Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kizlar ikinizide candan kutluyorum. maasallah rabbim 1daha yasatmasin.

YENI GELINIMIZ OLSADAYESEK

YENI GELINIMIZ YAGMUR2010

ne güzel 2gelin daha cikardik insallah bundan sonra hersey gönlünüzce olur.

rabbim insallah en kisa zamanda hayirlisiyla sizlere ve tüm isteyen arkadaslara bebis nasip etsin.

Son düzenleme:
Selam Arkadaslar..

Ben bu siteye iki gün önce rasladim ve bir gecede 700üncü sayfaya kadar okudum..
burda yazilanlar, arkadaslarin birbirine verdigi motivasyonlar..bu illeten kurtulma önerileri.. vee bircok BASARILARI okudum!
bu site benim beynimi o kadar rahattlat ki anlatamam.. Hayatimi kurtardi!!

tam bir senelik evliyim ve hic cinsel iliskiye giremedik.. bastan bir kastim 1 sene boyunca devam etti..
hic böyle bir problemin (hastalik demiyorum cünkü degil kesinlikle) var oldugundan haberim bile yoktu.. taaa ki gerdek gecesini yasayip internette cözüm bakarken karsima vaginismus cikti.
hemen doktora gittim.. alkol al gevsersin dedi.. ne sacmalik yapmadim tabiki.. malesef yurtdisinda yasadigim icin burda pek fazla yaygin degil bu problem o yüzden alman doktorlar pek fazla anlayamadi piskoloklara git konus falan filan dendi.. onuda yapmadim..

Esim hic beni yipratmadi bunca zaman süresinde hep destek verdi elbet birgün basarcaksin dedi.. her ne kadar bana motivasyon verdiysede birtürlü gevseyemiyordum bacaklarim sanki demir gibi oluyor hic acamiyordum.. geceler boyu aglayip ise hic uyumadan gittigim kac günler yasadim... isyan etmedim ama kurtulcagimi da zannetmedim..
En cok canimi acittanda esim bana destek verdikce benim ona yasattigim izdirabi görmekti...

Ve arkadaslar.. burda yazilan parmak egzersini denedim.. pek beceremedim onu.. ama burundan nefes alip agizdan verme uygulamasi beni vaginismusdan kurtardi..
Ne kadar basit birsey degil mi.. bumu yani dedirtecek birsey aslinda.. AMA en cok burdaki arkadaslarin umutsuz baslayip BASARILARINI okumak beni motive etti..
Onlar basardi bende basarcam diy beynime kazidim..

Ve bugün basardim... cok mutluyum sanki yeniden basladi evlilik hayatim..

COOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOk sagolun !!!

FELIF tebrik ederim mutluluğumuza bi ortak daha geldi.
yaslandim teşekkürler sayenizde başardık
darısı diğer kızların başına.
Bebek de gelsin bebek de bebek

Selam Arkadaslar..

Ben bu siteye iki gün önce rasladim ve bir gecede 700üncü sayfaya kadar okudum..
burda yazilanlar, arkadaslarin birbirine verdigi motivasyonlar..bu illeten kurtulma önerileri.. vee bircok BASARILARI okudum!
bu site benim beynimi o kadar rahattlat ki anlatamam.. Hayatimi kurtardi!!

tam bir senelik evliyim ve hic cinsel iliskiye giremedik.. bastan bir kastim 1 sene boyunca devam etti..
hic böyle bir problemin (hastalik demiyorum cünkü degil kesinlikle) var oldugundan haberim bile yoktu.. taaa ki gerdek gecesini yasayip internette cözüm bakarken karsima vaginismus cikti.
hemen doktora gittim.. alkol al gevsersin dedi.. ne sacmalik yapmadim tabiki.. malesef yurtdisinda yasadigim icin burda pek fazla yaygin degil bu problem o yüzden alman doktorlar pek fazla anlayamadi piskoloklara git konus falan filan dendi.. onuda yapmadim..

Esim hic beni yipratmadi bunca zaman süresinde hep destek verdi elbet birgün basarcaksin dedi.. her ne kadar bana motivasyon verdiysede birtürlü gevseyemiyordum bacaklarim sanki demir gibi oluyor hic acamiyordum.. geceler boyu aglayip ise hic uyumadan gittigim kac günler yasadim... isyan etmedim ama kurtulcagimi da zannetmedim..
En cok canimi acittanda esim bana destek verdikce benim ona yasattigim izdirabi görmekti...

Ve arkadaslar.. burda yazilan parmak egzersini denedim.. pek beceremedim onu.. ama burundan nefes alip agizdan verme uygulamasi beni vaginismusdan kurtardi..
Ne kadar basit birsey degil mi.. bumu yani dedirtecek birsey aslinda.. AMA en cok burdaki arkadaslarin umutsuz baslayip BASARILARINI okumak beni motive etti..
Onlar basardi bende basarcam diy beynime kazidim..

Ve bugün basardim... cok mutluyum sanki yeniden basladi evlilik hayatim..

COOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOk sagolun !!!

tebrik ederim canim rabbim 1daha yasatmasin. bundan sonra hersey gönlünce olsun.

Felif ve diamant1 tebrikler, gözünüz aydın Bugün millet coştuu valla, geri kaldım hemen egzersiz yapmaya koşuyorummmmmmm

Son düzenleme:

inşallah arkadaşım inan ki korkacak bişey yokmuş kan yırtık dayanılmaz acı bunların hepsi hikaye.sen kalbini ferah tut inşallah kurtulursun tez vakitte

Arkadaşlar sonunda ben de mumdan aparat yaptım onunla denedim tek kat peçete sardım 10 cm kadar ilerlettim. bir sorum
olacak önemli olan aparatın kalınlığı mı kaç santim girebildiği mi?

saol canim. dedigin gibi insallah ugurlu gelir. sen neler yapiyorsun. ne durumdasin

inşallah Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin...

ben de dün 10cm kalınlığında aparatımı 12 cm uzunluğunda alabildim sonra da p...s denmesi yaptık eşimle yarısını alabildim.. adım adım ilerliyorum bakalım nasip.. ben de emla kullansam mı ilkinde kullanmasam mı diye düşünüyorum..

Arkadaşlar sonunda ben de mumdan aparat yaptım onunla denedim tek kat peçete sardım 10 cm kadar ilerlettim. bir sorum
olacak önemli olan aparatın kalınlığı mı kaç santim girebildiği mi?

tebrıkler canım önemlı bı adım atmıssın gunden gune nasıl ılerledıgını gör bak önemlı olan ıkısıde canım kalınlıgı penıs boyutuna gelmesı önemlı cunku vajıyı penıs boyutundakı aparatla esnettıgımız ıcın Allahın ıznıyle penis denemesınde zorlanmıcaz nekadar gırdıgıde önemlı dedıgım gıbı ıyıce esnemesı lazım vajının ben 1 hafta önce mumla baslamıstım 3 gun ıcınde penıs boyutuna yakın oldu aparatım :) ama araya regl gırdı suan yapamıyorum umarım sende böyle cok cabuk ılerlersın bayram gelını olursunnn

amin cnm ınsallah sizlerin basarılarını görunce bızlerde gaza gelıyoruz vallahı

canım uzun süre ben de yapamadım.gerçi ben gönülsüzdüm evlenmeden olmasın diye.ilk zamanlar çok sıkıyodum kendimi.bi gün yine sıkıyodum kendimi olmasın diye.ama nası oldu anlamadım bi an bi rahatlama geldi bıraktım kendimi.nişanlım o an girdi.ben bıraksın diye acıo falan dedim ama baktım o esnadatamamı içerdeydi..gevşe ve iste.onu içeri alma isteğin olsun.bende 2. defada hatta 3.de de kanama oldu.ama 2. ve 3. de gerçekten içime almak istedim ve rahattım.nişanlım çok gayret gösterdi yavaş davrandı.korkmana gerek yok.bi kere girse zaten gerisi kolay.

Şu anda senin ve eşinin ruh hali nasıl? Gerçi anlatmışsın heyecandan titriyordu diye, inşallah hayırlısıyla kucağınıza alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…