- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #65.021
burdanda tebrik edeyim canım Rabbim başka sıkıntı vermesin halayınıda çekim
yaslandim'dan haber yok mu ?
merhabalar bende vajinusmus sorunu yaşayan bir buçuk aylık evli bir bayanım.daha doğrusu düne kadar yaşayan:) bir ayım resmen bunalım evresiydi hiçbir zaman bu işi yapamayacağımı düşünmüştüm böyle bir acı olamazdı, yok yani canım çıkcak diyordum ,acı eşiğim yüksek olmasına rağmen dayanamıyordum. eşim dokunduğu anda kaskatı oluyordum denemelerimiz bir ay kadar sürdü tabi ben bu sırada tüm forumları alt üst ettim daha sonra bir doktora gtmeye karar verdim sorunumun fizyolojik olduğunu düşünüyordum çikolata kistim vardı ona bağlıyordum ve vajinamın girişinde çok acıyan sert bir yapı vardı elle bile hissediliyordu eşim orayı geçip birlikte olamıyorduk sonuçta doktor muayene sonrasında denemelrden dolayı tahriş olduğunu ve fizyolojik bir sorunum olmadığını o girişteki sert yapınında benim kasım olduğunu çok kastığım için acıdığını söyledi ve böylece olayın psikolojik olduğunu anladık ve ben sadece internetten okuduğum vajinusmus tedavisini uygulamaya başladım.önce bir aynayla kendimi tanıdım ve ne kadar kötü gözüksede işin sırrı parmak egzersizi bence.önce kendim bunu denedim ve oranın düz bir yapı olduğunu rahatlıkla bu işin yapılabileceğini anladım daha sonra derin nefes egzersizleriyle eşimin parmağıyla bu egzersizleri yaptık ve en son doğru pozisyon ile bu hastalığın üstesinden geldim ve ilişki boyunca ben bunu yapabilirim ewliliğim için diyerek kendimi telkin etttim acıdı mı evet acıdı ama buna katlanabilirim :) bugün ikinci denememizdi evet yine acıdı bacaklarım yine kaskatı oldu ama sonuçta katlanılıyor ayrıca acayip bir tuvalet hissi bende yasıyorum ama gececektir. bunların hepsi psikolojik evliliğiniz için bunun üstesinden gelin inanın yapılabiliniyor:)
gözün aydın canım darısı diğer arkadaşların başına.cidden insanı yıpratan bir süreç. mutluluktan deli gibi ağladım, eşimde kalkıp dans etti:)) evlenmeden önce bu işi yapınca bu kadar sevineceğimi söyleselerdi hayatta inanmazdım. Allah herkesin yardımcısı olsun
ben de vajinismus muyum acaba? 20 günlük evliyim ama olmuyo,olamıyo..olur nasıl olsa diye kendimş rahatlatmaya çalışıyorum ama nolcak bilmem.
saollllllll cnm benimmmm inşalahhh en kısa zamandaa sizdeee yenersinizzzz çok mutluyumm yaaa durmadan gülüyoruzz eşimleeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?