Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

önce ben gördüm ultrasyonda sonra 1ara verdik doktorla o.aradada ben esime söyledim, benim söyleyis tarzimi görücektiniz tam 1fiyasko soka girdim o.an böyle aptallastim, bebisimizi görücen birazdan dedim, hamileyim dedim. adami araba carpmis gibi oldu durumu anlayamadi kavrayamadi tepki veremedi 1.kücük an sarildi bana titriyordu yalnizda deyildik o.an. oda gördü bebisi doktor izne gidebilirsin dedi, haftaya cuma doktora gidicem yine zaten 27.sindede türkiyeye gidiyoruz. kizlar benim cikmam gerek kendinize iyi bakin

teşekkür ederim darısı başına anlatayım hemen
şu 5 litrelik su bidonları varya onlardan birini ikiye böldüm (evde herşey yeni olduğu için kıyamadım kaplara :) ) içine sıcak (biraz da soğuk) su koydum klozete yerleştirdim. vajina ağzına da emla krem sürdüm (bir tüpün dörtte bir kadarını) sonra klozete oturdum. 10 dakika kadar bekleyip kremi sildim. dediğim gibi sanki üstte duruyormuşum gibi diz üstü oturarak penis boyutunda aparatla deneme yaptım, kolaylıkla aldığımda hiç beklemeden koştum eşimin yanına

biz o an ilişkiye giriyormuşuz gibi davranmadık, konuşa konuşa yaptık. ben de sanki egzersiz yapıyormuşum gibi davrandım. böyle olunca gerilmiyorsun. öyle ön sevişeyim, rahatlayayım, yok açılsın, yok gevşesin diye beklememek lazım, egzersizin hemen arkasından egzersize devam ediyormuş gibi yap. Ama penis boyutunda aparatla dene, parmaktan çok farklı, zaten 3 parmak girdiyse aparat rahat girer. bir de aparatın ucuna pamuk sar, ucu yumuşak olup girince gerisini hiç hissetmiyorsun.

Canım komik bir soru olacak ama sıcak suyun içine değil, buharına oturdun değil mi??

çok güzel yaaaaa gözünüz aydın. Allah Herkese nasip etsin bu mutluluğu

çok güzel yaaaaa gözünüz aydın. Allah Herkese nasip etsin bu mutluluğu

tebrik ederim canım çok sevindim...mutluluğun daim olsun inşallah...

teşekkür ederim senin de güzel haberini bekliyorum. Çok yakında olacağına da inanıyorum. Ben regl olacam diye bu kadar acele ettim yoksa senin benden önce başaracağın belliydi Hadi sıra sende

Canım komik bir soru olacak ama sıcak suyun içine değil, buharına oturdun değil mi??

Yok canım niye komik olsun ben söylemeliydim :78: buharından faydalancaz :) Ama çok da sıcak olmasına gerek yok.

Son düzenleme:

zaten ilk ilişkiler bilimsel ve deneysel oluyor kızlar eşler haz alabilir fakat biz hemen zevk alamıyoruz istisnalar olabilir.

Canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah:))))

zaten ilk ilişkiler bilimsel ve deneysel oluyor kızlar eşler haz alabilir fakat biz hemen zevk alamıyoruz istisnalar olabilir.

ay ben 10 aydır kendimi paralıyorum hazır hissetmek için. Yok öyle yapsaydı alışırdım, böyle davransaydı rahatlardım diye diye. Bi terapiste gitmiştim (bi işe yaramamıştı) vajina ilişki sırasında gevşer açılır demişti, kafamda öyle bi çizmişim ki sanki vajina kapalı, ben tadına varıp, iyice gevşemesem vajina açılmayacak, aparatla ön sevişme mi yapıyoruz ki alıyo vajina aparatı

Kızlar ben daha öncede yazmıştım.Bende bu dertle uğraşıyorum 4 aydır.Egzersiz falan yapmadım hiç.Hep eşimle denedik.Geçen gün denediğimizde bir anda biraz girdiğini fark ettik bu zamana kadar 1 cm bile girmemişti.Devam ettik ama canım acıyınca bıraktık.Ertesi gün bir önceki günün rahatlığıyla ben çok rahat davrandım kendimi kasmadım bacaklarımı açabildiğim kadar açtım ama bu zamana kadar ki en zor denememiz oldu.Hani bu illet rahat olunca aşılabilirdi? neden olmuyor bir türlü aklım almıyor.Neyse benim size başka bir sorum var eşime xylocain pump sprey aldırdım ama korktuğum için kullanamadım.Bu sprey çok yanma hissi yapıyor mu? Birde kaç fıs kullanmalıyım tam vajina içine mi sıkmalıyım? cevaplarsanız çok sevinirim..

bence kendine eziyet etme bikaç gün egzersiz yap, ilişkin bir işkence olmaktan çıkacak

Haklısınız ama yapamıyorum işte.Ne parmak ne kulak çubuğu nede başka bir şey...Bunları denemektense eşimle denemek bana daha cazip geliyor

ben de yapamıyordum, çom çirkin, iğrenç görünüyordu. burda yazılanları görünce denedim, birinci gün 1, ikinci gün 2 parmak ilerlemeyi görünce egzersiz saatlerini iple çekmeye başladım. Çünkü biliyordum ki egzersizle sağlanan bu gelişmenin sonunda mutluluk var.

canım tebrikleeeer inşallah bu bebek size çoooook iyi gelecek maşallah

canım emlanın faydası neydi tavsiye eder misin sen ne den kullanmak ihtiyacı hissettin? acaba ben de kullansam mı diye soruyorum...

Kızlar az önce bir kliniği aradım bu konuda bayağı uzman bir yer belli.İlk görüşmenin durum değerlendirmesi olacağını söyledi 50 dk sürecekmiş ve fiyatı 200tl imiş.Benim rahatsızlığımın boyutuna göre paket programı önerecekmiş 6 ve 40 seans arasında değişiyormuş paket programının seans ücretide 150tl imiş.Sizce fiyatlar nasıl eşimle karar verdik kesin gideceğiz.Nakit durumumuz müsait değil ama ben kafaya koydum bilezik bozduracağım yine gideceğim bana önerebileceğiniz başka bir yer var mı? ya da yazdığım fiyatlar normal mi yardımcı olursanız çok sevinirim.

yazamıom klavyem bosuk...ekran klavyesile yazmak çokkk zor tek tek tıklıosunnnnn::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

Canım sen hangi şehirdesin? Ayrıca bak ben de doktora gidiyorum. Gittiğim doktor bu alanda gayet başarılı, adı olan bir doktor ben internetten bulmuştum onu, ilk seanstan sonra memnun da kaldım ama emin ol doktorların da sana yaptıracakları aynen burada anlatılan egzersizler. Parmak kullanamıyorsan aparat verecekelr sana. Ben ilk başta parmak egzersizi yapamaıştım o yüzden gittim. şimdi düşündüğüm şey ise keşke biraz dişimi sıkıp kulak öpünden sonra burdaki arkadaşlarınanlattığı egzersizler iyapsaydım, param cebimde kalırdı. Doktora ödediğim parayla gayet güzel 2-3 bilezik alırdım herlhade:)) Demem o ki, yine de sen bilirsin ama burda anltıaln egzersizleri yapmaya alış. İstersen ben de sana doktorun bana anlatıklarını anlatayım, yönlendirmeelrin isöyleyeyim. Bn isakın yanlış anlama, sadece senni paran cebinde kalsın istiyorum ,benim gibi olma sen de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…