Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ayy ben de aparat diyince profosyonel aparatlar satılıyo zannettim:) bulduğumuzu sokmaya calısıcaz yani:) o zman doğru yoldayım benim apartlarım mum ve rimel

ya canm sen doktora git hemen bence ilaç falan verir bari enfeksiyon falan kapmışsındır..moralinide bozma başka bişe deildir yani..çok geçmiş olsun canm dikkat et kendinee

sağol canım benim.. dua et iyileşeyim de egzersizlerime başlayayaım tekrar..

canım ne olduğunu bilmiyorum ki.. kaşıntı yok, mantarda kaşıntı oluyo sanırım demi? çok acıyo iç kısmı ve giriş kısmı.. ya çok bozdum moralimi.. çok kararlıyım yenmeye biliyosun ama elimde değil şu an egzersiz yapabilmek.. ve bu beni çok sinir etti.. ayrıca ben doktora açamam oarayı daha hiç yapmadım bunu vajinismusum falan da demek istemiyorum doktora, uyuz ediyo beni bu durum..

off geçmiş olsun bende de var aynı sıkıntı çok yanıyor. Travazol diye bi krem var bak bebeklere de sürüyolar pişik olunca ondan sür hemen rahatlatıyor. dün onun sayesinde egzersiz yapabildim.

ya ben doktora açmaya utanıyorum canım.. inşallah benim de basit bişeydir..

ayy ben de aparat diyince profosyonel aparatlar satılıyo zannettim:) bulduğumuzu sokmaya calısıcaz yani:) o zman doğru yoldayım benim apartlarım mum ve rimel

arkadaşlar mumu anladım da rimel nasıl yani? fırça tarafına peçete falan sararak mı? ya kırılır mırılır aman dikkat edin:44::44:

off geçmiş olsun bende de var aynı sıkıntı çok yanıyor. Travazol diye bi krem var bak bebeklere de sürüyolar pişik olunca ondan sür hemen rahatlatıyor. dün onun sayesinde egzersiz yapabildim.

canım yaa yanma değil.. acıyo resmen ağrıyo..aceba ben de bişey sürüp denesemmi egzersizi..

cnm benım hıc moralını bozma gıdebılıyorsan yarın gıt bence doktora kotu bısı degıldır meraketme her kadında olabılen enfeksıyonel bı durumdur ertelemeden doktora gıt doktora gerekırse söyle vajınısmus oldugunu nolacak daha temkınlı yaklasır sana alttan bakarsa kı ben bakacagını pek sanmıyorum bende 2 ay önce bı durumdan dolayı gıtmıstım ve söylemıstım hıcte garıp karsılamadı böyle seyler olabılır egzersızlere gelınce moralını bozma tatlım bıkac gunden hıcbısıcık olmaz egzersızlerı daha cok yapıp arayı kapatırsın uzulme lutfen ınan moralını bu kadar bozacak bısı yok ortada beynınde abartıyorsun böyle seylerın olması cok dogal

ya canım doktora perşembe gitsem geç mi olur.. eşim o gün izin almıştı, ben de bi de çarşamba alma dedim.. inşallah deiğin gibidir canım.. doktora daha hiç göstermedim ben muayene için bile gitmedim.. sadece bekarken karından bakmıştı adet düzensizliği için falan.. ondan sorun yapıyorum gösteremem diye, bir de çok istiyorum artık egzersizlerimi tamamlamayı.. bu gidişle senin regl bitince yine birlikte yapamıcaz egzersizlerimizi

aferim sen tembelliğe devam et olsada yesek...
ben yakında aktif cinsel hayatımla sahalara dönecem sen böyle keyfim gelsede egzersim yapsam diye sayıklıyor olacaksın daha :76:

ya ben doktora açmaya utanıyorum canım.. inşallah benim de basit bişeydir..

ben de cok utanıyordum canım hiç sorma eşimle gittim ben,gitmişken bu hastalığımı da söyledim. bepanten sür kas gevsetici al falan dedi tabi faydası olmadı. sonra muayene etti beni acarken cok utanıp sıkıldım,ama bizim egzersizlerden cok daha kolay oluyo doktorun acıp bakması,üzerine bişey seriyo ultrason jelini sürüp 2 sn de acıyo. neyse işte actı baktı cok rahat bi sorun yok girebilir,korkma dedi. ultrasonlada rahme dısradan baktı enfeksiyon olmus dedi.ilacı kullandım hemen 3-4 güne gecti. benim de cok agrıyodu elimi değemiyodum. senin ki de öyledir. sakın korkma canım.

tatlım rimelin kapağını acmadan direkt girdirmeye calısıyosun:)

arkadaşlar direkt derken muhakkak medikal bir eldiven veya streçle iyice sarıp hijyenik bir biçimde uygulamayı da unutmayalım..hani olur ya heyecan yapılır unutulur filan Allah muhafaza bir de enfeksyonla uğraşmayalım

Son düzenleme:

cnm benım persembe ızın almıssa persembe gıdın ama ben olsaydım hem egzersız ıcın hemde agrının bıran önce kesılmesı ıcın yarın gıderdım egeer yarına alma sansınız varsa yarın gıt derım doktora gelınce eger sıkayetlerını söyledıkten sonra alttan bakmaya kalkarsa vajı sorununu anlat cunku ozaman daha temkınlı yaklasır ılaclarını alıp bıran önce kullanmaya basla kı hem agrın gecssın hem egzersızlere basla tabıı yıne sen bılırsın musaıt olmaya baglı sonucta.. ben cuma gunu egzersızlere baslarım buyuk ıhtımal ozamana kadar senın durumunda bellı olur yıne beraber yaparz merak etme tatlımm

sağol canım yaa rahatladım okuyunca.. benim de çok ağrıyo, inşallah geçer ilaçla.. bi de dıştan ultrasonla bakınca da enfeksiyonun anlaşılmasına sevindim.. Burayı çok seviyorum ya ne güzel sürekli birbirimize yardımcı oluyoz..

evet canım haklısın. yoksa kötü olur allah korusun. ben iyice yıkadıktan sonra strecliyorum güzelce.

isyan ediyorum ya bu kadar eziyeti acıyı sıkıntıyı niye hep kadınlar çekiyo yaa? canım göstermek istemezsen bakmıyorlar rahat ol zaten hep çekindiğimiz için başımızda ya bu sorun. geçmiş olsun...

evet zaten gidince vajinismusu da söylemem lazım da ona sinir oluyorum ben de. aman biraz daha durayım canım ya perşembe gidiim.. yarın biraz rahat hissedersem egzersizi yapmaya çalışırım.. sizinle konuşmak iyi geldi, neşem yerine geldi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…