Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

teşekkürler canım iyi dileklerin için senin de inşallah gönlünce olsun her şey,bekliyoruz güzel haberler daha tazeyim dün yendim:)üstte yendim alttayken yapamıyorum ne zaman düzelir bu aydınlatın beni biraz tecrübelileer

aklının karışması normal canım ya ne güzel bi heyecan yaşıyosun canım benim:)))) ben hiç egzersiz yapmadan pns denemesiyle yendim zaten daha 5 yada 6 kez yaptık sadece gitgellerde sorunum var yanıyo bide girerken hafif bi zorlanma oluyo ama kayganlaştırıcıyla hemen oluveriyo tatlım

Daha önce yenen biri de bana bundan sonraki süreci anlatabilir mi?gerileme ihtimali var mı?son kısmının ilerlemesi zor oldu bende herkeste de böyle mi oluyor,ne zaman rahatça girilebilen seviyeye geliyor?vs vs..:97:

canımmmmmmm çok tebrik ederim bende yeni sayılırım ama gerileme olmuyo merak etme ben yendikten sonra araya regl girdi sonra ilk yaparken zorlandım ama şimdi bi sorun yok sen bide egzersizle yendin dimi yanlış mı hatırlıyorum eğer egzersizse geri dönüş yaşamazsın hiç aklına takma yapamıyo gibi olursanda benim gibi panikleme çünkü bi kez olduktan sonra geri dönüşü yokk tam gaz ileri

Ah beee, bitsin artık şu regl li günler de gelin olalım da :)))

Aynı sorun bende de var kaykanlaştırıcı kullanıyorum

sağol canım ben de seni tebrik ediyorum baya yol katetmişsin=)evet egzersizlere yine devam edicem sanırım her şey normal seyrine girene kadar.senin de son kısmında bir zorlanma olmuyor mu mima,cuk diye bir ses geliyor girince en son kısıma:26:

oluyo canım son kısımda tamamen yapınca bi baskı hissediyorum ama zamanla azalıyo ve hoşuna gitmeye başlıyo bide sen istekli olup yapınca dene bana hak verceksin

egzersizle yenen arkadaşlar bir sorum olacak ne kadar yapmak gerekiyor? ben çok çabuk sıkılıyorum 15-20 dakika yapıyorum yeterli mi? yaparken sıvı gelmesi normal mi?:26:

Kızlaaaar sıcağı sıcağına flaş haber!nihayet ben de başardımmmm

tebrik ederim canım darısı bize.. bende p.....s başından biraz fazlasını alabiliyorum ama bikaç gündür misafirden yorgunluktan tembellik etmeye başladım. sen hangi aşamadan sonra yendin canım ve hangi pozisyonda yardımcı olabiirmisn.

egzersizle yenen arkadaşlar bir sorum olacak ne kadar yapmak gerekiyor? ben çok çabuk sıkılıyorum 15-20 dakika yapıyorum yeterli mi? yaparken sıvı gelmesi normal mi?:26:

hedefine bağlı canım,ben mesela mumu kalınlaştırıyorum bugünkü hedefim bu diyorum:)ilkinde girmiyor biraz deniyorum,kolayca olana kadar devam ediyorum artık kaç dakika geçerse,10-15 dakika da oluyor 20-30 dakika da...sıvı derken neyi kastettin akıntı mı kayganlaştırıcı sıvı mı?

Son düzenleme:

akıntı, bir de parmağımın sonuna kadar sokuyorum ondan sonrası sanki kapalı mı ne gitmiyor..

Amin daha kolayları size olsun ben 1 haftadır egzersiz yapıyordum berilcim,son 2 gündür senin durumundaydım ve zar gitti yarısına kadar girdiğinde.2 günden sonra da biraz zorlamayla da olsa hepsi oldu:78:

akıntı, bir de parmağımın sonuna kadar sokuyorum ondan sonrası sanki kapalı mı ne gitmiyor..

evet bende de aparata geliyor akıntı tarzı şeyler,parmağı sonuna kadar sokmuşsan zaten gidecek yeri kalmamıştır canım sen daha uzun aparatları dene artık istersen,kapalı olma ihtimali yok çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…