Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Sonundaaaaaa Olduuuuuuuu Bende Başardımmmmmm.Yendimmm Yendimmmm Yendimmmmmmm
vee hiçççç acııı falandaaa olmadııı hattaa inanamadımm olduğuna eşim deyince şaşırdımmm ...üstteyken denedikk olduu sonra alttaa denedik oda olduu bikaç kere çıkardık tekrar denedik olduu yaniii çooookkkk mutluyummmmmmmmmmmm

yağmuuuuuuuur inanmıyorum sana süpeeeeeeeerr
nasıl mutlu oldum bilemezsin

tebrikleeeeeer

Allah mutluluğunu daim etsin canım. Senin nick neden böyle merak ettim? bişey yazcaktım yendim diyince ama yazmadım

teşekkür ederim
nick konusundaki esprini anladım hakikaten de doğru ama hiç onu düşünmemiştim O an öyle bi isim geldi aklıma yazdım Değitirmenin yolu var mı acaba pek sevmedim nickimi

teşekkür ederim
nick konusundaki esprini anladım hakikaten de doğru ama hiç onu düşünmemiştim O an öyle bi isim geldi aklıma yazdım Değitirmenin yolu var mı acaba pek sevmedim nickimi

neyse sen nicki boşver canımyeni gelin oldun... müthişsin ya tebrik ederim çok sevindirdiniz beni aynı anda

selam kızlaaaaaaaaaaaaaar olsadayesek ve yagmur2010 cok cok sevındım ardarda yenmıssınız akaycım msj attı solugu burda aldım cok tebrık ederım yaaaaa gercekten acaip sevındım darısı bızlerın basınaaaaaaaaa yasasın yenı gelınleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrr

[

canım uyuyomuydun uyandırmadım demi? sana söylemeden duramadım çok sevindim yaa... insana daha bi cesaret geliyo birileri yenince ayrıca

yok cnm uyumuyordum banyo yaptım oturuyordum cok ii ettın msj atmakla cnm benım cok sevındım gercekten bızlerede cok ii gaz oluyo yaaaa

iyi uyandırmadığıma sevindim:) çok az kaldı herkes yenecek bayrama kadar inşallahhh.. 10gelin hedefi koymuşlarya az bence şimdiden 6 falan oldu zaten..
neyse tatlım seni tutmayalım senin kociş evde, beklemesin seni. söyledinmi ona da:) ? hadi öpüyorum seni fıstıkım:90:

Sağolum kızlar yaaa teşekkür ederim. Hala inanamıyorum kalbim pır pır :)
yagmur2010 ben de seni tebrik ederim kaderdaşım
Hadi dökülsün herkes sırayla bayrama kadar hepimiz gelin olalım.

saollll cnmmmm aminnnn darısııı başınızaaaaaaaa inşalahhhhhhhhhhh

kurtulan arkadaşları çok tebrik ediyorum.. çooook sevindim.. bugünlerde maşallah ardı arkası kesilmiyor inşallah böyle devam eder.. bayrama kadar da ben ve benim durumumda olan tüm arkadaşlar kurtuluruz..

bencede 10u gecer bayrama kadar ınsallaaaaaaah ben fırladım senın msjdan sonra pcye noluyo dedı dedım sımdı forumdan 2 kız daha ard arda basarmıs bakmam lazım organıze ısler gıbı olmussunuz ıyıce ınternet bıttı tellemı haberlesıyosunuz artık dıyo bende senı cok opuyorum cnm arkadasları tekrar tebrık edıyorum masallah tütütütüttü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…