- 10 Haziran 2011
- 1.430
- 912
- 123
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #64.981
isyan ediyorum ya bu kadar eziyeti acıyı sıkıntıyı niye hep kadınlar çekiyo yaa? canım göstermek istemezsen bakmıyorlar rahat ol zaten hep çekindiğimiz için başımızda ya bu sorun. geçmiş olsun...
arkadaşlar direkt derken muhakkak medikal bir eldiven veya streçle iyice sarıp hijyenik bir biçimde uygulamayı da unutmayalım..hani olur ya heyecan yapılır unutulur filan Allah muhafaza bir de enfeksyonla uğraşmayalım
evet zaten gidince vajinismusu da söylemem lazım da ona sinir oluyorum ben de. aman biraz daha durayım canım ya perşembe gidiim.. yarın biraz rahat hissedersem egzersizi yapmaya çalışırım.. sizinle konuşmak iyi geldi, neşem yerine geldi..
sağol canım yaa rahatladım okuyunca.. benim de çok ağrıyo, inşallah geçer ilaçla.. bi de dıştan ultrasonla bakınca da enfeksiyonun anlaşılmasına sevindim.. Burayı çok seviyorum ya ne güzel sürekli birbirimize yardımcı oluyoz..
Arkadaşlar hepinize iyi geceler vajiyle savasmadığımız seviştiğimiz bir dünya diliyorummm........
sen bılırsın cnm persembe gıt ozaman eger o agrı tahrıs hıssınden kaynaklanıyorsa egzersız yapma cnm daha kotu olmasın sen anlarsın gerçi ne durumda oldugunu ona gore ayarlarsın he söyle moral bozmak yok
ben de rahatlıyorum gercekten.yalnız olmadığımı bilmek iyi geliyor.esimle zaten bi deniyoruz cok zorlamak istemiyo beni. sonra uyuyo hemencik,ben de gece kusu buralarda oyalanıyorum:) kafa dağıtıyorum:) iyi ki varsnız kızlar,tanımasam da sizi seviyore:)
tatlım benım cıkmam lazım moralını bozma uzulme 3 4 gune bıseycıgın kalmaz ınsallah egzersızlerımıze devam ederızbı sorun olursa aklına eserse napacagını bılıyorsun telim acık persembe gunu doktorun ne dedıgınden haberım olsun tmm mı cnm yarında gorusuruz tabıı ama ben sımdıden söyleyeyım kendıne coook ıyı bak cok opuyorum Allaha emanetsın hepınıze ıyı geceler kızlaaaaaaarrrr hepımıze artık vajisiz gunler diliyorum
dün evde değildik, yatılı gitmiştik uzak bi yere.. tel.i de evde unutmuşum.. aklım burda kaldı ama girmemişin sen de. bugün mü açıldı fatura mesellesinden dolayı internet?
yok cnm dun ödedı ama forum dun bakımdaydı kımse gıremedı dogal olarak bende gıremedım ..:)
dün evde değildik, yatılı gitmiştik uzak bi yere.. tel.i de evde unutmuşum.. aklım burda kaldı ama girmemişin sen de. bugün mü açıldı fatura mesellesinden dolayı internet?
benim eşim evde olmuyo, o yüzden böyle giriyorum kıss.. yoksa hemen kıskanır sizi.. valla ben de çok seviyorum sizleri.. aile gibi olduk..
yok cnm dun ödedı ama forum dun bakımdaydı kımse gıremedı dogal olarak bende gıremedım ..:)[/QUOTE .!.:tamam tatlım sen çık oyalamayım seni..:90:
ay kıskanmasın bizi ne öğreniyosak burdan öğreniyoruz valla.bu konuda resmen eğitti beni bu site ve sizler tabi,önceden eşim yaklasınca tir tir titrer ağlardım,şimdi o kadar ilerledik ki olacak yakında:) sayenizde! birbirimize gaz vermeye devam:))
ya bizimki Ramazanda biraz yoğun oluyor az görüşüyoz, o evde olunca da foruma çok girince olmuyo doğal olarak.. eşim de çok farkında buranın bana çok faydası oldu.. o yokken hep burda olduğumu biliyobende de çok ama çok ilerleme var canım benim.. gazlar süper geliyo, bu vaji gazı çok seviyo gerçekten.. bi de yenenlerin herşey ama herşey normale dönüyor demesi beni çok etkiledi.. zamanla vaji olduğunu bile unutursun dediler.. şimdi egzersiz yapmak hobim oldu benim pek bi severek yapıyorum...
evet ben de cok hoslanmasam da hergün yapmaya calısıyorum canım.bazen eziyet gibi geliyor ama faydasını gördükce de zorluyorum kendimi.kızlar hep diyor ya ben üstteyken yaptım diye. o sekilde yapmak için zorluyorum kendimi bir kac gündür.hakikaten daha kolay girdiğini fark ettik eşimle. bir anlık cesaretime bağlı aslında,kas gevsetivi falanda alınca cok kolay girebiliyo pe...s. eğer denemediyseniz bir de sen üstteyken dene canım,alttayken korkudan kacacak delik arıyorum,geriliyorum cünkü olursa eger ben üstteyken olacak galiba.
ccanım varya şu engel durumum bi bitse varya üst - alt hiç farketmez deniicem inşallah ikisini de.. bi anlık cesaret hakkaten.. canım bu arada eylül seminer dönemi 5 eylül diye buldum nette ama kesin bilgi değil. bu konuda bi bilgin varmı? 1günlük süre varya bayramdan sonra, o gün tatil mi?
gecer gecer tatlım bayrama kadar halledicez bu işi canım ben müdür yardımcısını aradım 5 eylül dedi bana,ama baska bir bilgi alırsam yazarım buraya yine. off okuldan da bi soğudum bi soğudum,bu sene 1. sınıf okutcam bi de kesin halletmem lazım okul acılana kadar yoksa deneyemeyiz bile!
tamam iyi tatil uzadı desene ne güzel.. evet okul açılana kadar kesin halletmemiz lazım1.sınıf da zor olur ya hakkaten.. Allah yardımcın olsun canım.. o zamana kadar mutlaka yenmeliyiz başka yolu yok.. ben de çok alıştım tatile.. iyi oluyodu sabah uyumak
sağol akaycım insallah..canım ben şimdi gidiyim biraz egzersiz yapiimgözlrim ağrıdı hem. sonra görüşürüz öptüm tatlım!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?