya yol katetmişsin=)evet egzersizlere yine devam edicem sanırım her şey normal seyrine girene kadar.senin de son kısmında bir zorlanma olmuyor mu mima,cuk diye bir ses geliyor girince en son kısıma:26:
Kızlaaaar sıcağı sıcağına flaş haber!nihayet ben de başardımmmm
egzersizle yenen arkadaşlar bir sorum olacak ne kadar yapmak gerekiyor? ben çok çabuk sıkılıyorum 15-20 dakika yapıyorum yeterli mi? yaparken sıvı gelmesi normal mi?:26:
hedefine bağlı canım,ben mesela mumu kalınlaştırıyorum bugünkü hedefim bu diyorum:)ilkinde girmiyor biraz deniyorum,kolayca olana kadar devam ediyorum artık kaç dakika geçerse,10-15 dakika da oluyor 20-30 dakika da...sıvı derken neyi kastettin akıntı mı kayganlaştırıcı sıvı mı?
tebrik ederim canım darısı bize.. bende p.....s başından biraz fazlasını alabiliyorum ama bikaç gündür misafirden yorgunluktan tembellik etmeye başladım. sen hangi aşamadan sonra yendin canım ve hangi pozisyonda yardımcı olabiirmisn.
akıntı, bir de parmağımın sonuna kadar sokuyorum ondan sonrası sanki kapalı mı ne gitmiyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?