- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #65.081
kızlar yenmişsinizzçok sevindim ya tebrik ederim darısı bizlerin başına inşallahh..sıradaki gelinde albune olur bence.. yagmur olsada yesek nasıl başardınız..
kızlar yenmişsinizzçok sevindim ya tebrik ederim darısı bizlerin başına inşallahh..sıradaki gelinde albune olur bence.. yagmur olsada yesek nasıl başardınız..
Allah' ım nerde o günler yaarebbimmmm :)):26::26: Hadi belinay belki ikimiz de ayn ıgün gelin oluruz ne dersin
saol cnm benimmm...biliyosun ben 2 kere pe..s denemişitm 2. denememde yarısını almıştım ertesi gün dendik tekrar hiç alamamıştım sonra dün ilk en son aparatla egzersiz yaptım biraz sonra tekrar pe..s denedik ilk üsstte denedik yavaş yavaş ilerledik ben sanıyorum hala ucu girdii eşim deyince bak gördünmü oldu bitti işte diyo ben diyorum ne oldu hadi be ordan diyorum hepsi girdimi diyorum girdi diyo almışım aynayla bakmaya çalışıyorum bidegerçektende olmuş ya hiç bişe hissetmedimm gerçekten kızlar ya kırmızı falanda hiçç yok sonra git gel yaptık çıkarıp tekrar denedik oldu sonra ben yattım öle denedik genee olduu yanii çok mutluu oldukk ya darısı başınızaaa cnmmm
canım ya çok sevindim valla..en son 2 parmakta bilyodum seni ugrayamadımda buraya..yarış halinde olcaktık sözdeçok azimliydin tebrikler valla..aps ucu aldımda aparat almadım ona nası neyle başlasam die düşünyorum bende:44::44::44:
ay olalım kıs ne güsel olur valla..reglin bitmesine ne kadar kaldı canım..ben ps ucu aldım ama aparat çalşmadım..yarın reglim bitiyo..dün ultrason jelide aldım10tlye.. gleitgelende var bol bol jel olsn dedimbeyaz mum alym dedim eşim almadı saçmalama falan dedi..çocugunun babasıda olsun dedi ciddi ciddi alay etti almadı gizlimi yapsam napsam hemen yapıp başarmak istiyorum artık..
sonra penis yarısını almıştım cnm sen yoktun ewt :) çok teşekkürlerr cnmmmcnm yavaş yavaş oluyo gerçekten bend eilk ucunu almıştım sonra yarısını sonra hiç alamamıştım dünde çok şükür olduu yavaş yavaş ilerlettik ve olduuu ya
Ya arkadaşlar yenen arkadaşlara birşey sormuştum lakin halen kimseden bir yanıt alamadım:84: Yendikten sonra kocalarınızın size karsı tutum ve davranışları değişti mi?[/QUOT
canım bana değişti gibi geldi.bakışı bilşe farklı sankim..daha bi alttan alıyo beni..eskiden epey tartışırdık artık olmuyo mesela son 1 ayda..adam bir dediğimi iki etmiyo:))
Canımcım süper benim de bitti gibi, bu akşam, en kötü ihtimalle de yarı nakşam egzersiz yaapbilirim. Deneme yapmadan önce iyice egzersiz yapmak istiyorum 1 ya da 2 gün. 2. gün de inşallah denemek istiyorum hemen:)) Hadi belinay biz de gelin olalım, biz de halay çekelim,
Canımcım süper benim de bitti gibi, bu akşam, en kötü ihtimalle de yarı nakşam egzersiz yaapbilirim. Deneme yapmadan önce iyice egzersiz yapmak istiyorum 1 ya da 2 gün. 2. gün de inşallah denemek istiyorum hemen:)) Hadi belinay biz de gelin olalım, biz de halay çekelim,
neyse çok şükür atlattın artık canım..artık eskiyi unut yeni yolu tutilşkin otursun bebe çalışmasına
saol cnm benimmm...biliyosun ben 2 kere pe..s denemişitm 2. denememde yarısını almıştım ertesi gün dendik tekrar hiç alamamıştım sonra dün ilk en son aparatla egzersiz yaptım biraz sonra tekrar pe..s denedik ilk üsstte denedik yavaş yavaş ilerledik ben sanıyorum hala ucu girdii eşim deyince bak gördünmü oldu bitti işte diyo ben diyorum ne oldu hadi be ordan diyorum hepsi girdimi diyorum girdi diyo almışım aynayla bakmaya çalışıyorum bidegerçektende olmuş ya hiç bişe hissetmedimm gerçekten kızlar ya kırmızı falanda hiçç yok sonra git gel yaptık çıkarıp tekrar denedik oldu sonra ben yattım öle denedik genee olduu yanii çok mutluu oldukk ya darısı başınızaaa cnmmm
Ya arkadaşlar yenen arkadaşlara birşey sormuştum lakin halen kimseden bir yanıt alamadım:84: Yendikten sonra kocalarınızın size karsı tutum ve davranışları değişti mi?[/QUOT
canım bana değişti gibi geldi.bakışı bilşe farklı sankim..daha bi alttan alıyo beni..eskiden epey tartışırdık artık olmuyo mesela son 1 ayda..adam bir dediğimi iki etmiyo:))
Ayyy, darısı bana ve benmi kocanın başına inşallah :))
olsadayesek canım tekrar tebrik ederim sen ne kadarlık evliydin? p..s boyutunda aparat denemiş miydin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?