Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Çok mutluyum Allahım benim gibi gözyaşı döküp, bugünü bekleyenleri mutlu et.
Hadi kızlar ne olur yılmadan egzersiz yapın bu mutluluğu eşinizden de kendinizden de esirgemeyin. Önünüze engel koyup da mutluluğu ertelemeyin dualarım sizinle

nazlı_85 sana ve senin gibi vajinismusu yenip bizlerden desteğini eksik etmeyen arkadaşlara özellikle teşekkür ediyorum. Çok sağolun Allah yardımcınız olsun herzaman.
bu halayım sıradaki gelinlere gelsin

merhabalar bende vajinusmus sorunu yaşayan bir buçuk aylık evli bir bayanım.daha doğrusu düne kadar yaşayan:) bir ayım resmen bunalım evresiydi hiçbir zaman bu işi yapamayacağımı düşünmüştüm böyle bir acı olamazdı, yok yani canım çıkcak diyordum ,acı eşiğim yüksek olmasına rağmen dayanamıyordum. eşim dokunduğu anda kaskatı oluyordum denemelerimiz bir ay kadar sürdü tabi ben bu sırada tüm forumları alt üst ettim daha sonra bir doktora gtmeye karar verdim sorunumun fizyolojik olduğunu düşünüyordum çikolata kistim vardı ona bağlıyordum ve vajinamın girişinde çok acıyan sert bir yapı vardı elle bile hissediliyordu eşim orayı geçip birlikte olamıyorduk sonuçta doktor muayene sonrasında denemelrden dolayı tahriş olduğunu ve fizyolojik bir sorunum olmadığını o girişteki sert yapınında benim kasım olduğunu çok kastığım için acıdığını söyledi ve böylece olayın psikolojik olduğunu anladık ve ben sadece internetten okuduğum vajinusmus tedavisini uygulamaya başladım.önce bir aynayla kendimi tanıdım ve ne kadar kötü gözüksede işin sırrı parmak egzersizi bence.önce kendim bunu denedim ve oranın düz bir yapı olduğunu rahatlıkla bu işin yapılabileceğini anladım daha sonra derin nefes egzersizleriyle eşimin parmağıyla bu egzersizleri yaptık ve en son doğru pozisyon ile bu hastalığın üstesinden geldim ve ilişki boyunca ben bunu yapabilirim ewliliğim için diyerek kendimi telkin etttim acıdı mı evet acıdı ama buna katlanabilirim :) bugün ikinci denememizdi evet yine acıdı bacaklarım yine kaskatı oldu ama sonuçta katlanılıyor ayrıca acayip bir tuvalet hissi bende yasıyorum ama gececektir. bunların hepsi psikolojik evliliğiniz için bunun üstesinden gelin inanın yapılabiliniyor:)

cnm benim tebrik ederimm yeni ewliyken halletmen çok güzel ben 2 yıldır uğraşıyodum bunla allah şükür bugün yendim bende.. tuvalet hissii bendede çok olduu.. cnm kastığın içindir o acı kasmayıncaa gerçektenn hiç bişe hissetmiyosun be bugün çok rahattım ve hiçbişe hissetmedenn olduu hala şoktayım yaa :))

gözün aydın canım darısı diğer arkadaşların başına.cidden insanı yıpratan bir süreç. mutluluktan deli gibi ağladım, eşimde kalkıp dans etti:)) evlenmeden önce bu işi yapınca bu kadar sevineceğimi söyleselerdi hayatta inanmazdım. Allah herkesin yardımcısı olsun

saol cnm gerçekten öle çok yıpratıyo insanıı.. aynenn bende sevinçtenn ağlıyorummm eşim de diyo noldu niye ağlıyosunn diyom sevinçten ağlıyorumm sarılıyoo sonra gülüyoo.. aminn allahım diğerr arkadaşlarımızada en yakında başarmalarını nasip eder inşallahhh

yagmur2010 belli ki iki heyecanlıdan başka kimse yok.
mutluluktan sarhoş gibiyim yaa. hani aşık olursun için kıpır kıpır olur, ne yaptığını şaşırırsın ya öyleyim aynı

olsadayesek canım tekrar tebrik ederim sen ne kadarlık evliydin? p..s boyutunda aparat denemiş miydin?

yağmurcum bebek istemişsin bugün bak inşallah sıra sana geliyor galiba :) sen de anne olursun inşallah Rabbim gönlüne göre versin canım benim :)

Son düzenleme:
Ya kızlar ikinizi de çok tebrik ediyorum, Allah bir daha inşallah böyle birşey göstermesin kimseye. Çok sevindim sizin adınıza:))

Olsadayesek' cim, şu sıcak su mevzusunu ve emla krem kullanımını azıcık anlatsana tam olarak canım, bende inşalalh haftasonu deniycem

- Beyonce
- Scarlet82 16.08.2011
- Bıdıkcan 16.08.2011
- OlsadaYesek 17.08.2011
- Yagmur2010 17.08.2011

Hadi Kızlar, inşallah bu sayıyı artıracağız;
- Aykurt
- Aybice
- nehirsakarya
- akayy
- buseumut
- belinayy
- fairymm

hadi kızlar inşallah sizlerden de güzel haberler gelir, ne yapıyoruz egzersizlere iyice asılıyoruz:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…