- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #65.041
- Beyonce
- Scarlet82 16.08.2011
- Bıdıkcan 16.08.2011
- OlsadaYesek 17.08.2011
- Yagmur2010 17.08.2011
Hadi Kızlar, inşallah bu sayıyı artıracağız;
- Aykurt
- Aybice
- nehirsakarya
- akayy
- buseumut
- belinayy
- fairymm
hadi kızlar inşallah sizlerden de güzel haberler gelir, ne yapıyoruz egzersizlere iyice asılıyoruz:)))
- Beyonce
- Scarlet82 16.08.2011
- Bıdıkcan 16.08.2011
- OlsadaYesek 17.08.2011
- Yagmur2010 17.08.2011
- Aykurt
- Aybice
- nehirsakarya
- akayy
- buseumut
- belinayy
- fairymm
- yaz_gulu
Tamam mıdır şekercim:))
günaydınnnnnn kızlarrrrr
günaydın arkadaşlar.
dündü p.. denemeside piyaskoyla bitti...neden alamıyorum ki acaba nerde yanlış yapmıyorum bilmiyorum..nerdeyse p.. boyutunda aparatla çalışıyorum.. eşimin iki parmağını alıyorum.. kendim 3 parmak yapıyorum... kontrol bende olsun diye üsttede denedim.. gene olmadı gene olmadı.. herşey giriyo p.. girmiyoo yaa.. varmı öneriniz kızlar...
şimdi size nasıl yaptığımı anlatayım. Öncelikle şunu söylemeliyim yaptıklarımın hepsi burdaki arkadaşların önerileridir. Hepinize çok teşekkür ederim. Önce Allahın izni, sonra sizin yardımlarınızla 5 günde kurtuldum bu illetten
Bir kabın içine sıcak su doldurup klozete yerleştirdim, vajinama emla sürüp klozete oturdum. 10-15 dk sonra dün alamadığım penis boyutundaki aparatımla egzersiz yaptım. Ama egzersizi diz üstü durarak yaptım yani sanki kocamın üzerinde oturuyormuş gibi. aparatı tamamen içime alıp gitgel yapabildiğim zaman gittim kocamın yanına, onunla bu işi başardığımda bana alacağı hediye hakkında konuşurken sanki egzersiz yapıyormuşum gibi aldım penisi içime.Kızlar hadi herkes kurtulsun şu problemden çünkü çok zevkli bunun kurtuluşu. emin olun vajinismus olmayıp da ilk günden penisi alabilenler bu kadar zevk almaz
- Beyonce
- Scarlet82 16.08.2011
- Bıdıkcan 16.08.2011
- OlsadaYesek 17.08.2011
- Yagmur2010 17.08.2011
- Aykurt
- Aybice
- nehirsakarya
- akayy
- buseumut
- belinayy
- fairymm
- yaz_gulu
Tamam mıdır şekercim:))
cnm benim tebrik ederimm yeni ewliyken halletmen çok güzel ben 2 yıldır uğraşıyodum bunla allah şükür bugün yendim bende.. tuvalet hissii bendede çok olduu.. cnm kastığın içindir o acı kasmayıncaa gerçektenn hiç bişe hissetmiyosun be bugün çok rahattım ve hiçbişe hissetmedenn olduu hala şoktayım yaa :))
Kızlaaar yol açın gelin geldi
Oldu yaaa inanamıyorum olduuu hiç "ama" diyeceğim bişey yok hem de, herşeyiyle olduuuuuuuu
yağmurcum çok tebrik ediorum çok mutlu oldum walla işallah güzel günler seni beklio artıkdarısıişallah bizlerin başına bende 2yıllık evliyim artık kurtulmak istiorum bu dertten aminnnnnnnnnnn
- Beyonce
- Scarlet82 16.08.2011
- Bıdıkcan 16.08.2011
- OlsadaYesek 17.08.2011
- Yagmur2010 17.08.2011
- Aykurt
- Aybice
- nehirsakarya
- akayy
- buseumut
- belinayy
- fairymm
hadi kızlar inşallah sizlerden de güzel haberler gelir, ne yapıyoruz egzersizlere iyice asılıyoruz:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?