Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

burada konuşmak biraz zahmetli msn de bir grup var kk topıiğine ait orada daha seri ve etkin olur .beni eklemek isteyen kaderdaşlarım eklesin sadece lütfen üstüne vazife olmayanlar atlamasın lütfen hemen nehirefe-01@hotmail.combens izi davet ederim bende kayıtlı o eski olduğum için belkide aranızda en eski ve en hantal benimdir kesin

kızlar yenmişsinizzçok sevindim ya tebrik ederim darısı bizlerin başına inşallahh..sıradaki gelinde albune olur bence.. yagmur olsada yesek nasıl başardınız..

saol cnm benimmm...biliyosun ben 2 kere pe..s denemişitm 2. denememde yarısını almıştım ertesi gün dendik tekrar hiç alamamıştım sonra dün ilk en son aparatla egzersiz yaptım biraz sonra tekrar pe..s denedik ilk üsstte denedik yavaş yavaş ilerledik ben sanıyorum hala ucu girdii eşim deyince bak gördünmü oldu bitti işte diyo ben diyorum ne oldu hadi be ordan diyorum hepsi girdimi diyorum girdi diyo almışım aynayla bakmaya çalışıyorum bide gerçektende olmuş ya hiç bişe hissetmedimm gerçekten kızlar ya kırmızı falanda hiçç yok sonra git gel yaptık çıkarıp tekrar denedik oldu sonra ben yattım öle denedik genee olduu yanii çok mutluu oldukk ya darısı başınızaaa cnmmm

Allah' ım nerde o günler yaarebbimmmm :)):26::26: Hadi belinay belki ikimiz de ayn ıgün gelin oluruz ne dersin

ay olalım kıs ne güsel olur valla..reglin bitmesine ne kadar kaldı canım..ben ps ucu aldım ama aparat çalşmadım..yarın reglim bitiyo..dün ultrason jelide aldım10tlye.. gleitgelende var bol bol jel olsn dedim beyaz mum alym dedim eşim almadı saçmalama falan dedi..çocugunun babasıda olsun dedi ciddi ciddi alay etti almadı gizlimi yapsam napsam hemen yapıp başarmak istiyorum artık..

canım ya çok sevindim valla..en son 2 parmakta bilyodum seni ugrayamadımda buraya..yarış halinde olcaktık sözdeçok azimliydin tebrikler valla..aps ucu aldımda aparat almadım ona nası neyle başlasam die düşünyorum bende:44::44::44:

sonra penis yarısını almıştım cnm sen yoktun ewt :) çok teşekkürlerr cnmmmcnm yavaş yavaş oluyo gerçekten bend eilk ucunu almıştım sonra yarısını sonra hiç alamamıştım dünde çok şükür olduu yavaş yavaş ilerlettik ve olduuu ya

Canımcım süper benim de bitti gibi, bu akşam, en kötü ihtimalle de yarı nakşam egzersiz yaapbilirim. Deneme yapmadan önce iyice egzersiz yapmak istiyorum 1 ya da 2 gün. 2. gün de inşallah denemek istiyorum hemen:)) Hadi belinay biz de gelin olalım, biz de halay çekelim,

bugün misafirim gelcek kızlarrr giremiycem yarın girebilirm ancakkk şimdide dışarı çıkıcamm yarın inşallahh geldiğimdee yeni gelinlerrr görürümmmm inanın kendine güveninn kızlarr birazcıkk cesaretttt sonradaaa sonundaa mutlulukkkk hadiyinnn bakalımmmm

neyse çok şükür atlattın artık canım..artık eskiyi unut yeni yolu tutilşkin otursun bebe çalışmasına

tamam canım..bende bugün yada yarın başlıyabilyorum..egzersize sil baştan başlicam..bayrama kadar kadın olmak istiyorum

tamam canım..bende bugün yada yarın başlıyabilyorum..egzersize sil baştan başlicam..bayrama kadar kadın olmak istiyorum

tbrklrr yağmur2010

olsadayesek canım tekrar tebrik ederim sen ne kadarlık evliydin? p..s boyutunda aparat denemiş miydin?

teşekkür ederim :78: ben 10 aylık evliyim.
Dün ilişkiden hemen önce penis boyutunda (hemen hemen) aparat denedim,rahatlıkla içime aldıktan sonra penis denemesine geçtim.
Önceki gün aparatı alamadan denemiştim olmamıştı.nazlı_85'in uyarısıyla apartı almadan denemedim, en iyisi bu çünkü o zaman hiç zor olmuyor, sanki aparatla devam ediyormuşsun gibi oluyor.

merhaba kızlar maşallah ne kadar yenen arkadasımız var :80: yeni gelenler var allahım herkese şifasını versin inşallah..

bizde kocişle bebiş çalışmalarına başlamıs bulunmaktayız dün itibari ile....
allahım hayırlısını versin inşallah..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…