- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #65.161
BAŞARDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
Arkadaşlar ben yaklaşık 1.5 aydır siteye giremedim çok rahatsızlandım sürekli doktorda ve yatarak geçirdim tatilimi.tam parmak egzersizlerine başladığım anda herşey yarıda kalmıştı.dün gece 1 yılı aşkın kabus bitti.
salı gecesi denedik hiçbirşey olmadı.dün gece ilk deneyişimizde de olmadı.sonra eşim artık pes etti bana saki ömür boyu olmayacak gibi geliyo dedi.moralim bozuldu eşimin de tabi.sessizce oturduk yatakta eşim hadi bir daha deneyelim dedi.ben sırf gerginlik olmasın diye tamam dedim.bu sefer o yattı ben uzerinde oturur vaziyette yavaş yavaş içime aldım.eşim girdi dedi ben inanamadım elimle yokladım hepsi girmiş.o anı anlatamam hüngür hüngür ağlamaya başladım.ucu bile girmezken nasıl oldu anlamadım girdi.sonra bir daha denedik yine oldu.sonra eşim üstte denedik o da çok rahat oldu.kan yok acı yok inanamadım.zevk de almadım ama hiç olmayacak sandığım kabus bitti sonunda.şu anda hala inanamıyorum eşimle çocuk yapma zamanını konuşmaya başladık.
arkadaşlar lütfen pes etmeyin parmak egzersizlerine devam edin yön çok önemli.ben bu sitedeki sayfaların başından 500 sayfayı aşkın okudum ve 19 mayıstan beri de üyeyim ne kadar illet bir şey olduğunu biliyorum.bunu sakın ertelemeyin.her zaman giremeyebilirim nete ama mutlaka sorunuza cevap veririm.ben bu sitedeki insanlarla konuştum dertleştim rahatladım hakkınız ödenmez artık ben de burdayım işim el verdiği sürece allah herkesi kurtarsın bu illetten.
Kızlar, eğer Bursa' da olanınız var ise, ve ille de doktora gitmek isteyen varsa, size birini önerebilirim. Hem kendisi devlet hastanesinde, en azından bizim gibi bi dünya para ödemezsiniz:))))
canım tebrikleeeer inşallah bu bebek size çoooook iyi gelecek maşallah
FELIF arkadasım cok tebrık ederım aramızdan bırının daha bu ılletten kurtulmasına cok sevındım sızler bızlere umut ısıgı oluyorsunuz Rabbım tez zamanda bızede kurtulmayı nasip etsin.. akaycımm napıyosun bakıyım nasıl oldun agrın azaldımı bıraz bugun arayacaktım senı esın evde rahatsız etmeyeyım dıye aramadım cnm merak ettım seni umarım ıyısındır..
inşallah arkadaşım inan ki korkacak bişey yokmuş kan yırtık dayanılmaz acı bunların hepsi hikaye.sen kalbini ferah tut inşallah kurtulursun tez vakitte
FELIF tebrik ederim mutluluğumuza bi ortak daha geldi.
yaslandim teşekkürler sayenizde başardık
darısı diğer kızların başına.
Bebek de gelsin bebek de bebek
saol canim. dedigin gibi insallah ugurlu gelir. sen neler yapiyorsun. ne durumdasin
Arkadaşlar sonunda ben de mumdan aparat yaptım onunla denedim tek kat peçete sardım 10 cm kadar ilerlettim. bir sorum
olacak önemli olan aparatın kalınlığı mı kaç santim girebildiği mi?
amin cnm ınsallah sizlerin basarılarını görunce bızlerde gaza gelıyoruz vallahı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?