- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #65.141
cnm bıze mı?anlatıyorsun? bunları bızlerde yaşadık suan rahat konustugumuza bakmayın en azından kendım ıcın söluyorum kaç gece basaramadık ben agladım eşım susturdu onca sabahlık gecelık hepsını yırtasım geldı herkes bebıs sordu dusunmuoruz dedım...daha sen dort aylık evlısın cok yenısın yanıı ...su emla kremı dene bı bu akşam vee yapıcagınada ınan...bende bu sekılde yendım...hatta bı baktım olmuşş aaa ben mı yaptıkmı dıyıp bı guzel sevındık...
bende kadın oldum dıye sevındım durdum o gece keyfıme dıyecek yoktu ohh ohh dedım
yanı ben yapmıssam sen haylı haylı yaparsın hatta bunun ıcın mı üzülmüşüm dersın...
Özüm,minilya ikinizde söylediklerinizde çok haklısınız ama 4 aydır o kadar çok yoruldum ki artık olabileceğine dair hiç inancım kalmadı.Her saniye her dakika aklımda bu sorun var.Evlenmeden önce kendime bir sürü iç çamaşırları gecelikler almıştım ona keza nişan bohçamada çok alındı daha bir tanesini bile giymedim kırmızı ponponlu terliklerimi gördükçe ağlayıp bağarmak istiyorum kendimden nefret ediyorum eşimi mutlu edemiyorum 4 aydır evliyiz ama o daha bu şeyin ne olduğunu bile bilmiyor.umudum yok ne yapacağımı bilmiyorum Allahım nolur yardım et :
emla krem değildi sprey almıştım ben deneyeceğim bu akşam birde kızlar bana hangi pozisyonda daha rahat olur bişi söyleyin artık bitsin bu dert yarın sizlere başardım diyeyim burda beni hiç kimse tanımıyor ama yalvarırım dua edin ben her gece tanıdığım tanımadığım herkese dua ediyorum başaralım artık kurtulalım
emla krem değildi sprey almıştım ben deneyeceğim bu akşam birde kızlar bana hangi pozisyonda daha rahat olur bişi söyleyin artık bitsin bu dert yarın sizlere başardım diyeyim burda beni hiç kimse tanımıyor ama yalvarırım dua edin ben her gece tanıdığım tanımadığım herkese dua ediyorum başaralım artık kurtulalım
Biliyorum benden daha kötü durumda olanlar var.Sizler çok daha ağır şeyler yaşadınız onuda biliyorum.Korktuğumda bu işte şimdi başaramazsam ilerde daha kötü olacak belkide evliliğim bitecek.Eşim beni seviyor anlıyor ama onu mutlu edemedikten sonra ne önemi var ki.
Neyse kızlar bu akşam spreyi sıkıp deneyeceğim.Yine olmazsa başlayacağım artık şu egzersizlere ne kadar kötü olabilir ki?
Aslında hemen şimdi başlardım ama oruçluyum bi kaç saat kala sakata getirmeye gerek yok.
Biliyorum benden daha kötü durumda olanlar var.Sizler çok daha ağır şeyler yaşadınız onuda biliyorum.Korktuğumda bu işte şimdi başaramazsam ilerde daha kötü olacak belkide evliliğim bitecek.Eşim beni seviyor anlıyor ama onu mutlu edemedikten sonra ne önemi var ki.
Neyse kızlar bu akşam spreyi sıkıp deneyeceğim.Yine olmazsa başlayacağım artık şu egzersizlere ne kadar kötü olabilir ki?
Aslında hemen şimdi başlardım ama oruçluyum bi kaç saat kala sakata getirmeye gerek yok.
cnm en ıyı pozısyon bence ust pozısyon dızgınler senın elınde :)))
o zaman rahat olursun kendı kendıne basarırsın ben böle yaptım...
toplu alıntı yapmayı bilmiyorum yorum yazan önerisini söyleyen herkese canı gönülden teşekkür ediyorum.mübarek ramazan ayında ne dileğiniz varsa kabul olsun bu akşam mutlaka spreyi sıkıp deneyeceğim ve size yarın gelişmeleri yazacağım olmadı mı hemen yarın iftardan sonra egzersizlere başlayacağım size güveniyorum anladığım kadarıyla burdaki herkes egzersizle başarmış ve egzersizlere başlamadan öncede benim gibi sızlanıyormuş ben yapamam diye ama bu illetin daha fazla zamanımı almasına izin vermeyeceğim Allahın iszniyle olacak işte o kadar
Kızlar hepinize geçmiş olsun diyorum kolaylıklar diliyorum
Ben de yakında evlenicem inş.merak ettiğim bişey var bu rahatsızlık korkmaktan mı oluyo psikolojik mi, yoksa korkudan bağımsız bi durummu?
Kızlar hepinize geçmiş olsun diyorum kolaylıklar diliyorum
Ben de yakında evlenicem inş.merak ettiğim bişey var bu rahatsızlık korkmaktan mı oluyo psikolojik mi, yoksa korkudan bağımsız bi durummu?
süpersin başardın sayıyorum çünkü bu problemin en zor kısmı karar vermek şimdi sen en zorunu başardın geriye de bişey kalmadı.allah yardımcın olsun
Alıntı ile cevaplanın yanındaki simgeye tıklıyorsun alıntı yapmak istediklerini seçmiş oluyorsun. sonra en son alıntı yapmak istediğin mesajda alıntı ile cevaplaya tıklıyorsun hepsi cevap sayfasında toplanıyor. Haberlerini bekliyoruz
Korkmaktan değil canım, çoğu kişi korkar ilk geceden, ama her korkan yapamayacak olsaydı dünyanın düzeni bozulurdu. Bu sıkıntı biraz daha psikolojik bir durum. beyinde yer etmiş yanlış düşüncelerden kaynaklanıyor. Sana tavsiyem bu topiği okuma etkilenmemek için.
Korku büyük etken ve tabi kaygılar çok kanayacak içim parçalanacak...bence sen buraları okuyup hiç kafanı karıştırma evliliğinin ilk gecesi aklına gelecek çünkü. birde tavsiyem hadi şu işi yapalım diye başlamayın hiç aklınızda yokken olsun baktın ki zorlanıyorsun kayganlaştırıcı bir şey kullanın umarım çok rahat geçer ilk birlikteliğin ve çoook mutlu olursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?