- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #64.941
bebekkkkkkkk istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Oyyy kıyamam sana, dur ağlama ama yaa. Hepimiz istiyoruz bunu. Ne oldu da ağlıyosun sen bakiyim?
teşekkürler canım iyi dileklerin için senin de inşallah gönlünce olsun her şey,bekliyoruz güzel haberler daha tazeyim dün yendim:)üstte yendim alttayken yapamıyorum ne zaman düzelir bu aydınlatın beni biraz tecrübelileer
kızlar bu egzersizleri yaptığınız aparatları nereden alıyorsunuz??
selam kızlaaaaaaaaaaaaaaar yıne döktürmüşsünüz ceneler dusmus oku oku canım cıktı valla egzersızlerıme azımle ılerlerken regl oldum2 gune bıter ınsallah sonra egzersızlerıme devam edıcem ve sonrasında bırkac gune gelın olurum ınsallah( akaycımla bırlıkte :) yorumlarda okudum gazı kacan arkadaslar varmıs kızlaaaaaaaaar kendınıze gelın ve egzersızlerınıze devam edın bayrama kadar yenı gelınler cogalacak ınsallah sonrada ısın zevkını cıkarmaya bakıcaz dertler sıkıntılar bıtecek Allahın ıznıyle egzersızlerı yaptıkca yapasınız gelır ınanın psıkolojınız duzelıcek bu arada scarlet ve bıdıkcan arkadaslarımıda cok tebrık ederım cook mutlu oldum Rabbım baska sıkıntı vermesın bızede en yakın zamanda asmamızı nasıp etsın ınsallaaaaaaaaaaahhhh
kızlar bu egzersizleri yaptığınız aparatları nereden alıyorsunuz??
cnm kendimiz yapıyoruz aparatlarıı mesela ben kırtasiyelerde satılın silikonlar var ilk onlarla yapmıştım pamuk sarı kimi beyaz mumlar varya ona pamuk sarıp yapıyolarr evde ne bulursan artıkkimi rimelden yapıyoo
selaaaaaaaaaaaaaaaam kızlaaaaaaar napıyorsunuzzzz akaycım napıyosun bakıyımmmm basladınmı egzersızlere canım?
Merhaba Vajinismuslu Geveze kadınlar Geçmişi okumaya çalıştım biraz ne çok konuşuyorsunuz yahuÇenemiz kadar vajinamız da çalışsa ya hiç böyle problemlerimiz olmazdı
Bugün benim hiç egzersiz yapasım yok yaa
Hani evini taşımaya az zaman kalmıştır da oturduğun evden soğur hiç iş-güç temizlik yapmak istemezsin ya nasılsa gidecem diye ben de reglime az zaman kaldığı için egzersizlerden soğudum
a.s. canım.. moralim çok bozuk..egzersize falan başlamadım.. hani reglden önce enfeksiyon gibi bişey var diydumya.. regl biter bitmez daha kötü olmaya başladı.. 2gündür çok acaip acıyo, yanıyo orası.. ağlıyorum resmen.. çok zor bişey.. ne bu aceba, hiç başıma gelmemişti.. eşim doktora gidelim diyip duruyo, perşembe günü gitcez galiba.. oysa ben hemen egzersize başlııcaktım.. çok kötüyüm o kadar egzersiz yapma isteğim var ki anlatamam.. ama acıdan duramıyorum bu ne anlamadım ya kötü bişeyse diye de düşünmeden edemiyorum.
a.s. canım.. moralim çok bozuk..egzersize falan başlamadım.. hani reglden önce enfeksiyon gibi bişey var diydumya.. regl biter bitmez daha kötü olmaya başladı.. 2gündür çok acaip acıyo, yanıyo orası.. ağlıyorum resmen.. çok zor bişey.. ne bu aceba, hiç başıma gelmemişti.. eşim doktora gidelim diyip duruyo, perşembe günü gitcez galiba.. oysa ben hemen egzersize başlııcaktım.. çok kötüyüm o kadar egzersiz yapma isteğim var ki anlatamam.. ama acıdan duramıyorum bu ne anlamadım ya kötü bişeyse diye de düşünmeden edemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?