Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

herkese merhaba,

ben onumuzdekı ay evlenıyorum,ilk gece canımın yanmasından korkuyorum brz,napabılırım diye nette arastırma yaparken sızı buldum....

emla krem hakkında bıseyler okudum,acaba o kremden alsam mı evlenmeden once,o gece ılıskıden once kullansam dırek....

eger ılk denemede canım cok yanarsa ben bır daha denemeye korkarım cunku....en ıısı en bastan onu kullanayım dıyorum ama bazı yerlerde o kremın yanma yaptıgını ve sisme, alerji yapabılecegını okudum.

icinizde hic bu kremi kullanan var mı? yanma yapıyor mu gercekten?

Kızlar, eğer Bursa' da olanınız var ise, ve ille de doktora gitmek isteyen varsa, size birini önerebilirim. Hem kendisi devlet hastanesinde, en azından bizim gibi bi dünya para ödemezsiniz:))))

Önce egzersizi dene derim ben. Gittiğin doktor da egzersiz yaptıracak. Bikaç gün denemekle bişey kaybetmezsin yazık bileziklerine Hem de senin durumun çok iyi daha bir hafta önce ben çıldırıyordum bırak penisi parmak bile giremez diyordum. Foruma biraz göz gezdir bak insanlar nasıl başarmış, sen niye yapamayasın

canım emlanın faydası neydi tavsiye eder misin sen ne den kullanmak ihtiyacı hissettin? acaba ben de kullansam mı diye soruyorum...

ben vajinanın içinin bomboş olduğuna acı hissetmediğine kendimi inandırdım ama şu girişi beni korkutuyor, en dışı yani. Emlasız asla olmaz demem çünkü tam uyuşmadan yaptım ben. Yine psikolojik, uyuştu artık bişey olmaz diye düşündüm :) Emlayı bilmiyorum da şu sıcak su işi çözüyor.

Canım, bu söyleyeceklerimi senin iyiliğin için söyliyorum, sakın acıyacak diye korkma acımıyor çünkü :)) Bu sayfaları da okuma sana tavsiyem, negatif etkilenebilirsin bizim durumumuzdan:))

cnm bu sorunla ben tam ıkı sene ugrastım fakat kendım yendım bu topıgı okurken yorumların cogu kendım basardım dı ve ben hıc ınanmazdım kendım basarıcagıma...beyınde bıtıyor dıolarrya aynen öle..basarma hıssı ve egzersızler cok önemlı...çaresizseniz çare sizsiniz...bu cok dogru bır laf...
ama kesınlıklede doktora gıtmeye karsı dıılım bende tam randevu aldım yarın randevum var gıdıcem ve halledıcem dedım kendı kendıme bı baktım o akşam gıtmeden önce kendım basardım...
ben bıle bunu aşmışsam dedım herkes aşar...
benım gıdecegım doktor 4.5 mılyar ıstemıstı...senın buldugun yer bence cok uygun eger gıtmeye karar verdıysen bı gıt dene bısı kaybetmezsın..en azından seansına katıldıktan sonra kafanda bı fıkır oluşur...

Canım, bu söyleyeceklerimi senin iyiliğin için söyliyorum, sakın acıyacak diye korkma acımıyor çünkü :)) Bu sayfaları da okuma sana tavsiyem, negatif etkilenebilirsin bizim durumumuzdan:))

sestar ne kadarlık evlisin....ben emlayıda pomad spreyide çok kullandım.... uyusturuo ama genede izin vermedim yapamadım madem para verdin aldın denemekte fayda var.....sprey çok yakmıo ayaklarını aç üstüne sık giriş kısmına sen sıkarken eşin üflesin ...aynı kolanya sıkarsın yanar ya aynen öle eşin üflesin bişi olmaz

Kızlar, eğer Bursa' da olanınız var ise, ve ille de doktora gitmek isteyen varsa, size birini önerebilirim. Hem kendisi devlet hastanesinde, enndan bir azından bizim gibi bi dünya para ödemezsiniz:))))

Ben istanbuldayım canım.Evet aslında haklısın doktorlarda aynı şeyi söyleyecek ama en azından bir seans gitsem diyorum 200 lira çokta bir para değil.Bu arada sen tedavi gördüğün halde hala çözemedin mi?Özel kliniklerde garanti veriyorlar diye biliyorum.Ne kadar zamandır gidiyorsun sen bu arada evet ne anlatırsan can kulağıyla dinlemeye hazırım

sagol canım zaten ben de negatif etkılenebılecegımı dusunup fazla okumadan hemen sıze danısmak ıstedım....

cok asırı bır korkum yok ama yıne de tedırgınım sankı oyle bır kremle falan denesem hıc korkmucam gıbı hıssedıyorum yanı psıkolojıkman uyustu nasılsa bısey olmucak gıbı:)

onermıyormusunuz bana yanı emla'yı??:)

bende emla krem artıı bu durex kayganlaştırıcı jel kullanmıstım bence hıc acı hıssı yaşatmıor fakat uc dort saat kremın etkısıyle orası cok yanıyorr...emlayıda bu sıtede duymustum ılk kullandıgımda ozumcuumm bende yenemedım ızın vermedım olmasına ama sonra tekrardan olucagına ınandım yapıcam dedım yaptım tek basına emla da etkılı olmuor kendınıze guvende gerekıorr...artı su sıcak su buharı cok cok önemlı...

ben 4 aylık evliyim.Tahmin ediyorum yinede izin veremeyeceğimi ama dediğin gibi madem aldık kullanayım bari.
Teşekkür ederim cevabın için.

yapacağın tek şeyyy kendini rahat bırakman o geceye kendini bırakman takıldığın yerde derin derin nefes alıp ıkınman vajınanın açılmasına yardımcı olman içinn krem olarak muhakak kayganlaştırıcı kullan işin daha kolay olması içinn.....burayıda okumaaa etkilenme durumumuz çok çok farklı tamam ..

tamam kızlar cok tsk ederım,kacıyorum hemen :)

umarım en yakın zamanda sorunlarınız cozulur....

ben 4 aylık evliyim.Tahmin ediyorum yinede izin veremeyeceğimi ama dediğin gibi madem aldık kullanayım bari.

cnm sen basından ızın vermıcegımı tahmın edıyorum dıorsun yaa artık uyustu bısı olmıcak yapıcam dersen yaparsın bende ılk emlayı surdumm sonra kayganlastırıcı...cnm olurken hıssedıorsun oldugunu ama canın yanmıyor beyınen yapıcam olucak dersen vajına acılır kılıtlenmez...ve oluncada aaa yaptım ıste bu kadar deyıp rahatlıorsun...akşam hemen dene bence olucakk...

bizim durumumuz psikolojikkk ben emlayı spreyi kullandımdaa şu psikolojiye giriodum bunu sürdüm uyuşturdm kesin olması lasım yadaaa ayyy olacakmıı ya olursa canım yanacakmı psikolojisineee giriodummm oyusdne beynim izin vermioduu.....ben p...s ucu denerken eşimlee sadece ucunu denedimiz bigün eşim tamam yeter bugünlük bu kadarrr yorulma dediği ann ben kendimi öle bi salmış rahat bırakmışımki dahaa çıkrmadan yarısından fazlası girdii....ben p...s çıkarcak dieee kendimii bıraktım tamam bitti bugünlük dedim an kendimi öle rahat bırakmısımkiii eşim daha çıkarmaya yentenmeden yarısından fazlasııı kendiliğinden girmişttiii....olay hiç bir tıbbii müdahalede değil olay beyindeeee........

daha o kadar yenisinkiiiii aslında 1 hafta parmak egsersizi yapsan başarırısın...bilmiorum benii hiç dinledinmii burda bilen bilirrr benim yapmdım şey kalmadıı eve anestezici bile çağırttmm.....en son yapacak bişiyim kalmadııı parmak egsersizine başladım ve başardım 1.5 senemii ziyan etimm....

geçenlerde 2 yada 3 gün oldu eşimle yatakta konusuoruz eskiler açıldııı çok kötü günler yaşadık çünküüü....eşim keşke en başından parmak egsersizinden haberimiz olup yapsaydıktaa en basından kurtulsaydık dediiii..onca seyleee uğraşıp oyalandık kendimizee ettikkk...psikolojimiz alt üst olduu boşu boşunaaa keşke en başından parmak egsersizyle kurtulunduğunu bilseydikkk dediii.....çok zor bi durum değil bizde imkansızz dioduk yapamam parmak egsrsiizi dioduk ama imkansız gibi değilmişşş....

bende onu anlatmaya calıstım cnm beyınen hazırsan olur yoksa uyustursanda fayda etmez...
bende suan ıkı ay oldu yenelı ve cok rahatladım ınanınkı kendımı yenıden dogmus yenıden evlenmışş hıssedıyorum..
hatta suan bebıs calısmalarına bıle gectık gecen ay olmadı ıns bu ay calısmalara devamm...olana kadar....

Özüm,minilya ikinizde söylediklerinizde çok haklısınız ama 4 aydır o kadar çok yoruldum ki artık olabileceğine dair hiç inancım kalmadı.Her saniye her dakika aklımda bu sorun var.Evlenmeden önce kendime bir sürü iç çamaşırları gecelikler almıştım ona keza nişan bohçamada çok alındı daha bir tanesini bile giymedim kırmızı ponponlu terliklerimi gördükçe ağlayıp bağarmak istiyorum kendimden nefret ediyorum eşimi mutlu edemiyorum 4 aydır evliyiz ama o daha bu şeyin ne olduğunu bile bilmiyor.umudum yok ne yapacağımı bilmiyorum Allahım nolur yardım et

cnm bıze mı?anlatıyorsun? bunları bızlerde yaşadık suan rahat konustugumuza bakmayın en azından kendım ıcın söluyorum kaç gece basaramadık ben agladım eşım susturdu onca sabahlık gecelık hepsını yırtasım geldı herkes bebıs sordu dusunmuoruz dedım...daha sen dort aylık evlısın cok yenısın yanıı ...su emla kremı dene bı bu akşam vee yapıcagınada ınan...bende bu sekılde yendım...hatta bı baktım olmuşş aaa ben mı yaptıkmı dıyıp bı guzel sevındık...
bende kadın oldum dıye sevındım durdum o gece keyfıme dıyecek yoktu ohh ohh dedım
yanı ben yapmıssam sen haylı haylı yaparsın hatta bunun ıcın mı üzülmüşüm dersın...

hepimiz senin gibiydik, bunu yaşayan yalnız sen değilsin ya da inan içimizdeki en ağır vaka da sen değilsin :) Bu öyle umutsuzluğa kapılacak bi durum değil. Kırmızı ponponlu terliklerini çok seviyorsun, giyip salına salına gezmek istiyorsun madem onlara bakıp ağlayacağına onlara bakıp egzersiz yapmayı düşün. şu egzersizi bir dene bak göreceksin nasıl geliyor arkası. Ağlamayı bırak da bir bu problemden kurtulmuş insanlara bakarak umutlan
hadi seni de bayrama kadar mutlu görelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…