Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

benide unutma listede(

günaydın kızlar nihayet girebildim allahım yaaa tepemde bi stajyer!!! napcağımı şaşırıyorum yaa. neyse Allahtan bu gün izinli de biraz kafa dinlicem. sizler nasılsınız ben bi gideyim geçmişi okuyayım bakalım ne gibi bi gelişmeler olmuş umarım güzel haberler vardır

- Beyonce
- Scarlet82 16.08.2011
- Bıdıkcan 16.08.2011
- OlsadaYesek 17.08.2011
- Yagmur2010 17.08.2011

Hadi Kızlar, inşallah bu sayıyı artıracağız;
- Aykurt
- Aybice
- nehirsakarya
- akayy
- buseumut
- belinayy
- fairymm
- yaz_gulu

Tamam mıdır şekercim:))

saol canım:)) gerçi daha orta parmaktayız inş bayrama yenmeyi umut ediyorum. dün yine eş parmağı yaptık süper geçti.))

günaydın arkadaşlar.

dündü p.. denemeside piyaskoyla bitti...neden alamıyorum ki acaba nerde yanlış yapmıyorum bilmiyorum..nerdeyse p.. boyutunda aparatla çalışıyorum.. eşimin iki parmağını alıyorum.. kendim 3 parmak yapıyorum... kontrol bende olsun diye üsttede denedim.. gene olmadı gene olmadı.. herşey giriyo p.. girmiyoo yaa.. varmı öneriniz kızlar...

penisi birden içine almaya çalışma..zile basar gibi ucunu değdir bırak değdir tekrar bırak..bunu çok sık tekrarla..
sadece ucunu almaya çalış içine penisin tümünü almayı geçirme aklından.o kendi olur zaten...jel ya da bebek yağı sür penise daha rahat olur

tebrik ederim canım çok sevindim...mutluluğun daim olsun inşallah...

hani beni yazmamışsınız...benimde egzersizler devam ediyor

- Beyonce
- Scarlet82 16.08.2011
- Bıdıkcan 16.08.2011
- OlsadaYesek 17.08.2011
- Yagmur2010 17.08.2011

Hadi Kızlar, inşallah bu sayıyı artıracağız;
- Aykurt
- Aybice
- nehirsakarya
- akayy
- buseumut
- belinayy
- fairymm
- yaz_gulu
- Vizon

yagmur ,olsada yesek tbrler.....
yagmurcum sonunda başardın be kuzum çok şükür darısı tüm arkadaşların başına inşallah

Kızlaaaaaaar ayağım uğurlu mu geldii nee çok tebrik ediyorum siziii çok sevindim sizin adınıza:92: bundan sonraki uzmanlaşma kısmında da istişare edelim sorularım olacak size:78: darısı diğer arkadaşlara inşallah bayrama kadar yenmeyen kalmayacak.o zaman size gelsin kızlar;"aşamayacağım hiçbir yol olamaz bunu da unutma bi kenara yaz!"

yağmurcum çok tebrik ediorum çok mutlu oldum walla işallah güzel günler seni beklio artıkdarısıişallah bizlerin başına bende 2yıllık evliyim artık kurtulmak istiorum bu dertten aminnnnnnnnnnn

yağmurcum çok tebrik ediorum çok mutlu oldum walla işallah güzel günler seni beklio artıkdarısıişallah bizlerin başına bende 2yıllık evliyim artık kurtulmak istiorum bu dertten aminnnnnnnnnnn

amin,darısı sana canım inşallah,sırada albuneaayla sen varsınızbu arada browniden haber yok di mi?o naptı acaba?

ayy nekadar güzel bi liste allahımm sanki kendmi bu listede yenmiş görür gibiyim hadi kızlar az kaldı yaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…