Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

‎'Üzülme' der Mevlana ve;
"bir yandan korkun bir yandan umudun varsa iki kanatlı olursun;
tek kanatla uçulmaz zaten.
sopayla kilime vuranın gayesi, kilimi dövmek değil kilimin tozunu almaktır.
Allah sana sıkıntı vermekle kirini, tozunu alır,
.........niye kederlenirsin?
taş taşlıktan geçmedikçe,parmaklara yüzük olamaz.
yüzük olmayı dileyen taş,ezilmeyi yontulmayı gözealmalıdır"
MEVLANA

Ya arkadaşlar yenen arkadaşlara birşey sormuştum lakin halen kimseden bir yanıt alamadım:84: Yendikten sonra kocalarınızın size karsı tutum ve davranışları değişti mi?

lütfe3n kızlar bizede dua edin de şöyle cesaret gelsin .ben anladım bu hastalık gün geçtikçe zorlaşıyor sanki eline geçirdiği kurbanını iyice sıkıştırıyor gün geçtikçe.ben 2 parmak aabilmeme rağmen halen beynimde ilişki imkansız zor ve zahmetli birşeymiş gibi hissediyorum.

yağmurcum çok tebrik ediorum çok mutlu oldum walla işallah güzel günler seni beklio artıkdarısıişallah bizlerin başına bende 2yıllık evliyim artık kurtulmak istiorum bu dertten aminnnnnnnnnnn

saol cnm benimm..amin cnm darısı başınızaaa inşallahh cnm sizde yenceksinizz en yakın zamanda güveniyorum sizeee benim gibi ödlekk biri yaptıysaa yani sizde yaparsınızz cnm sadece biraz cesarett

kızlar yenmişsinizzçok sevindim ya tebrik ederim darısı bizlerin başına inşallahh..sıradaki gelinde albune olur bence.. yagmur olsada yesek nasıl başardınız..

heraldee ayağını sürttün cnmmm çok teşekkürrlerrr cnmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…