- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #64.961
cnm kendimiz yapıyoruz aparatlarıı mesela ben kırtasiyelerde satılın silikonlar var ilk onlarla yapmıştım pamuk sarı kimi beyaz mumlar varya ona pamuk sarıp yapıyolarr evde ne bulursan artıkkimi rimelden yapıyoo
ya canm sen doktora git hemen bence ilaç falan verir bari enfeksiyon falan kapmışsındır..moralinide bozma başka bişe deildir yani..çok geçmiş olsun canm dikkat et kendinee
cnmmmmmmmmm uzulme moralını bozma nolurrrrrr egzersızlerını ıyılesınce yaparsın moralını bu denlı bozacak bısı yok ortada hey kendıne gel döverim bakkkkvardır bu işte de bır hayır canım benım senın tam olarak sıkayetın ne acaba mantar falan olabılırmı?? eger öyle bısı varsa yardımcı olabılırım
a.s. canım.. moralim çok bozuk..egzersize falan başlamadım.. hani reglden önce enfeksiyon gibi bişey var diydumya.. regl biter bitmez daha kötü olmaya başladı.. 2gündür çok acaip acıyo, yanıyo orası.. ağlıyorum resmen.. çok zor bişey.. ne bu aceba, hiç başıma gelmemişti.. eşim doktora gidelim diyip duruyo, perşembe günü gitcez galiba.. oysa ben hemen egzersize başlııcaktım.. çok kötüyüm o kadar egzersiz yapma isteğim var ki anlatamam.. ama acıdan duramıyorum bu ne anlamadım ya kötü bişeyse diye de düşünmeden edemiyorum.
canım gecen ay bende de asırı agrı olmustu şişlik falan vardı. cok fazla zorluyodum kendimi egzersiz için. sonra doktora gittim kontrol etti ultrasonla falan hafif bi enfeksiyon var dedi ilaç yazdı. sonra gecti. korkma git doktora zorlamadan falandır.
ayy ben de aparat diyince profosyonel aparatlar satılıyo zannettim:) bulduğumuzu sokmaya calısıcaz yani:) o zman doğru yoldayım benim apartlarım mum ve rimel
off geçmiş olsun bende de var aynı sıkıntı çok yanıyor. Travazol diye bi krem var bak bebeklere de sürüyolar pişik olunca ondan sür hemen rahatlatıyor. dün onun sayesinde egzersiz yapabildim.
canım ne olduğunu bilmiyorum ki.. kaşıntı yok, mantarda kaşıntı oluyo sanırım demi? çok acıyo iç kısmı ve giriş kısmı.. ya çok bozdum moralimi.. çok kararlıyım yenmeye biliyosun ama elimde değil şu an egzersiz yapabilmek.. ve bu beni çok sinir etti.. ayrıca ben doktora açamam oarayı daha hiç yapmadım bunuvajinismusum falan da demek istemiyorum doktora, uyuz ediyo beni bu durum..
arkadaşlar mumu anladım da rimel nasıl yani? fırça tarafına peçete falan sararak mı? ya kırılır mırılır aman dikkat edin:44::44:
cnm benım hıc moralını bozma gıdebılıyorsan yarın gıt bence doktora kotu bısı degıldır meraketme her kadında olabılen enfeksıyonel bı durumdur ertelemeden doktora gıt doktora gerekırse söyle vajınısmus oldugunu nolacak daha temkınlı yaklasır sana alttan bakarsa kı ben bakacagını pek sanmıyorum bende 2 ay önce bı durumdan dolayı gıtmıstım ve söylemıstım hıcte garıp karsılamadı böyle seyler olabılır egzersızlere gelınce moralını bozma tatlım bıkac gunden hıcbısıcık olmaz egzersızlerı daha cok yapıp arayı kapatırsın uzulme lutfen ınan moralını bu kadar bozacak bısı yok ortada beynınde abartıyorsun böyle seylerın olması cok dogal
Merhaba Vajinismuslu Geveze kadınlar Geçmişi okumaya çalıştım biraz ne çok konuşuyorsunuz yahuÇenemiz kadar vajinamız da çalışsa ya hiç böyle problemlerimiz olmazdı
Bugün benim hiç egzersiz yapasım yok yaa
Hani evini taşımaya az zaman kalmıştır da oturduğun evden soğur hiç iş-güç temizlik yapmak istemezsin ya nasılsa gidecem diye ben de reglime az zaman kaldığı için egzersizlerden soğudum
ya ben doktora açmaya utanıyorum canım.. inşallah benim de basit bişeydir..
tatlım rimelin kapağını acmadan direkt girdirmeye calısıyosun:)
tatlım rimelin kapağını acmadan direkt girdirmeye calısıyosun:)
ya canım doktora perşembe gitsem geç mi olur.. eşim o gün izin almıştı, ben de bi de çarşamba alma dedim.. inşallah deiğin gibidir canım.. doktora daha hiç göstermedim ben muayene için bile gitmedim.. sadece bekarken karından bakmıştı adet düzensizliği için falan.. ondan sorun yapıyorum gösteremem diye, bir de çok istiyorum artık egzersizlerimi tamamlamayı.. bu gidişle senin regl bitince yine birlikte yapamıcaz egzersizlerimizi
ben de cok utanıyordum canım hiç sormaeşimle gittim ben,gitmişken bu hastalığımı da söyledim. bepanten sür kas gevsetici al falan dedi tabi faydası olmadı. sonra muayene etti beni acarken cok utanıp sıkıldım,ama bizim egzersizlerden cok daha kolay oluyo doktorun acıp bakması,üzerine bişey seriyo ultrason jelini sürüp 2 sn de acıyo. neyse işte actı baktı cok rahat bi sorun yok girebilir,korkma dedi. ultrasonlada rahme dısradan baktı enfeksiyon olmus dedi.ilacı kullandım hemen 3-4 güne gecti. benim de cok agrıyodu elimi değemiyodum. senin ki de öyledir. sakın korkma canım.
arkadaşlar direkt derken muhakkak medikal bir eldiven veya streçle iyice sarıp hijyenik bir biçimde uygulamayı da unutmayalım..hani olur ya heyecan yapılır unutulur filan Allah muhafaza bir de enfeksyonla uğraşmayalım
sağol canım yaa rahatladım okuyunca.. benim de çok ağrıyo, inşallah geçer ilaçla.. bi de dıştan ultrasonla bakınca da enfeksiyonun anlaşılmasına sevindim.. Burayı çok seviyorum ya ne güzel sürekli birbirimize yardımcı oluyoz..
cnm benım persembe ızın almıssa persembe gıdın ama ben olsaydım hem egzersız ıcın hemde agrının bıran önce kesılmesı ıcın yarın gıderdım egeer yarına alma sansınız varsa yarın gıt derım doktora gelınce eger sıkayetlerını söyledıkten sonra alttan bakmaya kalkarsa vajı sorununu anlat cunku ozaman daha temkınlı yaklasır ılaclarını alıp bıran önce kullanmaya basla kı hem agrın gecssın hem egzersızlere basla tabıı yıne sen bılırsın musaıt olmaya baglı sonucta.. ben cuma gunu egzersızlere baslarım buyuk ıhtımal ozamana kadar senın durumunda bellı olur yıne beraber yaparz merak etme tatlımm
sağol canım bende incecik kalem gibi bi rimel var düşünemedim doğrusu sert şeyler tahriş eder diye de cersaret edemiyorum bir türlü:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?