Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

korkma vaji biiti artik geriye dönmezssin, cünkü sen yasadin onu 1kere, gelelim ne zaman düzelir, normale dönmesi biraz zamanla. zaman gectikce daha rahat olucak alisicaksiniz, bende üstde yenmisdim canim. bu konuyu baska 1gün senle özelden konusalim. benim cikmam gerek, önce almam gereken seyler var sonrada doktora gidicem. kendine iyi bak.

selam kızlaaaaaaaaaaaaaaar yıne döktürmüşsünüz ceneler dusmus oku oku canım cıktı valla egzersızlerıme azımle ılerlerken regl oldum 2 gune bıter ınsallah sonra egzersızlerıme devam edıcem ve sonrasında bırkac gune gelın olurum ınsallah( akaycımla bırlıkte :) yorumlarda okudum gazı kacan arkadaslar varmıs kızlaaaaaaaaar kendınıze gelın ve egzersızlerınıze devam edın bayrama kadar yenı gelınler cogalacak ınsallah sonrada ısın zevkını cıkarmaya bakıcaz dertler sıkıntılar bıtecek Allahın ıznıyle egzersızlerı yaptıkca yapasınız gelır ınanın psıkolojınız duzelıcek bu arada scarlet ve bıdıkcan arkadaslarımıda cok tebrık ederım cook mutlu oldum Rabbım baska sıkıntı vermesın bızede en yakın zamanda asmamızı nasıp etsın ınsallaaaaaaaaaaahhhh

sağol tatlım inşallah herkes en yakın zamanda yener bu illeti çekmeyen anlamıyor ben yenmeden önce dr randevum vardı kuşadasında parasının duyunca dr un bi gaza geldm oluverdi biren dr aradık oa sevindi kuşadasınada tatil için gitmiş olduk bi nevi geç gelen balayı oldu bizim için

kızlar bu egzersizleri yaptığınız aparatları nereden alıyorsunuz??

tatlım ben ilk başta kulak çubuklarıyla denedim ince geldi sonrasında makyaj malzemelerimi streçleyip kullanıyordum göz kalemi rimel parlatıcı ayliner vs en son şamdan mumun kalın olan alt kısmını denedim en on p... boyutuna getirmek için peçeteyle kalnlaştırıyordum ama tüm bunlar 5 ay sürdü özel bir aparatı var mı bilmiyorum ma ben bu yazıklarımı kullandım inşallah tez zamanda yenersin

ben genelde makyaj malzemelerimle yapardım daha rahat hissediyordum boy boy makyaj kalemleri almıştım değişik kalınlıkta rimeller en kalın olanları max factör ün kiler

Merhaba Vajinismuslu Geveze kadınlar Geçmişi okumaya çalıştım biraz ne çok konuşuyorsunuz yahu Çenemiz kadar vajinamız da çalışsa ya hiç böyle problemlerimiz olmazdı
Bugün benim hiç egzersiz yapasım yok yaa
Hani evini taşımaya az zaman kalmıştır da oturduğun evden soğur hiç iş-güç temizlik yapmak istemezsin ya nasılsa gidecem diye ben de reglime az zaman kaldığı için egzersizlerden soğudum

selaaaaaaaaaaaaaaaam kızlaaaaaaar napıyorsunuzzzz akaycım napıyosun bakıyımmmm basladınmı egzersızlere canım?

a.s. canım.. moralim çok bozuk.. egzersize falan başlamadım.. hani reglden önce enfeksiyon gibi bişey var diydumya.. regl biter bitmez daha kötü olmaya başladı.. 2gündür çok acaip acıyo, yanıyo orası.. ağlıyorum resmen.. çok zor bişey.. ne bu aceba, hiç başıma gelmemişti.. eşim doktora gidelim diyip duruyo, perşembe günü gitcez galiba.. oysa ben hemen egzersize başlııcaktım.. çok kötüyüm o kadar egzersiz yapma isteğim var ki anlatamam.. ama acıdan duramıyorum bu ne anlamadım ya kötü bişeyse diye de düşünmeden edemiyorum.

ayy hakkaten doru sölüosun güldürdün beni walla çenemize vuruo bizim galiba al bendende okadar hiç egzersiz yapcak takatim yok oruç beni çarptı galibaa

ya canm sen doktora git hemen bence ilaç falan verir bari enfeksiyon falan kapmışsındır..moralinide bozma başka bişe deildir yani..çok geçmiş olsun canm dikkat et kendinee

cnmmmmmmmmm uzulme moralını bozma nolurrrrrr egzersızlerını ıyılesınce yaparsın moralını bu denlı bozacak bısı yok ortada hey kendıne gel döverim bakkkk vardır bu işte de bır hayır canım benım senın tam olarak sıkayetın ne acaba mantar falan olabılırmı?? eger öyle bısı varsa yardımcı olabılırım

canım gecen ay bende de asırı agrı olmustu şişlik falan vardı. cok fazla zorluyodum kendimi egzersiz için. sonra doktora gittim kontrol etti ultrasonla falan hafif bi enfeksiyon var dedi ilaç yazdı. sonra gecti. korkma git doktora zorlamadan falandır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…