Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

emla krem değildi sprey almıştım ben deneyeceğim bu akşam birde kızlar bana hangi pozisyonda daha rahat olur bişi söyleyin artık bitsin bu dert yarın sizlere başardım diyeyim burda beni hiç kimse tanımıyor ama yalvarırım dua edin ben her gece tanıdığım tanımadığım herkese dua ediyorum başaralım artık kurtulalım

canımmm burda yaşananlar çekilen çileler birbirimizden farksız değil....aynı seyleri bizde yaşadıkkk hele sen benim yaşadıklarımı dinlesenn.....aman su sıkıntıdan kurtuldaaa bırak kalsın iç çamaşırların bende öle düşünüodummm evlendikten sonraa hiç birini giyemedimm hele bi tanesini eşim beğenmiştiii onu ne yapıp edip sana giydircem der heppp geçtiii derim bende artık koca popaa hiç biri olmuooo hiç birini gymedim ve hala giyemiorummm......bakın siz çok şanlısınızzz bende keşke 4 aylıkken 5 aylıkken burayı bulsaydımmm bu kadar uzamazdııı ...sende kır şeytanın bacağınııı biii silkelen bi başlaa illa parmak değil aparat sokk...kulak çubuğuyla başşşla sonra kalem rümel gibi şeyer sokmaya başla ama bi başlasan gerisi gelecek bak gör......

sıcak su buharına oturmayı da ihmal etme ama ağlayarak değil umutla

Biliyorum benden daha kötü durumda olanlar var.Sizler çok daha ağır şeyler yaşadınız onuda biliyorum.Korktuğumda bu işte şimdi başaramazsam ilerde daha kötü olacak belkide evliliğim bitecek.Eşim beni seviyor anlıyor ama onu mutlu edemedikten sonra ne önemi var ki.
Neyse kızlar bu akşam spreyi sıkıp deneyeceğim.Yine olmazsa başlayacağım artık şu egzersizlere ne kadar kötü olabilir ki?
Aslında hemen şimdi başlardım ama oruçluyum bi kaç saat kala sakata getirmeye gerek yok.

cnm en ıyı pozısyon bence ust pozısyon dızgınler senın elınde :)))
o zaman rahat olursun kendı kendıne basarırsın ben böle yaptım...

Senin şimdi çok mutlu olman lazım çünkü 4 aydır çektiğin sıkıntının çözümünü sonunda buldun. Çok yakın zamanda eşini de mutlu edeceksin sen de mutlu olacaksın.

bende hep ılerıyı dusunurdum ne olucak bölemı devam edıcek derdım ınankı böle devam etmıcek sen basarıcaksın sımdı kendını strse sokma bence hem eşınde senı cok sevıyor bence kesınlıkle benden kopar vss dıe dusunme sadece bu sorunu halletmeye bak..ama sakın moralını bozma hep yapıcagını basarıcagını dusun...ama bence sen bu sorunu bu akşam sprey yardımı ıle aşıcaksın sabaha haberlerını beklıorum...

cnm en ıyı pozısyon bence ust pozısyon dızgınler senın elınde :)))
o zaman rahat olursun kendı kendıne basarırsın ben böle yaptım...

toplu alıntı yapmayı bilmiyorum yorum yazan önerisini söyleyen herkese canı gönülden teşekkür ediyorum.mübarek ramazan ayında ne dileğiniz varsa kabul olsun bu akşam mutlaka spreyi sıkıp deneyeceğim ve size yarın gelişmeleri yazacağım olmadı mı hemen yarın iftardan sonra egzersizlere başlayacağım size güveniyorum anladığım kadarıyla burdaki herkes egzersizle başarmış ve egzersizlere başlamadan öncede benim gibi sızlanıyormuş ben yapamam diye ama bu illetin daha fazla zamanımı almasına izin vermeyeceğim Allahın iszniyle olacak işte o kadar

Biraz önce doğuştan rahmi ve vajinası olmayanların topiğine gördüm, üzüldüm bi bakiim dedim.. o kadar acı ki Rabbim yardımcıları olsun.. bizim sorunumuz onlarınkinin yanında ne ki tedavisi %100 olan bi sıkıntımız var Rabbime hamd olsun.. Çok üzüldüm onlar için, onlarada dua edelim ve toparlanalım diye yazıyorum.. Düşünüyorum da seestar sadece sana demiyorum çoğu zaman bardağın hep boş tarafına odaklanılıyor..

Kızlar hepinize geçmiş olsun diyorum kolaylıklar diliyorum

Ben de yakında evlenicem inş.merak ettiğim bişey var bu rahatsızlık korkmaktan mı oluyo psikolojik mi, yoksa korkudan bağımsız bi durummu?

süpersin başardın sayıyorum çünkü bu problemin en zor kısmı karar vermek şimdi sen en zorunu başardın geriye de bişey kalmadı. allah yardımcın olsun
Alıntı ile cevaplanın yanındaki simgeye tıklıyorsun alıntı yapmak istediklerini seçmiş oluyorsun. sonra en son alıntı yapmak istediğin mesajda alıntı ile cevaplaya tıklıyorsun hepsi cevap sayfasında toplanıyor. Haberlerini bekliyoruz

Ben de yakında evlenicem inş.merak ettiğim bişey var bu rahatsızlık korkmaktan mı oluyo psikolojik mi, yoksa korkudan bağımsız bi durummu?

Korkmaktan değil canım, çoğu kişi korkar ilk geceden, ama her korkan yapamayacak olsaydı dünyanın düzeni bozulurdu. Bu sıkıntı biraz daha psikolojik bir durum. beyinde yer etmiş yanlış düşüncelerden kaynaklanıyor. Sana tavsiyem bu topiği okuma etkilenmemek için.

Korku büyük etken ve tabi kaygılar çok kanayacak içim parçalanacak...bence sen buraları okuyup hiç kafanı karıştırma evliliğinin ilk gecesi aklına gelecek çünkü. birde tavsiyem hadi şu işi yapalım diye başlamayın hiç aklınızda yokken olsun baktın ki zorlanıyorsun kayganlaştırıcı bir şey kullanın umarım çok rahat geçer ilk birlikteliğin ve çoook mutlu olursun.

Allah sizlerden bin kere razı olsun o kadar rahatladım motive oldumki anlatamam yarın ilk işim buraya yazmak olacak umarım hayırlı haberlerle gelirim

Teşekkürler kızlar bana müsade o zaman..
İnşallah hepiniz çok kolay halledip çok mutlu olursunuz...

Banada müsade.Tekrar tekrar teşekkür ediyorum sizlere.Kuş gibi oldum bir an önce akşam olsun istiyorum deneyeceğim ve başaracağım :)
Umarım yarın kocaman bi grup olarak başardık yazarız buraya.
Herkese hayırlı akşamlar :)

BAŞARDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

Arkadaşlar ben yaklaşık 1.5 aydır siteye giremedim çok rahatsızlandım sürekli doktorda ve yatarak geçirdim tatilimi.tam parmak egzersizlerine başladığım anda herşey yarıda kalmıştı.dün gece 1 yılı aşkın kabus bitti.
salı gecesi denedik hiçbirşey olmadı.dün gece ilk deneyişimizde de olmadı.sonra eşim artık pes etti bana saki ömür boyu olmayacak gibi geliyo dedi.moralim bozuldu eşimin de tabi.sessizce oturduk yatakta eşim hadi bir daha deneyelim dedi.ben sırf gerginlik olmasın diye tamam dedim.bu sefer o yattı ben uzerinde oturur vaziyette yavaş yavaş içime aldım.eşim girdi dedi ben inanamadım elimle yokladım hepsi girmiş.o anı anlatamam hüngür hüngür ağlamaya başladım.ucu bile girmezken nasıl oldu anlamadım girdi.sonra bir daha denedik yine oldu.sonra eşim üstte denedik o da çok rahat oldu.kan yok acı yok inanamadım.zevk de almadım ama hiç olmayacak sandığım kabus bitti sonunda.şu anda hala inanamıyorum eşimle çocuk yapma zamanını konuşmaya başladık.

arkadaşlar lütfen pes etmeyin parmak egzersizlerine devam edin yön çok önemli.ben bu sitedeki sayfaların başından 500 sayfayı aşkın okudum ve 19 mayıstan beri de üyeyim ne kadar illet bir şey olduğunu biliyorum.bunu sakın ertelemeyin.her zaman giremeyebilirim nete ama mutlaka sorunuza cevap veririm.ben bu sitedeki insanlarla konuştum dertleştim rahatladım hakkınız ödenmez artık ben de burdayım işim el verdiği sürece allah herkesi kurtarsın bu illetten.

FELIF arkadasım cok tebrık ederım aramızdan bırının daha bu ılletten kurtulmasına cok sevındım sızler bızlere umut ısıgı oluyorsunuz Rabbım tez zamanda bızede kurtulmayı nasip etsin.. akaycımm napıyosun bakıyım nasıl oldun agrın azaldımı bıraz bugun arayacaktım senı esın evde rahatsız etmeyeyım dıye aramadım cnm merak ettım seni umarım ıyısındır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…